- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.621
kartanem maşallah oğluna, Allah nazardan saklasın. koca adam olmuş, dişlerse süpperr
biz hala diş bekliyoruz.
bu uyku topiğimizin genel sorunu oldu. benim oğlum da en az yarım saat ayakta sallandıktan sonra uyur, beşiğine konur, 1 dakika geçmeden uyanır, tekrar ayağa alınır vs vs gibi yorucu bir süreçle uyuyor. beşiğine koyduğumda hemen uyanmadıysa 10 dk sonra mızıldanır, gider yine sallarım. Allah yardımcımız olsun ne deyim :97:
yaaa arkadaşım sorma pek erken çıkardı 5 tane 6.da yakında çıkar yeri beyazlamaya başlamış. çok huysuz oldu hele bugün sallıyorum uymuyo yatagına koyuyorum uymuyo bi ara emekleme şeklinde uyuyakalmış düzeltiyim dedim 2 saat agladı süreklide gözünü ovalıyo uykusuzluktan. dişi de ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi ben eline havuç bile veremiyorum koparıyo bogazına durucak diye geçen aklım gitti eline oyuncaktan başka bişey veremiyorum.
önceden gazı çıksın diye ugraşıyorduk emmiyo diye şimdi 7 aylık oldular ne kadar çabuk büyüyorlar ama bizimde ömrümüzü yiyorlar
rabbim onları başımızdan eksik etmesin acılarını göstermesin saglık versinde herşey geçiyoobian duygusala bagladım kendimi
aminnevet canım ya zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi doğum yapıp evimize geldik. üstünden 7 ay geçmiş, sanki 7 gün. ama dediğin gibi onlar büyüyor, biz de yaşlanıyoruz. Allah hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, kötülerden korusun. başımızdan eksik etmesin, hayırlı evlat olsunlar.
aminn
allahım korusun onları hepimizin yavrularını...
bu arada saglık ocagı 6. ay aşısında bana 9. ayda gel dedi siz doktora mı gittiniz saglık ocagına mı aşı falan yok demi 9. aya kadar yada varmı
aşı içi degil de boy kilo için çagırdı.sağlık ocağına gittik. beni de 22 ekimde çağırdı. neden geç çağırmış acaba beni 1 ay? ya da sizi mi erken çağırdılar. bayramdan önce de devlet hast. ne götürdüm kızımı da, oğlumu da genel bir muayene olsunlar diye. birşey çıkmadı şükür. kızıma üfürüm var galiba dedi doktor, ekg çektirdik iyi çıkmış ama bir de "tele no" istedi. yanlış da yazmış olabilirim. hiç duydunuz mu acaba böyle birşey?
aşı içi degil de boy kilo için çagırdı.
aaa ben ilk defa duyuyorum ne acaba.
inş cnm
aşı konusunu bilmiyorum inan hiç bakmadım sormadım. şimdi çıkmam lazım iyi akşamlar görüşürüz
uzun zamandır giremiyorum oglum çok yaramaz oldu.
bugün uymadıda dogru düzgün sürekli mız mız 5 dişimizde kendini gösterdi dün. 6 diş yolda sanırım onun huysuzluguda var hiç durmuyo yere koyuyorum salona ben mutfaga gidiyorum dönüp baktıgımda mutfagın kapısına geliyo yere bırakamıyorum mama sandalyesindede çok durmuyo sıkılıyo oyun istiyo sürekli daha desteksiz oturamıyo sizinkiler nasıl. ne yersem karnı tokta olsa ver diye aglıyo.
ne bilgisayar açtırıyo nede elimizde telefon durutuyo helede bilgisayar görünce çıldırıyo vermeyince aglıyo bende artık bilgisayar açmıyorum. ne kadarda dertliymişim bea.
geçmişi okuyamadım ama
hemşire; tebrikler cnm inş saglıkla kucagına alırsın. huzurla saglıkla büyütürsün yavrularını.
hugocuk; cnm geçmiş olsun seninki diş çıkarıyo olmasın niye bu kadar huysuz acaba yada nazar falan olmasın kız.
hugocuk buarada ogluma amcaları, dayısı ve bütün akraba hugocuk diyorlar nickini çaldı oglum
arnazar;cnm sizede geçmiş olsun valla allah yardımcın olsun sende çok zorluk çektin. ma yavrularımızın bi gülüşü bütün dertleri unutturuyo.
bennebileyim;sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat.
offfff yaa sanırım herkes sıkıntılı bu aralar havadan mı sudan mı neden acaba.
kızlar buda oglumun son hali.Eki Görüntüle 500805
iyi akşamlar canımoğlun çok büyümüş kocaman olmuş
oyun istiyor benimki sıkılıyo gezmek istiyo
şimdi mahalle gezdik geldik duşunu aldı uyuyo şimdi
oğlunun dişleri çok yakışmış
iyi akşamlar canım
benimkide gezmek olsun uykusu gelince eve gelsin yatagına yatsın istiyo ama hepsi aynı anda olmuyo...
