2012 Şubat Anneleri

yaaa arkadaşım sorma pek erken çıkardı 5 tane 6.da yakında çıkar yeri beyazlamaya başlamış. çok huysuz oldu hele bugün sallıyorum uymuyo yatagına koyuyorum uymuyo bi ara emekleme şeklinde uyuyakalmış düzeltiyim dedim 2 saat agladı süreklide gözünü ovalıyo uykusuzluktan. dişi de ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi ben eline havuç bile veremiyorum koparıyo bogazına durucak diye geçen aklım gitti eline oyuncaktan başka bişey veremiyorum.

önceden gazı çıksın diye ugraşıyorduk emmiyo diye şimdi 7 aylık oldular ne kadar çabuk büyüyorlar ama bizimde ömrümüzü yiyorlar
rabbim onları başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin saglık versinde herşey geçiyoo bian duygusala bagladım kendimi

evet canım ya zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi doğum yapıp evimize geldik. üstünden 7 ay geçmiş, sanki 7 gün. ama dediğin gibi onlar büyüyor, biz de yaşlanıyoruz. Allah hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, kötülerden korusun. başımızdan eksik etmesin, hayırlı evlat olsunlar.

aminn

allahım korusun onları hepimizin yavrularını...
bu arada saglık ocagı 6. ay aşısında bana 9. ayda gel dedi siz doktora mı gittiniz saglık ocagına mı aşı falan yok demi 9. aya kadar yada varmı

aminn

allahım korusun onları hepimizin yavrularını...
bu arada saglık ocagı 6. ay aşısında bana 9. ayda gel dedi siz doktora mı gittiniz saglık ocagına mı aşı falan yok demi 9. aya kadar yada varmı

sağlık ocağına gittik. beni de 22 ekimde çağırdı. neden geç çağırmış acaba beni 1 ay? ya da sizi mi erken çağırdılar. bayramdan önce de devlet hast. ne götürdüm kızımı da, oğlumu da genel bir muayene olsunlar diye. birşey çıkmadı şükür. kızıma üfürüm var galiba dedi doktor, ekg çektirdik iyi çıkmış ama bir de "tele" istedi. onu çektiricem inşaallah salı günü.

Son düzenleme:
aşı içi degil de boy kilo için çagırdı.
aaa ben ilk defa duyuyorum ne acaba.

oğlun çok büyümüş kocaman olmuş
oyun istiyor benimki sıkılıyo gezmek istiyo
şimdi mahalle gezdik geldik duşunu aldı uyuyo şimdi
oğlunun dişleri çok yakışmış

oğlun çok büyümüş kocaman olmuş
oyun istiyor benimki sıkılıyo gezmek istiyo
şimdi mahalle gezdik geldik duşunu aldı uyuyo şimdi
oğlunun dişleri çok yakışmış
iyi akşamlar canım
benimkide gezmek olsun uykusu gelince eve gelsin yatagına yatsın istiyo ama hepsi aynı anda olmuyo...
hugocuk kız dalgamı geçiyon benle :44:
nazar degmesin kuzumun inci dişlerine

Aynı benım kızım giibi bebişin maaşallah,kızım da emeklemeye başladıgı gunden itibaren desteksiz ve bize
tutunmadan koltuk tırmanmaya ve tek elıyle tutunarak durmaya basladı hatta fazla cesur
ve bunu hep yapıyor emeklemenın keyfını bıle yasamadan ucmaya basladı maaşallah bebelerımıze:))
Benım kızım da en son 7150 falandı yanı aynı gıdıyorlar..Problem çözme yetenegı de cok gelıskın maasallah
kuzularımıza..Elefera'yı ben de ççoook meraktayım cnm en son ısten cıkıyordu galıba terfı beklerken bırseyler
olmustu..

demir damlasına başladığımızdan beri oğlum kiilo aldı 7700 olmuş
sarılığı uzamıştı küçükken o da kansızlık yapmış sanırım kilo almasını engelliyodu
şimdi düzeldi

kızlar ben eczanede çalışan kuzenim vardı dedim demir damlasını sevmıyo kabız yapıyo bende pek vermek istemedim oda pekmez ver dedi ben meyve püresine ve arada kahvaltı hazırlıyorum ona koyup veriyorum tadınıda seviyo sanki pekmez vereli boyu da uzadı
4. ayda bi çay kaşıgıyla başladım ama sürekli degil şimdi 2 tatlı kaşıgı veriyorum ama hergün degil

Saol cnm aynen dewam yorgun bıtkın dagınık hallerdeyım:) Oğluna kocaman maaşallahhhh
Tombik de sanırım çok tatlı olmus..Bizim 2 diş çıktı henuz,dahası arızaya baglandı bılmem
cıkartıyor mu bu ara cok mızıltı cunkı..

Benim kızım da uyuttuktan sonra uyumuyor kı pat pat uyanıyor dalana kadar,bu da yeni çıktı..
Çok geçmiş olsun cnm sonucu alınca hemen haber ver ınsallah hıcbırsey cıkmaz

Kilo yapıyor dı mı o damla canım?Senınkı bgn nasıl?

KIZLARR sizin bebeler de delı dana gıbı mı yatıyor,dun gece boyu kızımı ızlemekten uyuyamadım,
yuzukoyun yatmaya bayılıyor,ama daldıgı zaman pat dıye gömuyor suratını yataga ve uyuyakalıyor..
Cewırmek zorunda hıssedıyorum kendımı Yanı,bırak o kurtarır demeyın,gercekten de bırcok
kalkısında emekleme pozısyonu aldıktan hemen sonra pat dıye dustu ve orda uyuyakaldı gömdu suratını
napcam bılemıyorum,bır de uyanır uyanmaz dönup oturuyor..cıldırıyorum..Sizinklıler de mı
böylee:2::2:

kızlar ben öyle düşünüyordum size bişey diyecektim neydi diye oglum kendi başına tam oturamıyo ama beşiginde parmaklıklara uyku setinin yan korumalarına tutunarak ayaga kalkıyo ben çok korkuyorum düşecek diye ve yakın zamanda inmeyede çalışacaklar ben almadım ama sizinde aklınızda olsun diye paylaşmak istedim
http://www.ikea.com.tr/Images/Products/250X250/PE270918.jpg

canım bende kullanmak istemiyodum ama doktor kızdı
pekmezde demir varmı yokmu tartışılan biir konu
mesela diyetisyenim bana pekmez vermezdi demir içerdiğine inanmıyodu
bende devamlı pekmez veriyodum ama kilo alımı çok yavaştı şimdi iyi maşallah üstelik ek gıdasını azaltmama rağmen güzel
bazı doktorlar pekmez olur diyo bazıları olmaz diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…