2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar.. artık yüzüme kremde süremiyorum kızım yüzüme saldırıp yalıyor oyun yaptı kendine bi kremim vardı onuda aldı elimden :)

walla 1 kılo fazlam olsa onunla yasamaya coktan alısırdım be:))) çatal denedın mı diş mi ki
acaba??Ben hıc bakmıyorum cocugun bı yerlerıne cıkartsa da anlamayacagım:))

slm kızlar...
pazartesi 4.ay aşımız var da bu damı önceki aşı gibi iki bacak 1 koldan vurulacak?bilen varnı?

şu yandaki pantolonların modeline bayıldım bu arada..eski halim olsa yakışırdıda,12 kilo fazlaya bu pantolonlar çok lüks kaçar..

Son düzenleme:

bnde merak ediyorum cnm bizimde yaklaşıyor aşımız,buarada o pantolonları ben göremiyorum çünkü netten en son ne araştırdıysam onun reklamı oluyor şuan yürüteç reklamları var hmde baktığım modellerin sende pantolonlaramı bakmıştın

bnde merak ediyorum cnm bizimde yaklaşıyor aşımız

kızlar benim bildiğim sadece 2 bacaktan yapılacak
bizimkide 18 haziran malesef
kızım aşıdan sonra psikopa bağlıyor bakalım bu sefer ne olacak(

çokkkk sinir oldum oyun halımız gelmemiş salı günü gelecekmiş
bu kargo şirketlerini öldürmek istiyorum püüüfffffff

ayyy aşıları hiç sevmiyorum yaa((( resmen huyu suyu değişiyor benimkinin..sonraki 1 haftahep mıy mıyyyyy(
aaaa netten ne araştırırsan burdamı çıkıyor demekki reklam olarak,bilmiyordum:)))

kızlar benim bildiğim sadece 2 bacaktan yapılacak
bizimkide 18 haziran malesef
kızım aşıdan sonra psikopa bağlıyor bakalım bu sefer ne olacak(

aynen....2 bacak demek sadece....birde rotamız var o gün bizim hastenede(((

olsun canım yaa geç olsun güç olmasın derler...gelir elbet..
ama hakkın var şu kargo şirketlerine bende sinir oluyorum..heleki birşeyi merakla bekliyorsan kesin gecikip geliyor!!

kızlar mrb bir elimde oğlum var tek elimle yazıyorum yazı yada harf hatası olursa kusura b akmayın bende sizler gibi şubat annesiyim 9 şubat doğumlu oğlum koliği kaka problemini şükür aştık diş ve ilerki aylardakileri bekliyoruz.. sorum şuki bebeğime artık sütüm yetmiyor şöle anldım bigün sürekli meme verdim ağladı uyumadı snra arkadaş tavsiyesi ile ertesi gün hem mama hem meme verdim iki hafta oldu bugün.11 haziranda ise aşı ve kontrolümüz var..sizler naptınız ek gıdaya pürelere geçtiniz mi diş jeli kullanıomusunuz bilgi ve tecrübelerinizi paylşır mısınız...

Canım nerden sipariş verdin ki? Birde nerde oturuyorsun? Ben dün saat 16.00 da süt pompası siparişi verdim. Bugün sabah 11.00 de elime ulaştı. 6 günde siparişmi gelirmiş yaa. :26:Alışveriş yaptığın sitenin kargo anlaşması hangi şirketleki böyle.

bugün yine oğlum mız mız mız koliğe bağladı
saabha erken kalktım uykum vardı başım ağrıdı
uyumuşum kolik müzükleri eşliğinde ikimizde uymuşuz
öğlen 12 gibi kalktım emzirdim oyun halısına koydum mıy mıy mıy
aldım koydum arabasına pazara götürdüm
gıkı çıkmadı bir güzel yaptım pazarımı
millet bayıldı herkes bakıyo bilmezler anasına evde neler çektiriyo
mık demedi pazarda
eve geldik mızırdandı acıkmış emzirdim
bir kaka yapmış kıyafetlere çıkmış doldurmuş altını
hemen yıkadım
bayılır duş almaya
sakinleşti azcık
ama oyun halısına alışmadı daha illede hamağım diyo

oğlum göğsümde yatıyo poposuna vuruyorum gaz çıkarttı
sanırım bu akşamda kolikliyiz pusuyo çünkü

