- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.301
ne oldu neyın var??
kız benı çoook gulduruyorsun sen yaa :))nıye sana alısamasın canım sana taa 9 ay karnındayken alısmıstır
ipe ipe ...ne demek benı sewmedı falan ...Bazen kötu bırseyı o kadar komık anlatıyorsun kı tam uzulurkenj
güldürdün benı:)oktoru ne dıyor hala kolık mı dıyor ..durum ne..sen streslı olmamaya calıs bence tek
sebebı stres ve asabıyet..o aglayınca sen gül kahkaha at muzıgı son ses ac..şaşırsın saf saf bakıp
dursun
manuel gögus pompası almak ıstıyorum .yumusak sılıkonlu..
bunu mu alayım kızlar
Bebedor Manuel Göğüs/Süt Pompası GittiGidiyor'da 56342055
yoksa phılıps awent mı??
günaydın kızlaarrr...
yaz havası insana nasıl enerji veriyor Allah'ım. size bu enerjiyle bir şarkı armağan etmek istiyorum
ABBA "Chiquitita" - YouTube
bunu mu alayım kızlar
yoksa phılıps awent mı??
günaydın şubat anneleri dün yazmıştım fakat hala daha bebeklerinize napıyosunuz yazmamışsınızzz...bebeğim 9 haziranda 4 aylık oluyo.. meme ve mama veriyorum ek olarak meyve püresi ve sebze pürelerine yadaaa kaşık mamalarına geçsem mi.. aşımız ve kontrolümüz var 11 haziranda doktorada danışcam o gün ama yinede bilgi sahibi olmak istiyorum benim hikayem kısaca şu ilk önce meme veriyorum 10-15 dk emio sonra yarım saat- 45 dk sonra devam sütü.. sonra uykuuu bunu neden yaptım hep meme verme taraftarı olan biri olarak mamaya karşıydım bebeğim kolikten sonra yaklaşık 2 hafta önce nedensiz ağlamaya (ki ben öyle sanıodum hiç bi çocuk nedensiz ağlamaz..) başladı bi arkadaşım da bu çocuk aç olabilir bigün sadece rutin meme verdim ağlııodu ertesi gün arkadaşımın dediğini yaptım bebeğim açlıktan uyumuo huzursuzmuş evet sütüm yarıo allahhıma şükür ama yetmio demekki şimdilik böyle bişi yapıyorum ama sütümü artırıcı gıdalar sıvılar alıyorum pes etmedimmm
slm kızlar uzun zamandır giremiyordum girdigimde de o kadar cok yazmışınızki hızınıza yetişemedim. offf iyice daraldım bunaldım çok sıkıldım artık... geçen hafta yatılı misafirlige gittik orda gıkını çıkarmadı gülücükler saçtı ama eve gelince çıldırdı doktor ogluma kolik degil demişti ama kesinlikle kolik oldu hugocuk seni çok çok iyi anlıyorum ne olduysa bize sonradan oldu sabahtan akşama kadar morarana kadar aglıyo ne yapsam susmuyo sinirlerim iyice bozuldu 10 gündür dünya bana dar oldu aslında rota aşısının huysuzluguyla başladı ve hala devam.. salı günde 4. ay aşısı var ne yapıcam bilmem.... bu arada benimde gün içinde sütüm yetmiyo bu ay kilo alımı ne oldu çok merak ediyorum benim akşam 12 de tek gögüs emip yatıyordu sabah 6 yada 7 kadar diger gögüs te 8 saatte 150 ml oluyordu sagdıgımda uzun zamandır sagmıyorum zaten de niye bu kadar azaldı onu anlamadım....
bu arada eşimlede kavga ettik survivor da ki hasan hangi dizilerde oynamış diye bakıyordum aslında sevmiyorum ama merak ettim eşimde aldı laptopu elimden kızdı ve ekranı kırdı neymiş efendim kıskanmışş off bu adama bi haller oldu iyice gözüme batmaya başladı..
sizide sıktım kusura bakmayın kızlar ama çok bunaldım artık..
