- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.641
Saol cnm aynen dewam yorgun bıtkın dagınık hallerdeyım:) Oğluna kocaman maaşallahhhh
Tombik de sanırım çok tatlı olmus..Bizim 2 diş çıktı henuz,dahası arızaya baglandı bılmem
cıkartıyor mu bu ara cok mızıltı cunkı..
Benim kızım da uyuttuktan sonra uyumuyor kı pat pat uyanıyor dalana kadar,bu da yeni çıktı..
Çok geçmiş olsun cnm sonucu alınca hemen haber ver ınsallah hıcbırsey cıkmaz
Kilo yapıyor dı mı o damla canım?Senınkı bgn nasıl?
KIZLARR sizin bebeler de delı dana gıbı mı yatıyor,dun gece boyu kızımı ızlemekten uyuyamadım,
yuzukoyun yatmaya bayılıyor,ama daldıgı zaman pat dıye gömuyor suratını yataga ve uyuyakalıyor..
Cewırmek zorunda hıssedıyorum kendımıYanı,bırak o kurtarır demeyın,gercekten de bırcok
kalkısında emekleme pozısyonu aldıktan hemen sonra pat dıye dustu ve orda uyuyakaldı gömdu suratını
napcam bılemıyorum,bır de uyanır uyanmaz dönup oturuyor..cıldırıyorum..Sizinklıler de mı
böylee:2::2:
aynen bende senin gibi yorgun ve bitkin.... aslında çok tombik degil geçen ay 7.800 kg dı ama biraz irir duruyo amcalarına çeekmiş heralde biraz iri kıyımlarSaol cnm aynen dewam yorgun bıtkın dagınık hallerdeyım:) Oğluna kocaman maaşallahhhh
Tombik de sanırım çok tatlı olmus..Bizim 2 diş çıktı henuz,dahası arızaya baglandı bılmem
Benim kızım da uyuttuktan sonra uyumuyor kı pat pat uyanıyor dalana kadar,bu da yeni çıktı..
KIZLARR sizin bebeler de delı dana gıbı mı yatıyor,dun gece boyu kızımı ızlemekten uyuyamadım,
yuzukoyun yatmaya bayılıyor,ama daldıgı zaman pat dıye gömuyor suratını yataga ve uyuyakalıyor..
Cewırmek zorunda hıssedıyorum kendımıYanı,bırak o kurtarır demeyın,gercekten de bırcok
kalkısında emekleme pozısyonu aldıktan hemen sonra pat dıye dustu ve orda uyuyakaldı gömdu suratını
napcam bılemıyorum,bır de uyanır uyanmaz dönup oturuyor..cıldırıyorum..Sizinklıler de mı
canım bende kullanmak istemiyodum ama doktor kızdı
pekmezde demir varmı yokmu tartışılan biir konu
mesela diyetisyenim bana pekmez vermezdi demir içerdiğine inanmıyodu
bende devamlı pekmez veriyodum ama kilo alımı çok yavaştı şimdi iyi maşallah üstelik ek gıdasını azaltmama rağmen güzel
bazı doktorlar pekmez olur diyo bazıları olmaz diyo
aynen bende senin gibi yorgun ve bitkin.... aslında çok tombik degil geçen ay 7.800 kg dı ama biraz irir duruyo amcalarına çeekmiş heralde biraz iri kıyımlar
ilk dişimiz bizim üstten çıktı alt çıktıgı zaman hiç durmamıştı çok aglamıştı ama bakıyordum diş gözükmüyordu sabah bi baktım pırt diye çıkmış diş belirtiside olabilir huysuzlugu inş çabuk geçer.
benimkide tam kendi başına dönmeye başladıgından beri yüz üstü falan yatıy ama bakıyorum bazen gömmüş kafayı yatıyo nefes alışında zorlanınca kafayı çeviriyo seninkide alıyordur ama işte anne yüregi el vermiyo.
benimki uyanınca oturamiyo ama ayaga kalkıyo inemeyincede aglamaya başlıyo bide bana kızıyo madem inemeyecen niye kalkıyon demi....
evet cnm haklısın ama kime inanacagımı şaşırdım saglık ocagındada ver dediler ama biliyorsun saglık bakanlıgınn dagıttıklarıda toplatılıyo.
