- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.401
sağol canım..inşallah dediğin gibi baş çevresi normaldir yaa..çok taktım..ben ilk zamanlar mamada vermiştim günde 2-3 öğün zaten mamayla birlikte emzirincede birden çok kilo aldı bebeğim,ama şuan mamayı sadece birkere 30 cc ye indirdim,hatta 5 gündür hiç vermedim,çünkü mamayı attık artık,uzun süredir açık kalınca bozulmuştır diye..şuan sadece anne sütüyle bu ayki kilo alımı çok normal çıktı..dengeleriz artık..
herşeyde bi hayır vardır canım üzülme..kısmet değilmiş demekki..giden sütlerin yenisini gelir..canınız sağolsun ..
yukarıdada anlattığım gibi şimdilik sadece anne sütüyle gidiyoruz,,bakalım nereye kadar..regl de oldum dün galiba sütüm azaldı gibi..
bende her aşıdan sonra acaba şimdi ne gibi bir huy değiştirecek diye bekler oluyorum doğrusu..
dün geceden bahsedeyim..gece 1.130 a kadar hep 15 dk uyudu uynandı,dalamadı hiç..ateşide 37.6-37.8 oldu gece tam 1.30 civarı eşimin hala'bukadar ateş önemli değil,fitil henüz vermeyelim,38 olsun öyle 'demelerine karşı dayanamadım rahat uyusun diye yarım fitil koyduk..çocuk bir türlü uyumuyordu hep inliyor gibi sesler çıkartıyordu ara ara..ağrısı vardı belli..aaa öncesinde ılık mendille kol altını,yüzünü,allerini falan ara ara sildim hep..ben ateşten çok korkarım,kendimce önlemimi aldım..fitili verdikten sonra sabaha karşı 6 yakadar uyudu..ama ben yinede saat başı saatimi kurup hep kalktım,ateşini ölçtüm..yükselmemişti..fitil iyi geldi,rahatladı yavrum..
bugün 6 dan sonra 8 de uyandı ,ozamandan beri hep mıymıylandı durdu,tam ağlamıyorda öyle mız mız sesler çıkarıyor işte..şuan ouyun halısında veee uyumuş gibi görünüyor..
Merhaba bayanlar dün için söz vermiştim yaptığım oyun halısının fotosunu eklemek için ama fırsat bulamadım kusura bakmayın
Yapımına gelince malzemeleri alıp terziye gittim, öncelikle 1*1 metrelik bir yastık kılıfı istediğimi söyledim, yalnız bunun bir tarafında fermuar olacaktı, diktikten sonra dört kenarınada cırt ve kurdela diktirdim.
Daha sonra 1,80mt. kestiğimiz iki boruya göre kılıf diktirdim ve onların uçlarınada yine cırt ve kurdela eklendi.
evde kullanmadığımız battaniyeler vardı bunuda kılıfın içine koydum. Kaplanmış boruları çapraz şekilde üstten kurdela ile bağlayıp yere konulan kılıfla cırtları birleştirip kurdelaları bağladım.
Evde bulduğum oğlumun dikkatini çeken oyuncaklarıda üzerine taktım oldu işte
Ben oyuncakları biraz uzun tuttum ama borunun etrafına dolayarak baş kısmının geldiği yerleri kısa ayaklarının geldiği yerleri uzun bırakıyorum. Kumaşıda böyle renkli seçtimki oğlumun dikkatini çeksin, yüzüstü yatırınca bile renkler dikkatini çekiyo.
Böyle işte kızlar dediğim gibi ya beğenmezse oynamazsa diye çok para vermek istemedim , bu da gayet güzel işimizi görüyor
Eki Görüntüle 437225
Günaydın kızlar. Herkese bebişleriyle birlikte güzel ve bol gülücüklü bir gün diliyorum. Topiğimizede bol sohbetli bir gün diliyorum.
