2012 Şubat Anneleri

o zaman işe baslamadan annenı getır eve alıssın bıraz cnm .
.Mesela annem hergun bızde oluyor aynı apartmandayız ya,hıc yabancılık cekmıyor..Ama babam bazen gelıyor .
.Artık onun sesını duysa aglamaya baslıyor hahaa:))Umarım sewmedıgım ınsanlara öyle yapar,sevdıklerıme sıcak
olur
HUGOCUK tahmın ettım sen aslansın bılerek cıkartmıyorsun cocugu paylasmamak ıcın göstermıyorsun
kımselereee ben bılıyorummmm:))

bnde burdaki arkadaşlar tiny love oyun halısını çok övdükleri için sipariş verdim hepsiburadadan ordaki yorumlarda çok olumluydu çok para gerçekten bi süre almayım diyede baya düşündüm ama kafama takıldı şimdi sen böyle deyince:26: kaç gün oldu daha göndermediler zaten,bir daha hepsiburadadn kesinlikle alışveriş yapmam

Ben ebebekten alışveriş yapıyorum her zaman aynı gün kargoya veriyorlar hemen. Artık gelişide oturduğunuz yere bağlı benim elime ertesi gün sabah geçiyor. Tavsiye ederim..

Günaydın herkese. Dün tam ne güzel vaktim var bugün bol bol sohbete girerim diyordum ama maalesef ablamlar geldi misafir giremedim hiç. Küçük birde yiğenim var hiç durmadı uyutmadı oğlumu. Yine zor bir gündü yani..
Bu arada oğluma daha önce elma suyu vermiştim sevmişti. Dünde şeftali püresi denedim, sözde sadece tattırıcaktım ama oğlum öyle sevdiki vermeyince çok ağladı bende biraz daha verdim ama öyle güzel yediki ağzını şapırdata şapırtada çok güldük babasıyla. Babası dün bide karpuz tattırdı oğluma dilimi ağzına götürdükçe bizimki kendinden geçerek yaladı. Ek gıdalara geçiş eğlenceli olucak sanırım. Umarım herşeyi böyle güzel yer ve sever. Bakalım sebzeler nasıl olucak.

eloşşş sen ne zaman buralara pek uğramasan anlıyorum ki birşeyler oluyor sanırım ondandır dün merak edip mesaj atmam (((

Dun ıtıbarı ıle esımle arayı duzelttık
Etkısı ne kadar surer bılmıyorum ama Elıf ın tıtremesınden dolayı ıkımızde tırstık.
Dun bi' mevzu gectı aramızda, her ıkımız ıcınde tartısılacak bıor konuydu.
Korkumuzdan sureklı bırbırımıze 'aman sakin, aman sesımızı yukseltmeyelım' dıye telkınlerde bulunduk.
Ve netıce ıtıbarı ıle bırbırımızı uzmedık

inşallah kurtarırsınız evliliğinizi inşallah yaşanılanların acısı unutulur canım
insan başka bişey diyemiyo
affettim demeklede affedilmiyo
inşallah gönülden affedebilirsin

Galıba Elıf ın tepkısı bızde derın etkı yarattı.
ınsallah etkısınden kurtulmayız.

Eger ek besınlerı severseler, gercekten eglencelı oluyor.
Bende ılk kez elma denemıstım.
Ama sadece yalattım
Gecenlerde de muz denedım.
Daha agzına goturmeden, muzu gorur gormez actı agzını
ıkı gun once ıse kayınvalıdem bezelye ayıklıyordu.
Bende bezelyenın kabugunu verdım elıne, basladı bızımkı yalamaya.
Gercekten cok eglencelı dakıkalardı.
ınsallah hep boyle eglenerek beslenırler.

Bu arada; ben artık kk ya cok daha nadır gırebılecegım.
Ne yazık kı yenı gorevler verılmeye baslandı bana, bu da daha fazla yogun calısacagım anlamına gelıyor.
Bu pek hosuma gıtmese de yapacak bırsey yok.
ınsallah gun ıcınde sut sagmamı ve sut ıznı kullanmamı etkılemez.
Duanızı beklerım bu manada.

