2012 Şubat Anneleri

kiloluyum diye üzülüyor musun ?

bende zayıfım diye üzülüyorum şu anda 49 700 üm.eşim doktora bile dedi kilo almak istiyor gitgidezayıflıyor diye .değerleri normal böyle güzel dedi.

bi kere kadın dediğin kilolu olmalı azcık.

Yok simdiki duzenini anladim alismis artik benim sorum o sorunlu donemde hani gaz gece gunduz ayrimi yokken 1,5-2 aylikken ne yapiyordun aglayinca uyutmak icin, bizim o donem alisti tek sakinledigi andi

selam kızlar
hepimizin ortak sıkıntısı:kayınvalide..
biz bebiş doğduğundan beri birlikteyiz.şuanda da yazlıkta onlarda kalıyorum.eşim de burda.kızım doğduğunda sağolsun her şeye koştu yemeğimi yaptı ne istersem yaptı falan.kendisi emekli başhemşire.hani şu eski ssk hemşireleri var ya sürekli emir veren her dediği yapılsın isteyen.bizimkinin de derdi bu.yapacağımız her şeyi söylüyor.mesela kızın yatağını yapacam ''nevresimi ser,yastğı koy,düzelt,yorganı koy,evet çarşafı da alta geçir bıdı bıdı .....en ufak detayına kadar konuşur...eşim alışmış o yaşlı saygı göstermek lazım der.ona hayret ediyorum.annesini üzmemekk için duymamazlıktan çok güzel gelir.benim de zamanla alışacağımı söylüyor kendimi zorluyorum ama şuan zorlanıyorum.bi de kadın çok akılllıca hareket ediyor.susuyor sen konuş konuş o bildiğini okur sen kötü olursun.annneleri hakkında asla konuşturmuyor bu erkekler.ne kadar kötü olursa olsun o anne.o konuda çok hassas oluyorlar.üzülmek sinir küpü olmak istemiyorsan sen de onun gibi olacaksın.sus ve bildiğini oku.yoksa hayatı hem kendine hem eşine zorlaştırıyorsun

Son düzenleme:
Yok simdiki duzenini anladim alismis artik benim sorum o sorunlu donemde hani gaz gece gunduz ayrimi yokken 1,5-2 aylikken ne yapiyordun aglayinca uyutmak icin, bizim o donem alisti tek sakinledigi andi

kolikli dönemi soruyosun sanırım o dönemde bizde gündüüz başlardı 10 gibi ve gece 10 oldumu kesilirdi akşam 10 oldumu uyurdu uyansada ağlamazdı gece çok rahattı hiç sallamadım gece
gündüzde hamağında hep salladık uyuttuk
exort baby hamak alma çünkü artık küçük gelmek üzere 1 ay daha kullanırmıyız bilmem
ama netten gördümm bot bildiğin bot hani şu denizdeki botlardan
ona çok benziyodu hamak fiyatı 200 lira ama 2 yaşına kadar çok rahat kullanırsın yani
dur ben gördüğümü buraya kopyalayayımda bir bak ve alacakksanda onu al canım diğerine verdiğin para boşa gider çünkü kullanamazsın hemen küçük gelir
http://www.ilkebebe.com/Baston-Puset/Lullaby-Hamak-Laci-Mavi.aspx
bunun boyu 96 cmmiş epey kullanırsın canım fiyatı 150-160 arası
zaten exor babyde 120 filan

hakaret etmesi çok kırıcıydı
bir lafı varki senelerdir içimde
ne diyeyim ben onun dediğini demez onun yaptığını yapmazdım
zaten şimdi kendi derdine düştü cilt rahatsızlığı var gül hastalığı diyorlar rosa hastalığı
henüz kesiin çaresi yokmuş işte lazer yaptıracak tüm yüzüne yayıldı kıpkırmızı yayılıyo ilerleyen evrelerinde kabaracakmış çok kötü görünüyodu netten bakmıştık ilerleyen evrelerine
kesin sebebi belli olmayınca çareside yok şimdilik
işte eylül gibi lazerle tedavi yaptıracakmış bakalım inşallah geçer
geçmesede farketmez benim için hiç takmam öyle şeyleri herşey allahtan ama o çok takar zira kendisini çok beyenir burnu kaf dağındadır bu yüzden kaldıramaz heralde

Anladim canim, seninki o donem fazla sorun cikarmamis benimki hic uyumuyordu o zaman sabaha kadar oturuyordum gozlerim mosmor oluyor basim donuyodu arada anneme birakiyodumda kendime giyodum uyuyup, guzelmis ama buna artik gecti alicaktim vazgectim gece hep yan yatar bi o yana bi bu yana doner, artik ikinci olursa onada otomatik sallanan besik diyorum gerci alistirmamak en iyisi cok sorun cikarirsa bilmiyorum bu cocuk duzene girmeden dusunmuyorum zaten, dis olayina girince ne yapicaz bakalim bisey yokken uykuyla aramiz yok, bazen niye bu yorgun uykulu dinlenememis kalkmak istemiyorum artik,

merhaba hugocuk seni iyi anlıyorum canım ama anladığım kadarıyla sen eşini dünyanın merkezi yapmışssın ve onun söyledikleri düşündüklerini çok önemsiyorsun. bence sorun burdan kaynaklı. biraz daha sosyalleşip kendine yaptıklarına zaman ayırırsan bu durum gerileyebilir bence. unutma hayat sen olduğun sürece önemli.

