- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #70.961
onu nasıl yapcam cnm?
suyla pirinç ununu pişir ılıyınca çözülmüş sütü ekle güzelce karıştır
ben ceviiz ve 1 çay kaşığı pekmezde ilave ediyorum bugün bende buzluktaki sütten yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu nasıl yapcam cnm?
öyle oldu canım, orda daha seri oluyor ama arada bakıyorumda yazamıyom
bebişim kocaman oldu teyzesi,
sen nasılsın senin oglunun huysuzlugu geçtimi
benimkinin koliği geçtide sinirli dediğim dedik ve çok yaramaz bir bebek hiperaktif gibi bişey
neyseki çok hareketli olduğundan yoruluyo uyuyo yoksa başedilecek gibi değil kucağımda bile durmuyo hop hop
günaydın betülcüm.
ömer'i ben çok istedim. eşim de bir akrabalarının adı diye pek sıcak bakmıyordu, sülalede bir tane var nasılsa diyordu. biz de tuğrul'da karar kıldık. hastanede bile herkese tuğrul dedik. sonra hastaneden eve gelirken nüfus müdürlüğünün önünden geçiyorduk, hadi kimliğini çıkartalım dedi eşim. gitti. biz arabada bekliyoruz. geldi sonra kimliği bana uzattı. bir baktım ömer. sevinçten havalara uçtum. o meğerse biz daha doğuma gitmeden önce ömer'in beşiğini kurarken kameraya çekiyorduk, o zaman da ben odada yokken annesi tuğrul biliyor ama ömer olacak demiş kameraya
çok beğeniyorum bu ismi ama sokakta bile severken adını soruyorlar, ömer diyorum, ömerler fena olur diyorlar. inşaallah sinirli birşey olmaz
siz nasıl bu isme karar verdiniz ?
ömer eşimin dedesinin adıymış.ben tanımadım kendisini ama iyi biriymiş.hamile falan değilken eşim rüyasında dedesini görüyo yanında da apalak bi erkek çocuğu varmış.ağlayarak uyandı o kadar korktum ki bi yerden tlfmu geldi birine bişi mi oldu falan.anlattı ruyasını.sonra da oğlumuz olursa adını ömer koyalımmı dedi ağlayarak,o an sussun dıye aaa olur tabi dedimsen ağlama yeterkı dedim
bi de kuzenimz görmiştü oğlumz varmış adı da ömermiş falan.dedik bi işaret olabilir.ömer koyduk.önceden sevmezdım bu ismi ama şimdi sewiyorum.oğluma da
kışıyo ama çok zalım olduklarını duydum.yağız ömer benim boncuğum
m yağız olsun dedik hem ömer gibi adaletli...inşallah!!
sinirim çok bozuk
eşime bi velisi uzaktan kumandalı helikopter vermiş
neymiş kızım oynayacakmış saçmalığa bakın
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk
deli gibi evin içinde uçurup duruyor
yetmezmş gibi birde kızımın tepesinde
neymiş dikkatini çekiyomuş,hoşuna gidiyomuş
ya yapma çocuğun tepesinde uçurma bi kaza çıkacak bişey olacak diyorum
sonuçta helikopterin pervaneleri öyle hızlı dönüyoki..
ama dinleyen kim,inatla 10gündür böyle devam ediyor
en son bu akşam iftardan sonra mutfağı toplarken bunlar baba kız salonda yine helikopter uçuruyorlar
bi çığlık sesiyle fırladım mutfaktan ama öyle böyle değil
kızımın sesi kesildi resmen morardı
delirdim neoldu,neresine düşürdün ben demedimmi nasıl bukadar sorumsuzsun diye bas bas bağırdım
tam kızımın tepesinde uçururken pili zayıflamış kızımın bacağına düşmüş
o hışımla çarptım helikopteri duvara kırdım parçaladım attım çöpe ama hala içim soğumadı
nasıl bu kadar sorumsuz olabilir
nasıl böyle bir risk alabilir aklım almıyor
Allahtan çok şüükür kızımda bişey yok
en azından görünürde![]()
ayy gelmiş geçmiş olsun dediğin gibi çok daha kötüsü olabilirdi, Allah korumuş. eee erkekler böyle işte, illa birşey olması mı lazım bizi dinlemeleri için? geçen hafta eşimle mama sandalyesi almya gittik, oğlum kucağımda, girdik mağazaya ben markalı sağlam olmayan oyuncaklardan almıyorum oğluma, eşim ise ne gerek var bu kadar pahalı şeyler alıyorsun biz bunlarla mı büyüdük diyor, derken mağaza sahibi geldi, 1 tl lil iki tane palstik birşey içinde zil var ve feci güzel ses çıkarıyor verdi benim oğlanın eline, ben hemen atladım güvenilir mi diye, eşim ters ters bakınca sustum, mama sandalyemizi de aldık çıktık mağazadan daha 200 metre gitmeden oğlum bir çığlık bir kıyamet baktım parmağından kanlar açıyor, o salak oyuncağın içine sokmuş parmağını ve oyuncağın içi jilett gibi, bir bağırdım eşime durdur şu arabayı diye, aldım oyuncağı ama çıkmıyor çocuğun parmağı düşünün. ağlaya ağlaya çıkarrtım oyuncağı ama senin hesap paramparça yaptım oyuncağı. ödüm koptu, kalbim ağladı resmen. eşime dedim gördün mü ne demek istediğimi
teşekkür ederim canım
valla parçaladım çöpe doldurdum hemen
hiçbişey çocuklarımızdan daha güzel daha önemli değil
ama kimse babalarda dahil anne yüreği kadar düşünemiyor bunu
benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu
[/B]
canım hastanede doğumdan sonra bi kren vermişlerdi sudocrem markası
onu denemiştim ben gayet iyi gelmişti, eğer varsa sende bi dene istersen eczanelerdede satılıyo ayrıca
ayy çok tatlılar yvrucuklar yaa!burdan yiyesim geldi ikisinide.benimkinede anne cici,anne cici yapmayı öğretiyorum ,önce birlikte yapıyoruz ,elini bırakıyorum anne cici diyorum paat yüzüme bi şaplak, neye uğradığımı şaşırıyorum!!!inşallah öğrenicek!:))
teşekkür ederim :) benimkiler de cimciriyor yada parmaklarını gözüme sokmaya çalıışyor :)
melitta senin ikizler doğal yoldan mı oldu canım?
