2012 Şubat Anneleri

idrar yapması çok azalmıştı ve bezinde kristallenme oluyodu su az içiyo hava sıcak filan diyodum ama meğer o kummuş ve çok sık karşılaşılan bir durum dedi

hoşbulduk kızlar..bayram tatilim eh fena değildi cat,kayınvalideyle nekadar olursa o kadar işte
bu bebişlerdeki uyku ve yememe sorununu ne yapıcaz
yakında okul açılacak ve ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorundayım
bugün eşime bakıcı nasıl yedirecek yemek istemiyoki dediğimde çöpe döker yedirdim der ne olacak dedi
hadi ben zorluyorum uğraşıyorum bi şekildede bakalım bakıcı uğraşacakmı
püüfff bu bakıcı işi beni bozuyor
düşündükçe sinirlerim bozuluyor valla
geçmiş olsun canım..insanın bebeği hasta olunca dünya başına yıkılıyor sanki.ne tuhaf bi duygu annelik.umarım bi an önce iyileşir küçük memo

Ben geldim Kizlar eve yeni girdik kostum yazmaya:))kizimin erkek kardesi olacak insalllahhhhh coooook mutluyum degisik bi duygu tadicaz mavi mavi elbiseler alicaz insallahhh.gezdik yemek yedik esimle ancak geldik.yanliz esi onde dedi cok ayakta durma dedi ama nerdeee mecbur duruyorum isede basladim bisey olmaz insallahh.Rabbim yasamak isteyen herkese yasatsin insallah her iki cinsiyetten versin coook sevindik biizzz.bu arada tahminleriniz tutttu kizlar millette erkek senesi deyip duruyodu demek bizde tutturduk:)

canım çoookkkk sevindim ohhh rabbim gönlüne göre verdi sağlıkla kucağınada alırsın canım inş
madem doktor ayakta çok durma dedi bundan sonra daha dikkatli ol

şöyle bi bAkıyım dedim,senin bebişin cinsiyeti belli olduğunu okuyuncaya bende bişeyler yazmadan geçeemedim.
canım çok ama çok hayırlı olsun,demek birtanede erkek bebiş geliyor.negüzel ikiisindende olucak,aynı zamanda büyüyüvericekler.
allah kucağındada görmeyi nasip etsin inşllah..

idrar yapması çok azalmıştı ve bezinde kristallenme oluyodu su az içiyo hava sıcak filan diyodum ama meğer o kummuş ve çok sık karşılaşılan bir durum dedi

çok geçmiş olsun hugo.hepsi üst üste gelmiş,allah şifa versin..bilmem hatırlarmısın o krsitallenme geçen 1.5 ay önce falan bizdede olmuştu,bizimkide sıvı alımının azalmasındanı.ultrasonla bakılıp birde idrar tahlili yaptırmıştık.
bol su içtirerek atlattık canım.sende bol su ve sıvı gıdalar ver bebişine.idrarını çok yapmasını sağla ki öyle öyle kumalrını döksün.

Allah razi olsun yaa hayirlisiyla kavustursun insallah.seninde bir kiz bir oglandi demi

evet canım. benim de ilk çocuğum kız ve aralarında 4,5 yaş olduğu için kızım bana yardımcı bile oluyor. senin araları az olacak ama olsun kızlar büyük olduğu zaman kardeşlerini daha güzel oyalıyor. ablayım havasına hemen giriveriyorlar.

Canım geçmiş olsun
Doktor ateşlenirse antibiyori ver demiş ya öyle kafana göre antibiyotik verme derim ben
ateşi kulaktan 37 üzerine çıkarsa yarım ölçek calpol ver altı satte bir takip et.
antibiyotiği bir kere vermek ile birşey elde edemezsin devam etmen gerekir.
Bu arada benim minik kuş da kum döküyor ve aynı zamanda böbreğinde taş da çıktı
1*1,8 mm boyutlarında şu an nefroloji takibindeyiz
doktoruna bol bol sudan kastının ne olduğunu sordun mu
bana nefroloji doktoru günde bir kahve fincanı ver dedi ben biraz daha fazla veriyor olabilirim
ama çok da abartmamaya çalış biliyorsundur suyun fazlası da böbreği yorar.
Tekrar geçmiş olsun.

Çoook sevindim sağlıkla gelsin inşallah oluşun
benim minik kuzumun kardeşi de erkek olur inşallah :))

öff moralim bozuldu netten araştırıp durdum saatlerdir
kristaller geçmezse eğer böbrek taşını oluşturabiliyormuş
bol su içirmek lazımmış
sıcaklardan oluyomuş falan filan
oğlum bu ara iyi içiyo suyu ama hala idrarı artmadı krsitaller her bezini açtığımda oluyo
inşallah böbrek taşına çevirmeden atlatırız

kum dökmesi için su içir dedi
o kristaller varya onlar birleşip taşı oluşturuyormuş
sadece doktorun dediğine bakmadım nettende epey doktor yorumlarını okudum
çoğunlukla görülüyo bebeklerde ama eğerki dökülmezse birleşip böbrek taşını oluşturuyor
işin aslı bebek susuz kalmış inşallah geçer
özellikle yaz bebeklerinde çok sık görülüyormuş
senin bebeğinde taşmı çıktı

bısey sorucam bu bezdekı krıstalle kumun alakası varmı gercekten? Benım kızım gecen ay atlattı enfeksıyonu ama dedıgınız gıbı hala bu krıstaller bezınde var doktor bezle alakalı dedı ama kafama takıldı sımdı

bende öyle sanıyodum ama değilmiş nettende araştırdım
sadece bebekelrde çok sık rastlanan bir durum özelikle sıcaklarda o yüzden havalar serinledimi sıvı alımı yeterli geldimi geçiyomuş
herhangi bir ilaç verilmiyo
bizde bugün yaptırdık idrar tahlili yarın alıcaz sonuçlarını inşallah idrar yollarındada enfeksiyon çıkmaz
yakın cerrah tanıdığım var ürolog o da yakın takip et basit olup geçer ama geçmezse taşa dönüşür kırmak veya almak gerekir filan dedi iyice canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…