2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlar memeyi istemeyen bebeklerin anneleri sarımsak yemeyi deneyin sarımsak bebeğin iştahını açarmış internette baktım biraz sarımsak yediğinizde bebeğiniz iştahla memenize yapışır diyordu bir yerde

biz sabah 7 de başlayıp sürekli devam ediyoruz saaatimiz yok bizim sürekli aglar oldu.. dışarda iyi insanlarla iletişim süper ama evde çıldırıyo 12 gün oldu ve 12 gündür hep aynı hiç degişme yok valla kafayı yiyecem artık ne oldu bu çocuga bilmiyorum.... ben o bogum bogum bacaklarını yerim bizimkide tosun oldu iyice ama sütüm yetmiyo artık sürekli emmiyo ama emince de bişey kalmıyo.. bide çenesi var ne anlatıyo bilmem hiç susmuyo..
yaa bizimki hala donmüyo ama çok hareketlı sizinkiler nasıl bi çogunun ki donüyo sanırım bizde mi bi sorun var acaba

Herkese merhaba kızlar. Nasılsınız bakalım? Kaç gündür düzgün giremiyorum foruma oğlum durmuyorduda hiç.
Dün çok güzeldi ama. Babamız erken geldi ve bizi dışarı çıkardı. Önce ev alışverişi yaptık, sonra da oğluma yazlık ciciler almak için lcw ya gittik. Ne de olsa sıcaklar bastırmak üzere. Oğlum arabadan hiç hoşlanmazdı önceden, dün ise gık demedi uyudu yoldada. Beni hiç üzmedi bu sefer bebeşim. Ne acayipler ya bazen hiç durmazlar bazense hiç üzmezler. Heralde hep arabada yada kucağımda olduğundan ağlamadı. Dışarı çıkmak, alışveriş yapmak bana çok iyi geldi ama, çünkü artık çok bunalmıştım.
Bu arada oğluma sütüm yetmiyor artık dakikalarca emiyor uyurken ama gelmediği için doymuyor, sonrada memeden ayrıldığı gibi ellerini yiyiyor. Öyle uyuyakalıyor. offf stres yapmamam lazım sütümün gelmesi için ama nasıl yapmıycam bilmiyorum. Eşimde benden pimpirikli bu konuda sabah aradı sütünün gelmesi lazım diyo. Bol bol ye su iç araştır neler süt yapar diyo. İlerde bebeği etkilermiş anne sütünü az alırsa, gelişimini herşeyini. Offf ben bilmiyorum sanki ben istiyorum sanki gelmesin diye. Gelmeyince ben ne yapayım. Sabah sabah beni sinir etti. Bana daha çok stres yaptırıyo. Tamammen kesilcek görcek.

evet onu bende duydum bide bu aralar grip salgını var hemde koruyucu olur ben grip olunca yemiştim bol bol bebegimde olmuştu ama bi gün sürdü...

Benimde bebeğim emmiyor ama sarımsağı her zaman yerim cacıkla, sarımsaklı yoğurtla.
Sağlık ocağındaki doktorda bana tam tersini söylemişti 'bazı yiyecekler sütün tadını değiştirir sarımsak gibi mesela dikkat et' demişti. :s

morarana kadarmı ağlıyo seninkide
bizimki her öğlen aşı olduğu saatte başlıyo
eğer geç kalırda gezdirip susturmazsamda saatler sürüyo
hamağında pusup duruyo yavrum
benimki emziği düşünce alabilmek için dönüyo veya altını bağlarken benden kaçmak için dönüyo bağlatmamak için
ama onun dışında dönmüyo
dün yuvarladım oyun halısında sağa sola döndürdüm durdum çok korktu

süt yoğurt çok gaz yapıyo bizde diye bırakmıştım calsiyum için tablet verdi doktor içiyorum sütüm arttı epeyce
birde hergün gazı alınmış madensuyu içiyorum fark var
vitamin mineral eksikliği çok oluyo bu dönemde bu yüzden sütte azalıyo
eğer dişlerinizde hassasiyet sızlama ağrı varsa calsiyum eksikliği vardır muhakkak doktora gidin yoksa sütün azalmasının yanında dişlerde çürür gider

Ben yoğurt çok fazla yiyiyorum. Ama doktora gidicem yarın vitamin falan ne gerekiyorsa yazsın. Madensuyunun gazı alınmışı nasıl oluyor canım?

kapağını aç bardağa dök kaşıkla karıştır birazda beklet asidi gitsin

Anladım canım bende bir deneyim sütü çoğaltıyorsa sadesini içiyoruz dimi meyveli değil.
Bizde kolik artık çok sık olmuyor dışarı çıkmayınca hiç olmuyor hatta nerdeyse. Sadece kucak için ağlıyor. Yüzü dışarı bakcak şekilde kucakta gezdirdiğimizde ağlamayıda kesiyor. Ama dışarı çıktığımda, birilerine gittiğimde bana 3 gün çektiriyor durmadan ağlıyor. Dışarı çıkmadığımız sürece sorun yok. Başka bir eve gitmeyi kabullenemiyor heralde. Hiç anlamıyorum artık bende.