canım geçmiş olsun aynı durum olmuş
aşı koliğini tetiklemiş
bizede bu zaman kadar kolik diyen olmadı
nadir olarak ağlardı ama emzirirdim uyku nazı olurdu uyur geçerdi
nasılki karma aşıyı yaptılar oğlum bianda değişti
hele bu ara iyice arttı
5 gün oldu hala geçmedi
saati geldimi napsan fayda etmiyo
acillik ooduk iki kez orda kolik deyip yolladılar
18 inde bizimde 4. ay aşımız var
aşıdan sonra temelli baştan ayakta çıkacak oğlan diye korkuyorum
bu arada yazık olmuş bilgisayara hasan için deyermi yaww
bunu mu alayım kızlar
yoksa phılıps awent mı??
günaydın şubat anneleri dün yazmıştım fakat hala daha bebeklerinize napıyosunuz yazmamışsınızzz...bebeğim 9 haziranda 4 aylık oluyo.. meme ve mama veriyorum ek olarak meyve püresi ve sebze pürelerine yadaaa kaşık mamalarına geçsem mi.. aşımız ve kontrolümüz var 11 haziranda doktorada danışcam o gün ama yinede bilgi sahibi olmak istiyorum benim hikayem kısaca şu ilk önce meme veriyorum 10-15 dk emio sonra yarım saat- 45 dk sonra devam sütü.. sonra uykuuu bunu neden yaptım hep meme verme taraftarı olan biri olarak mamaya karşıydım bebeğim kolikten sonra yaklaşık 2 hafta önce nedensiz ağlamaya (ki ben öyle sanıodum hiç bi çocuk nedensiz ağlamaz..) başladı bi arkadaşım da bu çocuk aç olabilir bigün sadece rutin meme verdim ağlııodu ertesi gün arkadaşımın dediğini yaptım bebeğim açlıktan uyumuo huzursuzmuş evet sütüm yarıo allahhıma şükür ama yetmio demekki şimdilik böyle bişi yapıyorum ama sütümü artırıcı gıdalar sıvılar alıyorum pes etmedimmm[/QUOT
niye mamaya karşı oluyorsunki bebişlerin sağlığı için herşey. sütü en çok artıran şeylerin başında sık emzirmek, deinlenmek ve bol sıvı geliyor gerçektende... ek gıdalar içinse bence çok erkennnn
yine koliği tuttu
hemde çok şiddetliydi
1 saat aralıksız morarana kadar ağladı
napsam fayda etmedi
ağlamaktan yoruldu helak oldu uyuyakaldı
herkesin koliği geçmiş düzelmiş bir bizim geçmedi
artık geçeceğinede inanmıyorum geçse bu zamana kadar geçerdi
yorgunum bitkinim çaresizim
ya bu kolik ne beter bişeymiş, biz yaşamadık hiç. sürekli konularda görüyorum herkes dertli ama dediğin gibi birçoğununki geçti. sana şunu bunu yapta diyemeyizki hepsini denemişsindir. Allah sabır versin umarım en kısa zamanda geçer. fakat genelde yapılan bir yöntem vardı, hani hergün saati aynı oluyormuş ya bu koliğin o saatte bebişi oyalıyorlardı kolik başlamadan, dışarı falan çıkartıyorlardı..
bu arada bizim çanakkale işimiz oldu, tayinimiz oraya çıktı. aklıma takılan bişiler olursa sorabilirim de mi :))
izin hakkında bılgılendırdıgın ıcın teşekkurler sagol..Evet cnm böyle elle sagılan pompalardan da bulunsun
istiyorum ,ılk dogum yaptıgımda wee'nin almıstım berbattı cok yoruyor ben de bu yuzden tekrar almak
istiyorum mesela tatılde falan sagarım yatarken belkı lazım olur..bazen de arkadaslarda kalma ıhtımalımız
oluyor..ama makınemı almadıgımdan kalmıyorum hıc..Elektrıklı pompa tasımaya degmez..Bu arada sütün
de maasallah ,bence gayet guzel ..çocugun doyar heralde..doktor bana tek gögusten artık 150
cıkmalıydı demıstı ama burda da hıc ıkı gögusten 300 cıkan görmedım ..Ama sulu gıbı sutum benım acık renklı
belkı cok yaramıyor ya da kustugundan alamadı kılo( mama da verıyourm..senın kullandıgın pompa hangı marka
canım ..nasıl sagım yapılyıor??
ben pompayla 3 en geç 5 saatte sağıyorum düzenli olarak. gecede bebişim uyanmasada ben sağmaya kalkıyorum.. ve göğsümün birinden en fala 120 ötekindende en fazla 200 çıktı şimdiye kadar. yani ortalama her sağımda çıkan 200-250 arası.