Sıpam bugün yine 6:20 de ayaktaydı. Hergün neden bu kadar erken kalkmak zorunda hissediyor kendini bilmiyorum. Neyse alıştım artık. Oğlum bi kaç gündür oyun halısındaki güneşi keşfetti sürekli onu tutuyor ses çıkarttırıyor ve tabikide ağzına sokmaya çalışıyor. Sokamayıncada bağırıyor. Bu herşeyi ağzına sokma isteği bi kaç gündür o kadar arttıki. Birde eline birşeyler istiyor veriyorum ağzına sokuyor ısıramayınca, tam girmeyince ağzına ağlıyor.Salyalarıda aşırı derecede arttı. Dişmi çıkarıcak acaba anlamadım. Sürekli dilini kemiriyor, sanki ağzında sakız varmış gibi çiğneyip duruyor. Parmağımı ağzına sokuyorum ısırıyor sürekli. Bakalım 12 sinde aşımız var doktorumuza sorucam diş çıkarıyor olabilirmi diye. Son zamanlarda yeniden artan huysuzluklarıda belki ondandır. İhtimal tabi.
günaydın herkese kızım artık yabancılara ağlamaya başladı gerçi ona göre herkes yabancı başkasının kucağına verdiğim an çığlık çığlığa ağlıyor ve memeye düşkünlüğü arttı sürekli meme istiyor sütmü yetmiyor diye düşünmeye başladım ama verdiğimde çekmiyor öyle ağzında emzik gibi tutuyor çekiyorum ağzından huysuzluk yapıyor gezdirince ancak unutuyor ve artık sadece memede uyumak istiyor of ayakta sallayınca bile uyumuyor artık, eskiden emziği bir tek ayakta salladığımda uyuyacakken emerdi artık onuda istemiyor ayakta sallanmakta uyutmuyor meme istiyor öyle uyuyor off hangi ara alıştı hiç mememde uyutmazdımki kendi kendine icat çıkardı başıma sanırım yapışık günlerimiz başladı
Merhaba bayanlar dün için söz vermiştim yaptığım oyun halısının fotosunu eklemek için ama fırsat bulamadım kusura bakmayın
Yapımına gelince malzemeleri alıp terziye gittim, öncelikle 1*1 metrelik bir yastık kılıfı istediğimi söyledim, yalnız bunun bir tarafında fermuar olacaktı, diktikten sonra dört kenarınada cırt ve kurdela diktirdim.
Daha sonra 1,80mt. kestiğimiz iki boruya göre kılıf diktirdim ve onların uçlarınada yine cırt ve kurdela eklendi.
evde kullanmadığımız battaniyeler vardı bunuda kılıfın içine koydum. Kaplanmış boruları çapraz şekilde üstten kurdela ile bağlayıp yere konulan kılıfla cırtları birleştirip kurdelaları bağladım.
Ben oyuncakları biraz uzun tuttum ama borunun etrafına dolayarak baş kısmının geldiği yerleri kısa ayaklarının geldiği yerleri uzun bırakıyorum. Kumaşıda böyle renkli seçtimki oğlumun dikkatini çeksin, yüzüstü yatırınca bile renkler dikkatini çekiyo.
Böyle işte kızlar dediğim gibi ya beğenmezse oynamazsa diye çok para vermek istemedim , bu da gayet güzel işimizi görüyor
Eki Görüntüle 437225
selam kızlar nasılsınız?