bu arada oğluşumun alt iki dişi de çıktı. çok şeker oldu bebeğim :) ama huzursuz tabi diş jeli aldık biraz faydası oldu sanki ...

hugocuk , ben de pukicim'e katılıyorum. insan evine kapanınca, içine kapanınca kurdukça kuruyor kafasında. bu sefer de hayattan da zevk alamamaya başlıyor. bebeklerimiz bizi şimdi çok oyalıyor, eve bağlıyor. biraz büyüsünler, herşey çok daha rahat ve kolay olacak inşaallah. şimdi dışarı çıkmaya korkuyoruz ama bazı şeylerden anlamaya başladıklarında hayat daha da güzelleşecek. ben kızım biraz büyüsün de onu sinemalara tiyatrolara götüreyim diye hayal kurardım. çok şükür onunla gezdik, tiyatroya gittik. şimdi oğlum da büyüsün ve bize katılsın diye bekliyorum (Allah kısmet ederse).

kadınlar erkeklerden farklı maalesef. maalesef diyorum çünkü erkek bir laf ettiği zaman 5 dakikaya kalmadan unutuyor fakat o laf eşinin beynine de kalbine de kazınıyor ve çıkmıyor insanın içinden. belki herkeste böyle değildir ama çoğu kadın böyle bence. spor yapamıyorsan şayet, at bebeğini arabasına yürü bebeğin huysuzlanmaya başlayana kadar. susuyorsa şayet yürü 1 saat. biraz da boğazımından kestik mi zaten gidiyor kilolar. göbekler baki sanırım o ayrı mesele.

beni ecelimi bekliyormuşum gibi bir mesajın vardı, o çok etkilediği için bunları yazmak istedim. bebekler küçük, sıkıntılı zamanlar. büyüsünler biraz kendimize de vaktimiz olacak evvelAllah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar. nasılsınız? bir çoğunuzun bebeklerinin dişleri çıkmış sanrım, hayırlı olsun. benim kızımın henüz dişleri çıkmadı. benim 9 aylıkken çıkmış sanırım bana benzeyecek kızım da:)

günaydın datlu analar :)

çok şükür oğlum emmeye geri döndü, çoook mutluyum

günaydın mozp:) gözün aydın. benim bebeğim de 1-1,5 ay emmedi. böyle ataklar oluyormuş, normalmiş. şimdi ben de neyseki o dönemi aştım:)

sağol canım, iştahsız bebek çok zor Allah kimseye vermesin insan çok üzülüyor

iştahsızlıktan ziyade ben işe başladığım için kızımın bunu bir tepki olarak yaptığını ve biberona alıştığı için emmediğini düşünüyorum.

gunaydın ben de aynı konuyu yazacaktım bugun. mozp benimki de emmeye başladı. dun akşam oyle iştahlıydı ki inanamadım. normalde sadece gece gözü kapalı emen ve beni gördüğünde iten çocuk emmeye başladı. Allahım ne güzel bir duygu. dun akşam 8 de 9 da her verdiğimde aldı. internetten anneme de izlettim. çok mutlu oldu. çocuk bıraktı diye üzülüp duruyordu. karma ben sizin gibi işe de dönmedim. Allah öyle mesudum ki

günaydın mozp:) gözün aydın. benim bebeğim de 1-1,5 ay emmedi. böyle ataklar oluyormuş, normalmiş. şimdi ben de neyseki o dönemi aştım:)

günaydın datlu analar :)

çok şükür oğlum emmeye geri döndü, çoook mutluyum
kızlar çoookkk sevindim sizin adınıza
nolur dua edin benimkide dönsün artık bana

aynen bende çoook mutluyum, dün akşam çalıştığım şubenin iftarı vardı eve gelmem 22.30'u buldu, nasıl bir saldırdı anlatamam, sonra gece yatarken tekrar verdim, uyandı tekrar derken çok şükür iştahla emdi

kızlar çoookkk sevindim sizin adınıza
nolur dua edin benimkide dönsün artık bana

inşallah en yakn zamanda döner normale canım, belki çok sıcaklarda emmek istemedi, havalar serinleyince başladı tekrar emmeye tabi bir ihtimal bu

tatlım uyku çok önemli bebekler için büyümesi için
bebeğin günlük toplasan ne kadar uyuyo kaç saat acaba
şimdi uykusunu alamayınca huysuz oluyo
acaba nasıl dayanıyo yani biz bile dayanamazken senin yaramaz nasıl dayanıyo
uyku eğitimi bile olmadı senin kızaa
doktor ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…