2012 Şubat Anneleri

günaydınnn
bugün yoğurt mayaladım biraz önce
bakalım denicem yeniden inşallah rahatsızlık vermez

iyi aklıma getirdin bende unutuyorum hep yoğurt mayalamayı daha önce oğlumu rahatsız ettiği için ama deneyim bende bakalım ne olacak

oğlum uyanınca aldım mutfağa götürdüm oturttum mama sandalyesine önüne bikaç oyuncak mutfakta ne buldumsa zararsız koydum

epey oynadı sonra meyve püresini yedi tekrar oynadı cicibebenin diş kaşıma bisküvisinde verdim çok sevdi kaşıya kaşıya yedi
bitince bağırıyo istiyo birde buzdolabı meraklısıyız aç diyo gösteriyo ıh ıh diye açıyorum çıldırıyo atlıyo karıştırcakmış meraklı
2 saate yakın vakit geçirdik mutfakta bende yemeğimi yaptım
mama sandalyesi camın yanında kapıyıda açtım dışarıyıda seyretti
sıkıldıkça değişik şeyler koydum önüne
birazda kuşlarımızı seyretti çok seviyo onları çıldırıyo konuşuyo onlarda memoyla konuşuyo oyalıyorlar iyi oluyo yoksa tuvalete bile gidemicem heralde
şimdide uykusu geldi yattı uyudu
bişey dicem dicem unutuyorum
şimdi ben hiç bizim yemeklerden tattırmıyorum çünkü içinde tuz var alışmasın diiye
alışırsa kendine yaptığım tuzzuz şeyleri yemez diye düşünüyorum
arkadaşımın kızının dişleri var ve börek çörek kek ne bulursa yiyo dün yanımızda altı tane burçak bisküvi yedi
bunlara alıştığı içinde kendisine yapılan tuzsuz çorbaları püreleri yemiyormuş bir ay öncesinde başlamıştı bu durum
sonra hastalandı hastalıktan sonra şimdi çorba vs.. tuz eklensede yemez olmuş bisküvi kek kurabiye yani aburcubur yiyormuş
özelliklede tatlı gıdalara çok düşkün oldu muhallebisi filan bizim bildiğimiz tatlı muhallebi şeklinde yiyormuş
bende korkuyorum o yüzden hiç bizim yediklerimizi tattırmadım tuzu şekeri bilmiyo tatsız tuzsuz yiyo şimdilik
önüne geçemem diye korkumdan vermiyorum

En iyisini yapıyorsun bosver verme zaten.tuzsuz verin dıyorlarsa bı bildikleri vardır illa ki.bi de maşallah memosuna,güzel güzel oynamış annesini yormamisssss)

Maşallah arkadasım Allah sütunu daha çok arttırsın.emegine de azmine de hayran kaldım.hep böyle olur insallah

Herkeslere merhabalar.nasilsiniz bakalım?keyifler nasil?bebisler nasil?umarim her şey yolundadir.biz istanbula evimize donduk gecen Perşembe,anca anca yerleştim desem yeridir.bebekle ne zormus ya,üstelik yanımda kardesim olmasına rağmen.okul da başladı,seminere git gel,bebisle ilgilen ki bırakıldığını anlamasın güvensizliğe düşmesin,yemekti,çamaşırdi,temizlikti...oldum anam oldum yani heeeee

En üşendiğim yoğurt mayalamak napcm bilmiyorum zaten pek sık yedirmiyorum yoğurt hazırların zararıda ne bilgim yok ama kjızlar benim sıpa dünden beri ara ara ateşleniyo bi düşüyo bi çıkıyo yarın dr gitcem üşüttümü dişindenmi anlamadım inş önemli değldir

Bide kızlar komşumun eşini aldattığını öğrendim başka komöumdan bugün eşime söylesemmi bilemedim internette yazışırken yakalanmış allah kimseyi şaşırtmasında bi tuhaf oluyo insan yaa inanamıyo

inş bakıcıyı severde aklım onda kalmaz
tabi bakıcıda önemli offff çok zor valla
canım maşallah ne güzel bi sürü şey koymuşsun.ben hala çeşitlendiremedim çorbalarını
hep aynı püre
kabak havuç patates fasülye pirinç şehriye
bunları evirip çevirip yapıyorum işte
kızımda sıkıldı heralde
bi zararı yoksa bende deneyim soğan falan
gızlı kamerralarla ewı dösemeyı unutma canım

canım yarın annem gelecek
önce gizli kamera niyetine annemi kullanıcam
bakıcıyla beraber 10 gün kadar annemde kalacak
önce annemin onayından bi geçsin bakalım
inan çok stresliyim
püüfff dua edin kızlar şu bakıcı işi güzel sonuçlansın

yolculuklardan sonra valiz işinden bende nefret ederim
çıkar yıka kaldır bi türlü yerleşemem
şimdi birde bebişle daha zor seni çok ii anlıyorum:))
buarada senin bebişe kim bakıyor canım??

