- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.601
Azra benim kizimin adii.oglumada ahmet insallahhhh
Kizlar hepimize tesekkur ederim tbr eden herkes cok saolun insallah Rabbim sizede istediginiz sekilde nasip eder bende sizleri tbr ederim herkes calismalara baslasin:)))
emzirirken sigara içemezsin bebeğe geçerSelam kızlar neler yapıyorsunuz??
Şu anda hala uyumayan kızımla uğrasıyoruz ve sorayım dedım ;
Sizler gece uyku düzenini nasıl oluşturdunuz,saat kaçta uyuyor
bebekleriniz ve nasıl uyuyorlar??Anlatabilir misiniz??Çok zorluk
çekiyorum ve bunaldım tabiri caizse...
Gece sık uyanma sorunu bende de var ve sebebı sankı ek gıdaları hazmetmekte mı
zorlanıyorlar dıye dusunuyorum ben cunkı cok doyurup da yatırsam kalkıyor denedım..
Ya da sıcaktan mıdır ?
ARNAZAR çoook geçmiş olsun canım,az dr.olması da çok zordur adamlar nasılsa gelecekler
dıye ılıgılenmeye bıle gerek görmez..:26:Şimdi nasıl oldu bebeğinin durumu iyi mi?
Antibiyotik verme bence de paranox fitil veya calpol ver atesı ıcın ..Antıbıyottık
agır gelır cnm,bazı drlar herşeye olur normal dıyorlar demek senınkı de onlardan bırı ..
Bana da herkes abartma ver herşeyı dıyorlar ben de takmıyorum artık tuzu atmadan
çorbanı ayır wer canım belkı yer onu..Geçmiş olsun tekrar..Kusma durumların nasıl,
benım kızımda da bazen dewam edıyor ,Aptamıl Ar dr bırakmayın dedı ama artık bıraktık
cocugun onsuz da kusmamayı ögrenmesı lazım cunkı..
Bir de sigarayı bırakıp da tekrar başlayan var mı aranızda ??Sanırım yakında bu
uykusuzluk benı sıgaraya gönderecek
selam millet
doktora gittik boğazlarındaki enfeksiyon geçmemiş henüz ama antibiyotik gerektirecek kadar değil ıhlamur içir ateşlenirse antibiyotik ver dedi
oğlum orda çok huysuzlandı doktor muayene ederken çok ağladı hiç durmadı doktorda idrar yolu enfeksiyonu varmı diye tahlil istedi işemesini bekliyoruz şimdi eşim götürecek tahlile
doktor karnını elleyince çok ağladı belki böbrekte karında bişey olabilir diye ultrasona yolladı ve ultrasonda böbreğinde kum çıktı
doktor önemsiz ama takip edicez taşa dönüşebilir dedi moralim bozuldu
Canım geçmiş olsun
Doktor ateşlenirse antibiyori ver demiş ya öyle kafana göre antibiyotik verme derim ben
ateşi kulaktan 37 üzerine çıkarsa yarım ölçek calpol ver altı satte bir takip et.
antibiyotiği bir kere vermek ile birşey elde edemezsin devam etmen gerekir.
Bu arada benim minik kuş da kum döküyor ve aynı zamanda böbreğinde taş da çıktı
1*1,8 mm boyutlarında şu an nefroloji takibindeyiz
doktoruna bol bol sudan kastının ne olduğunu sordun mu
bana nefroloji doktoru günde bir kahve fincanı ver dedi ben biraz daha fazla veriyor olabilirim
ama çok da abartmamaya çalış biliyorsundur suyun fazlası da böbreği yorar.
Tekrar geçmiş olsun.
emzirirken sigara içemezsin bebeğe geçer
geçmiş olsun cnm, idrar tahlili ne cıktı?ben
de hıc su ıcıremıyorum cok korkuyorum ama unutuyorum
Sana da gecmıs olsun cnm sımdı duzeldı dı mı?
Kızlar bu çişteki kristallerden kasdınız nedır??Tam anlamadım?
BLOG paylasanlar,lınklerınızı tekrar yazar mısınız ,ben de takıp etmek ısterım..
Canım içmedim de bazen çok sinirliyken içtiğim de oldu,o zamanlar ya emzırmedım ya da
sağıp dökmeye calıstım ..Ben gibiler var mı merak ettım napıyım destek lazım:)
bu ara bende çok bunaldım aşıdan beridir durmadan bağırıyo kızıyo uyumuyo doktor birde dediki davranış bozukluğuna dönüşmesin istersen psikoloğa gidin nasıl davranman gerekiyo filan anlatır dedi
6 aylık çocuğu psikoloğa götürcekmişim
benim oğlanın sinirini alıverecek heralde
doktor epey korktu bugün aradım tahlilleri temiz dedi idrar yolu ebfeksiyonu çıkmamış
ondan şüpelenmişti çünkü o da yokmuş
benimkinin fenalığının sebebi bulunamadı
bu üçüncü doktor
Selam kızlar neler yapıyorsunuz??
zorlanıyorlar dıye dusunuyorum ben cunkı cok doyurup da yatırsam kalkıyor denedım..
Ya da sıcaktan mıdır ?
ARNAZAR çoook geçmiş olsun canım,az dr.olması da çok zordur adamlar nasılsa gelecekler
dıye ılıgılenmeye bıle gerek görmez..:26:Şimdi nasıl oldu bebeğinin durumu iyi mi?
