- 30 Kasım 2010
- 9.739
- 19.691
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.621
bendee 13 haziran akşamı öğrenmiştim ne şoktu ama
benim kızımda o kızarıklıklar neredeyse herzaman var bileklerinin arası bile pişmiş her yıkadığımda bende pişik kremi sürüyorum kuru tutmam mümkün olmuyor neyapacağımı şaşırdım bende
ben de verırdım ama asla saygı kalmamıs demek kı cnm ya cok uzuldum kucagında o sıcakta(( bır de kadın mı
söyledı bunu,kesın daaha anne olmamıstır olmadan da anlayamazİstanbul'un neresındesın canım sen?
yok canım sana der mıyım hiiiç,anlayan anlamıs zaten boşwer ..Sadece cogumuz ılk bebegımız oldugu ıcın bazı
şeylerı cok da uzman gıbı önermelerı hos degıl dedım..Neyse boswer ..Senın aılen nerde canım??Bence o zaman
kaç hemen ..O kadar mı karısıyorlar ki bıktın.. :25
Ne günlerdı dı mı yaa...Ben tahmın edıyordum hamılelıgı de özleyecegımı..Ben hıc hatırlamıyorum bıle
ne zaman ögrendıgımı ama yanlıs hatırlamıyorsam tam 7haftalık falandıBayagı gec ögrenmıstım:))
benim oğlan uyku saati geldimi eğer dışardaysak veya başka yerde yıkıyo
illa evine gelecek hamağına yatacak uyuyacak
demin kanguruya koyup markete gitmiştim mıy mıy mıy eve gelene kadar susmadı homur homur
geldik yatırdım örttürdü üzerini hemen uyudu
yanlız bir huy edindi beni görmeden yanında olmadan uyumuyo bana baka baka uyuyup kalıyo
canım ben bugun gıttım. yanımda BEBEK VAR Dİye bır dövmediği kaldı SUBE MÜDÜRÜNÜN.gıt dışarıda bakıcı bul aralarda emzır. sınıfa koyma bunu dedi. BUNU kelımesi o kadar ağırıma gİTTİ. EŞİMDE RAPOR ALIRIM GONDERMEM DEDI. ALAMAZ BU SEMINERİ ALMAK ZORUNDA DEDİ. ÇIKTIK. ENFEKSIYON DOKTORUNDAN BULAŞICI HASTALIĞI VAR . TOPLU ORTAMA GIRMESI UYGUN DEGILDIR DIYE RAPOR ALDIM.KISACASI BENIM İÇİN SEMINER BASLAMADAN BITTI.kızlar daha önceki sayfalarda da yazdım ama gözden kaçtı.
kızım 5 yaşında ve eylülde 62 aylık oluyor. biz de ilköğretime başlatacağız onu, yani anaokuluna göndermeden doğrudan 1. sınıftan. sizlerin sanırım seminerleri var bu haftalarda bu yeni sistemle ilgili. bana müfredatın nasıl olacağı, 60-66 aylık çocuklar çok zorlanır mı? gibi konularda fikirlerinizi paylaşırsanız çok ama çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler
VALLA AYNI KREMI SÜRDÜM GEÇTİ CANIM. IYI DILEĞİN İÇİN TSK EDERİMçok gecmiş olsun..senın kızına nazar mı degdı acaba?doktor ne dedı kı cnm popoya da mı
o kremı süreceksın pekı??
Sumuksu kaka enteriti gosterircanim icerde bi iltihabi vardir bence mantarla alakasi yok diye dusunuyorum tahris etmistir yinede gormek lazim.sen gozlemle surekli gecmis olsun travazol cok iyi bi kremdir bende kizima kullaniyom onunda boynu hep pisiyo
canım ben bugun gıttım. yanımda BEBEK VAR Dİye bır dövmediği kaldı SUBE MÜDÜRÜNÜN.gıt dışarıda bakıcı bul aralarda emzır. sınıfa koyma bunu dedi. BUNU kelımesi o kadar ağırıma gİTTİ. EŞİMDE RAPOR ALIRIM GONDERMEM DEDI. ALAMAZ BU SEMINERİ ALMAK ZORUNDA DEDİ. ÇIKTIK. ENFEKSIYON DOKTORUNDAN BULAŞICI HASTALIĞI VAR . TOPLU ORTAMA GIRMESI UYGUN DEGILDIR DIYE RAPOR ALDIM.KISACASI BENIM İÇİN SEMINER BASLAMADAN BITTI.
