- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #72.981
bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
Kızlar koşuşturmalarıma bir yenisi daha eklendi. Ev arıyorum bu gürültü yuvasından kurtulacağım sonunda gerçi buraya taşınalı henüz bir sene bile olmadı ama ne yapayım. Üç senelik evliyim şimdi beşinci kez taşınıyorum. Eşime nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordum taşınma kotam dolmuştu çünkü, dün pat diye söyledim. Tamam dedi :) Gerçi ben ön araştırmalara çoktan başlamıştım ya artık daha bir ciddi bakarım.
lütfen bana dua edin...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
bahçeli bir ev eşiminde benimde hayalimiz
bahçeyi komple çitle örteceğiz üstünü dahil ve kuşlarımızı bahçeye salacağız
ağaçlarda oynaycaklar akşamda içeri girecekler
böyle bişey yapmışlar gördük çok beyendik
hayalimiz bu
allah allah azda olsa gündüz uyurlar dayanamazlar
benimki ikibuçuk üç saatte bir uyur azda olsa
seninki nasıl dayanıyoki
akşam kaçta yatıp sabah kaçta kalkıyoki
lütfen bana dua edin...
sabah çok erken kalkmıyor 9 bazen 10 kalkar ama geç yatıyor artık saat 11 den önce yatmıyor uyutmaya çalışssam huysuzluk yapıyor bazen uğraşamıyorum artık çabuk pes ettim büyüdükçe isyan bayrağını kaldırıyor artık gündüzleride yatması bu saati buluyor işte daha yeni yattı kendi ne zaman isterse o zaman yatıyor bende mücadele edecek enerjiyi bulamıyorum yemek iş güç of yoruldum bu gün yine, bu arada kızlar ne çorbaları yapıyorsunuz neler yediriyorsunuz daha önce defalarca yazıldı ama ben yine sorayım benim aklıma birşey gelmiyor artık
şuanki evinin kirası ne kadardı canım
sitene giriyorum takip ediyorum
süt sağğma ile ilgili yazını bulamadım
halbuki daha önce okumuştum
canım üzme kendini dr lar olabileceğin en kötüsünü söylüyor hep ama birşeyde çıkmıyor hepimizin başına gelmiştir
günışığım Allah yardımcın olsun canım. ben de eminim ki sende birşey çıkmayacaktır. yani önemli birşey çıkmayacak. içini ferah tut. Allah büyük.
tesadüfen bugün girdim yazaını okudum çok geçmiş olsun nerede yaşıyorsun merak ettim. daha önce biz bu özel hastanelerden nasibimizi aldık. annemin göğsünde kitle vardı mamografi falan çekildi ve kanser teşhisi konuldu ama kötü huylumu iyi huylumu belirsiz biopsi yapılacaktı bütün aile moral sıfır artık onlar ne derse yapılacaktı taki yakın bi prof akrabımızın annemi araştırma hastanesine yönlendirmesiyle bu kabus bitti tekrar mamografi çekildi bişey gözükmedi ama yinede özel hastane ile tutarsız olduğu için biopsi alındı ve ne iyi ne kötü öyle bi tümör olmadığı tespit edildi. Lütfen sende o kıytırık özel hastanelerin doğru olmayan raporlarına çok fazla güvenme. bu arada oğlumun böbreğinde bi sıkıntı var istanbul un en iyi özel hastanesinin birinde 500 tl ye bi film çektirdik prof beğenmedi çapaya gönderdi çapadaki doğru çıktı ve bebebğime hatalı film çekmeleri çok şeye patladı kasımda ameliyat olacak gecikmiş bi şekilde hayırlısı artık. tutki hastasın lütfen moralini yüksek tut sen ayakta durmaya iyileşmeye mecbursun çünkü sen bir annesin
bende kötü bişey çıkmayacağına inanıyorum
üzme kendini
Canım benim lütfen en kötüsünü düşünme, bakacaksın ne kendini üzdüğüne ne de bebeğine üzgün göründüğüne değecek. Hepimiz öyleyiz en ufak bir sıradışılıkta evham yapıyoruz, biraz rahatlamaya çalış göreceksin her şey yolunda gidecek.
700 veriyoruz.
Süt sağma ile ilgili yazım yok ki yavrum. Benim bloğum bebek üzerine değil, günlük gibi bir şey tutuyorum. Kafama eseni ekliyorum. Ata'm hayatımın kocaman bir bölümünü kapladığı için çokca yer alıyor sitemde.
Bloğum: Yazdan Kalan
Burası olduğuna emin misin, karıştırıyor olmayasın?
ismi değişmiş sanırım, ofansifortasaha değil miydi?
kızlar a101'e oyuncak askısı geliyormuş, ben bulabilirsem almayı istiyorum, sizin de belki ihtiyacınız vardır :
A 101 - Hoşgeldiniz
Eki Görüntüle 522533
700 veriyoruz.
Süt sağma ile ilgili yazım yok ki yavrum. Benim bloğum bebek üzerine değil, günlük gibi bir şey tutuyorum. Kafama eseni ekliyorum. Ata'm hayatımın kocaman bir bölümünü kapladığı için çokca yer alıyor sitemde.
Bloğum: Yazdan Kalan
Burası olduğuna emin misin, karıştırıyor olmayasın?
ismi değişmiş sanırım, ofansifortasaha değil miydi?
ben de öyle hatırlıyorum.
eşim diyor ki bu yıl fenerbahçe şampiyon olamayacak. aykut kocaman ve z. yıldırım da gidecek.
alex bir gün antrenör olarak gelecek. ayrılıkta sevdaya dahil ve ayrılanlar halen alex'e sevdalı. bir gün geri döner.
elbette eminim çünkü giriyorum minik atayı seviyorum
konun birinde geçiyodu günlük yazıp atanın içtiği miktarı diyodun
neyse bulurum nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?