- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.161
hugocuk nerdeydin kız bugun
benim oğlan döne döne gidiyo arkadaşlar
oyun halısına koymuştum döne döne epeyce gitmiş
yanındaydım
nasıl gitti anlamadım bi baktım çocuk yok
döne döne ilerlemiş gitmiş
zart zurtta osuruyo giderken
çok hızlı dönüyo eğer ilerleeyemezse çok sinirlenip ağlıyo
birde hamağında yatıyo ve bianda beline kadar yani tüm st gövdesini kaldırıyo
bildiğimiz oturuyo gibi yapıyo
biyeri incinecek diye çok korkuyorum özellikle kalkıp oturması çok korkutuyo beni
ana kucağında tutamıyorum kalkıyo düşecek diye çok korkuyorum
aynı şeyleri bnm kızımda yapıyor hatta geçen 2 defa üst üste dönüp oyun halısının dışına düşmesiyle ağlaması bir oldu bişey oldu zannettim korkmuş yavrum
kızlar ben 2 aylığına ailemin yanına gidiyorum pztsi inş,orda nete pek giremem sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum dönüşte mutlaka yazarım size inş tayinimiz çıkar dua edin bana ALLAHA EMANET OLUN fıstıklar
ya bu adam benim elimde kalacak bi gün. bir dakika evde durduğu yok. işe gider, eve gelir yemek yer, halı sahaya gider, ebe arar gider, banyoya girer, her hafta sonu arkadaşları çağırır 100 km lik yol gider, kendini unutur, saatlerce gelmez, tekrar ebe arar, tv nin kumandasını vermez dünya kupası izler, tv izlerken laptopa da el koyar, evdeyken zır zır telefonu çalar. gıcık oluyorum bu aralar. ben de o evdeyken iş yapmaya çalışıyorum, çocuğu öper öper uyandırır, ağlayınca elime tutuşturur. perşembe bi arkadaşının veda yemeği oradan çıkıp gecenin 11.30 da hastaneye arkadaşlarının nöbetine gitti. telefon ettim de çağırdım eve gelmesi 2 oldu. aynı kişiler bugun piknik yapıyorlarmış eşleriyle beni de aradılar gel diye. ben eşime gitmeyeceğim dedim. tamam dedi hazırlandı gitti. sinirimden ağlıyorum. perşembe gittiğinde de alışveriş merkezinden bi pantolon, gömlek ve tişört almış. şu kadın evde bekliyor ona da bir hediye alayım yok. içimden ona neler saydırıyorum şu an . düşüncesiz bencil, bi pazara götürmez beni. resmen yalvarırım pazara gidelim diye. en son ağlarım öyle götürür. neymiş pazarı sevmiyormuş, marketten alırmış her şeyi. yarın da ona söylenecek.
aynııııııııııııııııııııııı inanmıyooruuuuuuuuuuummmm allah sabır versin bize yaaaaa...mustela aldım ben canım netten güneş kremi ve güneş sonrası kremi birlikte
aynı şeyleri bnm kızımda yapıyor hatta geçen 2 defa üst üste dönüp oyun halısının dışına düşmesiyle ağlaması bir oldu bişey oldu zannettim korkmuş yavrum
kızlar ben 2 aylığına ailemin yanına gidiyorum pztsi inş,orda nete pek giremem sizleri ve bebişlerinizi öpüyorum dönüşte mutlaka yazarım size inş tayinimiz çıkar dua edin bana ALLAHA EMANET OLUN fıstıklar
bediha ben de mustelanın pişik kremi, şampuan ve vücut losyonu var. memnunum. güneş kremine de bakayım düşünmemiştim mustelayı.
adam eve gelmedi hala ya. ben tüm gün nete takıldım. kimselerde yoktu. erken gel dedim. gitti mi kendini kaybediyor. piknik sonrası çay içmeye cafeye gitmişlerdir.