Antibiyotik verme bence de paranox fitil veya calpol ver atesı ıcın ..Antıbıyottık
agır gelır cnm,bazı drlar herşeye olur normal dıyorlar demek senınkı de onlardan bırı ..
Bana da herkes abartma ver herşeyı dıyorlar ben de takmıyorum artık tuzu atmadan
çorbanı ayır wer canım belkı yer onu..Geçmiş olsun tekrar..Kusma durumların nasıl,
benım kızımda da bazen dewam edıyor ,Aptamıl Ar dr bırakmayın dedı ama artık bıraktık
Ben geldim Kizlar eve yeni girdik kostum yazmaya:))kizimin erkek kardesi olacak insalllahhhhh coooook mutluyum degisik bi duygu tadicaz mavi mavi elbiseler alicaz insallahhh.gezdik yemek yedik esimle ancak geldik.yanliz esi onde dedi cok ayakta durma dedi ama nerdeee mecbur duruyorum isede basladim bisey olmaz insallahh.Rabbim yasamak isteyen herkese yasatsin insallah her iki cinsiyetten versin coook sevindik biizzz.bu arada tahminleriniz tutttu kizlar millette erkek senesi deyip duruyodu demek bizde tutturduk:)
hemşire63 çok sevindim erkek olmasına. sen de cat lover gibi iki cinsin sevgisini alacaksın. tabii ki sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun.
einstein bugun durasella seni sormuştu. demek ki sağlık işlerinde koşturuyordun. hugocuk ve sana geçmiş olsun. Allah daha beterlerinden korusun hepimizin bebeklerini.
2 gun önce oğlumu yere oturdum yanında annem oturuyordu. birden ondan destek aldı ve ayağa kalktı, çok şaşırdım, devamı gelmedi. tekrar oturtum falan ama olmadı.
bu aylarda ba-ba , de-de derlermiş ama bizimkinde yok sanırım geç konuşacak. oysaki 4*5 aylıkken bizimle o kadar çok konuşuyordu ki :)
ıhlamur veren arkadaşlar nasıl bir ıhlamur bu, yaprak şeklinde mi, poşet çay mı. ne kadar suda bekletiyorsunuz ayrıntılı yazar mısınız.
sizden cevizi öğrendim. aldım rondodan geçirdim, sabah kahvaltısına ekliyorum. çok saolun kızlar. seviyorum sizleri.
Kizlar hepimize tesekkur ederim tbr eden herkes cok saolun insallah Rabbim sizede istediginiz sekilde nasip eder bende sizleri tbr ederim herkes calismalara baslasin:)))
bu ara bende çok bunaldım aşıdan beridir durmadan bağırıyo kızıyo uyumuyo doktor birde dediki davranış bozukluğuna dönüşmesin istersen psikoloğa gidin nasıl davranman gerekiyo filan anlatır dedi
6 aylık çocuğu psikoloğa götürcekmişim
benim oğlanın sinirini alıverecek heralde
doktor epey korktu bugün aradım tahlilleri temiz dedi idrar yolu ebfeksiyonu çıkmamış
ondan şüpelenmişti çünkü o da yokmuş
benimkinin fenalığının sebebi bulunamadı
bu üçüncü doktor
merhaba canım bizim uyku düzenimiz saat 20 20,30 gibi yatak odasına geçiyoruz kızımla önce emziriyorum sonrada yatırıp ayağımda sallıyorum benim kızım ilk doğduğu zamnalarda hiç uyumuyordu tek çağrem sallamaktı hoş sallasamda uyumazdı neyse yatırırım sallarım ses ışık olmaz bende konuşmam kendi ee ee diye başlarsa ninni söylerim ona, baktım yine direniyor bir oyuncağımız var tavana farklı renklerde yıldızlar yansıtıyor birde su sesi klasik müzik falan çalıyor onlara bakarken uyuyup kalıyor genelde babamızda yanımızda olur oda kenarda yatar telefonda oyun oynar onu da görünce daha rahat uykuya geçiyor bir bakıyorum eşimde yıldızlar ve müzik eşliğinde mışıl mışıl uyumuş
birde sigarayı sormuşssun ben zor bir lohusalık geçirdim 2 ay pisikolojim kötüydü kızımın uykusuzluğu.. ve hastalığı üst üste gelincede içmiştim ara ara öyle sağıpta dökmedim yani, emziriyordum hoş gerçi sütümde yoktu o zamanlar mama içiyordu genelde sütüm pek yoktu ama herşey düzelip sütümde gelince içmedim birdaha
Yani durmadan dewamlı aglıyor mu hep??Hadi önceden kolık sanıyorduık da şimdi nedir ki bu?
Artık kolık olmaz çünki o dönemi aştık ..Dewam ederse bir sor bakalım cnm,biz de kızıma pek söz
geçiremıyoruz..Öyle bagırmıyor ,ama 12den erken yatmıyor ne yapsak da degısmıyor ..Gece 11de
hamılelıgımdekı gıbı delı gıbı canlanıyor..Yıne de bır görun canım bence..
o saatten sonra da uyanmıyor mu canım?20.30da göturunce 21de uyuyor mu ne kadar sürüyor?Hiç ışıklı
müzikli birşey de almadık ki kızım birşeyle pek ilgilenmıyor..Denemem lazım bırseyler cnm bılemıyorum yanı ne yapcam..
Azra benim kizimin adii.oglumada ahmet insallahhhh
Selam kızlar neler yapıyorsunuz??
Ya da sıcaktan mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?