2012 Şubat Anneleri

bahçeli bir ev eşiminde benimde hayalimiz
bahçeyi komple çitle örteceğiz üstünü dahil ve kuşlarımızı bahçeye salacağız
ağaçlarda oynaycaklar akşamda içeri girecekler
böyle bişey yapmışlar gördük çok beyendik
hayalimiz bu

günışığım Allah yardımcın olsun canım. ben de eminim ki sende birşey çıkmayacaktır. yani önemli birşey çıkmayacak. içini ferah tut. Allah büyük.

durasella sen benden hızlı çıktın valla ben kendimi hızlı bilirdim. ben de 7 senelik evliyim, şimdi oturduğumuz ev 5. ev. buraya da yeni taşındım üçüncü ay bu. eşim de diyor ki seneye 3+1' e taşınırız ben de dedim nasıl yani seneye tekrar mı taşınacağız biz en sonunda karavan alacağız galiba

(duru bunu koy diye başımın etini yedi)

tesadüfen bugün girdim yazaını okudum çok geçmiş olsun nerede yaşıyorsun merak ettim. daha önce biz bu özel hastanelerden nasibimizi aldık. annemin göğsünde kitle vardı mamografi falan çekildi ve kanser teşhisi konuldu ama kötü huylumu iyi huylumu belirsiz biopsi yapılacaktı bütün aile moral sıfır artık onlar ne derse yapılacaktı taki yakın bi prof akrabımızın annemi araştırma hastanesine yönlendirmesiyle bu kabus bitti tekrar mamografi çekildi bişey gözükmedi ama yinede özel hastane ile tutarsız olduğu için biopsi alındı ve ne iyi ne kötü öyle bi tümör olmadığı tespit edildi. Lütfen sende o kıytırık özel hastanelerin doğru olmayan raporlarına çok fazla güvenme. bu arada oğlumun böbreğinde bi sıkıntı var istanbul un en iyi özel hastanesinin birinde 500 tl ye bi film çektirdik prof beğenmedi çapaya gönderdi çapadaki doğru çıktı ve bebebğime hatalı film çekmeleri çok şeye patladı kasımda ameliyat olacak gecikmiş bi şekilde hayırlısı artık. tutki hastasın lütfen moralini yüksek tut sen ayakta durmaya iyileşmeye mecbursun çünkü sen bir annesin

inşaallah hugocum. Allah kalbine göre versin. bahçeli ev bizler için ne güzel olurdu. sal çocukları bahçeye, bütün işlerini yap onlar oynarken.

allah allah azda olsa gündüz uyurlar dayanamazlar
benimki ikibuçuk üç saatte bir uyur azda olsa
seninki nasıl dayanıyoki
akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyoki

sabah çok erken kalkmıyor 9 bazen 10 kalkar ama geç yatıyor artık saat 11 den önce yatmıyor uyutmaya çalışssam huysuzluk yapıyor bazen uğraşamıyorum artık çabuk pes ettim büyüdükçe isyan bayrağını kaldırıyor artık gündüzleride yatması bu saati buluyor işte daha yeni yattı kendi ne zaman isterse o zaman yatıyor bende mücadele edecek enerjiyi bulamıyorum yemek iş güç of yoruldum bu gün yine, bu arada kızlar ne çorbaları yapıyorsunuz neler yediriyorsunuz daha önce defalarca yazıldı ama ben yine sorayım benim aklıma birşey gelmiyor artık

canım üzme kendini dr lar olabileceğin en kötüsünü söylüyor hep ama birşeyde çıkmıyor hepimizin başına gelmiştir

ben tarhana, yayla, mercimek, kıymalı domatesli şehriye, terbiyeli tavuk, brokoli, ne uydurabilirsem onu yapıyorum.

şuanki evinin kirası ne kadardı canım
sitene giriyorum takip ediyorum
süt sağğma ile ilgili yazını bulamadım
halbuki daha önce okumuştum

700 veriyoruz.
Süt sağma ile ilgili yazım yok ki yavrum. Benim bloğum bebek üzerine değil, günlük gibi bir şey tutuyorum. Kafama eseni ekliyorum. Ata'm hayatımın kocaman bir bölümünü kapladığı için çokca yer alıyor sitemde.

Bloğum: Yazdan Kalan
Burası olduğuna emin misin, karıştırıyor olmayasın?

