2012 Şubat Anneleri

:) aslında tahmin ettim dedesini ismi olduğunu bence gayet güzel bi isim
Bizim de oğlumuz olursa dedesinin ismi konulacak hatta eşimin dedesinin ismi ile birlikte :) iki isimli olacak

Bu arada benim eltim yok valla iyi ki de yok
Olanlara Allah iyillik versin.

patatesten ötürü yemiyorlar çünkü tuzsuz iğrenç oluyoo benimkide istemiyo hatta zorlarsam bağırıyo vuruyo öyle gülüyorumki bana kafa tutuyo

Sukur kizima gidim gidim corba iciriyorum eskisi gibi deil.sizlerin havuc ptates puresi dediginiz corba deilmi kizlar ben oyle cok kati muhallebi kivaminda veremiyorum kusuyo benim verdigim ekgidalar sulu corba kivaminda sizler nasil veriyosunuz

evet aynısı canım malzemesi fazla olunca püre olii

kızlar bebeklerinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz ilgileri nasıl oyuncak alayım diye giriyorum bakıp bakıp çıkıyorum öyle çeşitli şeyler varki

bn emekleme oyuncağı alacağım bir tane playdooh tırtıl var onu beyendim ışıklı filan ilerliyo
sonra birde annemler fisher pricenin aktivite mamasını alacaklar
birde dönence alıcaz indirim var playdooh dönence 75 tl filan gece lambalı onu alıcaz
şimdilik

kızlar benim kızın boyu bayaa kıssaymış yav tam bir bücürmüş meğer :)) boyu 65,5 kiloda 7740 daha ek gıdalara başlamadım sadece emiyor

Canm senin ve esinin boyu nasil??genelde ortalamasi oluyo bebekler.benim esim 1.85in uzarinde bende 1.70 im ona ragmen mesela bi arkadasin 76 hugonun 74 bizimki onlara gore ortalarda seyrediyo cocuktan cocuga deisiyo ya.

Evet uykuda gida, soyle diyim sabah 7,5-8 uyanir 10 da yatar 15 dk kalkar sonra 1 de yatar yarim saat sonra 3,5-4 de yatar yarim saat bu uyanik oldugu zamanlarda viz vizdir sallasan aksama kadar salla uyumaz yarim saattir hep bazende 20dk, aksam 8-8,5 yatar 40 dk sonra uyanir sallarim 1 saat uyur sonra saat 10 kadar her yarim saatte bir gozu kapali aglar besigi sallicaksin, sonra uyur 12 -1 uyanir acar gozleri ayakta sallarim 2 bazen 3 saat uyur sonra 4-4,5 gibi uyanir ayakta sallarim uyur sabah o saate te kalkar uyku duzeni genelde boyle ne kadar uyur ben nasil dinleniyorum sen hesapla artik iste, her sabah yorgun kalkiyorum valla boyle olunca gergin tahammulsuz oluyorum

amaan ben hiç üzülmem onun dediklerine kıskançtır çok devamlı kendini över mikemmel kadındır o
onun gibi ev işi yapan temizz titiz insan yokturr artı süperzekadır çocukları
hergün çocuk döver o ayrı

kızlar bebeklerinize nasıl oyuncaklar alıyorsunuz ilgileri nasıl oyuncak alayım diye giriyorum bakıp bakıp çıkıyorum öyle çeşitli şeyler varki

Canım oyuncağa para verme diycem belki saçma olacak
Biz de saçma sapan bi sürü oyuncak var hep teyzeler ve halamız yüzünden
ama herkesi tembihleyip oyuncak almamalarını söyliycem bayramda
alırlarsa da sadece ahşap oyuncak alsınlar diycem plastik şeylerden ve sesli oyuncakların gürültüsünden gına geldi :))

Ama yine de öneri istiyorsan benimkinin şu aralar ilgilendiği bir oyuncak var
altta anahtar, çevirme, basma, ileri itme aparatları var.
Her birini yapabildiğinde üstünden bir hayvan çıkıyor
Oyuncağın adı ne bilemedim benim eski oyuncağım
Halam Almanyadan getirmişti o zman
Şu an basma ve ileri itmeyi becerebiliyor
Ama çevirme (hani şu eski telefonların çevirme şeysi gibi )
ve anahtar çevirmeyi yapamıyor

