- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.121
eskiden kiloluydum bekarken evllendik başımın etini yedi zayıfla diye
zayıfladım bir yılda hepsini verdim sonra hamile kaldım kilo aldım şimdi yine başladı
eğer zayıflamazsam açık açık mutlu olamıycamızı yüzüme söylüyo herşeyden sorun çıkarıyo kavga ediyo mutsuz evin tadını kaçırıyo devamlı laf sokuyo ama çok aşağılayıcı
bende işte zayıfladıktan sonra estetik yaptırıcam ve bu laflarının heppsini tek tek iade edicem
boyum 170 elim yüzüm düzgündür fakat o kadar çok onurumu kırdıki artık hiç özgüven istek kalmadı bende
böyle işte
kendime gelsem hayata yeniden başlamak gibi mutlu olsam
yaşamak çok güzel tıpkı çocukluğumdaki gibi mutlu olsam
ben hiç ayakta sallamadım sallatmadım
emziği veriyorum ağzına söndürüyorum işiğı uyuyo
gündüzde üzerine battaniye örtüyorum yüzünü örttürüyo mukahhak başka türlü uyumuyo
yüzünü örttünmü uyur susar sakinleşir hemen
yoksa zor bir bebek devamlı arıza çıkartmaya hazır
dışarda arabasıyla gezerken bile battaniyesini alıyoruz sarılır oynar filan
bugün unutmuşum iki dakikalık kasaba gittik yolda bağırdı durdu
Yok simdiki duzenini anladim alismis artik benim sorum o sorunlu donemde hani gaz gece gunduz ayrimi yokken 1,5-2 aylikken ne yapiyordun aglayinca uyutmak icin, bizim o donem alisti tek sakinledigi andi
kiloluyum diye üzülüyor musun ?
bende zayıfım diye üzülüyorum şu anda 49 700 üm.eşim doktora bile dedi kilo almak istiyor gitgidezayıflıyor diye .değerleri normal böyle güzel dedi.
bi kere kadın dediğin kilolu olmalı azcık.
kolikli dönemi soruyosun sanırım o dönemde bizde gündüüz başlardı 10 gibi ve gece 10 oldumu kesilirdi akşam 10 oldumu uyurdu uyansada ağlamazdı gece çok rahattı hiç sallamadım gece
gündüzde hamağında hep salladık uyuttuk
exort baby hamak alma çünkü artık küçük gelmek üzere 1 ay daha kullanırmıyız bilmem
ama netten gördümm bot bildiğin bot hani şu denizdeki botlardan
ona çok benziyodu hamak fiyatı 200 lira ama 2 yaşına kadar çok rahat kullanırsın yani
dur ben gördüğümü buraya kopyalayayımda bir bak ve alacakksanda onu al canım diğerine verdiğin para boşa gider çünkü kullanamazsın hemen küçük gelir
http://www.ilkebebe.com/Baston-Puset/Lullaby-Hamak-Laci-Mavi.aspx
bunun boyu 96 cmmiş epey kullanırsın canım fiyatı 150-160 arası
zaten exor babyde 120 filan
hakaret etmesi çok kırıcıydı
bir lafı varki senelerdir içimde
ne diyeyim ben onun dediğini demez onun yaptığını yapmazdım
zaten şimdi kendi derdine düştü cilt rahatsızlığı var gül hastalığı diyorlar rosa hastalığı
henüz kesiin çaresi yokmuş işte lazer yaptıracak tüm yüzüne yayıldı kıpkırmızı yayılıyo ilerleyen evrelerinde kabaracakmış çok kötü görünüyodu netten bakmıştık ilerleyen evrelerine
kesin sebebi belli olmayınca çareside yok şimdilik
işte eylül gibi lazerle tedavi yaptıracakmış bakalım inşallah geçer
geçmesede farketmez benim için hiç takmam öyle şeyleri herşey allahtan ama o çok takar zira kendisini çok beyenir burnu kaf dağındadır bu yüzden kaldıramaz heralde
merhaba hugocuk seni iyi anlıyorum canım ama anladığım kadarıyla sen eşini dünyanın merkezi yapmışssın ve onun söyledikleri düşündüklerini çok önemsiyorsun. bence sorun burdan kaynaklı. biraz daha sosyalleşip kendine yaptıklarına zaman ayırırsan bu durum gerileyebilir bence. unutma hayat sen olduğun sürece önemli.
bu arada oğluşumun alt iki dişi de çıktı. çok şeker oldu bebeğim :) ama huzursuz tabi diş jeli aldık biraz faydası oldu sanki ...
pukicim dişlerini hayırlı olsun canım. bizim de yerleri belli ama daha birşey yok görünürde. haydi iyi geceler. ben kaçar.
günaydın datlu analar :)
çok şükür oğlum emmeye geri döndü, çoook mutluyum
günaydın mozp:) gözün aydın. benim bebeğim de 1-1,5 ay emmedi. böyle ataklar oluyormuş, normalmiş. şimdi ben de neyseki o dönemi aştım:)
sağol canım, iştahsız bebek çok zor Allah kimseye vermesin insan çok üzülüyor
iştahsızlıktan ziyade ben işe başladığım için kızımın bunu bir tepki olarak yaptığını ve biberona alıştığı için emmediğini düşünüyorum.
gunaydın ben de aynı konuyu yazacaktım bugun. mozp benimki de emmeye başladı. dun akşam oyle iştahlıydı ki inanamadım. normalde sadece gece gözü kapalı emen ve beni gördüğünde iten çocuk emmeye başladı. Allahım ne güzel bir duygu. dun akşam 8 de 9 da her verdiğimde aldı. internetten anneme de izlettim. çok mutlu oldu. çocuk bıraktı diye üzülüp duruyordu. karma ben sizin gibi işe de dönmedim. Allah öyle mesudum ki
günaydın mozp:) gözün aydın. benim bebeğim de 1-1,5 ay emmedi. böyle ataklar oluyormuş, normalmiş. şimdi ben de neyseki o dönemi aştım:)
kızlar çoookkk sevindim sizin adınızagünaydın datlu analar :)
çok şükür oğlum emmeye geri döndü, çoook mutluyum
kızlar çoookkk sevindim sizin adınıza
nolur dua edin benimkide dönsün artık bana
gunaydın ben de aynı konuyu yazacaktım bugun. mozp benimki de emmeye başladı. dun akşam oyle iştahlıydı ki inanamadım. normalde sadece gece gözü kapalı emen ve beni gördüğünde iten çocuk emmeye başladı. Allahım ne güzel bir duygu. dun akşam 8 de 9 da her verdiğimde aldı. internetten anneme de izlettim. çok mutlu oldu. çocuk bıraktı diye üzülüp duruyordu. karma ben sizin gibi işe de dönmedim. Allah öyle mesudum ki
kızlar çoookkk sevindim sizin adınıza
nolur dua edin benimkide dönsün artık bana
Anladim canim, seninki o donem fazla sorun cikarmamis benimki hic uyumuyordu o zaman sabaha kadar oturuyordum gozlerim mosmor oluyor basim donuyodu arada anneme birakiyodumda kendime giyodum uyuyup, guzelmis ama buna artik gecti alicaktim vazgectim gece hep yan yatar bi o yana bi bu yana doner, artik ikinci olursa onada otomatik sallanan besik diyorum gerci alistirmamak en iyisi cok sorun cikarirsa bilmiyorum bu cocuk duzene girmeden dusunmuyorum zaten, dis olayina girince ne yapicaz bakalim bisey yokken uykuyla aramiz yok, bazen niye bu yorgun uykulu dinlenememis kalkmak istemiyorum artik,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?