- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.601
merhaba kizlar oyle bir gecerken gordum ve ugramak istedim ne kadar guzel subatta herkez dogurmus...ben daha 2 haftalik hamileyim ve bizimde 2013 subat topigimiz var.insallah bizde buyil subatta dogum yapicaz/.
uzun zamandır vivayı görmüyorum bişeymi oldu acaba
kızlar kızıma bırseyler oldu( ya daha önce kustuğu için boyunun altlarında yaralar çıkmıştı ısılık zannetmıştım
en son doktora göturduğumde mantar olduğunu öğrendım ve tramazol kremle mucıze gıbı 2 surmede geçmişti o yaralr. ara yıne oluyor kremı suruyorum geçiyor.
bugun yıne boynunun altı yara olmuştu. sabah surdum geçtı. gun boyunca çok kaka yaptı ve en son kakası azıcık çıkmış ama sümüksi yapıda ve degdığı yerleri aynı boynun altı gıbı pişirmiş.netten baktım sümüklü kaka ve arkasından gelen yaralar mantar olabılırmış. yaa acaba boyun altındakı mantar vucuduna mı yayılacak. hemşire cevap verir misin kız. sen hemşiresin belkı bılırsınn(
canım geçmiş olsun.benim kızımında çenesinin altı boyun çizgileri kızarıyor sürekli buda mantar olabilirmi??
senin kkızındada bu şeildemiydi canım?
ben sıcaktan oluyor,birde kıyafetlerin tüyü oraya yapışıyor ondan oluyor sanmıştım
yok kız ben dyanamaz yer verirdim herkese hatta çocuklu yada hamile biri binse ben ayakta olsam bile birilerini kaldırırdım otursunlar diye ama dün öyle olmadı, yüzsüz bi karıyla eşim tartıştı
eşimin canımm
doktorlardan daha iyi bilen benmiyim canımm :44:
hamileliğin hayırlı olsun canım..allah kucağınada almayı nasip edrr inşallah..bizlerde geçen sene bu zamanlar bu uzun hamililik yolculuğumuza yeni yeni başlamıştık.çok şükürki şuan bebeklerimiz kucakalarımızda..allah herkese nasip etsin.çook güzel bi duyguymuş.hamilelikte insanın hayatında bambaşka bi dönem..tadını çıkartın..:))
ben geeçn sene haziranın 13 ünde hamile olduğumu öğrenmiştim:))
kızlar kızıma bırseyler oldu( ya daha önce kustuğu için boyunun altlarında yaralar çıkmıştı ısılık zannetmıştım
en son doktora göturduğumde mantar olduğunu öğrendım ve tramazol kremle mucıze gıbı 2 surmede geçmişti o yaralr. ara yıne oluyor kremı suruyorum geçiyor.
bugun yıne boynunun altı yara olmuştu. sabah surdum geçtı. gun boyunca çok kaka yaptı ve en son kakası azıcık çıkmış ama sümüksi yapıda ve degdığı yerleri aynı boynun altı gıbı pişirmiş.netten baktım sümüklü kaka ve arkasından gelen yaralar mantar olabılırmış. yaa acaba boyun altındakı mantar vucuduna mı yayılacak. hemşire cevap verir misin kız. sen hemşiresin belkı bılırsınn(
ben de verırdım ama asla saygı kalmamıs demek kı cnm ya cok uzuldum kucagında o sıcakta(( bır de kadın mı
söyledı bunu,kesın daaha anne olmamıstır olmadan da anlayamazİstanbul'un neresındesın canım sen?]
kimin aılesı var canım ??
BURDA BAZILARI DOKTORDAN DAHA İYİ BİLDİKLERINI SANARAK GENELLEMEYLE BOŞ
KONUSUYORLAR..HERKES KENDI COCUGUNUN NE ISTEDIGINI VE HUYUNU BILIR,ONA GÖRE
DAVRANIR..GELISIMI NORMAL OLDUGU SURECE UYUYABILEN COCUGU UYANDIRIP DA
EMZIRMENIZ GEREKSIZ BENCE..ARTIK GUNDUZ BILE COK ACIKMAZLARKEN!HERKES KENDI
BEBEGINI BILIYOR,DUZENINI KURUYOR ISTEDIGINI YAPAR..
hamileliğin hayırlı olsun canım..allah kucağınada almayı nasip edrr inşallah..bizlerde geçen sene bu zamanlar bu uzun hamililik yolculuğumuza yeni yeni başlamıştık.çok şükürki şuan bebeklerimiz kucakalarımızda..allah herkese nasip etsin.çook güzel bi duyguymuş.hamilelikte insanın hayatında bambaşka bi dönem..tadını çıkartın..:))
ben geeçnsene haziranın 13 ünde hamile olduğumu öğrenmiştim:))
nisane benim oğlumda da bazen oluyor canım. ıslak tutmamak lazım sanırım. ben onu yıkadıktan sonra falan pişik kremi sürüyorum iyi geliyor. sıcaktan, terden vs oluyor. yani senin bebişinin de bizimki gibi sanırım ve mantar olduğunu zannetmiyorum.
kızlar dün yine cafede kızımın yanagını sıkan, yanıma gelen kadınlar oldu ..dusunuyorum da bebegım acaba kamusal bır mal mı ben mı bılmıyorum gelen gıden sormadan nasıl eller??Sırf bu yuzden esımle tartıstım ..Çok sinirim bozuluyor cocuguma tanımadıklarım dokununca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?