Son düzenleme:
ya kızım yıne emmıyor uykuluyken azcık emıyor,gözunu bı acıyor benı görup emmıyor(
dıger bebegı emmeyenler sız mama verıyor musunuz hıc??Biberon kullanıyor musunuz??
Çok sınırım bozuldu..Doktorlarınız ne dıyor?:26::26::18::18:

oğlum şaşırtmadı beni ve yine koliği tuttu
bu sefer ben pes ettim mızıldamaya başlar başlamaz sardım kundak yaptım koridorda koştum
ağlatmadım hiç
uyuyo şimdi
ter içinde kaldım
çok hamlamışım belim ağrıdı
benki ağırlıkla koşardım pilates yapardım ve ağırlıkla kol göğüs bacak ne varsa çalışırdım
şimdi çocukla koşuyorum belim ağrıyo
kolikli arkadaşlara tavsiyem bebeği kaptığınız gibi evin içinde koşun
koştukça o da kucakta zıplıyo gazı bişeyi kalmıyo rahatlıyo uykuya dalıyo

bebeği kolik olanlar mızmızlananlar,meme emmeyenler geçmiş olsun Allah yardım etsin anne olmak zor gerçekten bnm kzımda üşütmüş burnu tıkalı hapşurup öksürüyor burnu akıyor bnmde içim eriyor hırıl hırıl nefes alıyor çok şükür ateşi yok ama dün kahkahalar atan kızım bugün masum masum bakınıyor etrafına,dr a götürdüm sabah bukadar değildi bişeyi yok dedi anne sütü ver sadece dedi...
inş bizmkide geçmiş olur

günaydın kızlar dün niye kimsecikler uğramamış herkes bebişiyle mi ilgileniyormuş?
bu sabhta kızımın burun akıntısı ara ara öksürüğü var,serum fizyolojik sıktım burnuna kızlar tek tüpü tek deliğe sıkın yazıyor çok değilmi ben sıkmadım okadarda size sormak istedim:44:
dün gece bnde hepsiburadadn tinylove prenses oyun halısı siparişi verdim inş kısa sürede gelir 2 gün önce verdiğim başka bi siparişim daha tedarik sürecinde görünüyor

kızlar günaydın.erkenciyiz her zamanki gibi.hafta sonu falan dinlemmeden uyanıyor fıstığım:))
şimdi eline bi poşet verdim hayran hayran ona bakıyor ses çıktıkça bayılıyor
buarada dün misafirliğe gittim.ordan çıkardığım bazı sonuçlar var:

madde 1 :kesinlikle akşamları misafirliğe gitme.hatta gündüzleri bile gitme.........(kızım ordada salıncak olmasına rağmen evi yadırgadı saatlerce uyumadı emmedi)
madde 2 :süs püs yapıcam diye akşam akşam çocuğa inceceik kilotlu çorap ve elbise giydirip sokağa çıkarma......(çok üşüdü hasta olacak diye çok korktum)
madde 3 :kızına acilen emmeyi tekrar öğret...........(bunu nasıl yapıcam hiç bilmiyorum ama dün sefil olduk beraber)
madde 4 :her ne olursa olsun uyku saatini geçirme..........(dün uyku saati geçtiği için uyumakta epey zorlandı)
madde 5 :artık kuru fasülye yiyebilirim.........(gaz olacak diye yiyemiyodum aylardır.dün yedim bişey olmadı kızıma çok şükür)

canım ups kargomudur nedir onunla anlaşmalılarmış.gtti gidiyrdn aldım.tabi bende ordunun dağındaki bi ilçede oturduğum için buraya sadece haftada 1 oda salı günleri geliyolarmış
(banada beklemek düştü napalım beklicem

canım benimkide dışarda durmuyor kesinlikle malesef(ama çok şükürki evdeki sancılarımız bitti.
bende koliği tuttuğu zaman kucağımda zıplaya zıplaya gezerdim.evde o musluk senin bu musluk benim,musluk başlarında 2 ay su sesi dinlettim(
ben buzuki orhan çok geç keşfetmiştim.zaten elektrikli süpürge kadarda işe yaramıyodu bizde:)))
inş.bian önce biter canım.çok zor olduğunu çok ii biliyorum

aynen gözünü açıp beni gördüğü emzirildiğini anladığı anda hemen memeyi bırakıp kafayı çeviriyor
ama ben yinede hiç mama vermiyorum biberonda kullanmıyorum
dediğim gibi beni emdikten sonra kalanıda elimle sağıp kaşıkla veriyorum ağzına
haftalık sağlık ocağına götürüp kilosuna baktırıyorum.şimdilik bi sorun yok çok şükür ama çooookkkkkkk zahmetli oluyor böyle

canım görmemişim senin bebeğinede çookkkk geçmiş olsun((

komagene gdeçmiş olsun ama o spreyi kullanan oldu mu bilmiyorum, sen bildiğin gibi yap olmazsa üzerinde yazan gibi yaparsın.

nisaNE ben de son zamanlarda gaz yapan yiyecekler abartmadan yeemeye başladım, bişey olmuyor. bu arada neden ordudasın, hangi ilçesindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…