2012 Şubat Anneleri

maşallah oğluna bizimde 19 da 4 ay aşıları, bizimkinde 2 ay aşılarındada ateş olmuştu 2 gün kesin bundada olur bu sıcaklardada daha zor olacak off

selam kızlar nasılsınız?
işe başladım çok zorlanıyorum
oğlum 4 aylık ama akşam emzirirken artık suratıma bakmıyo küsmüş gibi çok üzülüyorum yada kuruntu yapıyorum anlamadım

valla diyecek bişey bulamıyorum ellerine sağlık..gerçekten çook gğzel olmuş..bizim satın aldıklarımızıdan da pek farkı yok yani!dediğin gibi çok pahalı bu oyun halıları,okadar para ver ,yaa oynamazsa ,boşuna!allahtan benimki şuan oynuyor ,ilgisini çekiyor ama ilerde ne olur bilemem!keşke öyle becerilerim olsada bende yapabilseydim..yada aklıma gelseydi bi şekilde yaptırırdım..

benimkide 6 da kalkıyo çığlıklar atarak gülerek
sabah sabah noluyo diyoruz
dün parmaklarımla oynama başladı epey inceleyip ağzına götürüyo hızla
birde bu sabah yüz ifadeleri yapmaya başladı
kaşlarını çatıp bilmiş bilmiş bıdırdanıyo bana sonrada gülüyo

gazımı var acaba
kendini memede güvende hissediyorlar

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık

selam kızlar nasılsınız?
işe başladım çok zorlanıyorum
oğlum 4 aylık ama akşam emzirirken artık suratıma bakmıyo küsmüş gibi çok üzülüyorum yada kuruntu yapıyorum anlamadım

annem gelincee ev işlerine daldım
oğluma hep annem baktı
devamlı gözleriyle takip ediyodu beni
annemede hep yan yan baıyodu gülmüyodu hiç pas vermiyodu
annem gitti koliği tuttu
2 haftadır çektiriyo bana
dünden beridir aramız düzeldi sayılır
bebek deyip geçmemek lazım herşeyi anlıyorlar tepki veriyorlar
seni gündüz göremeyince yapıyodur alışır canım üzülme

çok üzülüyorum resmen bakmadan emiyo ve anneme bakıyo
moralim bozuldu

son sayfayı açmıyo sizdede var mı aynı problem?
sinemaksungur buralarda mı kaderdaşım bana azcık yardım etsin ... alışmıştır o çalışmaya yeni başladım yardım lütfen

Bebeklerimiz birbirine çok benziyor. Bizimkide sabahları bizi bağıra bağıra kaldırıyor her seferinde. Bir sesler bi gülücükler keşke bütün gün öyle olsa. Helede akşam saatleri yaklaşınca o hallerinden eser kalmıyor. Benim oğlumunda yüz ifaderi çok hoş bazen bir konuşmaları var benimle artık ne anlatıyorsa bi kaşları çatık konuşuyo konuşuyo sonra gülerek başka yöne dönüyo yuvarlanıyo. Çok hoşlar ya. Ne kadar bizi kızdırsalarda dünyanın en güzel varlıkları evlatlarımız.

annemle kardeşim bakıyo akşam ben gelince beni değil kardeşimin hareketlerini takip ediyo ona gülüyo ve onda uyuyo ve 2 günde alıştı tepki gösteriyo bence bana

Canım bütün gün onlar yanında olduğu için öyle davranıyordur. O daha çok küçük gözü kime alışırsa ona tepki veriyor. Ama şurda bi kaç ay sonra senin annesi olduğunu tam anlayınca gör bak senin arkandan nasıl ağlıycak, geldiğinde nasıl gülücükler atıcak. Bu günler geçicek canım kendini üzme sakın.. :))

annemle kardeşim bakıyo akşam ben gelince beni değil kardeşimin hareketlerini takip ediyo ona gülüyo ve onda uyuyo ve 2 günde alıştı tepki gösteriyo bence bana

kardeşin onunla çok ilgileniyo eğlendiriyo demekki
aslında bu çok iyi sıkılmıyo bebeğin
işte sadece sana tepki veriyo şimdilik ama az büyüsün öyle yapmaz
ya benim oğlan sıkılıyo hemen
mesela kucağımdada sıkıntıya gelemez rahat tutmamı ister
sürekli konuşmamı ister her lafıma cevap vermeye çalışır oyun ister
annemde devamlı kucağında tutar devamlı öpücük modunda durur
ee benimkide öyle değil sıkılıyo bende almayınca işte böyle günlerce canıma okuyo
gerçektende kova burcu bebekleri kesinlikle farklı oluyo ne zaman ne yapacağı belli olmuyo
gece uyanıyo karanlıkta oyuncaklarıyla oynuyo ama hiç ağlamıyo kimseyi aramıyo
gündüzde fosur fosur uyuyo
uyucam diye kavga ediyo
eşimi çok az görüyo uyuyo o geldiğinde çünkü
birde eşim kpssye hazırlanıyo devamlı işten gelince ders çalışıyo pek vakit ayıramıyo ama eşime ne gülücükler ne agular ne huular yapıyo
ben az ilgilensem başkasına versem böyle yapıyo
ama büyüdükçe dğişecekler

dediğiniz gibi olur inş çünkü çok üzülüyorum kendim için değil bebeğimede üzülüyorum suçluluk hissi başladı bende

harıka olmus yaa ellerıne saglık cok mantıklı tebrık ederım ..Ben de hep dusunuyordum da
pek becerıklı degılım akıl edemezdım bu sekılde..Eşime gösterecegım o da ben
yaparım dıyordu ...bız de koyarız artık bırkac hafta sonra resmını::))))

dediğiniz gibi olur inş çünkü çok üzülüyorum kendim için değil bebeğimede üzülüyorum suçluluk hissi başladı bende

öyle karamsarlığa düşme sen onun geleceği için çalışıyosun ona daha raha bi hayat verebilmek için çalışıyosun ve annen kardeşin var yanında onu çok seviyorlar iyi bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…