2012 Şubat Anneleri

iyi akşamlar

akşam iftarda yemek sırasında oğlanı yere yatırıyordum mızırdanıyordu, zar zor yemeği yiyorduk. 2-3 gun önce desteksiz uzun süre oturtmayı denedim başardı. mama sandalyesinde çok güzel oturuyor şu anda. tatilde falan da denemiştik ama yana devriliyordu yorulunca şimdi gayet iyi.

günışığımmm ferrosanolun seri nosu neydi yasaklı olan

bugun tarhana verdim yemek istemedi, ben de içine tuz ekledim çok sevdi, ağzını açıp kaşıgı bekliyordu o derece yani. artık biraz tuz ekleyeceğim çorbalara

bugun 17-19 arası 2 saat deliksiz uyudu beyefendi ve şu anda da uyuyor, normalde 30 dak. geçmez uyuması. acaba hasta falan mı olacak. endişeliyim.

bu arada aramızda bazıları facede takılıyor, bebe resimleri falan. nerden biliyorsun diyeceksiniz o gruba ben de takılıyorum :( ama burası daha hoş sohbet bence.

evet bende takılıyorum beni kastediyosun heralde :1: heryerin sohbeti ayrı bi zevkli tercih meselesi diyelim bebeğin erkekti değil mi? maşallah desteksiz oturmaya başlamış benimki öne doğru devriliyo hala

sinirim çok bozuk
eşime bi velisi uzaktan kumandalı helikopter vermiş
neymiş kızım oynayacakmış saçmalığa bakın
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk
deli gibi evin içinde uçurup duruyor
yetmezmş gibi birde kızımın tepesinde
neymiş dikkatini çekiyomuş,hoşuna gidiyomuş
ya yapma çocuğun tepesinde uçurma bi kaza çıkacak bişey olacak diyorum
sonuçta helikopterin pervaneleri öyle hızlı dönüyoki..
ama dinleyen kim,inatla 10gündür böyle devam ediyor
en son bu akşam iftardan sonra mutfağı toplarken bunlar baba kız salonda yine helikopter uçuruyorlar
bi çığlık sesiyle fırladım mutfaktan ama öyle böyle değil
kızımın sesi kesildi resmen morardı:50:
delirdim neoldu,neresine düşürdün ben demedimmi nasıl bukadar sorumsuzsun diye bas bas bağırdım:47:
tam kızımın tepesinde uçururken pili zayıflamış kızımın bacağına düşmüş
o hışımla çarptım helikopteri duvara kırdım parçaladım attım çöpe ama hala içim soğumadı:47:
nasıl bu kadar sorumsuz olabilir
nasıl böyle bir risk alabilir aklım almıyor
Allahtan çok şüükür kızımda bişey yok
en azından görünürde:14:

iyi akşamlar

akşam iftarda yemek sırasında oğlanı yere yatırıyordum mızırdanıyordu, zar zor yemeği yiyorduk. 2-3 gun önce desteksiz uzun süre oturtmayı denedim başardı. mama sandalyesinde çok güzel oturuyor şu anda. tatilde falan da denemiştik ama yana devriliyordu yorulunca şimdi gayet iyi.

günışığımmm ferrosanolun seri nosu neydi yasaklı olan

bugun tarhana verdim yemek istemedi, ben de içine tuz ekledim çok sevdi, ağzını açıp kaşıgı bekliyordu o derece yani. artık biraz tuz ekleyeceğim çorbalara

bugun 17-19 arası 2 saat deliksiz uyudu beyefendi ve şu anda da uyuyor, normalde 30 dak. geçmez uyuması. acaba hasta falan mı olacak. endişeliyim.

bu arada aramızda bazıları facede takılıyor, bebe resimleri falan. nerden biliyorsun diyeceksiniz o gruba ben de takılıyorum :( ama burası daha hoş sohbet bence.

ayy maşallah oğluna desteksiz oturmaya başlamış.yavaş yavaş sırayla bizimkilerde oturmaya başlarlar artık..
canım inan hiç hatırlamıyorum ki ferrosanol un numarasını.kusura bakma.geçmişe bi göz at hemen pek geilerde değildir görürsün.yazan arkadaş kimdi acaba?

evet bende takılıyorum beni kastediyosun heralde :1: heryerin sohbeti ayrı bi zevkli tercih meselesi diyelim bebeğin erkekti değil mi? maşallah desteksiz oturmaya başlamış benimki öne doğru devriliyo hala

benimkide öne doğruuu hooop düşüyor.sivri popolu.))

