2012 Şubat Anneleri

doktor kolik diyo
ikinci ay aşısında korkunca tetikledi sanırım ikinci ay aşıdan sonra başladı
zaten hemşieler aşı yaparken korkudan altına doldurmuştu
o gün bu gündür çekiyoruz ara ara
çok şiddetlendiği dönemler oluyo
ne zaman düzeleceğini bir bilsem
1 yaşına kadar bile sürenler oluyomuş ya öyle olursa
çok zor çok

kayınpeder dediki birazda senin yüzünden oldu dedi ben eve kapatmışım hiçbiyere çıkartmamışım çocuk alışmamış biyere insanlara ondan oluyomuş
yav bilmiyo kolik nedir ne değildir konuşuyo
proflar bulamamış koliğin kesin nedenini bizim kayınpeder buldu vallaha

Evet evet o benim bebisi emmeyi cok seven hic hayir demeyen.simdi disardayim ve uyuyor bu guzel havada mutlaka disarda olmalisiniz kizlar cehennem sicaklari gelmeden bebislerinizi alin cikin valla

yok yok bugün yine denedim sütüm yarasada doymuo bebeğim tek göğüsten 10 dk emio ikinciyi almıo doğduğundan böyleydi demekki artık yetmio ve ikinciyi aldıramııyorum mecbur geçiyorum ek gıdaya sabah anne sütü ve devam sütü 10 da meyve püresi,süt öğlen sebze püresi yada çorbası sonra anne sütü ve devam sütü geceye kadar böyle gecede muhallebi yada kaşık maması aç olmasına dayanamam

cnm sütünün yetip yetmediğini bebeğinin kilosuna bakarak söylüyor doktorlar eğer bebeğinin kilosu normalse bnce hiç mamaya başlama belki başka bişeyden dolayı ağlıyordur,gaz sancısı uyku sersemliği gibi

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum girdigimde de o kadar cok yazmışınızki hızınıza yetişemedim. offf iyice daraldım bunaldım çok sıkıldım artık... geçen hafta yatılı misafirlige gittik orda gıkını çıkarmadı gülücükler saçtı ama eve gelince çıldırdı doktor ogluma kolik degil demişti ama kesinlikle kolik oldu hugocuk seni çok çok iyi anlıyorum ne olduysa bize sonradan oldu sabahtan akşama kadar morarana kadar aglıyo ne yapsam susmuyo sinirlerim iyice bozuldu 10 gündür dünya bana dar oldu aslında rota aşısının huysuzluguyla başladı ve hala devam.. salı günde 4. ay aşısı var ne yapıcam bilmem.... bu arada benimde gün içinde sütüm yetmiyo bu ay kilo alımı ne oldu çok merak ediyorum benim akşam 12 de tek gögüs emip yatıyordu sabah 6 yada 7 kadar diger gögüs te 8 saatte 150 ml oluyordu sagdıgımda uzun zamandır sagmıyorum zaten de niye bu kadar azaldı onu anlamadım....
bu arada eşimlede kavga ettik survivor da ki hasan hangi dizilerde oynamış diye bakıyordum aslında sevmiyorum ama merak ettim eşimde aldı laptopu elimden kızdı ve ekranı kırdı neymiş efendim kıskanmışş off bu adama bi haller oldu iyice gözüme batmaya başladı..
sizide sıktım kusura bakmayın kızlar ama çok bunaldım artık..

canım geçmiş olsun aynı durum olmuş
aşı koliğini tetiklemiş
bizede bu zaman kadar kolik diyen olmadı
nadir olarak ağlardı ama emzirirdim uyku nazı olurdu uyur geçerdi
nasılki karma aşıyı yaptılar oğlum bianda değişti
hele bu ara iyice arttı
5 gün oldu hala geçmedi
saati geldimi napsan fayda etmiyo
acillik ooduk iki kez orda kolik deyip yolladılar
18 inde bizimde 4. ay aşımız var
aşıdan sonra temelli baştan ayakta çıkacak oğlan diye korkuyorum
bu arada yazık olmuş bilgisayara hasan için deyermi yaww

nbr yatmadı mı senınkı?

manuel gögus pompası almak ıstıyorum .yumusak sılıkonlu..

bunu mu alayım kızlar

Bebedor Manuel Göğüs/Süt Pompası GittiGidiyor'da 56342055

yoksa phılıps awent mı??

manuele boş yere niye para veriyorsunki. elektrikli çok daha iyi ve seni yormaz. konulardan haatırlıyorum manuel kullananların hiçbirisi memnun değildi. elektrikli yer kaplar demişsin ben kraftınkini aldım ufacık bişey ve düşünki ben sürekli sağarak veriyoyrum sütü ve pompamdan çok memnunum..

sanada çok geçmiş olsun cnm inş yakında geçer ama ben umudu kestim artık
öncedende aglardı ama 10 gündür canavara dönüştü ne yapacagımı şaşırdım bakalım salı günü bizi neler bekliyo..
bende üzüldüm hasan için degermi

bende ümidimi kestim hiç geçmeyecekmiş gibi sanki
hergün bi öncekinin tekrarı
yarım saat önceye kadar gülücükler çığlıklar atıyodu
bianda değişti mızlanmaya başladı
hemen sardım sarmaladım aldım kucağıma koridorda yarım saat gezdirdim konuşa konuşa sustu güldü etti uyuyakaldı şimdi yatırdım hamağına sallıyorum
akşam üzeri yine olacak sonra gece 11 gibi yine olacak hep aynı hep aynı
tosun gibi oldu boğum boğum bacakları
emerken beni yiyecek nerdeyse
hala dış dünyaya ayak uyduramamışmış koliği varmış
eşşek kadar oldu anne karnındaki ortamı napacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…