benim oğlan döne döne gidiyo arkadaşlar
oyun halısına koymuştum döne döne epeyce gitmiş
yanındaydım
nasıl gitti anlamadım bi baktım çocuk yok
döne döne ilerlemiş gitmiş
zart zurtta osuruyo giderken
çok hızlı dönüyo eğer ilerleeyemezse çok sinirlenip ağlıyo
birde hamağında yatıyo ve bianda beline kadar yani tüm st gövdesini kaldırıyo
bildiğimiz oturuyo gibi yapıyo
biyeri incinecek diye çok korkuyorum özellikle kalkıp oturması çok korkutuyo beni
ana kucağında tutamıyorum kalkıyo düşecek diye çok korkuyorum
maşallah canım benimki tam dönemiyo daha anca bi sagına soluna yarım dönüyo....öyle zıpır olacaklarsa dönmeseler daha mı iyi ne...zaten başlaından ayrılamıyoduk şimdi hiç ayrılamayız
sonunda kavuştuk bebişlerımızee..tum yaşadıklarımız onlar için..canım benım ıkıncı bebeğım ılk bebeğım 22 haftalıkken alındı ve ölü doğurdum ınankı onu doğurduktan sonra bunun acısı cok basıt geldı..ölü bebek doğurmak gıbı zor bırşey yokk..helekı sunı sancıylaa..yaradan katlana bıleceğın kadar acı verıyor cok şukurde sunı sancı öyle degıl..ne kadar güzel anlatmışsın doğum hikayeni asiye. ne kadar güçlü ne kadar sabırlı ve anlayışlısın. demek sende doğum sancısını yaşadın. bak bende anlatayım sana doğum hikayemi. (epidural sezeryan ama karışık biraz)
tam 9 ay boyunca karnımdan kan sulandırıcı iğne yaptım kendime (trombosit kan pıhtılaşması var bende, 3 bebeğimizi kaybettikten sonra 4. hamileliğimde oldu bebişim) tabi doktorumuz mucize bir bebek olarak bakıyor duruma ve çok dikkatli izleniyordu gebeliğim. heyet raporumda çok yüksek riskli gebelik yazıyordu düşün yani. neyse. doktorumuz normal doğumda 40. hafta 3 şubat demişti ama bu bebek sezeryanla alınacak riske atamam dedi.(9 ay kan sulandırıcı yapılınca normal doğumda kanı durduramamaktan korktu yani) 22 ocak 2012 günü sezeryan dedi. bende 13 ocağa kadar çalıştım.ama iyice ağırlaştım. insan kaynaklarına raporumu verdim, arkadaşlarla sarıldık öpüştük derekn eve gittim ve o gece ılık ılık başladı doğum sancıları, ve doğuma 2 gün kala artık sancıdan ölüyordum. 9 gün geceleri en fazla 3 saat uyuyabildim. geldik bebişimin doğmadan önceki son gecesine, eşimle heyecandan bayılıcaz gittik annemlere bu gece burada kalalım sabah hastaneye gideriz dedik. ama benim sancım artık tavan yapmış durumda. yüzüm gülmüyor acıdan duramıyorum, karnımdaki kasılmalar aman vermiyor ve wc den kalkamıyorum, artık 1 damla idrar tutamaz oldum. eşime söylüyorum az daha dayan diyor. ve o gece iki kirpiğim birbirine değmeden sabahı sabah ettim. eşim annem ben kardeşim çağırdık bir taksi. (eşimde büyük araç var, ben adım atamıyorum diye o arabasıyla biz taksiyle gittik doğuma) yolda inanır mısın taksiciye" abi lütfen çok yavaş, yerdeki taşları bile hissediyorum, kasislere girme" diye yalvarmaya başladım ama sancıda delirmek üzereyim. neyse geldik hastaneye, sabah saat 05:50. düşün 10 dk içinde odamı hazırladılar ve hemen nst ye aldılar. nst kağıdı bir çıktı benim sancım tavan yapmış, oğlumun kalp atışları epey yükselmiş aynı senin hesap bana kimse inanmıyor takii hemşire doğum başladı başlayacak diyene kadar. artık yalvarıyorum ne olur beni doğuma alın diye. kendi doktorum geldi muayene etti 1 cm bile açılma yok. normalde 1 cm mutlaka olur sende o bile yok ama sancın fena dedi, hemen hazırlayın sezeryana dedi ve beni karga tulumba aaldılar ameliyathaneye, veeeeee 07:27 de oğluşum şaşkın şaşkın gözleri yarı açık bana bakıyordu.
sonunda kavuştuk bebişlerımızee..tum yaşadıklarımız onlar için..canım benım ıkıncı bebeğım ılk bebeğım 22 haftalıkken alındı ve ölü doğurdum ınankı onu doğurduktan sonra bunun acısı cok basıt geldı..ölü bebek doğurmak gıbı zor bırşey yokk..helekı sunı sancıylaa..yaradan katlana bıleceğın kadar acı verıyor cok şukurde sunı sancı öyle degıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?