- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.461
oldu oldu valla biraz öncede büyük görümcemden geldik onu seviyorum ama ilk zamanlar bana çok yardım etti sağolsun benim kız orda yine kıyameti kopardı kucaklarına alıyorlar ağlıyor beni görünce susuyor çay dökmeye gittim içerden bi çayırtı koptu kadın geldi verdi en sonunda ağlıyor aldımda sakinleşti kucağımdayken gülüyor onlara kucaklarına aldılarmı ağlamaya başlıyor bu akşam artık yabancıları ayırt ettiği anlaşıldı belki tesdüf etmiştir diyordum ama bu kadar tesadüf olmaz artık inşallah anneme yapmaz o zman yanarım işte
arkadaşlar nasılsınız??bi kaç gündür giremiyordum geçmişide okuyamadım şöyle bi göz attım sadece..
şu günlerdir beklediğim oyun halısı geldi ondan bahsetmek istiyorum biraz
öncelikle MOZP arkadaşım seni tebrik ederim oyun halının resmine baktım muhteşem olmuş
gelelim bizim oyun halısına
tıny love prenses tekm.oyna almıştım bildiğinz gibi.amaaaaaaaaa çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk pişmanım kesinlikle
asla ama asla 200tl etmez
minderi çookkk ince
oyuncaklar çokkk aşağıda.kızım daha ziyade korktu.
tekmeleme aygıtı hiçbir işe yaramaz.elimle yumruk atıyorum ancak o şekilde ses çıkarıyor.çıkardığı seside duyabilmek için dibine kadar yaklaşmak lazım o derece!!!
oyuncakları o kadar güzel değil.kısacası keşke bende eşimi dinleseydimde ben yaparım dediğinde ona destek verseydim
inanın ben verdiğim paraya çok acıdım.kızımında pek hoşlandığını söyleyemicem((
tabi herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.bu benim şahsi fikrim.sadece almak isteyen arkadaşlar varsa birkez daha düşünsünler diye paylaşmak istedim düşüncelerimi.
kısacası çok sinir oldum.bence bu halıyı çookkk daha güzel bi şekilde ve kolayca kendiniz yapabilirsiniz.bence deneyin sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz((
eloşşş sen ne zaman buralara pek uğramasan anlıyorum ki birşeyler oluyor sanırım ondandır dün merak edip mesaj atmam(((
inşallah kurtarırsınız evliliğinizi inşallah yaşanılanların acısı unutulur canım
insan başka bişey diyemiyo
affettim demeklede affedilmiyo
inşallah gönülden affedebilirsin
Ben ebebekten alışveriş yapıyorum her zaman aynı gün kargoya veriyorlar hemen. Artık gelişide oturduğunuz yere bağlı benim elime ertesi gün sabah geçiyor. Tavsiye ederim..
Günaydın herkese. Dün tam ne güzel vaktim var bugün bol bol sohbete girerim diyordum ama maalesef ablamlar geldi misafir giremedim hiç. Küçük birde yiğenim var hiç durmadı uyutmadı oğlumu. Yine zor bir gündü yani..
Bu arada oğluma daha önce elma suyu vermiştim sevmişti. Dünde şeftali püresi denedim, sözde sadece tattırıcaktım ama oğlum öyle sevdiki vermeyince çok ağladı bende biraz daha verdim ama öyle güzel yediki ağzını şapırdata şapırtadaçok güldük babasıyla. Babası dün bide karpuz tattırdı oğluma dilimi ağzına götürdükçe bizimki kendinden geçerek yaladı. Ek gıdalara geçiş eğlenceli olucak sanırım. Umarım herşeyi böyle güzel yer ve sever. Bakalım sebzeler nasıl olucak.
Dun ıtıbarı ıle esımle arayı duzelttık
Etkısı ne kadar surer bılmıyorum ama Elıf ın tıtremesınden dolayı ıkımızde tırstık.