Bizde bi tane ele takılan bez kuklalardan vardı. Şimdi onu eline taktım oğlumun saf saf bakıyor bu ne diye. Diğer eliylede tuttu ağzına sokuyor. Ama bakışları görülmeye değerdi çok güldüm.

hiç anlaşılmıyo zaten
biz tam rahat etmiştik annem geldi
annem varken onda durmamak iiçin hep uyudu
gerçi uyumuyo hamakta örttürüyo üzerini pusuyo
annemde durmamak için
annem gitti başladı
aşıdan sonrada 2 hafta aralıksız sürmüştü
sade içiyorum ben maden suyunu
hergün bir iki tane hurma cevizde çok işe yarıyo
ceviz zeka için çok iyi hergün yenmesi çok iyi olur

morarana kadar aglıyo gözünden nasıl yaşlar geliyo anlatamam...
inş geçsin şu günler tam düzeldi derken bi anda degişti offf off allah yardımcımız olsun...
bide ben tekim dogumdan beri hiç kimse yoktu yanımda.
en azından biri olsa çocuk aglayınca ben çok geriliyorum o bunu hissedince daha çok aglıyo o an yanımda biri alsa da benden uzaklaşsa en azından benim stresim geçmez..
aslında çok eglenceli keyifli bi bebek sürekli güler ama arkasındanda hemen aglamaya başlıyo son günlerde ..
biz daha dönmüyoruz ama sürekli kalkmaya çalışıyo bide sürekli altını degiştirirken baglamayayım diye poposunu kaldırıp kaçmaya çalışıyo ama dönmüyo.. zamanı var demekki..

ylz geçmişi okudum birazda sende çok dertlisin allah yardımcın olsun seninde çok zor inş en kısa zamanda geçer

hugocuk kız senin bebiş ne kadarlık tam sen pusuyo diyon ya çok merak ediyorum derdi ne acaba bide insanın gözüne bilmiş bilmiş bakıyorlar ..

bizimde tam düzenimiz oturmuştu hatta ben yatırıyordum kendi uyuyordu ne zaman rota aşımız oldu sonra herşey alt üst oldu..
misafirlige gittim düzeldi ordan geldim daha beter oldu...

bu hafta üç buçuk aylık oluyo canım
annem çok seviyo kucağından düşürmek istemiyo
ama bizimkinin gözü hep bende oluyo
annem özlediğinden burdayken bende almıyorum hiç
ev işi filan yapıyorum sadece emzirirken alıyorum onun dışında hep annemde oluyo
bu da nedense durmak istemiyo uyucam diye tutturuyo yatırıyoruz hamağına örttürüyo üzerini öyle pusuyo
sırf annemde durmamak için
annem alıyodu altını
böyle nasıl yan yan bakıyo anneme dik dik
aşıda annem yanındaydı ben giremedim
acaba ondanmı yapıyo hatırlamış olabilirmi annemi

aaa bak olabilir..
geçen bizim bi arkadaş geldi o günde bizim oglan çok sinirliydi. arkadaş sevmek istedi korktu sürekli agladı ve emmedi şimdi de ne zaman onları görse aynısı oluyo sürekli huzursuz oluyo . bunlar hiçbirşeyi unutmuyo valla

ya iyide gelene gelme diyemeyizki
offf ne zaman geçecek yorgunum
ikinci çocuk aklıma bile gelmiyo yani o hale geldim
dün balkona çıkarttım karşıdada aynı bizimki gibi üç dört aylık güzel bir kız bebek vardı bize el salladılar
kız nasıl gülücükler atıyo nasıl tatlı hayat dolu
bizimkinde kaşlar çatık ekşi surat ağızda emzik cok cok
ters ters bakıyo
eşim bile bu çocuk dünyaya geldiğine pişman diyo

yaw benimki emiyo yatıyo hamağına üzerinide örttürüyo şekerleme yapıyo
oyun halısında pek durmuyo oyuncaklarıyla pek oynamıyo sıkılıyo
varsa yoksa hamakta yatsın sallatsın kendini
tembel galiba bu çocuk
benim eşimde çok uyur
onamı çektiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…