bide önceden kan tahlili yapılırmış kan damlası vermek için.. bilmiyorum ki damlayıda versem çocuk ıkınmaktan bi hal oluyo şükür gelişimi iyi vermek istemiyorum şuan
kız hugocuk benim içime kurt düştü şimdi ben uzun zamandır saglık ocagındaki doktor iyi bakıyo diye özel olarak doktor kontrolüne falan götürmedim gidecek kadar büyük bi sorunda olmadıhaklısın canım kime inanacağımızı şaşırdık
kız hugocuk benim içime kurt düştü şimdi ben uzun zamandır saglık ocagındaki doktor iyi bakıyo diye özel olarak doktor kontrolüne falan götürmedim gidecek kadar büyük bi sorunda olmadıama ben oglanı bi özele mi götürsem kan degerlerine falan baktırsammı benim farketmedigim bi sorun varmı yokmu diye kontrol mü ettirsem:26:
tatlım seni yanıltmak istemem açıkçası
bende sıcaklar çoktu ve bi sorunu yoktu diye götürmemiştim
biraz rahatsızlanınca önce devlet hastanesine götürdm orda doktor kontrol ederken bacaklarını bastırdı ve demir damlası vermiyomusun dedi
bende yok dedim o da kızdı sen nerde oturuyosun hiçmi duymadın alıp verseydin dedi
bende bazı doktorlar vermiyo dedim
çok sinirlendi ve vitaminle demir damlası verdi ben bıraktırana kadar kullan dedi
sonrada özele götürdüm aşıdan sonraydı
benim oğlan aşıyı doktoru biliyo hastaneye girdik ve beyaz önlüklü gördümü başlıyo bağırmaya
çok bağırınca doktor korkup ne kadar tahlil varsa istedi bişey çıkmadı sadece kristallenme var inşallah taşa dönüşmeden geçer
üç doktor görüyo benimkini
iki tanesi rahatsızlıktan şüpelenip bolca tahlil istedi hepsi çok şükür temiz çıktı
bi tanesi devlette çalışan bana kızan dediki boşuna endişelenme senin oğlan çok sinirli fenalığından ağlıyo
gözleri cin gibi herşeyi anlıyo uyanık dedi
eşim eve gelsin bi konuşalımda hafta içi doktorumuza bi gidelim. şimdi benimde kafam karıştı..
bide ilaçlara benim gıcıgım var ben zayıfım diyeannem bana hep vitamin ve kan yapıcı şuruplar yazdırırdı çok içtim ama o zamanlar bende hiç etkisi olmadı hemde hiç şimdi bende ogluma vermek istemiyorum ama doktora bi gidelim gerekliyse saglıkları için tabiki vericez
Yani durmadan dewamlı aglıyor mu hep??Hadi önceden kolık sanıyorduık da şimdi nedir ki bu?
Artık kolık olmaz çünki o dönemi aştık ..Dewam ederse bir sor bakalım cnm,biz de kızıma pek söz
geçiremıyoruz..Öyle bagırmıyor ,ama 12den erken yatmıyor ne yapsak da degısmıyor ..Gece 11de
hamılelıgımdekı gıbı delı gıbı canlanıyor..Yıne de bır görun canım bence..
o saatten sonra da uyanmıyor mu canım?20.30da göturunce 21de uyuyor mu ne kadar sürüyor?Hiç ışıklı
müzikli birşey de almadık ki kızım birşeyle pek ilgilenmıyor..Denemem lazım bırseyler cnm bılemıyorum yanı ne yapcam..
mrb kızlar bende cok uzun zamandır giremiyorum..şuanda geçmişi okumayada vaktim yok napıyosunuz nasılsınız ....sanırım artık diş sıkıntılarımızda başlamış bizidede cok var o sıkıntı yeri belli olmuş ama cıkımıyo daha....gece uykularıda aynı bide yanımda yaıtoyo hep sürekli koynuımda uyumak istiyo biraz ayırsam hep uyanıyo aglıyo koynuma gelmek istiyo nasıl ayıracam bilmiyorum....sizin bebişler nasıl....gün içinde neler yediriyosunuz .....kiloları falan nasıl ......bizimki bi dişi olsa neler yiyecekde....daha püre halinde yiyoruz ...demir ilacını vermeyi hep unutuyorum....pekmezde vermiyorum...neyse dikkatetmeye calısacaz artık
mrb kızlar bende cok uzun zamandır giremiyorum..şuanda geçmişi okumayada vaktim yok napıyosunuz nasılsınız ....sanırım artık diş sıkıntılarımızda başlamış bizidede cok var o sıkıntı yeri belli olmuş ama cıkımıyo daha....gece uykularıda aynı bide yanımda yaıtoyo hep sürekli koynuımda uyumak istiyo biraz ayırsam hep uyanıyo aglıyo koynuma gelmek istiyo nasıl ayıracam bilmiyorum....sizin bebişler nasıl....gün içinde neler yediriyosunuz .....kiloları falan nasıl ......bizimki bi dişi olsa neler yiyecekde....daha püre halinde yiyoruz ...demir ilacını vermeyi hep unutuyorum....pekmezde vermiyorum...neyse dikkatetmeye calısacaz artık
Aynı benım kızım giibi bebişin maaşallah,kızım da emeklemeye başladıgı gunden itibaren desteksiz ve bize
tutunmadan koltuk tırmanmaya ve tek elıyle tutunarak durmaya basladıhatta fazla cesur
ve bunu hep yapıyor emeklemenın keyfını bıle yasamadan ucmaya basladı maaşallah bebelerımıze:))
Benım kızım da en son 7150 falandı yanı aynı gıdıyorlar..Problem çözme yetenegı de cok gelıskın maasallah
kuzularımıza..Elefera'yı ben de ççoook meraktayım cnm en son ısten cıkıyordu galıba terfı beklerken bırseyler
olmustu..
Saol cnm aynen dewam yorgun bıtkın dagınık hallerdeyım:) Oğluna kocaman maaşallahhhh
Selam kızlar neler yapıyorsunuz??
Şu anda hala uyumayan kızımla uğrasıyoruz ve sorayım dedım ;
Sizler gece uyku düzenini nasıl oluşturdunuz,saat kaçta uyuyor
bebekleriniz ve nasıl uyuyorlar??Anlatabilir misiniz??
BLOG paylasanlar,lınklerınızı tekrar yazar mısınız ,ben de takıp etmek ısterım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?