- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.441
yaa cnm onlar hep sabah erkenden ve hep gülerek gördükleri için yok diyorlar.kolik olup olmadığını sordunmu ne dediler
kızlar haklısınız bil,iyorum ama oldum olası çok duygusalım zaten keşke ücretsiz izin mi kullansaydım diyorum sonrada iyice büyüycekti problem olucaktı diye üzülüyorum geçicek ama biliyorum
Canim hamileyken yasadigin o seyden sonra bazi seyler kolaykolay eskisi gibi olmaz belki o nedenle eski askla sevgiyle bakamiyosun esine guvenin sarsildi bi kere
haklısın arkadaşım söylediğin herşeyde çok haklısın, yaşadıklarını, duygularını öyle güzel ifade ediyorsun ki... artık bende senin gibiyim. yardımcı kadını işten çıkardım(işe gelmiyordu arada ve haber vermiyordu) yani anlayacağın tüm yük üzerimde ama kendimi fazla yıpratmamaya çalışıyorum. eve gidiyorum ve canım istemiyorsa , çok yorgunsam kesinlikle yemek yapmıyorumkayınvalidemden bebeğime bakması dışında hiçbir beklentim yok.hatta oğlumun bezinden biberonuna kadar her ihtiyacını sabah hazırlayıp sehpanın üzerine sıralıyorum. 3 saatte bir eve gidiyorum zaten, emziriyorum yada süt sağıp bırakıyorum. çoğu zaman altını almasına bile gerek kalmıyor, ancak kakasını yaptıysa o alıyor altını. ne diyebiliriz ki arkadaşım? ağzımızı açsan nankör gelin olur adımız. benim öz be öz annem torununa bakmıyor ben kayınvalideme ne söyleyeyim ki yani uzun lafın kısası bebişlerimiz şöyle 3 yaşına gelene kadar sabredicez sonra doğru kreşee insanın ömründe dişini sıkması gereken dönemler vardır, ve bu bazen çok uzun sürer, işte ben bu dönemi böyle görüyorum. kayınvalidem bebeğime bakıyor MECBUR DEĞİL, herşey mükemmel olmak zorunda değil, görmemezlikten gel, babaannesi elden bin kat iyidir, bir gün küser görürsün gününü diyorum. ve inan bunu defterime yazdım hergün okuyorum. dediğim gibi ev işleri konusunda kendimi bunaltmıyorum, karnı acıkan kalkar yapar kardeşim , kimse benden beklemesin zaten yeteri kadar sorumluluğum vaaarr.
aahhh ahh arkadaşım benim durumum seninkinden farklı ama benziyo biraz eşimde bana dogumdan sonra bi yalan söyledi yalanı ortaya çıktı nedenini açıkladı ama hala affedemiyorum ve sürekli kavga ediyoruz ben ilgisizsin diyorum ben aynıyım sen degiştin dogumdan sonra diyo 100 de 200 degişti hormonların herşeyi yanlış anlıyorsun çok sinirlisin sürekli diyo...
ikimzde degiştik farkındayım ama
sonuçta hala bizi hormonlar yönetiyo
ve bu durum 1 yıl yada daha fazla sürebiliyormuş..
geçen bende senin gibi emzirirken eşile tartışıyordum hemen dudaklarını büzdü aglamaya başladı sakinleştirdim ve biz devam ettik yine tartışmaya yine agladı ikimizde oglum biz tartışmıyoruz tamam seni de çok seviyoruz diye elini tuttuk başladı gülmeye herşeyi anlıyorlar valla... bu arada söylemeden geçemeyecegim senin kayınvaliden den allah razı olsun bebegine bakıyo ama bu kadar insafsızlık yapılmaz... sen allaha havale et rabbim inş senin ve bebegin için herşeyin en iyisini ve güzelini verir..
eşlerin en büyük hatası yaptıklarını unutmamızı istiyorlar
oysaki unutturmaları lazım
yapılan hatayı kendi kendine nasıl unutacaksınki
eşinin unutturmak tekrar sevgini kazanmak için çalışması lazım ama inan anlamaz bunlar
eşine sorsan ona göre ihanet etmedi suçsuz zaten işin çok başında öğrendin
bizler için ufacık münasebet bile ihanetken onlar için değil
cinsellik yaşayıp eşine ihanet etmediğini söyleyenler var
onlara göre başka birine aşık olup sevmedikten sonra ihanet sayılmıyo
sen kendini dinle eşini hala gerçekten seviyomusun o önemli seviyosan zamanla unutursun yaşadığın üzüntüyü acabaların kalmaz ama sevgin azaldıysa soğuyosan zor
evet cnm atlattık.. şuan bi sorun gözükmüyo fitil vermiştim sizinkicanım çok geçmiş olsun aşınız için,hadi atlattınız sizde..dün de bizim vardı..
