- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.261
dur uyansında çatal olayını bi deneyim
kızlar aslında 8den sonra hiç bişey yememek lazım meyve dahil, bol bol su içmek lazım tıkıyo zaten insanı, ben biraz denedim farketmeye başladı.
benim sadece 1 kilo fazlam kaldı ama hamilelilk öncesinde, nasılsa doğumdan sonra veririm diye kendimi salmıştım 7 kiloda oradan fazla var 68im şuanda
diyetisyende emziriyorsan 6 aydan sonra gel dedi geri döndüm
slm kızlar...
pazartesi 4.ay aşımız var da bu damı önceki aşı gibi iki bacak 1 koldan vurulacak?bilen varnı?
şu yandaki pantolonların modeline bayıldım bu arada..eski halim olsa yakışırdıda,12 kilo fazlaya bu pantolonlar çok lüks kaçar..
elınle nasıl sagıyorsun anlatır mısın ben hıc beceremıyorum yaw26::26:
slm kızlar...
pazartesi 4.ay aşımız var da bu damı önceki aşı gibi iki bacak 1 koldan vurulacak?bilen varnı?
şu yandaki pantolonların modeline bayıldım bu arada..eski halim olsa yakışırdıda,12 kilo fazlaya bu pantolonlar çok lüks kaçar..
bnde merak ediyorum cnm bizimde yaklaşıyor aşımız
ayyy aşıları hiç sevmiyorum yaabnde merak ediyorum cnm bizimde yaklaşıyor aşımız,buarada o pantolonları ben göremiyorum çünkü netten en son ne araştırdıysam onun reklamı oluyor şuan yürüteç reklamları var hmde baktığım modellerin sende pantolonlaramı bakmıştın
kızlar benim bildiğim sadece 2 bacaktan yapılacak
bizimkide 18 haziran malesef
kızım aşıdan sonra psikopa bağlıyor bakalım bu sefer ne olacak(
çokkkk sinir oldum oyun halımız gelmemiş salı günü gelecekmiş
bu kargo şirketlerini öldürmek istiyorum püüüfffffff
çokkkk sinir oldum oyun halımız gelmemiş salı günü gelecekmiş
bu kargo şirketlerini öldürmek istiyorum püüüfffffff
canım ups kargomudur nedir onunla anlaşmalılarmış.gtti gidiyrdn aldım.tabi bende ordunun dağındaki bi ilçede oturduğum için buraya sadece haftada 1 oda salı günleri geliyolarmış
Canım nerden sipariş verdin ki? Birde nerde oturuyorsun? Ben dün saat 16.00 da süt pompası siparişi verdim. Bugün sabah 11.00 de elime ulaştı. 6 günde siparişmi gelirmiş yaa. :26:Alışveriş yaptığın sitenin kargo anlaşması hangi şirketleki böyle.
bugün yine oğlum mız mız mız koliğe bağladı
saabha erken kalktım uykum vardı başım ağrıdı
uyumuşum kolik müzükleri eşliğinde ikimizde uymuşuz
öğlen 12 gibi kalktım emzirdim oyun halısına koydum mıy mıy mıy
aldım koydum arabasına pazara götürdüm
gıkı çıkmadı bir güzel yaptım pazarımı
millet bayıldı herkes bakıyo bilmezler anasına evde neler çektiriyo
mık demedi pazarda
eve geldik mızırdandı acıkmış emzirdim
bir kaka yapmış kıyafetlere çıkmış doldurmuş altını
hemen yıkadım
bayılır duş almaya
sakinleşti azcık
ama oyun halısına alışmadı daha illede hamağım diyo
ya kızım yıne emmıyor uykuluyken azcık emıyor,gözunu bı acıyor benı görup emmıyor(
dıger bebegı emmeyenler sız mama verıyor musunuz hıc??Biberon kullanıyor musunuz??
Çok sınırım bozuldu..Doktorlarınız ne dıyor?:26::26::18::18:
bebeği kolik olanlar mızmızlananlar,meme emmeyenler geçmiş olsun Allah yardım etsin anne olmak zor gerçekten bnm kzımda üşütmüş burnu tıkalı hapşurup öksürüyor burnu akıyor bnmde içim eriyor hırıl hırıl nefes alıyor çok şükür ateşi yok ama dün kahkahalar atan kızım bugün masum masum bakınıyor etrafına,dr a götürdüm sabah bukadar değildi bişeyi yok dedi anne sütü ver sadece dedi...
inş bizmkide geçmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?