- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.381
ay yavrum ya kıyamam......benimkide dün geceyi zehir etti bana sürekli agladı uyumadı....nazar degdi diye 2 defa okudum bi agrı kesici şurup verdim anca uyudu .....resimlerini koymustum buraya ondan nazar mı degdi acaba ....bizimkini yıldızı düşük heralde hemen nazar degiyo
mozp sen koymadan ben bi yerlerden oyun halısıyla ilgili resimler koydum kızmadın inşallah...hepimize fikir olsun dedim...seninkinide cok merak ediyorum
slm..
aşılarımızı olduk geldik..şuanki durum iyi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem..henüz ateşi yok,zaten doktorumuz ateşlenmeden lütfen ateş düşürücü vermeyin dedi!!!!!!
boy 67
kilo 9.500 sadece badi ve bezi boşken
yalnız kafa çevresi için doktor biraz canımı sıktı 42 çıktı..max:44 müş min:40 bu ay için bizimki ortalama bi değer ama küçük dedi!!!çok moralim bozuldu 43 falan olmalıymış!!!!
sağlık ocağından demir ilacına başalatıldık doktorumda zaten bu ay ben yazacaktım dedi:ferro sanol 9 damla hergün..
ek gıda için sütün şiimdilik iyi mamada verme ,ek gıda içinde henüz değil ,emzirmeye devam dedi.
el ayak terlemesi oluyordu bebeğimde normalmiş.
böyle işte kızlar..
bu arada ben bugünregl oldum..
maşallah maşallah diyeyim kız negüzelmiş oğlunun kilosu 9,5 bnm kızım daha 6,5 kilo teyzesi...slm..
aşılarımızı olduk geldik..şuanki durum iyi ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem..henüz ateşi yok,zaten doktorumuz ateşlenmeden lütfen ateş düşürücü vermeyin dedi!!!!!!
boy 67
kilo 9.500 sadece badi ve bezi boşken
yalnız kafa çevresi için doktor biraz canımı sıktı 42 çıktı..max:44 müş min:40 bu ay için bizimki ortalama bi değer ama küçük dedi!!!çok moralim bozuldu 43 falan olmalıymış!!!!
sağlık ocağından demir ilacına başalatıldık doktorumda zaten bu ay ben yazacaktım dedi:ferro sanol 9 damla hergün..
ek gıda için sütün şiimdilik iyi mamada verme ,ek gıda içinde henüz değil ,emzirmeye devam dedi.
el ayak terlemesi oluyordu bebeğimde normalmiş.
böyle işte kızlar..
bu arada ben bugünregl oldum..
ooh ne guzel benimkide oyle durdumu kiziyor o yuzden gezicen alisveris icin durdunmu tamam ortaligi kaldiriyor, benim kizimda ne bulsa agzina ben aldim dis kasiyici daha beceremiyor tutup kasimayi dusuruyor hemenbugün benim tembel oğlan hamakta sallatıyodu kendini
aldım koydum oyun halısına
çıngırak asmıştım ona vurdukça ses çıkarttı çok hoşuna gitti yarım saat filan oyalandı
sonra koydum arabasına çıkarttım dışarı gezdirdim
markete filan gittik çok sevdi
ama durunca hoşlanmıyo devamlı gezmek istiyo
emzik bile aramıyo
sonra eve geldik çok ağladı içeri girmek istemedi
üst kata arkadaşıma çıktım durmak istemedi kolik tuttu konuşa konuşa susturduk
gerçi bu seferki kolikmi yoksa içeri soktum diyemi ağladı bilemedik
uyudu
ordada hamak var sallıyodum bu sefer arkadaşımın bebeği uyandı çığlık atıyo filan korktu uyuyamadı bizimki
eve geldik kucağımda duruyodu parmağımı yakaladı epey inceledi oynadı ve bianda ağzına götürüp diş etlerini kaşımaya başladı
diş kaşıyıcı vericem ne bulsa ağzına götürüyo
Dikkat et canim mesela benim kiz ustunu topliyip hoop agzina goturuyor agzina gelemicek yerlere sikİyi aksamlar annisler
Bugun bebisim ben ve annemle carsiya gittik.bebek arabamiz cok agir oldugu icin cok yorulduk.kraft horn kullaniyoruz tavsiye etmiyorum bebisim rahat rahat uyuyor icinde ama tek basinayken öldürüyor
Kizima parfum aldim .bebek kokusu cok guzel çikko.ama sprey gibi degil eline dokup suruyorsun.zaten tenine surmeyi dusunmuyorum kiyafetlerina damlatacagim.gece uyurken ustunu acma ellerinin ayaklarinin terlemesi bizda de var.