Fırsat buldukca yıne foruma bodoslama dalarım

Allah a emanet olun.
Meleklerınız once Allah a sonra sıze emanet.
Hepınız kuzucuklarınızı benım ıcın derınden bır koklayın ve enselerı ıle gıdılarını opun.

Elefera teyzeleri

fırsat buldukça gel arkadaşım, çok özletme kendini. bu arada arayı düzeltmenize çok sevindim, inşallah çok daha iyi olursunuz elifi öp benim için hatta kokla, ooohhhh

Eşinle aranızı düzeltmenize çok sevindim canım. Allah bozmasın, ağzınızın tadını hiç kaçırmasın, Elif 'te huzurlu ve mutlu bir yuvada büyüsün hayatı boyunca inşallah..
Ek gıdaları bazı bebekler kabul etmez, hiç sevmezmiş ama oğlum sevdiği için çok ama çok mutluyum. Dediğin gibi umarım hep böyle eğlenerek besleriz bebeklerimizi.. :))
Canım her zaman duacınım Allah'ım yardım etsin sana ve senin gibi çalışan annelere. Gerçekten kolay bir iş başarmıyorsunuz.. Allah kolaylık versin.. İnşallah yine sık sık uğramaya vaktin kalır.
Öperiz tabikide teyzesi.. :)) Zevklee..

Slm kizlaar ya kizim hicdurmuyor hiccc surekli ayakta durmak istiyor ayaga kaldiriyorum koltuga dayiyorum oyle duruyor ama elim sirtinda durmam gerekiyo duser diye.yerede indiriyorum once yan donuyo sonra yuz ustu donuyo surunmeye calisiyo gidemeyince agliyo yada yuz ustu donunce bir eli karninin altinda kaliyo cikaramiyo cok komik oluyoyaa agliyo ne yapacagimizi sasirdik.bide oyun halisi almadik biz hic bisey dikkatini cekmiyo salincaginin oyuncaklari var cingirakli birkac dk oyalaniyo yanlizca

selam herkese
benimde dün eşimin iş arkadaşları geldi, oğlumu kucaklarına aldılar, çocuk onları görünce öyle bi ağlamaya başladı ki inanın aşı olurken o kadar ağlamadı
insanın içi gidiyo

benimkide uyudu şimdi..ama birazdan uyanır..biraz dışarı çıkarıcam...babasını karşılasın oğlum..

Günisigim, bana özelden yazdiklarin icin cok cok tsk ederim!!!! Forumda yeni oldugum icin sana cevap yazamadim. Ama Türkiyeye gitmeden seninle muhakkak görüsmek isterim. Sana nasil ulasabilirim? Cevabini bekliyorum.

günaydııınn.
canım bende tiny love aldım,ve daha öncede bahsettiğim gibi memnunuz..
tabi herkesin görüşü farklı olabilir.ben kendim memnum kaldığım için burdaki soran arkadaşlarada,almak isteyenlere beğendiğim ve beğenmediğim yanlarını anlatarak önermiştim.herkes memnun kalmayabilir..bende yapabilecek olsam okadar para verip almazdım ..ama oğlum şuan içinde oynuyor,gayette mutlu gözüküyor o yüzden verdiğimiz para şimdilik boşa gitmemiş oldu.
kızın önceleri yadırgar ama bak görüceksin oda alışıp oynamak isteyecektir..

ne zaman görüsebiliriz? sikmak istemem seni, ne zaman zamanin olursa o zaman canim. Sadece bi saat ver ben o saatde gelirim

bana mail atsana canım.verdiğim msnden..bu arada burası şubat anneleri bölümü ..diğer forumda yazışalım..

oğluşumu kıskandığım paylaşamadığım doğru ama
çıkartmama sebebim kolik
benimki hamaksız durmuyo
tüm gün hamakta sallatıyo kendini
şu kolik bir geçse eve girmicem yani o kadar bunaldım

canım yaa gecmedı bebeişinin kolıklerı allah yardımcın olsun. valla benım kız alıştı gezme hayatına. okula gıdıyoruz ya artık. eve geldı mı horul horul uyuyor:) orada da mıllete maskotluk yapıyor. bırde bu gunlerde yenı huy edındık. ellerını ıyıce boğazına kadar sokup kendını kusturuyor. kaç gundur foruma gıremedım. yenı gelen arkadslara merhaba eskılere bol bol selam. elefera bennebıleyım hemşire63 kızlarr nasılsınızzzz

pek kimse yok bu ara formun hiç tadı kalmadı...herkes çalışmaya başladı ne güzel...biz ev hanımlıgına devam...:111::111::125::125::126::126:

İyidir arnazar kizinin dersleri nasil okulda basarili bi ogrencidir insallah:):) uslu duruyomu ben kizimla gitsem varya o ogrencilere deil biseyler vermek ogrenciler der ogretmenim nolur siz eve gidin:))en verimlisi bu olur:))

kızlar 4 hazıranda ası olduk bızde. bu sefer fitil sakınleştırmeye yetmedi.kuzucuğum öyle aglıyordu kı. hemde ayy ayya ayy dyyerek. gece yarısı gıttık nobetcı eczaneden calpol aldık. 8 saat ara ile vermeye devma edıyorum. en son akşamda vereceğim sonra keseceğim. ilacın etkısı geçtı mı mızmızlar ve ateş başlıyor. çok zor gectı bu ası donemı. kılomuz 5580 boy 65 geldı.ayy su çocuğu 7-8 kılo olanlara öyle özenıyorum kı. ama suna da sevınıyorum. benım kızım çooooooook hareketli. hıç durmuyor. çok şukur kolık degıl. uyumlu gulucukler sacan bır bebiş. şimdi oyun halısında oynuyor. çırpınıyor.çekıyr.kavga edıyor,guluyor oyuncaklarına. rabbım tum bebişlere saglık versın ınş..

bu arada pazartesı gunu okula gıttık. derste kızımı kuzum ırtanem dıye sevıyordum. çocuklarda boyama yapıyordu. bır tane kızım seslendı
öğretmenımdedi.efendım dedım. kızını öyle sevme dedi. neden dedim. çoooooook kıskanıyorum dedi...senı kızınla paylaşmak ıstemıyorum dedi.çok sasırdım ve onalrıda çok sevdığımı sadece bebeğin bana daha çok ıhtıyacı olduğunu anlatmaya calıştım. ayy kuzularım yaa onlarıda çoook özlemışım ama...

İyidir arnazar kizinin dersleri nasil okulda basarili bi ogrencidir insallah:):) uslu duruyomu ben kizimla gitsem varya o ogrencilere deil biseyler vermek ogrenciler der ogretmenim nolur siz eve gidin:))en verimlisi bu olur:))

derslerı çok ıyı teyzesı. ona bakmak ıçın yarısan abla ve abılerı var. oyuncak yerıne kızmla oynamayı secıyorlar. sevmek ısteyen bol köpukle ellerını yıkayıp vızeyı benden alıp bol bol sevıyor. uyku saatınde basında nobet bekleme yarısı var.oyandı mı oyuncakları ıle bol bol oynatıyorlar. ben onlara bakıyorum anlayacağın onlarda kızıma bakıyorlar:)) gecen gun öğle yemeği yıyorlar. kızımda o arada ayy kuuyy puff sesler çıkarıyordu . süryanı öğrencım var gabrıela. öğretmenım kızının canıda pılav ıstemış ona da yemek ver dedi:)) o yıyemez dışlerı yokkı dedım .. ama çok ıstıyor bak gözü kaldı. o zaman ayran ver dedii:)) ayy guzel geçıyor kız anlayacağın. okulu da özlemışım. bızede değişiklik oldu boyle . gezmeye gıder gıı gıdıp gelıyoruzz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…