kız bu şarkı enerji vermez uyku getirir ancak
Bu Yaz Hangi ŞArkılarla Koptuk - YouTube
dinlede uykun acılsın
sanada çok geçmiş olsun cnm inş yakında geçer ama ben umudu kestim artıkcanım geçmiş olsun aynı durum olmuş
aşı koliğini tetiklemiş
bizede bu zaman kadar kolik diyen olmadı
nadir olarak ağlardı ama emzirirdim uyku nazı olurdu uyur geçerdi
nasılki karma aşıyı yaptılar oğlum bianda değişti
hele bu ara iyice arttı
5 gün oldu hala geçmedi
saati geldimi napsan fayda etmiyo
acillik ooduk iki kez orda kolik deyip yolladılar
18 inde bizimde 4. ay aşımız var
aşıdan sonra temelli baştan ayakta çıkacak oğlan diye korkuyorum
bu arada yazık olmuş bilgisayara hasan için deyermi yaww
nbr yatmadı mı senınkı?
manuele boş yere niye para veriyorsunki. elektrikli çok daha iyi ve seni yormaz. konulardan haatırlıyorum manuel kullananların hiçbirisi memnun değildi. elektrikli yer kaplar demişsin ben kraftınkini aldım ufacık bişey ve düşünki ben sürekli sağarak veriyoyrum sütü ve pompamdan çok memnunum..
günaydın şubat anneleri dün yazmıştım fakat hala daha bebeklerinize napıyosunuz yazmamışsınızzz...bebeğim 9 haziranda 4 aylık oluyo.. meme ve mama veriyorum ek olarak meyve püresi ve sebze pürelerine yadaaa kaşık mamalarına geçsem mi.. aşımız ve kontrolümüz var 11 haziranda doktorada danışcam o gün ama yinede bilgi sahibi olmak istiyorum benim hikayem kısaca şu ilk önce meme veriyorum 10-15 dk emio sonra yarım saat- 45 dk sonra devam sütü.. sonra uykuuu bunu neden yaptım hep meme verme taraftarı olan biri olarak mamaya karşıydım bebeğim kolikten sonra yaklaşık 2 hafta önce nedensiz ağlamaya (ki ben öyle sanıodum hiç bi çocuk nedensiz ağlamaz..) başladı bi arkadaşım da bu çocuk aç olabilir bigün sadece rutin meme verdim ağlııodu ertesi gün arkadaşımın dediğini yaptım bebeğim açlıktan uyumuo huzursuzmuş evet sütüm yarıo allahhıma şükür ama yetmio demekki şimdilik böyle bişi yapıyorum ama sütümü artırıcı gıdalar sıvılar alıyorum pes etmedimmm[/QUOT
niye mamaya karşı oluyorsunki bebişlerin sağlığı için herşey. sütü en çok artıran şeylerin başında sık emzirmek, deinlenmek ve bol sıvı geliyor gerçektende... ek gıdalar içinse bence çok erkennnn
ya bu kolik ne beter bişeymiş, biz yaşamadık hiç. sürekli konularda görüyorum herkes dertli ama dediğin gibi birçoğununki geçti. sana şunu bunu yapta diyemeyizki hepsini denemişsindir. Allah sabır versin umarım en kısa zamanda geçer. fakat genelde yapılan bir yöntem vardı, hani hergün saati aynı oluyormuş ya bu koliğin o saatte bebişi oyalıyorlardı kolik başlamadan, dışarı falan çıkartıyorlardı..
bu arada bizim çanakkale işimiz oldu, tayinimiz oraya çıktı. aklıma takılan bişiler olursa sorabilirim de mi :))
ben pompayla 3 en geç 5 saatte sağıyorum düzenli olarak. gecede bebişim uyanmasada ben sağmaya kalkıyorum.. ve göğsümün birinden en fala 120 ötekindende en fazla 200 çıktı şimdiye kadar. yani ortalama her sağımda çıkan 200-250 arası.
öylemi demek geliyosunuz çanakkaleye
oooo bızde bayıldık hehhehe supermıs:)
sanada çok geçmiş olsun cnm inş yakında geçer ama ben umudu kestim artık
öncedende aglardı ama 10 gündür canavara dönüştü ne yapacagımı şaşırdım bakalım salı günü bizi neler bekliyo..
bende üzüldüm hasan için degermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?