2012 Şubat Anneleri

lansinoh elektrikli göğüs pompası Arama Sonuçları - e-bebek.com

benım elektrıklı pompam bu ve heryere tasıyamam ,üstelık 200TLye aldıgımız ıcın tekrar elektrıklı almayı
duusnmuyorum zaten cok kötu degıl ..sadece bı arkadasımda anıden kaldıgımda cantamda bulunsun ıstıyorum
manuel bıberonlu bır pompa..tatıle de onu götururum plajda sıcak su alır hemen sutumu verıurım ..phılıps awent
gıbı bırsey dusunuyorumm sanırım onu alcma ne kalıtleı marka o zaten..bu arada senın tek gögusten
200 mu cıkıyor ..o zaman neden dırek emzırmıyorsun sagmana gerek yok kı??

Selam annisler
Bugun bebisimle parkta oynayan cocuklari seyrediyoruz ewe gitmek istemiyor galiba ewde bik bik ediyor.anasi gibi gezmeyi seven olacak diyor herkes.bu arada yabancilara gitmeme bizde de var insanlar napcagini sasiriyor.asosyal simdilik:)
Saclarimiz uzadi ensemizi gecti uyurken kesmeyi dusunuyorum sicaklarda ensesi kizardi.sacli dogdu bizimkisi goren sok oluyordu bu ne boyle diye bi de gur dokulmedi de en cok da sac kurutmayi seviyoruz o anlarda hic sesimiz cikmiyor:)

ohh ne güzell
benimkide hamakta kendini sallatıyo bütün gün
arabayla gezmeyi seviyo çok bakınıyo ama akşamada canıma okuyo

Senin bebek süper yaa. Kendi kendinede uyuyordu. Uzun uzunda emiyordu. Çok özeniyorum doğrusu. Maşallah diyimde nazar değmesin. Kem gözlere, sözlere gelmesin hiç inşallahhh.

benimkide yedi saat filan uyanık oluyo
aynen hamakta sallatarak uyuyo sallamadınmı açıyo gözlerii

nezamandır görünmüyodun nerelerdeydin özlettin kıss

CNM COGUNLUKLA FACEDEYIM
yogunluk geldıgı gıbı gırmeye calısıyorum bırde bu ara nıhle hasta onunla ugrasıyorum
oksuruyordu cok fazla antıbıyotuge basladık
oda ıshal yaptı antıbıyotıgıde kesemıyorum cunku oksurugu duzelıyor bol sıvı ve maflor du galıba ılacın adı
onu verıyorum ıshalı ıcınde bakalım ne olcak

sen nasılsın tosunun nasıl

geçmiş olsun canım ıhlamur demleyip bikaç kaşık içirsen iyi gelirdi rahatlatır hem
valla benim tosun arızalarda
karma aşıdan beridir koliği arttı canıma okuyo hergün

hıı sen yedek olarak istiyosun pompayı. ben nereye gidersem yanımdan cep telefonu gibi ayırmıyorum pompamı. aten şarjı 1 saat falan gidiyo o yüzden işimi görüyo.. benim bebiş emmyo maalesef, ilk doğduğunda alıştıramadık, silikon uçla falan emziriyordum çok yavaş emip uyuyordu. ve acemilikte var tabiiki.. sonrada alışmadı.. o yüzden sürekli sağıp veriyorum.

İlk sac kesme deneyimimiz tamamlanmistir arkadaslar.kizimin artik küt kesim saclari var.cok komik oldu arkalari azcik yamuk ama cok yakisti rapunzelime.ardindan bıcı bıcı.her yer sac oldu bi de temizlik.öldüm ama

ylz aynı benim oğlum da öyle. ayağımda salladığımda sorun yok ama ayağımı çekmeye yeltendiğim an gözlerini açıyor ve ağlamaya başlıyor. ben de onu bütün gün ayağımda tutarsam yemeği, ev işlerini kim yapacak

selam kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür yine koşturmadan giremedim fazla foruma, oğlumun emmesi birazcık daha düzelmeye başladı,
ayrıca oğluma ev usulu bir oyun halısı yaptım sadece 25tl'ye maloldu. ilk gün biraz sıkıldı garipsedi ama şimdi alıştı içinde uslu uslu durup bütün oyuncakları incelemeye başladı, inşallah daha da alışır
birde bugün ilk defa öğle uykusunda 3 saat uyudu şok geçirdim inşallah hep böyle devam eder

İlk sac kesme deneyimimiz tamamlanmistir arkadaslar.kizimin artik küt kesim saclari var.cok komik oldu arkalari azcik yamuk ama cok yakisti rapunzelime.ardindan bıcı bıcı.her yer sac oldu bi de temizlik.öldüm ama

hayırlı, uğurlu olsuunn yesinler onun küt saçlarını. benim oğlumun da sadece tepesinde punkçılar gibi saçı var.

bizimki de bir kere o kadar çok uyumuştu. babası da bu çocuğun kafasını bir yere mi vurdum dedi. yooo dedim. o zaman uyku ilacı mı içirdin dedi. ikimiz de şoka girmiştik yani. hiç yakıştıramadık ona o kadar uzun uykuyu.

Son düzenleme:

aynen bende şaşırdım 10 dk.da bi kontrole gittim alışkın olmayınca insan korkuyo

Son düzenleme:

ya bende ayagımda sallıyorum ama cok yoruldugumda pusetine koyuyorum onda sallıyorum ondada cok rahat uyuyo....yataga cıkarıyorum geceleri bazen sabaha kadar pusette uyuyo arada mızıldandıymı yattıgım yerden 2 sallıyorum uyuyo tekrar...doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama puset bu kadar uzun saat uyuması doğru mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…