- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.361
selam kızlar nasılsınız?
bi kaç gündür yine koşturmadan giremedim fazla foruma, oğlumun emmesi birazcık daha düzelmeye başladı,
ayrıca oğluma ev usulu bir oyun halısı yaptım sadece 25tl'ye maloldu. ilk gün biraz sıkıldı garipsedi ama şimdi alıştı içinde uslu uslu durup bütün oyuncakları incelemeye başladı, inşallah daha da alışır
birde bugün ilk defa öğle uykusunda 3 saat uyudu şok geçirdim inşallah hep böyle devam eder
nasıl becerdın halıyı yapmayı sen??bana resmını yollar mısın merak edıyorum ben de o kadar para vermek ıstemiyorum
sacma sapan bez parcasına yaa...25 tl ne aldın nasıl yaptın??
nasıl becerdın halıyı yapmayı sen??bana resmını yollar mısın merak edıyorum ben de o kadar para vermek ıstemiyorum
sacma sapan bez parcasına yaa...25 tl ne aldın nasıl yaptın??
bende öyle düşündüm canım, tabi birde beğenmeme oynamama ihtimali var çok para verseydim üzülürdüm
kumaş 7 tl
elektrik borusu 3 tl
kurdela cırt ve fermuar5 tl
dikimi için terziye 10 tl verdim
ve evdeki oyuncakları bağladım üzerine, gelen misafirler hazır zannetti, yarın ben fotosunu eklerim, detaylarıda orada yazarım
bende öyle düşündüm canım, tabi birde beğenmeme oynamama ihtimali var çok para verseydim üzülürdüm
kumaş 7 tl
elektrik borusu 3 tl
ve evdeki oyuncakları bağladım üzerine, gelen misafirler hazır zannetti, yarın ben fotosunu eklerim, detaylarıda orada yazarım
kumaş 7 tl
elektrik borusu 3 tl
kumaş 7 tl
elektrik borusu 3 tl
mozp sen koymadan ben bi yerlerden oyun halısıyla ilgili resimler koydum kızmadın inşallah...hepimize fikir olsun dedim...seninkinide cok merak ediyorum
günaydın..
birazdan evden çıkıp sağlık ocağına 4.ay aşımızı yaptırmaya gidicez..ordanda hastaneye rota virüsü için aylık kontrolü için gidicez..tabi soracaklarım içinde bi likste hazırladım...))
inşallah aşı sonrası günlerimiz sorunsuz geçer..:18:
bakalım benim mink tosun kaç kilo olmuş..
ben evdeki basküle önce kendim çıkıp,sonrada oğlumu kucağıma alıp tartılıyorum arada fark a göre oğlumun kilosunu görüyorum..:))geçen ay ki kontrolde kilosu 8.5 du.bu ay kini bugün öğrenicem ama benim tartıldığıma göre onla ve onsuz 10 kilo fark çıkıyo.yani ben 67 çıkıyorum,onu kucağıma alıp tartıldığımda 77 çıkıyor.nekadar doğru bilemem..bu gün görücez..
oğlum geceleri çok üzerini açıyo
üzerini örtmemle açması bir oluyo
eliyle tutup açıyo gayet rahat
dün gece ince yorgan örtmüştüm açmış üzerini
tekmelenip duruyodu
üzerini açınca pek bi mutlu oluyo
uyku tulumumu alsamki
gerçi yaz geldi uyku tulumu kullanılırmı bilmem
kimsecikler yok
dün akşam çok üzüldük eşimle
memonun kolik saaati gelince hiç beklemeden aldım kucağıma koridorda gezdirdim şarkı söyledim uyudu
yatırdım hamağına sallıyodum
eşimde muhabbet kuşlarını getirdi
kuşumuzun bitanesi çok bağırıyo
neyse bi ses geliyo hık hık diye
b kaldırdım battaniyeyi memo ağlıyo
sessiz sessiz gözlerinden yaşlar akmış yatağını ıslatmış
korkmuş
hemen dedi eşime götür kuşları
götürdü diğer odaya
memoda uyudu böylece
ay yavrum ya kıyamam......benimkide dün geceyi zehir etti bana sürekli agladı uyumadı....nazar degdi diye 2 defa okudum bi agrı kesici şurup verdim anca uyudu .....resimlerini koymustum buraya ondan nazar mı degdi acaba ....bizimkini yıldızı düşük heralde hemen nazar degiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?