benimkininde baş çevresi 42 çıktı,doktorumuz biraz küçük dedi,dünden beri gözüm birşey görmez oldu,bütüngün internette araştırıp duruyorum.seninkide 42 çıkmış!!doktorunuz sizede küçük dedimi??
bu arada demir damlası vermedilermi size??????????????
evet cnm atlattık.. şuan bi sorun gözükmüyo fitil vermiştim sizinki
nasıl geçiyo huysuzluk falan varmı..
başı büyüdügü için iyi dedi başı büyümezse bıngıldak kapanırsa sorun dedi..
küçük demediler ama bilmiyorum ben saglık ocagına gittim kendi doktorumuza götürmedim götürsemmi acaba???
demir damlası verdi ferro sanal aç karna 9 damla
Sorunlarım tamda anlattıgın gıbı.
Yetısmeye calısmaktan yoruldum ):
Gunde 5 saat uyursam mutlu oluyorum.
Kayınvalıdem kızıma bızde bakarsa, ıs cıkısı gıdıp yemek yap, masayı kur, kaldır v.s.
Bunlar sınırımı bozuyor.
Gecenlerde 19:30 gıbı eve gıttım, bır tas corba bıle yok evde.
Gunlerdır dusa gırememıstım, bu kez gıreyım dedım.
Saat oldu 20:30
Dedım 'F ye soyleyelım, yemek getırsın, yapacak zamanım kalmadı'
'Ben gec yedım, ac degılım' dedı ama esım yemegı getırınce de yedı.
Yesin, hıc onemlı degıl ama nıcın kımse benı bıraz olsun dusunmuyor!
Sımdılerde kızıma kendı evınde bakıyor kayınvalıdem.
Bende onlara gıttıgımde yemek yemıyorum, hem kızlarının daha once soyledıklerınden dolayı, hemde kayınvalıdemın tavrından dolayı.
Dunkı mevzu buradan cıktı zaten.
Eve gıttıgımızde saat 22:00 olmustu, esım ac oldugumu bılıyordu.
'Elıf e bak, bırseyler yıyeyım' dedım, 'yoruldum, uyuyacagım' dedı.
Ee tabıı benım sarteller attı.
Bır tek onun uykusu var, bır tek o yoruluyor!
Tamam, aksama kadar ayakta calısıyor.
Ama bende hem calısan, hem anne, hem de ev hanımı bır kadınım!
Ve tabıı...
Esımın bana ıhanetı!
O bunu ıhanet olarak dahı gormese de, benım ıcın felakettı!
Hala affedemıyorum onu, hala zaman zaman acaba dıyorum.
Hala canım yanıyor.
Bılıyor musun, hamılelıgımden once derdım var forumlarına bakardım.
Hamıle oldugu donemlerde esı tarafından aldatılan kadınlara sıkca rastlardım ve sırf bu nedenle hamıle kalmaktan korkardım.
Ve korktugum basıma geldı.
Sımdı ben 2. cocugu nasıl dusunurum!
Esıme tekrar nasıl guvenırım!
Bazen keske o gun telefonuna hıc bakmasaydım dıyorum.
Yada ogrendıgımde hemen ona soylemeseydım, takıp etseydım, nereye varacagını bılseydım.
Hıc degılse su ankı gıbı acabalarım olmazdı.
bizimkide aynı bi uyuyo bi uyanıyo çok gergin ama normaldede böyleateşi yok ama offf nebiliyim işte bi tuhaf...bir uyuyo bir uyanıyor..dalamıyor,tam dalıyor ağlayarak bağırarak uyanıyor..gözler kapalı uyuksu var belli ama işte aşının etkisinden bi tuhaflaştı!demiride bugün verdim 9 damla ayy iğrençmiş tadı aynı demir gibi gerçekten tattım ben!arkasından 1-2 yudum da su ver demişti hemşire ama unuttum..
bizimkide aynı bi uyuyo bi uyanıyo çok gergin ama normaldede böyle
aaa bak bana demediler su ver diye
bende demin uyanınca aç karna verdim
biraz kustu içince senin bebişte kustu mu içince
tadına bakmadım ama
kokusu igrenç...
