2012 Şubat Anneleri

benim oğlan döne döne gidiyo arkadaşlar
oyun halısına koymuştum döne döne epeyce gitmiş
yanındaydım
nasıl gitti anlamadım bi baktım çocuk yok
döne döne ilerlemiş gitmiş
zart zurtta osuruyo giderken
çok hızlı dönüyo eğer ilerleeyemezse çok sinirlenip ağlıyo
birde hamağında yatıyo ve bianda beline kadar yani tüm st gövdesini kaldırıyo
bildiğimiz oturuyo gibi yapıyo
biyeri incinecek diye çok korkuyorum özellikle kalkıp oturması çok korkutuyo beni
ana kucağında tutamıyorum kalkıyo düşecek diye çok korkuyorum

aynı şeyleri bnm kızımda yapıyor hatta geçen 2 defa üst üste dönüp oyun halısının dışına düşmesiyle ağlaması bir oldu bişey oldu zannettim korkmuş yavrum
kızlar ben 2 aylığına ailemin yanına gidiyorum pztsi inş,orda nete pek giremem sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum dönüşte mutlaka yazarım size inş tayinimiz çıkar dua edin bana ALLAHA EMANET OLUN fıstıklar

inşaallah kızının şansına ailenize daha yakın yerlerde olursunuz. bizimde oğlan 17 gunlukken, eşimin mecburi hizmeti için tayinimiz çıktı. hep dua ettim onun şansına doğu olmasın diye. çok şükür olmadı. doruk 1 ayığını doldurdugu gun yeni evimize taşındık. inşallah iyi yerler olur. çocuklarımızın akrabalarından uzak büyümesi manevi yönleri de eksiklik oluşturur

aynııııııııııııııııııııııı inanmıyooruuuuuuuuuuummmm allah sabır versin bize yaaaaa...mustela aldım ben canım netten güneş kremi ve güneş sonrası kremi birlikte

Son düzenleme:
bediha ben de mustelanın pişik kremi, şampuan ve vücut losyonu var. memnunum. güneş kremine de bakayım düşünmemiştim mustelayı.

adam eve gelmedi hala ya. ben tüm gün nete takıldım. kimselerde yoktu. erken gel dedim. gitti mi kendini kaybediyor. piknik sonrası çay içmeye cafeye gitmişlerdir.

yok ondan değil güneş kremi ve güneş sonrası ikili.havlulu olanlarını da gördüm ama ondan değil.
ben dışarı çıkarken bacaklarına sürüyorum.çok ince bi tabaka halinde. ama 1inde tatile gidiyoruz orda da lazım olacak..

güle güle yaffrim seni özliycezzzz

boşver üzülme erkek milleti işte

maşallah canım benimki tam dönemiyo daha anca bi sagına soluna yarım dönüyo....öyle zıpır olacaklarsa dönmeseler daha mı iyi ne...zaten başlaından ayrılamıyoduk şimdi hiç ayrılamayız

oyun halısına koyuyoruz döne döne gidiyo
bizde alkışlıyoruz çok hoşuna gidiyo
zafer kazanmış komutan gibi
çok büyük iş başarıyo sankii
alkışlamayınca yüzümüze bakıyo bekliyo
çok yoruldu bizde gülüp alkışladıkça fır fır döndü
çığlıklar atıyo bize kahkalar atıyo
bende aldım yatırdım
kendini göstercem diye mahvoldu bu akşam

maşallah canım benimki tam dönemiyo daha anca bi sagına soluna yarım dönüyo....öyle zıpır olacaklarsa dönmeseler daha mı iyi ne...zaten başlaından ayrılamıyoduk şimdi hiç ayrılamayız

bırakıp iki dakika biyere gidilecek gibi değil canım
özellikle ana kucağı çok tehlikeli kalkıyo çünkü sağa sola yöneliyo
veya kaya kaya iniyo ana kucağından
sen yinede dikkat et hiç anlamazsın dönüverir

bugün kefirle alakalı yazı vardı
ben hamileyken kefir çok içtim
kefir içtikçe karnımda zıpır zıpır oluyodu oğlum
kendim yapıyorum ben mayam var
kafkasların su niyetine içtiği içecek
ama çok ayrıntılı kesin araştırma yok
bazıları 1 yaşından önce vermeyin diyo herkes farklı diyo

sonunda kavuştuk bebişlerımızee..tum yaşadıklarımız onlar için..canım benım ıkıncı bebeğım ılk bebeğım 22 haftalıkken alındı ve ölü doğurdum ınankı onu doğurduktan sonra bunun acısı cok basıt geldı..ölü bebek doğurmak gıbı zor bırşey yokk..helekı sunı sancıylaa..yaradan katlana bıleceğın kadar acı verıyor cok şukurde sunı sancı öyle degıl..

2013 subat annesı olucaaammm hıkayelerınızı okudum nasıl dogurucam ben

çok geçmiş olsun canım
sağlıkla almışsın bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…