Son düzenleme:
canım üzme kendini dr lar olabileceğin en kötüsünü söylüyor hep ama birşeyde çıkmıyor hepimizin başına gelmiştir

günışığım Allah yardımcın olsun canım. ben de eminim ki sende birşey çıkmayacaktır. yani önemli birşey çıkmayacak. içini ferah tut. Allah büyük.

inşallah.. o gün buraya sizlere iyi haberlerle dönmeyi çok ama çook istiyorum..sağolun..
inşallah sizlerin dediği gibi çıkar sonuçlar..

ben istanbul avcılardayım ama gittiğim hastane silivride özel bi hastane.burda çalışan bi tanıdığımız vardı.gelip giidiyorum arada oda çok yardımcı oldu sağolsun..
sizede geçmiş olsun öncelikle canım.atlatmışsınız negüzel..
dediğin gibi özel hastaneler para tuzağı olabiliyor bazen,herşeyi sırf para kazanmak için büyütüp,birsürü araştırma ,test isteyebiliyorlar,bende iyi yönüyle düşünüp giden para olsun deyip öyle avutuyorum kendimi.aslında birde başka bir hastaneye gidip tahlilimi tekrar yaptırmak istiyorum ama cumayı bekliyim en azından.zaten olumsuz birşey çıkarsa allah korusun sadece oraya bağlı kalmayız.başka hastaneler,doktorlar araştırırız.allahım gerek kalmasın ne olur.
yazdıkalrından son cümlen beni çok duygulandırdı(

bende kötü bişey çıkmayacağına inanıyorum
üzme kendini

inşallah hugo..((

allah razı olsun canım..iyi yönüyle düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor...

ismi değişmiş sanırım, ofansifortasaha değil miydi?

günışığım Allah seni oğluna bağışlasın

ben de ağlıyorum şu an

canım tez zamanda sağlıklı haberini hemen duymak istiyoruz.

ben de öyle hatırlıyorum.

eşim diyor ki bu yıl fenerbahçe şampiyon olamayacak. aykut kocaman ve z. yıldırım da gidecek.

alex bir gün antrenör olarak gelecek. ayrılıkta sevdaya dahil ve ayrılanlar halen alex'e sevdalı. bir gün geri döner.

günışığım sana dr açık açık lösemi olmasından şüpheliniyoruz mu dedi. bence test falan yaptırıp para için yapıyor olabilir. sen şu an konuyla ilgili nette araştırma yapma hiç. moralin bozulur. sana dua ediyorum. öpüyorum arkadasım. sen sonuçlarına göre başka dr. lara git. o dr vermesin senin gtedavini, bu kadar moralini bozdu, bi hastasını kaybetsin.

kızlar birde günde kaç öğün neler veriyosunuz ben hergün yoğurt tutturamıyorum mesela bide öğün yiyor sabah kahvaltı öğlen çorbası benim kızım meyve yemiyor malesef ne denediysem azıcık yiyor oda aç olduğu için sonra bırakıyor bütün gece canıma okuyor sonra o yüzden son öğün olarak yine bir çorba yediriyorum kızım tatlıdan nefret ediyor halbuki anası dünyanın çikolatasını aynı anda yiyebilir siz neler yapıyorsunuz

elbette eminim çünkü giriyorum minik atayı seviyorum
konun birinde geçiyodu günlük yazıp atanın içtiği miktarı diyodun
neyse bulurum nasılsa

Evet adını değiştirdim bloğumun, adım soyadımı yazınca bloğa ulaşabiliyorlardı iş çevresinde falan çok fazla görsünler istemedim. Bu arada karavan bizim de hayalimiz :)

Alex yüzünden ben de alt üst oldum. Bu ayrılık uzun sürmez eminim.

elbette eminim çünkü giriyorum minik atayı seviyorum
konun birinde geçiyodu günlük yazıp atanın içtiği miktarı diyodun
neyse bulurum nasılsa

Hı burada bahsetmiştim günlük miktarlardan. Bizim ana öğünlerimiz hala süt, ne yerse yesin süt içmezse olmuyor. Biberonu görünce ya da sağdığımı istiyor minik kuş. Hipp'in bebe bisküvisine sütümü ekliyorum birazcık da muz bazen öyle yiyor. Muz kabız yapıyor ben de tadımlık veriyorum.

Hugocum seni okudum da buzluğa Ata için mami attım. Üzerine de tarihleri attım. Üzüm, kaşındıran suyu vs. Sütlerimi de buzluğa atıyorum ileride içer diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…