içince kusmadı canım ama o ağzını dudaklarını bi buruşturdu ,bide böyle öğürür gibi yaptı,ama birden verdim ben tükürmeye fırsat bulamadan yutuvermiş oldu:)))
az önce biraz kustu emzirmiştim,neden kustu bilemedim..emzirmekten heralde..çünkü demiri vereli çok oldu!
bize doktoru demedide su verin diye,hemşiire demişti!
ayy yazık kıyamam yaa
benimkide yüzünü buruşturdu ama yapacak bişey yok
mecbur içecekler
neyse benim yaramaz yıkıyo ortalıgı ben kaçar herkese hayırlı akşamlar
yaa cnm onlar hep sabah erkenden ve hep gülerek gördükleri için yok diyorlar.
gülerken başlıyo aglamaya deyince normal 4. ayda çok fazla huyları degişir dediler
ımkanın varsa kullan ıznını.
Ama o zaman ayrılmak daha zor olabılır, unutma.
Bence su durumda ayrılmak daha ıyı, hem senın ıcın hem bebegın ıcın.
Evet, farkındayım.
Ben artık hep suphelerle yasıyorum.
Guya bende kendımı yıpratmamaya calısıyorum ama olmuyor.
Aksam esımın dedıgı lafa bak;
'Hafta sonu saatlerce utu yaptın, ortada sadece ıkı tane tısort var'
Oysa butun gıysılerını utuledım.
Hem sadece onun degıl kı!
Ustelık o gelınceye kadar ben cogunu yapmıstım bıle!
Dusunun, o ara bır saat kadar ancak ılgılendı Elıf ıle.
Kayınvalıdem mecbur degıl elbette, bende ondan cok sey beklemıyorum.
Ama bır corba yapsa cok mutlu olurdum.
Ben oyle yapamıyorum ıste, acsa kalksın yapsın dıyemıyorum.
Benım durumum hormonlardan degıl, gercekten yıpranıyorum ve haklı nedenlerım var.
Kayınvalıdem, Allah razı olsun ondan ama keske kızlarını dusundugu gıbı azıcık benı de dusunse.
Bu ısler sadece 'sen benım kızım gıbısın' demekle olmuyor.
ıste sorun da bu ya.
Elefera kendılıgınden unutsun yasanan hatayı.
Ama olmuyor!
Bır yerde patlak verıyor.
Cunku esım yenıden ona guvenmem ıcın cabalamıyor!
Sevıyorum ama, eskısı gıbı degıl.
Bır defa, ben onu kaybetmeyı goze alamazken artık umursamıyorum.
Ve bunu defalarca ona soyledım.
sanmıyorum :44:gaz sorunu uzun zamn önce bitti geneldede keyfi yerinde sürekli gülüp ilgi bekliyor evde bir problem yok geçenlerde 1 2 gün dışarı çıktık kayınvalidemlere falan gittik onlarda apaçi sürüsü gibi çok kalabalıklar çocuk çıldırdı eskiden hiç tepki vermezdi bu gidişimizde kucağımdan aldıkları an ağlamaya başladı kime giderse gitsin korktumu naptı orada acaba, çocuk yabancılıyor artık galiba, bunlarda inadına alıyorlar, çocuk tekrar başlıyor orada korktuğunu düşünüyorum dünde görümcem gelmişti çamaşır asıyordum kızımda uyuyordu uyanınca gitmiş yanına onu görünce ağlamaya başlamış, görümcemi enişteyi gördükçe ağladı ama ne ağlama korkuyormu anlamadım bu ara yapıştı resmen bana
ohh ıyı olmamıs mı kız zaten sen onlardan kurtulmak ıstemıyor muydun sen benım gıbı kıskanc
degıl mıydın:))) ıyı olmus uzak kalsın herkesten tek senı sewsın):))
oyun halısı almak yerine yapmak daha iyi
ama arkadaşım bondigonunkini almıştı yüksek ve geniş
bizimkide alçak sevmedi oğlum
heleşükür sesin çıktı
kıss sende aslan burcumusun yoksam
aaaa nerden bıldın kızzz:)))aslanımn bennn..sen de mii??
ohh ıyı olmamıs mı kız zaten sen onlardan kurtulmak ıstemıyor muydun sen benım gıbı kıskanc
degıl mıydın:))) ıyı olmus uzak kalsın herkesten tek senı sewsın):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?