VALLA AYNI KREMI SÜRDÜM GEÇTİ CANIM. IYI DILEĞİN İÇİN TSK EDERİM
HEMSİRE TSK CANIM CEVAP İÇİN
insan evladına laf gelince çok ağrına gidiyo gerçektende
benim oğlan ilk doğduğunda çok çirkindi
çirkin ördek yavrusu gibiydi
gözlerini açamıyodu şişti gözleri görsen öyle çirkinki
inanırmısın eşimin ailesi laf etti kafasına gözüne kaşına herşeyine laf ettiler
eşim bana gelip işte şurası düzelirmi burası düzelirmi soruyodu anlıyodumki oğlumu konuşuyorlar eşimde gelip bana soruyo
sonra benim oğlan topladı sarılığı geçti akça pakça oldu
sarışın mavi gözlü gören bayılıyo
pazarda hep bakıyorlar ne güzel bebek diye
eeeeee şimdide pek kıymete bindi eşimin ailesi bayılıyo şimdi ama çok üzülmüştüm allaha havale ettim onları
canım işin ılgınç tarafı benım açımdan bu adam bır eğitimci. Biz öğretmenlerin mudurden sonrakı amırı. Ve benım eşim onun oğlunun okulunda mudur yardımcısı. Zamanında ne kadar ılgılendı onun oğluyla. Allah derdını bılmeyenın elıne düşürmesin. Hocam çocuğum hasta onu bırakamam dedım. Hastaysa geçmiş olsun dısarı çıkar dedı. Oradaa orada ağlamayı bıle beğenmedım. Birde sankı esımı tanımıyor gıbı davrandı oda çok sınır oldu. Benden sobnra herkesı çocuğuyla almışlar.arkadasım aradı soyledı. Hakkım haram olsun. Ne diyeyim. Hiç yoktan rapor aldırdı bana. Bır yıllık rapor hakkımı bıtırdım(
canım çanakkaledemi yaşıyosunn[/QUOTE
evet canım
aynı şehirdeyiz demekki bende çanakkaledeyim şimdilik eşim kpss de bi, başarı gösterirse gideriz belkii
canım ben oğlumu daha hastaneden taburcu olmadan sünnet ettirdim, göbeği düşmeden dikişleri düzeldi, şimdi çok rahatız
dokuları yeni geliştiği için çabucak iyileşiyo, hem çocuk büyüyünce sünnet korkusuda olmayacak, sünneti sadece eğlence,gezme ve hediyeler olarak düşünecek
canım bende denedim pişik kremini ama o zamanda yapış yapış oluyor kıyafetlerinin tüyleri olduğu gibi yapışıyor..terliyor sanırım ondan oluyor.nisane benim oğlumda da bazen oluyor canım. ıslak tutmamak lazım sanırım. ben onu yıkadıktan sonra falan pişik kremi sürüyorum iyi geliyor. sıcaktan, terden vs oluyor. yani senin bebişinin de bizimki gibi sanırım ve mantar olduğunu zannetmiyorum.
