2012 Şubat Anneleri

Selam kızlar nasılsınız beebecikşler nasıl?
ben sünnet düşünüyorum ama benimde tedirginliklerim var...

bendee 13 haziran akşamı öğrenmiştim ne şoktu ama

bende akşamında öğrenmiştim...:))
resmen şok yaşamıştım..

bende boynuna,bileklerine ,poposuna, bugünde ilk defa kolunun altına sürdüm pişik kremi..

özleniyor tabi hamilelikte,özlenmemzmi..güzel günlerdi..ben 5 haftalıktım öğrendiğimde,7+2 de gittiğimizdede kalp atışlarını duymuştuk..

benimkide uykusu geldiğinde gözlerini kapatıp,mızmızlanmaya başlıyor,huysuzlaşıyor,anlıyorumki uykusu gelmiş,yerine yatıyorum,yada ayaklarıma alıp sallamaya başlıyorum,birde ağzına emziği verdimmi hoop hemencik uyuyo..tabi başka sıkıntısı,gazı falan yoksa,karnı toksa,altı temizse..oyun halısındada uyuyo kalıyo hep..

canım ben bugun gıttım. yanımda BEBEK VAR Dİye bır dövmediği kaldı SUBE MÜDÜRÜNÜN.gıt dışarıda bakıcı bul aralarda emzır. sınıfa koyma bunu dedi. BUNU kelımesi o kadar ağırıma gİTTİ. EŞİMDE RAPOR ALIRIM GONDERMEM DEDI. ALAMAZ BU SEMINERİ ALMAK ZORUNDA DEDİ. ÇIKTIK. ENFEKSIYON DOKTORUNDAN BULAŞICI HASTALIĞI VAR . TOPLU ORTAMA GIRMESI UYGUN DEGILDIR DIYE RAPOR ALDIM.KISACASI BENIM İÇİN SEMINER BASLAMADAN BITTI.

çok gecmiş olsun..senın kızına nazar mı degdı acaba?doktor ne dedı kı cnm popoya da mı
o kremı süreceksın pekı??
VALLA AYNI KREMI SÜRDÜM GEÇTİ CANIM. IYI DILEĞİN İÇİN TSK EDERİM

HEMSİRE TSK CANIM CEVAP İÇİN

insan evladına laf gelince çok ağrına gidiyo gerçektende
benim oğlan ilk doğduğunda çok çirkindi
çirkin ördek yavrusu gibiydi
gözlerini açamıyodu şişti gözleri görsen öyle çirkinki
inanırmısın eşimin ailesi laf etti kafasına gözüne kaşına herşeyine laf ettiler
eşim bana gelip işte şurası düzelirmi burası düzelirmi soruyodu anlıyodumki oğlumu konuşuyorlar eşimde gelip bana soruyo
sonra benim oğlan topladı sarılığı geçti akça pakça oldu
sarışın mavi gözlü gören bayılıyo
pazarda hep bakıyorlar ne güzel bebek diye
eeeeee şimdide pek kıymete bindi eşimin ailesi bayılıyo şimdi ama çok üzülmüştüm allaha havale ettim onları

canım işin ılgınç tarafı benım açımdan bu adam bır eğitimci. Biz öğretmenlerin mudurden sonrakı amırı. Ve benım eşim onun oğlunun okulunda mudur yardımcısı. Zamanında ne kadar ılgılendı onun oğluyla. Allah derdını bılmeyenın elıne düşürmesin. Hocam çocuğum hasta onu bırakamam dedım. Hastaysa geçmiş olsun dısarı çıkar dedı. Oradaa orada ağlamayı bıle beğenmedım. Birde sankı esımı tanımıyor gıbı davrandı oda çok sınır oldu. Benden sobnra herkesı çocuğuyla almışlar.arkadasım aradı soyledı. Hakkım haram olsun. Ne diyeyim. Hiç yoktan rapor aldırdı bana. Bır yıllık rapor hakkımı bıtırdım (

olsun üzülme bebeğinle doya doya vakit geçir
gezin tozun
herşeyde bir hayır vardır

Selam kızlar bir kaç gündür yazamıyorum evdeki yoğunluktan ve oğlumdan. Umarım bebişler ve sizler iyisinizdir.
Biz iyiyiz çok şükür yarın aşımız ve kontrolümüz var. Kilosunu çok merak ediyorum umarım herşeyi yolundadır ve aşımız, sonrası çok zor geçmez. Uyku düzenimiz her zaman ki gibi. Gündüzleri daha da az uyumaya başladı yanlız. Emme konusunda da zorlamıyorum artık canı isteyince tutuyor memeyi, oda düzene girdi gibi . Artık sık sık emmiyor öyle saat başı değil. Bazen 3 saati buluyor gündüzleri. Ama emiyor yani. :)) Geceleri ise 2 saatte bir mutlaka kalkıyor. Kakamızda 4 günde bir oldu onun düzenide bu artık. 4. gün bi kaç kere yapıyor ama. Ve hergün banyo yapmaya başladık yoksa bu İzmir sıcağına başka türlü dayanılmaz. Oğlum çok terliyor o nedenle artık su vermeye başladım günde bi kaç kerede. Akşam üzeri az miktarda meyve püresi ve iki günde bir kendi mayaladığım yoğurttan veriyorum. Herşeyimizi yazdım maşallah. Birde oğlum artık sürekli beni yanında istiyor. Yanlız bıraktığım an hemen başlıyor ağlamaya. Evin her köşesinde beraberiz artık. Gözünün ucuylada olsa beni görcek illa ve sesimi duyucak. Sizinkilerde öylemi? Ve de emme sorunu olan arkadaşlar bebişler nasıl oldu emiyorlarmı artık?
Bir kaç arkadaş danone ve babymix veriyorlarmış okuduğum kadarıyla bebekleriniz ne kadarlık ve anne sütüylemi besleniyor sadece merak ettim.?