sinirim çok bozuk
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk
en son bu akşam iftardan sonra mutfağı toplarken bunlar baba kız salonda yine helikopter uçuruyorlar
delirdim neoldu,neresine düşürdün ben demedimmi nasıl bukadar sorumsuzsun diye bas bas bağırdım:47:
o hışımla çarptım helikopteri duvara kırdım parçaladım attım çöpe ama hala içim soğumadı:47:

canım bu erkekler varya hepsi çocuktan beter.hiç laf anlamazlar.eşimde öyle.kaç kere nutfaktan koştuğumu bilirim benim oğlanla oynarken bi bakarım oğlumun ağlama veya bağırma sesi!ya öperken ağlatır çocuğu,ya boğuşurlerken ..ben yapsam+nekadar dikkatsizsin,bu çocuğa nasıl bakıyorsun' olurum.
iyi yapmışsın atmakla,allah korusun kafasınada düşebilirdi,yada allah korusun çok daha beteri olabilirdi.pervaneler falan çıksaydı ya!düşünmesi bile kötü.
geçmiş olsun..allah beyerinden korusun

nisaNE geçmiş olsun, çok şükür Allah korumuş başına gelmemiş.

yazdıgını hemen eşime okudum, ben de ne zaman bişey söylesem bizimki de dinlemez sinirimi bozar.

verdiği cevap: o helikopterden bizim fakültede okuyan çocuklarda gördüm, biraz oynadım çok hoşuma gitti, ben de alacaktım dışarda gezerken görmedim. kadın anne oldugu için abartmış, çok güzel bişey o.

bunların al birini, vur ötekine. ben de ders alır diye okumuştum.

canım bu erkekler varya hepsi çocuktan beter.hiç laf anlamazlar.eşimde öyle.kaç kere nutfaktan koştuğumu bilirim benim oğlanla oynarken bi bakarım oğlumun ağlama veya bağırma sesi!ya öperken ağlatır çocuğu,ya boğuşurlerken ..ben yapsam+nekadar dikkatsizsin,bu çocuğa nasıl bakıyorsun' olurum.
iyi yapmışsın atmakla,allah korusun kafasınada düşebilirdi,yada allah korusun çok daha beteri olabilirdi.pervaneler falan çıksaydı ya!düşünmesi bile kötü.
geçmiş olsun..allah beyerinden korusun

teşekkür ederim canım
Allah korudu çocuğumu
hadi düşmesinden geçtim ama pervaneler dönerken çarpmış bacağına
düşünsene kesebilirdi bacağını pervaneler
sonuçta çok hızlı dönüyolar
düşünmek bile istemiyorum
o anda öldürebilirdim eşimi
hala da sinirliyim:113:

nisaNE geçmiş olsun, çok şükür Allah korumuş başına gelmemiş.

yazdıgını hemen eşime okudum, ben de ne zaman bişey söylesem bizimki de dinlemez sinirimi bozar.

verdiği cevap: o helikopterden bizim fakültede okuyan çocuklarda gördüm, biraz oynadım çok hoşuma gitti, ben de alacaktım dışarda gezerken görmedim. kadın anne oldugu için abartmış, çok güzel bişey o.

bunların al birini, vur ötekine. ben de ders alır diye okumuştum.

teşekkür ederim canım
valla parçaladım çöpe doldurdum hemen
hiçbişey çocuklarımızdan daha güzel daha önemli değil
ama kimse babalarda dahil anne yüreği kadar düşünemiyor bunu

teşekkür ederim canım
Allah korudu çocuğumu
hadi düşmesinden geçtim ama pervaneler dönerken çarpmış bacağına
düşünsene kesebilirdi bacağını pervaneler
sonuçta çok hızlı dönüyolar
düşünmek bile istemiyorum
o anda öldürebilirdim eşimi
hala da sinirliyim:113:

benimde ilk aklıma gelen pervanelerin çarpması oldu zaten canım..allah korusun başka bi yerinede çarpabilirdi..allah korumuş.

sinirim çok bozuk
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk

çok geçmiş olsun
erkekler kadınlar kadar derin düşünemiyo malesef
Allah beterinden korumuş
bundan sonra dikkat eder artık

arkadaşlar merhaba, benim kraliçem elifecemde 13 şubatta dünyaya geldi..sizinde yazdıklarınız gibi benim kızımda hasta malesef :( yavrumun burnu tıkalı nefes almakta zorluk çekemiyor.biryandanda grip olmuş gibi...yemek bile yiyemedi yavrucum..öte yandan diş çıkarma telaşımız var :( zor uyuttum horluyor resmen meleğim benim...yarında aşı günü napıcaz bilemiyorum

nisane çok çok geçmiş olsun canım. Allah korumuş bebeğini. zannedersin ki o helikopterini babası değil de komşunun yaramaz çocuğu uçurmuş kızının tepesinde. çok üzüldüm Allah tan kafasına falan düşmemiş ya da pervaneler kesmemiş bir yerini.

teşekkürler bukle umarım bu ona ders olmuştur

geçmiş olsun canım iyiki bişey olmamış
yaw eşin bebekten daha bebek
ufacık bebek ne anlar helikopterden
bende dün akşam tuvalete gitmiştim memo ağlıyo filan derken susutu çıt yok bi geldim eşim 1 salkım üzümü yedirmiş çocuğa

Back
X