Canım bizim ayımızdaki bebklerin iki saatte bir uykusu gelirmiş. 8 de uyanıp 10 da yatması normal yani ama kısa süreli uyuyor
kalktıktan iki saat sonra mesela 12:30 ibi yeniden yatır yatağına sonra uyanınca yine iki saat sonra yatırsan yatağına
Ayakta salllama işini de bırakmalısın canım kendi iyiliğin için
gün içinde mızıldansa da sallama nasıl olsa uyumuyor diyorsun olan sana oluyo sen yoruluyorsun.
Oyaamaya çalış uyanık olduğu vakitler dışarı çık, kucağında ezdir, kaşık çekmecesini önüne koy mesela
mutlaka birşey ilgisini çekecektir. İlgisini çeken şeyi bul oyalan iki saat sonra tekrar yatağa
akşam için de bir uyku rutini oluştur.
Yedir içir biraz oynat banyosunu yaptır yatır yatağına
Emzik kullanıyorsan ver emziğini ağzına kullanmıyorsan da başla bence:)
Ben sadece uyurken veriyorum emziği uyku arkadaşımız emzğimiz yani bi de ayıcığımız var da onu aramıyo bile emziği arıyo ama
gece asla ışık açma ve konuşma o uyandığında karanlıkta hallet işini emzirmek alt açmak vs.
eğer ağlamıyorsa alma yatağından ağlıyorsa al sakinleştir ama sallama
benim ufacık tefecik öönerilerim böyle

Canm senin ve esinin boyu nasil??genelde ortalamasi oluyo bebekler.benim esim 1.85in uzarinde bende 1.70 im ona ragmen mesela bi arkadasin 76 hugonun 74 bizimki onlara gore ortalarda seyrediyo cocuktan cocuga deisiyo ya.

canım eşim boysuz benim kıssa bir adamcık :)) 1,72 falan benim boyumda 1,70 eşimin ailesi hep öyle ya kısacıklar sinir oluyorum inşallah onlara çekmemiştir benim ailemin boyu iyi uzunlar ama eşimin bütün ailesi kıssa bazen teyzeleri ablaları falan toplanıyorlar aralarında sırık gibiyim görende kadında ne boy var diyecek halbuki onlar çok kıssa ben normalim

kızımın hiç oyuncağı yok neredeyse bir iki bişeyi var onlarda peluş garibim oynuyor onlarla nebiçim anneyim diyorum çocuğumun adam gibi oyuncağı yok

canım boy konusunu dert etme sizin ailleye çeker inşallah

oyuncak konusuna gelince valla bence en iyi anne sensin
gereksiz kirlilik yaratmamışsın evde ne güzel
Şimdi araştırıp inceleyip zekasını geliştirmeye yönelik oyuncaklar alırsın ne güzel

emzik hic almadi alsa belki isim daha kolay olurdu evde 8-9 cesit emzik var hala belki alir umudu ile veriyorum dislerini kasiyip oynuyor emmiyor asla itiyor, aksam rutini var gece oldugunu biliyor sallamadan asla uyumaz cok denedim ortaligi ayaga kaldiriyor morariyor resmen alismis artik, ben raziyim salliyarak uyusun yegenimde 3 yasinda hala ayakta salliyarak uyuyor ama uyanmiyor bi daha buda raziyim uyusun yeterki uyanmasin gunduz mizmizlanmasinada raziyim fakat gece bebek icinde benim icinde onemli dinlenildigi tek alan olmayinca iletisim kopuklugumuz oluyor kizimla o huysuz ben sinirli olmuyor geceye cozum bulmak onemli, aman bizim dr biraz sapsal ne sorsan olucak olur der bisey obermez soylemez degisemiyorumda premature dogdu o herseyi biliyor kuvoz takibinden beri yeni dr dert anlat zor

benimkini tüm gün hamağından kaldırma gık demez o kadar sever
seninki doğru dürüst uyuyamadığı için ondan huysuz aslında uyusa dinlense böyle olmazdı

benimkini tüm gün hamağından kaldırma gık demez o kadar sever
seninki doğru dürüst uyuyamadığı için ondan huysuz aslında uyusa dinlense böyle olmazdı

berfincim hiç yüzünü örtmeyi denedinmi

Evet biliyorum uykusunu alamiyor, 1,5 ay oncesine kadar ortuyodum yine ayniydi, 2 saat salladim gozlerini ovuyor agliyor ama uyumuyor biraktim yoruldum artik, 39 kg dusmusum uykusuzluktan dinlenememekten sinirdayim boyle devam ederse daha asagisi obur taraf

yaw bunlar ağızlarının tadını biliyorlarr muz püresine bayılıyo
şimdi yedi ağzını şaplatıp duruyo yine kontrol etti tabağı
karnı tok olsa bile yiyo o kadar sevdi üstelik muzu ilkkez veriyorum dün verdim bugün verdim sanki önceden biliyomuş muz yemiş gibi sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…