ailenizde başka ikiz varmı?
hı hı evet doğal yoldan annem , anneannem ,teyzelerim , annemin teyzeleri ,kuzenler vs vs herkeste var.bir de tek ikizler de değil.mesela annemin peşpeşe olmuş ikizleri ama bünyesi kaldırmamış.teyzemin ikizleri var arada tekle var yine ikizleri var.annemin teyzeleri de öyle.yeğenimin ise tek yumurta ikizi bir oğlan tek yumurta ikizi bir oğlan diye gidiyor.üçüzler var. öyle hepsi de doğal.zaten eskiden tüp bebek mi varmış.varsa da şimdi ki imkanlar nerde izmir in köyünde.
ama benimde ilk ikiz düşüğüm oldu o da bi kız bi oğlandı.o zaman korunuyorduk bi de fizik tedavi görüyordum.gebe olduğumu bilmiyordum.sonra bi daha oldu adetle attım.onu da bilmiyodum düşünmüyoduk çocuk.sonra tüplerimde sorun çıktı bi doktor dışında gittiğim bütün doktorlar çocuğun olur dedi.10 ay bekle dedi.ama karın ağrısı ile acile gittik o zaman da ev topluyordum.kesin iltihap yada enfeksiyon kaptım diye düşünüyordum gebesin dedi doktor.biraz maceralı oldu yani.gebeliğimin 2. ayında da ikiz olduuğnu öğrendim :):)
iyi akşamlar
akşam iftarda yemek sırasında oğlanı yere yatırıyordum mızırdanıyordu, zar zor yemeği yiyorduk. 2-3 gun önce desteksiz uzun süre oturtmayı denedim başardı. mama sandalyesinde çok güzel oturuyor şu anda. tatilde falan da denemiştik ama yana devriliyordu yorulunca şimdi gayet iyi.
günışığımmm ferrosanolun seri nosu neydi yasaklı olan
bugun tarhana verdim yemek istemedi, ben de içine tuz ekledim çok sevdi, ağzını açıp kaşıgı bekliyordu o derece yani. artık biraz tuz ekleyeceğim çorbalara
bugun 17-19 arası 2 saat deliksiz uyudu beyefendi ve şu anda da uyuyor, normalde 30 dak. geçmez uyuması. acaba hasta falan mı olacak. endişeliyim.
bu arada aramızda bazıları facede takılıyor, bebe resimleri falan. nerden biliyorsun diyeceksiniz o gruba ben de takılıyorumama burası daha hoş sohbet bence.
-bende demin kızı desteksiz oturttum bi yana düştü sonra da oturdu :):):) dizleri çok ilgisini çekti
-merak ettim ferro sanol un hangisi yasaklı ????
-bende işte iki gün önce azcık tuz attım yediler tuzsuz yemediler.bakalım uyandıklarında yine çorba vericem.bi ara yoğurt çorbası yapacağım inşallah.