işe başladım çok zorlanıyorum
oğlum 4 aylık ama akşam emzirirken artık suratıma bakmıyo küsmüş gibi çok üzülüyorum yada kuruntu yapıyorum anlamadım
annem gelincee ev işlerine daldım
oğluma hep annem baktı
devamlı gözleriyle takip ediyodu beni
annemede hep yan yan baıyodu gülmüyodu hiç pas vermiyodu
annem gitti koliği tuttu
2 haftadır çektiriyo bana
dünden beridir aramız düzeldi sayılır
bebek deyip geçmemek lazım herşeyi anlıyorlar tepki veriyorlar
seni gündüz göremeyince yapıyodur alışır canım üzülme
çok üzülüyorum resmen bakmadan emiyo ve anneme bakıyo
moralim bozuldu
evet öyle yapıyorlar malesef
üzülme
onunla güzel vakit geçirdikçe akşamları yolunu gözler
benimkide 6 da kalkıyo çığlıklar atarak gülerek
sabah sabah noluyo diyoruz
dün parmaklarımla oynama başladı epey inceleyip ağzına götürüyo hızla
birde bu sabah yüz ifadeleri yapmaya başladı
kaşlarını çatıp bilmiş bilmiş bıdırdanıyo bana sonrada gülüyo
annemle kardeşim bakıyo akşam ben gelince beni değil kardeşimin hareketlerini takip ediyo ona gülüyo ve onda uyuyo ve 2 günde alıştı tepki gösteriyo bence bana
annemle kardeşim bakıyo akşam ben gelince beni değil kardeşimin hareketlerini takip ediyo ona gülüyo ve onda uyuyo ve 2 günde alıştı tepki gösteriyo bence bana
Bebeklerimiz birbirine çok benziyor. Bizimkide sabahları bizi bağıra bağıra kaldırıyor her seferinde. Bir sesler bi gülücükler keşke bütün gün öyle olsa. Helede akşam saatleri yaklaşınca o hallerinden eser kalmıyor. Benim oğlumunda yüz ifaderi çok hoş bazen bir konuşmaları var benimle artık ne anlatıyorsa bi kaşları çatık konuşuyo konuşuyo sonra gülerek başka yöne dönüyo yuvarlanıyo.Çok hoşlar ya. Ne kadar bizi kızdırsalarda dünyanın en güzel varlıkları evlatlarımız.
Canım bütün gün onlar yanında olduğu için öyle davranıyordur. O daha çok küçük gözü kime alışırsa ona tepki veriyor. Ama şurda bi kaç ay sonra senin annesi olduğunu tam anlayınca gör bak senin arkandan nasıl ağlıycak, geldiğinde nasıl gülücükler atıcak. Bu günler geçicek canım kendini üzme sakın.. :))
kardeşin onunla çok ilgileniyo eğlendiriyo demekki
aslında bu çok iyi sıkılmıyo bebeğin
işte sadece sana tepki veriyo şimdilik ama az büyüsün öyle yapmaz
ya benim oğlan sıkılıyo hemen
mesela kucağımdada sıkıntıya gelemez rahat tutmamı ister
sürekli konuşmamı ister her lafıma cevap vermeye çalışır oyun ister
annemde devamlı kucağında tutar devamlı öpücük modunda durur
ee benimkide öyle değil sıkılıyo bende almayınca işte böyle günlerce canıma okuyo
gerçektende kova burcu bebekleri kesinlikle farklı oluyo ne zaman ne yapacağı belli olmuyo
gece uyanıyo karanlıkta oyuncaklarıyla oynuyo ama hiç ağlamıyo kimseyi aramıyo
gündüzde fosur fosur uyuyo
uyucam diye kavga ediyo
eşimi çok az görüyo uyuyo o geldiğinde çünkü
birde eşim kpssye hazırlanıyo devamlı işten gelince ders çalışıyo pek vakit ayıramıyo ama eşime ne gülücükler ne agular ne huular yapıyo
ben az ilgilensem başkasına versem böyle yapıyo
ama büyüdükçe dğişecekler
Eki Görüntüle 437225
dediğiniz gibi olur inş çünkü çok üzülüyorum kendim için değil bebeğimede üzülüyorum suçluluk hissi başladı bende
GÜNAYDIN KIZLAR biz yeni kalktık vallaha oğlumla tembellik yaptık bugün......:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?