Dun bi' mevzu gectı aramızda, her ıkımız ıcınde tartısılacak bıor konuydu.
Korkumuzdan sureklı bırbırımıze 'aman sakin, aman sesımızı yukseltmeyelım' dıye telkınlerde bulunduk.
Ve netıce ıtıbarı ıle bırbırımızı uzmedık
Galıba Elıf ın tepkısı bızde derın etkı yarattı.
ınsallah etkısınden kurtulmayız.
Eger ek besınlerı severseler, gercekten eglencelı oluyor.
Bende ılk kez elma denemıstım.
Ama sadece yalattım
Gecenlerde de muz denedım.
Daha agzına goturmeden, muzu gorur gormez actı agzını
ıkı gun once ıse kayınvalıdem bezelye ayıklıyordu.
Bende bezelyenın kabugunu verdım elıne, basladı bızımkı yalamaya.
Gercekten cok eglencelı dakıkalardı.
ınsallah hep boyle eglenerek beslenırler.
Bu arada; ben artık kk ya cok daha nadır gırebılecegım.
Ne yazık kı yenı gorevler verılmeye baslandı bana, bu da daha fazla yogun calısacagım anlamına gelıyor.
Bu pek hosuma gıtmese de yapacak bırsey yok.
ınsallah gun ıcınde sut sagmamı ve sut ıznı kullanmamı etkılemez.
Duanızı beklerım bu manada.
Fırsat buldukca yıne foruma bodoslama dalarım
Allah a emanet olun.
Meleklerınız once Allah a sonra sıze emanet.
Hepınız kuzucuklarınızı benım ıcın derınden bır koklayın ve enselerı ıle gıdılarını opun.
Elefera teyzeleri
Dun ıtıbarı ıle esımle arayı duzelttık
Etkısı ne kadar surer bılmıyorum ama Elıf ın tıtremesınden dolayı ıkımızde tırstık.
Dun bi' mevzu gectı aramızda, her ıkımız ıcınde tartısılacak bıor konuydu.
Korkumuzdan sureklı bırbırımıze 'aman sakin, aman sesımızı yukseltmeyelım' dıye telkınlerde bulunduk.
Ve netıce ıtıbarı ıle bırbırımızı uzmedık
Galıba Elıf ın tepkısı bızde derın etkı yarattı.
ınsallah etkısınden kurtulmayız.
Eger ek besınlerı severseler, gercekten eglencelı oluyor.
Bende ılk kez elma denemıstım.
Ama sadece yalattım
Gecenlerde de muz denedım.
Daha agzına goturmeden, muzu gorur gormez actı agzını
ıkı gun once ıse kayınvalıdem bezelye ayıklıyordu.
Bende bezelyenın kabugunu verdım elıne, basladı bızımkı yalamaya.
Gercekten cok eglencelı dakıkalardı.
ınsallah hep boyle eglenerek beslenırler.
Bu arada; ben artık kk ya cok daha nadır gırebılecegım.
Ne yazık kı yenı gorevler verılmeye baslandı bana, bu da daha fazla yogun calısacagım anlamına gelıyor.
Bu pek hosuma gıtmese de yapacak bırsey yok.
ınsallah gun ıcınde sut sagmamı ve sut ıznı kullanmamı etkılemez.
Duanızı beklerım bu manada.
Fırsat buldukca yıne foruma bodoslama dalarım
Allah a emanet olun.
Meleklerınız once Allah a sonra sıze emanet.
Hepınız kuzucuklarınızı benım ıcın derınden bır koklayın ve enselerı ıle gıdılarını opun.
Elefera teyzeleri
o zaman işe baslamadan annenı getır eve alıssın bıraz cnm .
.Mesela annem hergun bızde oluyor aynı apartmandayız ya,hıc yabancılık cekmıyor..Ama babam bazen gelıyor .