hugocuk kız dalgamı geçiyon benle :44:
nazar degmesin kuzumun inci dişlerine
yok yaw neden dalga geçeyimki
dişleri çok şeker
kızlar benım kız mı boyle yoksa sızınkılerde aynı mı. çoook hareketli halen 7 kılo . mınık bır bücür cadı. hecelemeler basladı . emeklıyor . ve bana göre en önemlısı koltuklara bıze tutunup ayaga kalkıyor. esteksız orada 5 dk yakın kendi basına duruyor. aslında bu ayda nesne devamlılığı olmamalı. örneğin bır nesne elınden alındığında yada üzerine örtu örtüldüğünde onun artık yok olduğunu düşünmesi lazım. kayboldu sanması lazım. ama benım kız elımden aldığım seyleri nereye koyduğum araştırıyor.bulup gelıyor. az once elınde patlamış balon vardı. aldım balkona attım. oraya attığımı görmuş. baktım ortalıkta yok. balkondan ses gelıyor. gıtmış onu bulmuş oyun oynuyor. sanırım cılız ama bilişsel ve psikormotor zekası ıyı olan bır kızım olacak.
kızlar ELefera diye bır arkadsımız vardı. kaynanadan dertli kocadan muzdarıp. çalışıyordu. kendısınden haberi olan var mıı
kızlar ben eczanede çalışan kuzenim vardı dedim demir damlasını sevmıyo kabız yapıyo bende pek vermek istemedim oda pekmez ver dedi ben meyve püresine ve arada kahvaltı hazırlıyorum ona koyup veriyorum tadınıda seviyo sanki pekmez vereli boyu da uzadıdemir damlasına başladığımızdan beri oğlum kiilo aldı 7700 olmuş
sarılığı uzamıştı küçükken o da kansızlık yapmış sanırım kilo almasını engelliyodu
şimdi düzeldi
Saol cnm aynen dewam yorgun bıtkın dagınık hallerdeyım:) Oğluna kocaman maaşallahhhhuzun zamandır giremiyorum oglum çok yaramaz oldu.
bugün uymadıda dogru düzgün sürekli mız mız 5 dişimizde kendini gösterdi dün. 6 diş yolda sanırım onun huysuzluguda var hiç durmuyo yere koyuyorum salona ben mutfaga gidiyorum dönüp baktıgımda mutfagın kapısına geliyo yere bırakamıyorum mama sandalyesindede çok durmuyo sıkılıyo oyun istiyo sürekli daha desteksiz oturamıyo sizinkiler nasıl. ne yersem karnı tokta olsa ver diye aglıyo.
ne bilgisayar açtırıyo nede elimizde telefon durutuyo helede bilgisayar görünce çıldırıyo vermeyince aglıyo bende artık bilgisayar açmıyorum. ne kadarda dertliymişim bea.
geçmişi okuyamadım ama
hemşire; tebrikler cnm inş saglıkla kucagına alırsın. huzurla saglıkla büyütürsün yavrularını.
hugocuk; cnm geçmiş olsun seninki diş çıkarıyo olmasın niye bu kadar huysuz acaba yada nazar falan olmasın kız.
hugocuk buarada ogluma amcaları, dayısı ve bütün akraba hugocuk diyorlar nickini çaldı oglum
arnazar;cnm sizede geçmiş olsun valla allah yardımcın olsun sende çok zorluk çektin. ma yavrularımızın bi gülüşü bütün dertleri unutturuyo.
bennebileyim;sen nasılsın canım nasıl gidiyor hayat.
offfff yaa sanırım herkes sıkıntılı bu aralar havadan mı sudan mı neden acaba.
kızlar buda oglumun son hali.Eki Görüntüle 500805
kartanem maşallah oğluna, Allah nazardan saklasın. koca adam olmuş, dişlerse süpperr
biz hala diş bekliyoruz.
bu uyku topiğimizin genel sorunu oldu. benim oğlum da en az yarım saat ayakta sallandıktan sonra uyur, beşiğine konur, 1 dakika geçmeden uyanır, tekrar ayağa alınır vs vs gibi yorucu bir süreçle uyuyor. beşiğine koyduğumda hemen uyanmadıysa 10 dk sonra mızıldanır, gider yine sallarım. Allah yardımcımız olsun ne deyim :97:
demir damlasına başladığımızdan beri oğlum kiilo aldı 7700 olmuş
sarılığı uzamıştı küçükken o da kansızlık yapmış sanırım kilo almasını engelliyodu
şimdi düzeldi
kızlar ben eczanede çalışan kuzenim vardı dedim demir damlasını sevmıyo kabız yapıyo bende pek vermek istemedim oda pekmez ver dedi ben meyve püresine ve arada kahvaltı hazırlıyorum ona koyup veriyorum tadınıda seviyo sanki pekmez vereli boyu da uzadı
4. ayda bi çay kaşıgıyla başladım ama sürekli degil şimdi 2 tatlı kaşıgı veriyorum ama hergün degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?