2012 Şubat Anneleri

merhaba kizlar oyle bir gecerken gordum ve ugramak istedim ne kadar guzel subatta herkez dogurmus...ben daha 2 haftalik hamileyim ve bizimde 2013 subat topigimiz var.insallah bizde buyil subatta dogum yapicaz/.

hamileliğin hayırlı olsun canım..allah kucağınada almayı nasip edrr inşallah..bizlerde geçen sene bu zamanlar bu uzun hamililik yolculuğumuza yeni yeni başlamıştık.çok şükürki şuan bebeklerimiz kucakalarımızda..allah herkese nasip etsin.çook güzel bi duyguymuş.hamilelikte insanın hayatında bambaşka bi dönem..tadını çıkartın..:))

ben geeçnsene haziranın 13 ünde hamile olduğumu öğrenmiştim:))

kızlar kızıma bırseyler oldu( ya daha önce kustuğu için boyunun altlarında yaralar çıkmıştı ısılık zannetmıştım
en son doktora göturduğumde mantar olduğunu öğrendım ve tramazol kremle mucıze gıbı 2 surmede geçmişti o yaralr. ara yıne oluyor kremı suruyorum geçiyor.
bugun yıne boynunun altı yara olmuştu. sabah surdum geçtı. gun boyunca çok kaka yaptı ve en son kakası azıcık çıkmış ama sümüksi yapıda ve degdığı yerleri aynı boynun altı gıbı pişirmiş.netten baktım sümüklü kaka ve arkasından gelen yaralar mantar olabılırmış. yaa acaba boyun altındakı mantar vucuduna mı yayılacak. hemşire cevap verir misin kız. sen hemşiresin belkı bılırsınn(

burda bebeklerin emmesi,bakımı,hastalıkları,gelişimleriyle ilgili pek çok şey paylaşılıyor.çoğumuzun ilk bebeği.ya deneme-yanılma metoduyla yaşadıklarımızı yazıyoruz ya da rutin kontrollerde dr a sorup öğrendiklerimizi paylaşıyoruz.kimse boş konuşmuyor ve genelleme yapmıyor.bilgiyi paylaşırsın alan alır ,almayan uygulamaz.saygı göstermek lazım.''boş konuşmak '' yanlış bir deyim bence.sevgiler

canım geçmiş olsun.benim kızımında çenesinin altı boyun çizgileri kızarıyor sürekli buda mantar olabilirmi??
senin kkızındada bu şeildemiydi canım?
ben sıcaktan oluyor,birde kıyafetlerin tüyü oraya yapışıyor ondan oluyor sanmıştım

nisane benim oğlumda da bazen oluyor canım. ıslak tutmamak lazım sanırım. ben onu yıkadıktan sonra falan pişik kremi sürüyorum iyi geliyor. sıcaktan, terden vs oluyor. yani senin bebişinin de bizimki gibi sanırım ve mantar olduğunu zannetmiyorum.

yok kız ben dyanamaz yer verirdim herkese hatta çocuklu yada hamile biri binse ben ayakta olsam bile birilerini kaldırırdım otursunlar diye ama dün öyle olmadı, yüzsüz bi karıyla eşim tartıştı

ben de verırdım ama asla saygı kalmamıs demek kı cnm ya cok uzuldum kucagında o sıcakta(( bır de kadın mı
söyledı bunu,kesın daaha anne olmamıstır olmadan da anlayamaz İstanbul'un neresındesın canım sen?

eşimin canımm
doktorlardan daha iyi bilen benmiyim canımm :44:

yok canım sana der mıyım hiiiç,anlayan anlamıs zaten boşwer ..Sadece cogumuz ılk bebegımız oldugu ıcın bazı
şeylerı cok da uzman gıbı önermelerı hos degıl dedım..Neyse boswer ..Senın aılen nerde canım??Bence o zaman
kaç hemen ..O kadar mı karısıyorlar ki bıktın..:25

Ne günlerdı dı mı yaa...Ben tahmın edıyordum hamılelıgı de özleyecegımı..Ben hıc hatırlamıyorum bıle
ne zaman ögrendıgımı ama yanlıs hatırlamıyorsam tam 7haftalık falandıBayagı gec ögrenmıstım:))

kızlar daha önceki sayfalarda da yazdım ama gözden kaçtı.

kızım 5 yaşında ve eylülde 62 aylık oluyor. biz de ilköğretime başlatacağız onu, yani anaokuluna göndermeden doğrudan 1. sınıftan. sizlerin sanırım seminerleri var bu haftalarda bu yeni sistemle ilgili. bana müfredatın nasıl olacağı, 60-66 aylık çocuklar çok zorlanır mı? gibi konularda fikirlerinizi paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum.