-artık uykuları düzene girer diye düşünüyorum.bizim bebişler kendiliğinden uyuyorlar gündüzleri baya da uyuyorlar ama akşam geç uyuyorlar :):)
sinirim çok bozuk
eşime bi velisi uzaktan kumandalı helikopter vermiş
neymiş kızım oynayacakmış saçmalığa bakın
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk
deli gibi evin içinde uçurup duruyor
yetmezmş gibi birde kızımın tepesinde
neymiş dikkatini çekiyomuş,hoşuna gidiyomuş
ya yapma çocuğun tepesinde uçurma bi kaza çıkacak bişey olacak diyorum
sonuçta helikopterin pervaneleri öyle hızlı dönüyoki..
ama dinleyen kim,inatla 10gündür böyle devam ediyor
en son bu akşam iftardan sonra mutfağı toplarken bunlar baba kız salonda yine helikopter uçuruyorlar
bi çığlık sesiyle fırladım mutfaktan ama öyle böyle değil
kızımın sesi kesildi resmen morardı
delirdim neoldu,neresine düşürdün ben demedimmi nasıl bukadar sorumsuzsun diye bas bas bağırdım
tam kızımın tepesinde uçururken pili zayıflamış kızımın bacağına düşmüş
o hışımla çarptım helikopteri duvara kırdım parçaladım attım çöpe ama hala içim soğumadı
nasıl bu kadar sorumsuz olabilir
nasıl böyle bir risk alabilir aklım almıyor
Allahtan çok şüükür kızımda bişey yok
en azından görünürde![]()
canım benim ya anne yüreği işte dayanamıyosun babası da olsa karşında yabancı da olsa kafa göz dalasın geliyor dimi canının yaktığı için :):):)
teşekkür ederim canım
Allah korudu çocuğumu
hadi düşmesinden geçtim ama pervaneler dönerken çarpmış bacağına
düşünsene kesebilirdi bacağını pervaneler
sonuçta çok hızlı dönüyolar
düşünmek bile istemiyorum
o anda öldürebilirdim eşimi
hala da sinirliyim:113:
anne yüreği canımbenim kıyamam fırsat bu fırsat seni kızdırdığı anların acısı çıkartsaydın hazır sebep te varken
içini çeke çeke öyle çok ağladıki zor uyuttum
kimbilir canı ne kadar acıdı ne kadar korktu![]()
yavrum benim yayorumlarının hepsini okuum tek tek cvp verme gereği duydum.benim kuzucuklarda öyle .kızım bi ara ben yere koyarken poposunu sert bi şekilde çarpmıştı kızım bi ağladı acı acı uyurken bile iç çekti çok korktum acaba beli , kalçası mı kırıldı diye gecenin 12 siydi.her uyandığında öpmüştüm kızımı doya doya ama kııç başı durmuyor ki her tarafı ayrı oynuyor illa eğlence olsun bebeklere :):):)
arkadaşlar merhaba, benim kraliçem elifecemde 13 şubatta dünyaya geldi..sizinde yazdıklarınız gibi benim kızımda hasta malesefyavrumun burnu tıkalı nefes almakta zorluk çekemiyor.biryandanda grip olmuş gibi...yemek bile yiyemedi yavrucum..öte yandan diş çıkarma telaşımız var
zor uyuttum horluyor resmen meleğim benim...yarında aşı günü napıcaz bilemiyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah.geçmiş olsun.hastalıklar da geldi mi üst üste geliyor.hasta iken aşı yapmazlar.doktora götürdünüz mü ? ilaç yazarlar rahatlatır bebeğini.
selam kızlar nasılsınız?
oğlumun beslenme sorunu tam gaz devam ediyor, şimdi de ek gıdaları ağzına verdiğimizde bekletiyo yutmuyo, sonrada midesi bulanıp kusuyo dün gece 2saate yakın mama yedirmeye uğraştık 5 kişi
2 farklı mamayı yemeyince biraz meyve püresi verdik çok az yiyip uyudu
ya iştahsız çocuk çok zormuş Allah yardımcımız olsun
sinemcim çok sağol sanada çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunayy gelmiş geçmiş olsun dediğin gibi çok daha kötüsü olabilirdi, Allah korumuş. eee erkekler böyle işte, illa birşey olması mı lazım bizi dinlemeleri için? geçen hafta eşimle mama sandalyesi almya gittik, oğlum kucağımda, girdik mağazaya ben markalı sağlam olmayan oyuncaklardan almıyorum oğluma, eşim ise ne gerek var bu kadar pahalı şeyler alıyorsun biz bunlarla mı büyüdük diyor, derken mağaza sahibi geldi, 1 tl lil iki tane palstik birşey içinde zil var ve feci güzel ses çıkarıyor verdi benim oğlanın eline, ben hemen atladım güvenilir mi diye, eşim ters ters bakınca sustum, mama sandalyemizi de aldık çıktık mağazadan daha 200 metre gitmeden oğlum bir çığlık bir kıyamet baktım parmağından kanlar açıyor, o salak oyuncağın içine sokmuş parmağını ve oyuncağın içi jilett gibi, bir bağırdım eşime durdur şu arabayı diye, aldım oyuncağı ama çıkmıyor çocuğun parmağı düşünün. ağlaya ağlaya çıkarrtım oyuncağı ama senin hesap paramparça yaptım oyuncağı. ödüm koptu, kalbim ağladı resmen. eşime dedim gördün mü ne demek istediğimi
çok sağol canım aminNİSANE ve sinem geçmiş olsun arkadaşlarım,rabbim daha beterinden saklasın hepimizin yavrularını
buklecim lansinohu mutlaka duymuşsundur ben onunla 1 haftada kurtulmuştumbenim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu