2012 Şubat Anneleri

kızlar çoookkk sevindim sizin adınıza
nolur dua edin benimkide dönsün artık bana

nisanecim sakın panik olma. sabırla direncini kaybetme. ben yatakta yanımda yatırıp emzirdim. kucağımdayken zorlanıyordu. bir de artık dikkatinin dağıldığı dönemler ufacık bir seste hemen dönüp bakıyor. oyun oynuyor afacan ama sabrederek emizriyorum.

ben kızımı hep yatarak emzirdim.kucağımda 2-3 dakikada çekiliyoRDU YATAKTA 10 dakika duruyor.dışarı çıktığımızda çok zorlanıyor istemiyor resmen.dikkati seslerde oluyor hemen dönüp bakıyor.kolum da ağrımıyor.meme ucu çatlak olan bi arkadaş vardı.ben mustelayla geçirdim çok şükür, onu tavsiye ederim.

armutlu muzlu cicibebeli püreye bayılıyo benim sıpa
dün öğlen verdim ohh ohh diye diye şapur şupur yedi
bitince tabağıda kontrol etti bitmişmi diye
çok mutlu oldu
akşam etsuyuna tarhana yapmıştım birazda yulaf ekleyerek verdim onuda çok sevdi
bugün patates bezelye yaparım
bişey sorucam kızlar havuç kış sebzesi değilmi :44:
pazarda görüyorumda ama kış sebzesi yazın ne işi var hormonludur diye almıyorum kocaman kocaman

dün akşam kayınvalideye gittik elti gelmişti ilkkez gördü
neyse sevdi filan dediklerini aynen yazıyorum
çok güzel bir bebek değil ama olsun böyle bebekler ilerde güzel olur
zayıf bir bebek
benim çocuklarım şöyleydide böyleydide
mehmet garip kaçıyo memo diyelim

ahahah hastayım şöyle tiplere bi bunların çocuğu iydiir güzeldir bizimkiler tu kaka
Bu arada memoşun isminin hikayesi nedir merak ettim.

senfat mozp aferin bebişlere emsinler bol bol ne güzel
nisane darısı sana hiç vazgeçme bak kurdun dönüp dolaşıp gelecei yer kürkçü dükkanı :)

benimkide bayılıyor bu karışıma.hemde nasıl yiyor bi görseniz.daha kaşıpı tabaktan çıkarırken ağzını bi açması var.gerçekten güzel bi tadı oluyor.ağızlarının tadını biliyorlar valla:))
en sevmediği şey ise :kabak,havuç,patates püresi.gerçekten tadı hiç iyi değil ama yaa..yazık ..tadsız tuzsuz bide.ilk verdiğimde ağzını bi iştahla açıyor,ikinci kaşığı mümkünatı yok o ğaznın açtıramıyorsun.resmen kilit yapıyor o dudakları:))

havuç kış sebzesi evet ama arada allıyorum ben.

aaa ne tuhaf bi elti o öyle!benim çocuğuma öyle diyecek vatya onu öyle bi bozardımki orda!birdaha ne iyi,ne kötü hiç bişey söyleyemezdi!

erkeğe bak bide tabağı kontrol ediyo yerim ben onu

çok biliyo kenareler benim oğlum içinde sürekli çok zayıf iyi besleyemiyorsun heralde diye soruyolar hemde soranlar benim akrabalarım, bende evet besleyemiyorum çok biliyosanız siz yardım edin beraber besleyelim diyorum susuyolar
cins tipler

:44: enteresan elti. güzel bebek değilmiş, mehmet garipmiş. mehmet isminin nesi garip, gayet güzel isim. peygamber efendimizin isminin türkçe hali. bknz :

"Ecdadımız, saygıda kusur olmasın diye Muhammed ismini “Mehmed” şeklinde kullanmıştır." diye alıntıladım bir islami siteden. memo da eminim çok tatlı bir bebektir. hangi bebek çirkin ki!

Eltinler bebek gormeye gelmedilerimiki 6 aylik cocugu yenimi goruyolar

.kizlar bide bebeklerinizin kilo boylari nasil gidiyo bizimki 70 cm olmus 7400 olmus sizler ne alemdesiniz ekgidalar ise yaramis mi???

Sukur kizima gidim gidim corba iciriyorum eskisi gibi deil.sizlerin havuc ptates puresi dediginiz corba deilmi kizlar ben oyle cok kati muhallebi kivaminda veremiyorum kusuyo benim verdigim ekgidalar sulu corba kivaminda sizler nasil veriyosunuz

selam kızlar
benim bebiş 2 gün sonra 6 ayı dolduruyo
boyu 76 cm,kilosu 9.300
maşallah deyin kuzuma
tattırma dışında da bazen(3-4 tatlı kaşığı) bişiyler veriyorum.
aylarınıda yazıverin kızlar bebişlerinizin

Masallah kiz boyu cok ust seviyelerde normalin ustunde daha dogrusu basketbolcu olur artik:)

kızlar benim kızın boyu bayaa kıssaymış yav tam bir bücürmüş meğer :)) boyu 65,5 kiloda 7740 daha ek gıdalara başlamadım sadece emiyor

ahahah hastayım şöyle tiplere bi bunların çocuğu iydiir güzeldir bizimkiler tu kaka
Bu arada memoşun isminin hikayesi nedir merak ettim.

kayınpederimin ismi canım
eltinin dört çocuğu var her hamile kalışında diyorki oğlan olursa adını mehmet koyucaz
üç oğlu bir kızı var hiçbirinede adını mehmet koymuyo
biz koyalım dedik nedense pek rahatsız oldular hatta doğumumda arayıpta adını mehmet koyma mehmet isimli bebekler çok sinirli olur dediler
şimdide mehmet demiyo memo diyo

Kızlar benim doktorum bebişin boyunu ölçmüyor
altıncı ayı doldurunca ölççem demişti yarın gitcez bakalım ölççek mi
benim kız 7360 dı iki hafta önce ama son bir ayda 200 gram aldığı için bu iki haftada en fazla 50 gram alabilmiştir.
Bu arada altı ay üç günlüğüz
Ek gıdaya öğün olarak başlamadık sadece bir iki tatlı kaşığı tadımlık alıyoruz
Gerisi anne sütü

kızlar bebeklerinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz ilgileri nasıl oyuncak alayım diye giriyorum bakıp bakıp çıkıyorum öyle çeşitli şeyler varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…