keske bende oyle yaptırsaydım 3 5 aylık oldu şimdi kıyamıyorum hiçç

canım bende denedim pişik kremini ama o zamanda yapış yapış oluyor kıyafetlerinin tüyleri olduğu gibi yapışıyor..terliyor sanırım ondan oluyor.
canım inan şuanda o şube müdürünü öldürmek istedim.çok özür dilerim ama böylelerine hayvan demek istiyorum.bunlar kendilerini bişey zanneden sonradan görme terbiyesizler.oyuncak bebek zannediyorlar heralde bebeklerimizi.ne demek git bakıcı bul aralarda emzir!!!!benim kimsem yok burda nerden bulcam bakıcıyı.1haftalığına bakıcımı tutcam acaba!!!saçmalıyorlar valla.bende bugün gittim arkada bi öğretmen bebeğiyle gelmişti.bebek yine 6 aylık uslu uslu duruyor.benim kızımla orda durmam çok zor.rapor alsam daha 2 hafta seminer daha var yetmiyor rapor hakkım.saat 2ye kadar sürüyormuş üstelik.bende imzamı attım çıktım valla.bugünlük sorun olmadı farketmemişler ama bakalım kalan 4 gün ne yapıcam!!

canım kızım hala aynı sadece uyuyunca emiyor.ama artık otomatiğe bağladık 2 saatte bir uyuyoruz emmek için

Ben de Leventte oturuyorum canım ..Ben de çok bunalıyorum ,kıyamıyorum ,üzülüyorum..Kendı anneme
bile zor bırakıyorum..( Ama ''sakınan göze çöp batarmış'' lafını yaşamak da istemıyorum,az az alıştıracağım
kendımı bu haftalar semınerler var..Bıraktım anneme..Aklım hep ewdeydı ama dayanacagım..

hep soracağım unutuyorum
bebişin kusmaları azaldımı nasıl oldu

benim oğlanın iştahı yok bikaç gündür nazlı nazlı emiyo diyodumkiiiiiiiiiiiii ahanda şimdi jeton düştü
hafta sonu kayınvalide gelmişti yine nazarı deydi herzamanki gibi suya okuyayım bari

ben çok fazla sakınmıyorum, çok şükür çok büyük sıkıntılarımız olmadı
mesela cuma akşamı bıraktım anneme 5-6 saat yoktum kına gecesine gittim bugün yine aynı şekilde bırakıp alışverişe gittim
istesekte istemesekte alışmak zorundayız, kendimize sıkıntı yapmazsak daha rahat geçer bence bu süreç

benim oğlanın iştahı yok bikaç gündür nazlı nazlı emiyo diyodumkiiiiiiiiiiiii ahanda şimdi jeton düştü
hafta sonu kayınvalide gelmişti yine nazarı deydi herzamanki gibi suya okuyayım bari

nazarının değeceğinden şüphelendiğin kişiye okuttur bi dahakine canım daha iyi oluyo, bende bak oğluma nazar değmiş senin nefesin okuman iyi gelir diyerek okutturuyorum şüphelendiklerime

evet benim kızda öyle bu aylarda başladılar artık tanımaya görmeyince ağlıyor beni gördüğü sürece arıza çıkarmıyor yattığı yerden bakıyor eğer görüş alanından çıkacaksam sürekli şarkı söylüyorum ona sesimi duyduğunda sorun çıkarmıyor yabancıların kucağına gitmiyor artık kayınvalidemler çocuğu çok hırpalayarak seviyolardı nasıl sinir oluyordum anlatamamm ama artık kucaklarına bile alamıyorlar baktıklarında bile çığlık çığlığa ağlıyor iyi oldu onlara beni çok sinir ediyorlardı yaa şimdi çok rahatım

_ylz_ merhaba canım. benim oğlum da beni görmek istiyor hep. normalde ağlıyor, zırlıyor ben iş yaparken. ana kucağında yanıma alıyorum susuyor kerata. tabi onun da bir süresi var. sıkılana kadar susuyor sonra tekrar. neyse Allah nasip ederse bir dahaki yaz 1,5 yaşında olacaklar ve biz de bayağı bir rahatlamış olacağız İnşaallaahhhh diyerek teselli ediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…