canım inan şuanda o şube müdürünü öldürmek istedim.çok özür dilerim ama böylelerine hayvan demek istiyorum.bunlar kendilerini bişey zanneden sonradan görme terbiyesizler.oyuncak bebek zannediyorlar heralde bebeklerimizi.ne demek git bakıcı bul aralarda emzir!!!!benim kimsem yok burda nerden bulcam bakıcıyı.1haftalığına bakıcımı tutcam acaba!!!saçmalıyorlar valla.bende bugün gittim arkada bi öğretmen bebeğiyle gelmişti.bebek yine 6 aylık uslu uslu duruyor.benim kızımla orda durmam çok zor.rapor alsam daha 2 hafta seminer daha var yetmiyor rapor hakkım.saat 2ye kadar sürüyormuş üstelik.bende imzamı attım çıktım valla.bugünlük sorun olmadı farketmemişler ama bakalım kalan 4 gün ne yapıcam!!canım ben bugun gıttım. yanımda BEBEK VAR Dİye bır dövmediği kaldı SUBE MÜDÜRÜNÜN.gıt dışarıda bakıcı bul aralarda emzır. sınıfa koyma bunu dedi. BUNU kelımesi o kadar ağırıma gİTTİ. EŞİMDE RAPOR ALIRIM GONDERMEM DEDI. ALAMAZ BU SEMINERİ ALMAK ZORUNDA DEDİ. ÇIKTIK. ENFEKSIYON DOKTORUNDAN BULAŞICI HASTALIĞI VAR . TOPLU ORTAMA GIRMESI UYGUN DEGILDIR DIYE RAPOR ALDIM.KISACASI BENIM İÇİN SEMINER BASLAMADAN BITTI.
Selam kızlar bir kaç gündür yazamıyorum evdeki yoğunluktan ve oğlumdan. Umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.
Biz iyiyiz çok şükür yarın aşımız ve kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum umarım herşeyi yolundadır ve aşımız, sonrası çok zor geçmez. Uyku düzenimiz her zaman ki gibi. Gündüzleri daha da az uyumaya başladı yanlız. Emme konusunda da zorlamıyorum artık canı isteyince tutuyor memeyi, oda düzene girdi gibi. Artık sık sık emmiyor öyle saat başı değil. Bazen 3 saati buluyor gündüzleri. Ama emiyor yani. :)) Geceleri ise 2 saatte bir mutlaka kalkıyor. Kakamızda 4 günde bir oldu onun düzenide bu artık. 4. gün bi kaç kere yapıyor ama. Ve hergün banyo yapmaya başladık yoksa bu İzmir sıcağına başka türlü dayanılmaz. Oğlum çok terliyor o nedenle artık su vermeye başladım günde bi kaç kerede. Akşam üzeri az miktarda meyve püresi ve iki günde bir kendi mayaladığım yoğurttan veriyorum. Herşeyimizi yazdım maşallah. Birde oğlum artık sürekli beni yanında istiyor. Yanlız bıraktığım an hemen başlıyor ağlamaya. Evin her köşesinde beraberiz artık. Gözünün ucuylada olsa beni görcek illa ve sesimi duyucak. Sizinkilerde öylemi? Ve de emme sorunu olan arkadaşlar bebişler nasıl oldu emiyorlarmı artık?
Bir kaç arkadaş danone ve babymix veriyorlarmış okuduğum kadarıyla bebekleriniz ne kadarlık ve anne sütüylemi besleniyor sadece merak ettim.?
aynı şehirdeyiz demekki bende çanakkaledeyim şimdilik eşim kpss de bi, başarı gösterirse gideriz belkii
benimkide kpssye çalışıyo inşallah kazanırlar
ya insanlar çok tuhaflar, bebek görmesinler hemen saldırıyolar
geçengün eşimin bi akrabası yüzünden resmen terler akarken geldi oğlumu öptü, çocuğun yüzü gözü adamın teri oldu, benim midem bulandı, eşimde ne olacak yıkarız geçer diyo, çıldırdım yani
birde bizim otobüs macerasını bliyosun kadının biri daha 35 yaşında ancadır yer vermiyo ver çocuğunu ben tutayım diyo, ne münasebet canım dedim bozuldu
artık çok ta takılmamak lazım yoksa bizler kafayı yiycez
bu arada sen nerede oturuyosun canım?
Ben de Leventte oturuyorum canım ..Ben de çok bunalıyorum ,kıyamıyorum ,üzülüyorum..Kendı anneme
bile zor bırakıyorum..( Ama ''sakınan göze çöp batarmış'' lafını yaşamak da istemıyorum,az az alıştıracağım
kendımı bu haftalar semınerler var..Bıraktım anneme..Aklım hep ewdeydı ama dayanacagım..