.Artık onun sesını duysa aglamaya baslıyor hahaa:))Umarım sewmedıgım ınsanlara öyle yapar,sevdıklerıme sıcak
olur
HUGOCUK tahmın ettım sen aslansın bılerek cıkartmıyorsun cocugu paylasmamak ıcın göstermıyorsun
kımselereee ben bılıyorummmm:))
benimkide uyudu şimdi..ama birazdan uyanır..biraz dışarı çıkarıcam...babasını karşılasın oğlum..
Günisigim, bana özelden yazdiklarin icin cok cok tsk ederim!!!! Forumda yeni oldugum icin sana cevap yazamadim. Ama Türkiyeye gitmeden seninle muhakkak görüsmek isterim. Sana nasil ulasabilirim? Cevabini bekliyorum.
sana mesaj attım canım..
arkadaşlar nasılsınız??bi kaç gündür giremiyordum geçmişide okuyamadım şöyle bi göz attım sadece..
öncelikle MOZP arkadaşım seni tebrik ederim oyun halının resmine baktım muhteşem olmuş
tıny love prenses tekm.oyna almıştım bildiğinz gibi.amaaaaaaaaa çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk pişmanım kesinlikle
minderi çookkk ince
tekmeleme aygıtı hiçbir işe yaramaz.elimle yumruk atıyorum ancak o şekilde ses çıkarıyor.çıkardığı seside duyabilmek için dibine kadar yaklaşmak lazım o derece!!!
oyuncakları o kadar güzel değil.kısacası keşke bende eşimi dinleseydimde ben yaparım dediğinde ona destek verseydim
tabi herkes benim gibi düşünmek zorunda değil.bu benim şahsi fikrim.sadece almak isteyen arkadaşlar varsa birkez daha düşünsünler diye paylaşmak istedim düşüncelerimi.
kısacası çok sinir oldum.bence bu halıyı çookkk daha güzel bi şekilde ve kolayca kendiniz yapabilirsiniz.bence deneyin sonra benim gibi hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz((
cok tsk ederim. ekledim
minderi çookkk ince
ne zaman görüsebiliriz? sikmak istemem seni, ne zaman zamanin olursa o zaman canim. Sadece bi saat ver ben o saatde gelirim
o zaman işe baslamadan annenı getır eve alıssın bıraz cnm .
.Mesela annem hergun bızde oluyor aynı apartmandayız ya,hıc yabancılık cekmıyor..Ama babam bazen gelıyor .
.Artık onun sesını duysa aglamaya baslıyor hahaa:))Umarım sewmedıgım ınsanlara öyle yapar,sevdıklerıme sıcak
olur
HUGOCUK tahmın ettım sen aslansın bılerek cıkartmıyorsun cocugu paylasmamak ıcın göstermıyorsun
kımselereee ben bılıyorummmm:))
oğluşumu kıskandığım paylaşamadığım doğru ama
çıkartmama sebebim kolik
benimki hamaksız durmuyo
tüm gün hamakta sallatıyo kendini
şu kolik bir geçse eve girmicem yani o kadar bunaldım
canım yaa gecmedı bebeişinin kolıklerıallah yardımcın olsun. valla benım kız alıştı gezme hayatına. okula gıdıyoruz ya artık. eve geldı mı horul horul uyuyor:) orada da mıllete maskotluk yapıyor. bırde bu gunlerde yenı huy edındık. ellerını ıyıce boğazına kadar sokup kendını kusturuyor. kaç gundur foruma gıremedım. yenı gelen arkadslara merhaba eskılere bol bol selam. elefera bennebıleyım hemşire63 kızlarr nasılsınızzzz
İyidir arnazar kizinin dersleri nasil okulda basarili bi ogrencidir insallah:):) uslu duruyomu ben kizimla gitsem varya o ogrencilere deil biseyler vermek ogrenciler der ogretmenim nolur siz eve gidin:))en verimlisi bu olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?