2012 Şubat Anneleri

saçlarım inanılmaz dökülüyordu bugün kestirdim duşta eskisi kadar çok saç dökülmedi hatta hiç ....
bugün evlilik yıldönümümüz 2yıla bir küçük kız sığdırdık çok da iyi ettik onu çok seviyorum en büyük hediyem canım...

günaydınlarrr...

ya kızlar inanın bebişimi kışın soğuğundan korumak kollamak daha kolaymış yaa!evdeydik zaten bütün kış ,pek bi yere çıkamadık malum bebişlerimiz kışın ortasında doğunca pek çıkarma fırsatımız olmadı en azından kendi adıma söylüyorum.
havalar ısındı ısnalı bebeğim çok terliyor havalar sıvak olunca evde kapı pencere kapalı tutunca dahada sıcak oluyor iyice terliyor,açıncada aman ceyeranda kalmasın,üşütmesin,orayı aç burayı kapa ,en uygun yeri ayarlamaya çalışıyorum...benim ev çok sıcak oluyor.sırtına sürekli ya bi havlu koyuyorum,yada sürekli badisini değiştiriyorum.
geçende 15 dk mesafeyi şehir içi otobüsüne bindim ilk defa yalnız bebeğimle,dışarıısı sıcak,otobüs buz gibi klimayı açmışlar ,sonra kapattılar biri ordan pencereyi açıyor,rüzgar geliyor nasıl korucağımı şaşırdım vaalla.

günaydın kızlar bugün aşıya gidicez bakalım inş ateşimiz çıkmaz,siz aşıya gittiğiniz gün bebeğinizi dışarıya çıkardınız mı? kaç gündür evdeyiz aşıdan önce çıkmam için uygun değilde ikindi gibi çıksam diyorum ama korkuyorum bu aşı biraz zor geçiyomuş galiba?

HUGOCUK
umarım izliyorsundur kolikten bahsedecekler

kolikli bebeklerin gazını en iyi babalar çıkarabiliyormuş.ve bu bilimselmiş
önce bebek yağıyla karnına masaj yapılmalıymış hala çıkmıyorsa gazı babanın kucağına verilmeliymiş
baba bebeği sol tarafına yüzü kendine dönük bi şeilde tutmalıymış.
babanın vücuıt ısısı annaye göre daha fazla olduğu için ve kalp atışı daha hızlı olduğu için bebek kendini anne karnında gibi düşünürmüş.ve sakinleşmesi daha kolay olurmuş
kolikli bebek anneleri herşeyi denemiştir eminim kendimden biliyorumama bi tek bunu denememiştim
HUGOCUK canım sen denedinmi bilmiyorum ama birde baba faktörünü dene bakalım

canım bence birşey olmaz evvelallah. biz her aşıdan sonra biraz gezip öyle eve gidiyoruz. sen de, bebişin de hava almış olursunuz.

herkese günaydın, hayırlı günler olsun inşaallah...

bunu denemek için baba olması lazım

bizim kolik ağlama süresi kısaldı arkadaşlar
daha az sürüyo
kundak ypıyorum gezdiriyorum sakinleşiyo yatırıyorum 1 saat filan pusuyo kundağın içinde sonra açıyo yüzünü gülerek kalkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…