Ben de Leventte oturuyorum canım ..Ben de çok bunalıyorum ,kıyamıyorum ,üzülüyorum..Kendı anneme
bile zor bırakıyorum..( Ama ''sakınan göze çöp batarmış'' lafını yaşamak da istemıyorum,az az alıştıracağım
kendımı bu haftalar semınerler var..Bıraktım anneme..Aklım hep ewdeydı ama dayanacagım..
benim oğlanın iştahı yok bikaç gündür nazlı nazlı emiyo diyodumkiiiiiiiiiiiiiahanda şimdi jeton düştü
hafta sonu kayınvalide gelmişti yine nazarı deydi herzamanki gibi suya okuyayım bari
Selam kızlar bir kaç gündür yazamıyorum evdeki yoğunluktan ve oğlumdan. Umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.
Biz iyiyiz çok şükür yarın aşımız ve kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum umarım herşeyi yolundadır ve aşımız, sonrası çok zor geçmez. Uyku düzenimiz her zaman ki gibi. Gündüzleri daha da az uyumaya başladı yanlız. Emme konusunda da zorlamıyorum artık canı isteyince tutuyor memeyi, oda düzene girdi gibi. Artık sık sık emmiyor öyle saat başı değil. Bazen 3 saati buluyor gündüzleri. Ama emiyor yani. :)) Geceleri ise 2 saatte bir mutlaka kalkıyor. Kakamızda 4 günde bir oldu onun düzenide bu artık. 4. gün bi kaç kere yapıyor ama. Ve hergün banyo yapmaya başladık yoksa bu İzmir sıcağına başka türlü dayanılmaz. Oğlum çok terliyor o nedenle artık su vermeye başladım günde bi kaç kerede. Akşam üzeri az miktarda meyve püresi ve iki günde bir kendi mayaladığım yoğurttan veriyorum. Herşeyimizi yazdım maşallah. Birde oğlum artık sürekli beni yanında istiyor. Yanlız bıraktığım an hemen başlıyor ağlamaya. Evin her köşesinde beraberiz artık. Gözünün ucuylada olsa beni görcek illa ve sesimi duyucak. Sizinkilerde öylemi? Ve de emme sorunu olan arkadaşlar bebişler nasıl oldu emiyorlarmı artık?
Bir kaç arkadaş danone ve babymix veriyorlarmış okuduğum kadarıyla bebekleriniz ne kadarlık ve anne sütüylemi besleniyor sadece merak ettim.?
canım ben bugun gıttım. yanımda BEBEK VAR Dİye bır dövmediği kaldı SUBE MÜDÜRÜNÜN.gıt dışarıda bakıcı bul aralarda emzır. sınıfa koyma bunu dedi. BUNU kelımesi o kadar ağırıma gİTTİ. EŞİMDE RAPOR ALIRIM GONDERMEM DEDI. ALAMAZ BU SEMINERİ ALMAK ZORUNDA DEDİ. ÇIKTIK. ENFEKSIYON DOKTORUNDAN BULAŞICI HASTALIĞI VAR . TOPLU ORTAMA GIRMESI UYGUN DEGILDIR DIYE RAPOR ALDIM.KISACASI BENIM İÇİN SEMINER BASLAMADAN BITTI.
arnazar bugün tam 3 kere sana cevap yazmaya başladım, oğlum ağladı ben kalktım, oğlum ağladı ben kalktım. ben de pes ettim. şb müdürü seni çok üzmüş, Allah onu bildiği gibi yapsın. iyi ki tutmuşsun kendini ağlamamak için. ben çok sulu gözlüyümdür, hemen ağlardım oracıkta.
canım, benimle ilerleyen günlerde bu müfredatla ilgili bildiklerini paylaşırsan çok memnun olurum. diğer öğretmen arkadaşlardan da aynı ilgi-alakayı bekliyorumçünkü ilk mesajım kaynadı, ikinci de kaynadı sanırım. benim için çok önemli bir konu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?