şimdiden teşekkürler

çok gecmiş olsun..senın kızına nazar mı degdı acaba?doktor ne dedı kı cnm popoya da mı
o kremı süreceksın pekı??

Sumuksu kaka enteriti gosterircanim icerde bi iltihabi vardir bence mantarla alakasi yok diye dusunuyorum tahris etmistir yinede gormek lazim.sen gozlemle surekli gecmis olsun travazol cok iyi bi kremdir bende kizima kullaniyom onunda boynu hep pisiyo

ümraniyede oturuyorum canım

Son düzenleme:
yarın oğlıuşumu aşıya götürecem cok merak ediyorum kaç kilo olmuş...inşallah doktorumuuz ek gıdaya gecmemi söyler arık cok sıkıldım saatte bir emzirmekten...bugün ilk defa meyve suyu verdim oğluma 1 yemek kasıgı kadar elma şeftali ve muz verdim kasıkla verdim ama alışkın olmadıgından biraz zor yedi..kuzum kaşıgı bile emmeye çalışıyo ama alışır bir iki denemeden sonra...elma ekşi elma vardı yazık yüzünü buruştura buruştura yedi

kızlar dün yine cafede kızımın yanagını sıkan, yanıma gelen kadınlar oldu ..dusunuyorum da bebegım acaba kamusal bır mal mı ben mı bılmıyorum gelen gıden sormadan nasıl eller??Sırf bu yuzden esımle tartıstım ..Çok sinirim bozuluyor cocuguma tanımadıklarım dokununca..

Aynen kiz uyuyan cocuk uyandirilirmi hic ne zaman acikirsa viyaklar zaten bence

bendee 13 haziran akşamı öğrenmiştim ne şoktu ama

benim kızımda o kızarıklıklar neredeyse herzaman var bileklerinin arası bile pişmiş her yıkadığımda bende pişik kremi sürüyorum kuru tutmam mümkün olmuyor neyapacağımı şaşırdım bende

ya insanlar çok tuhaflar, bebek görmesinler hemen saldırıyolar
geçengün eşimin bi akrabası yüzünden resmen terler akarken geldi oğlumu öptü, çocuğun yüzü gözü adamın teri oldu, benim midem bulandı, eşimde ne olacak yıkarız geçer diyo, çıldırdım yani
birde bizim otobüs macerasını bliyosun kadının biri daha 35 yaşında ancadır yer vermiyo ver çocuğunu ben tutayım diyo, ne münasebet canım dedim bozuldu
artık çok ta takılmamak lazım yoksa bizler kafayı yiycez

bu arada sen nerede oturuyosun canım?

Son düzenleme:
benim oğlan uyku saati geldimi eğer dışardaysak veya başka yerde yıkıyo
illa evine gelecek hamağına yatacak uyuyacak
demin kanguruya koyup markete gitmiştim mıy mıy mıy eve gelene kadar susmadı homur homur
geldik yatırdım örttürdü üzerini hemen uyudu
yanlız bir huy edindi beni görmeden yanında olmadan uyumuyo bana baka baka uyuyup kalıyo

programlar tatile girdiğinde eski dizileri verirler ya televizyonlar bende bi tanesini izliyordum geçen sene mide bulantılarıyla tabii o sıcaklarda off ne zordu, şimdi kanalları gezerken yine vermeye başlamışlar :) ne çabuk geçmiş bir sene ya, geçen yıl karnımda minicikti hamileliğimin başları mide bulantılarına sebep olan bebiş şimdi yanımda bana gülüyor ne garip :))

mrb kızlar biz oğlumla aşımızı yaptırdık geldik ...7 kilo olmuş oğlum 1 ayda 800 gram almış (maaşallah)....

bi arkadaşım var burda onunda oğlu 1 yasına gireceek temmuzda gecen hafta yumurtalıklarından ameliyat olmuş bide sünnet yaptıralım demişler olmuşken...bin pişman olmuşlar cocuğun ağlamaktan sesi kısılmış ...zayıflamış bi mahsunlaşmış cok kötü olmuş yaaaa...arkadaşta bitmiş durumda..gecesi gündüzü yokmuş oğlu ağladıkça oda ağlıyomus canı yanıyo diye....ya bide cocugun pipisi cok kötü kızarmış şişmiş gibi sanki..hiç korumalık gibi bişey takmamıs öyle acıkta duruyo...benim bildigim halka gibi bi korumalık takıyolar pipiye bbi yere degmesin diye yazık cocuk küçüçük ne eziyetler çekiyo....

sünnet yaptıran yada düşünen var mı aranızda..ben o cocugu görünce korktum vallaha...ne zaman yaptırım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…