gerçekten Allah kimseyi şaşırtmasın bu devirde nerdeyse herkes birbirini aldatıyor artık malesef

diş olabilir canım ama yinede götür

Aaa 25 kılo mu verdın kız bravo kac kılo almıstın ne guzel vermıssın
ben dıyete basladım canım makarna pılav zaten yemıyoruz bız cok fazla ya ben cok
ekmek ve cay kahveye seker sorunum var gunde de cok cok ıcıyordum ekmegı azalttım
kahveyı cayı henuz azaltamadım,gece emzırınce atıstırmayı da kestım hedefım dıger yaza
fit gırmek:)) Dogumda 20 kg almıstım su anda 9u gıttı daha cok varOlsun yapcam ya nasılsa
dogum kılosu bu enınde sonunda gıder gönderırsek:)Ama senınkı emeklıyor ya benımkı artık
ayaklarda resmen yurumek uzere canım mutfakla salon arası mekık dokuyorum gıdıyo
mutfakta damacanaya tırmanıyor tek elını de bırakıyor dusun yanı fecı yorgunum onu sureklı kontroldeyım
ellerı prızlerden cıkmıyor herseyı kurcalıyor salonu bosaltıyoruz falan ...her dakıka baska odadan cıkıyor
ama hala bu spordan bır rant saglayıp vermedım kılo aa komsun kocasını mı aldattı yanı
esıne söylersen o da bırdaha görusme onunla der canım..sewdıgın bırı mıydı??Bu aptal dıızıler herseyı
mubah gösterdıgı surece bu hayatta herşey olur..Bızım de 3 cocuklu bır akrabamız kadın vardı o kadın
genc kızken babasının vermedıgı cok sewdıgı adamı facebooktan bulmuuus adamın da var 3 cocuukk..
sız bulusun gızlı ask yasayın sımdı ıkısı de eslerını bosayıp ewlenecekmısler dusun 6 cocukk...yuh yaaa..
bır de akrabamız vardı 70 yaslarında adamın karısı martta öldu adam yıkılmıstı karısına cok asıkmıs..
ben de ne adamlar var be helal dıyordum o da ne yapsa begenırsın:))gıtmıs komsuunun 40 yasındakı
kızıyla asna fısne hem de oglu basmıs off off of asıgız bız sız defolun gidin dıyomus cocukllarına daa
ben dızılerden cocugumu nasıl koruyacagımı dusunurken eşim de sezon baslaması heyecanında artık
bılemıyorum:))

bugün pazara gidicez oğlumla
pazardan tanıdığım birinden keçi peyniri alıcam akşama memoya sütlü peynirli tarhana çorbası pişiricem
demincek süt sağdım dolaba koydum

Herkese gunaydin, merhaba canim ne guzel vakit gecirmissiniz, o biskuvileri bende gordum elim almak icin gitti gitti geldi cesaret edemedim, bogazina kacmiyormu cok kirar bogulur diye cesaret edemedim, nasil bisey bilgi ve
rirsen guvenligi hakkinda bende alirim benim kiz yeni 6 aya girdi ve henuz disi yok , tuzsuz olaylarina gelince bende yediklerimizden vermedim ama corbalarina gelince azda olsa koyiyorum yogurt ben hazir yogurt aliyorum oyle yediriyorum ben tuza sekere azda olsa tatma taraftariyim, 2 ay sonra katilara gecicek bizim yediklerimizi yicek tatlara alissiz cok degil azda olsa ben katiyorum

bizim sıpa diş çıkaracak sanırım, kıyafetlerinin önü sürekli ıslanmaya başladı ağzı akıyo

benimkindede diş yok canım öyle çabuk kırılan bisküvi değil sert biraz dişlerini kaşıdıkça eriyo
ilk baş bikaç kez damağına yapıştı ama eridi hem şimdi artık öğrendi kıtır kıtır yapıyo iki eliyle kapıyo ve kendi kendine becerebildiği için çok mutlu oluyo
hiç sorun yaşamadık ama devamlı gözüm üzerinde oluyo
bikaç kez havuç verdim sevmedi istemedi bu bisküviyi seviyo
bizim 6. ayı bitti
bu ara emekleme çalışmalarını bıraktı devamlı oturmak istiyo
oturtuyorum ve oyuncaklarıyla oynuyo
oturmayı çok sevdi oturunca kolay kolay arıza çıkartmıyo şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…