Ay evet onlar vardi dimi ne guzeldi, bende dun tiny love maymun adasi aldim bugun gelicek bakalim sevicekmi?oğlum oyun halısındaki çıngırağı keşfetti hep ona vuruyo
yarımm saat falan oynadı
eşim seneler önce hacıyatmaz abi kere bendelmıştı bugün onu buldum hamağına yatırdım önüne koydum vurdukça hem sallanıyo düşmüyo hemde ses çıkarıyo
bizimki açtı gözlerini kocaman
saatlerce baktı ona öylece
hiç ağlamadı
sonrada uykusu geldi bakarken
emzirdim uyuyo şimdi
bi kere bende ordan bisey aldim tovbe ettim cok gec gonderiyolar bazen bekliyosun sonra bulamadik diye iade ediyolar bosa gidiyor o siteyi sevmiyorumbnde kaç oldu oyun halısı siparişi vereli hepsiburdadan daha tedarik bile edilmedi çok sinir oldum ya
ben bugün oyun halısı için malzeme almaya gittim ama bi türlü elektrik borusu konusunda elektirkçilerle anlasamadık...spinal diye bi elektrk borusu var heryerde ama onunla oyu halısı olacak gibi görünmüyo yine aldım 3 metre aldım ama yetmeyecek sanırım....
ya bu elektrik borusu dedigin sey nasıl
sağol canım..inşallah dediğin gibi baş çevresi normaldir yaa..çok taktım..ben ilk zamanlar mamada vermiştim günde 2-3 öğün zaten mamayla birlikte emzirincede birden çok kilo aldı bebeğim,ama şuan mamayı sadece birkere 30 cc ye indirdim,hatta 5 gündür hiç vermedim,çünkü mamayı attık artık,uzun süredir açık kalınca bozulmuştır diye..şuan sadece anne sütüyle bu ayki kilo alımı çok normal çıktı..dengeleriz artık..maşallah maşallah diyeyim kız negüzelmiş oğlunun kilosu 9,5 bnm kızım daha 6,5 kilo teyzesi...
baş çevresi için canını sıkma gayet normal bnce...
slm kızlar çok moralim bozuk
dün dışarı çıkmıştık eşimle çıkmadan önce ogluma buzluktan süt çıkardım dışarda vermek için ve hepsini tarihe göre sıraladım o arada elektirikler gitti kapak az açık kalmış
elektirik olsa eger buzdolabı kapak açık diye öterdi
ama elektirik yoktu saat 3 gibi evden çıktık akşam 11 falandı geldik
sürekli dolaptan ses geliyo bi gittim baktım
bütün sagdıgım sütler erimiş
ben üzülmeyim diye eşim bana göstermeden attı..
kısmetten çıkmış demekki..
geçen burda bi bebek için süt istiyorlardı onlara verecektim ama uzak alamayız dediler. keşke siz getirin deselerdi ben götürürdüm valla bide o bilgileri nerden buldunuz ben onu soracaktım ama unuttum..
gümışıgım yarında bizim aşımız var bakalım nasıl geçicek.. inş hepimiz
sorunsuz geçiririz bu ay ki aşıyı
kız sen neyle besliyorsun bu çocugu..
maşallah heşey yolunda canım
bizimde 24 haziranda 4. ay aşımız
ikinci ay aşıdan sonra koliği artmıştı 4. ay aşıdan sonra ne olucak acaba
yine kolik saati geldi zor sakinleştirdim hala mıkırdanıyo hamağında
allahım sen yardım et geçsin artık bitsin bu kolik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?