2012 Şubat Anneleri

ekmeğin inşaallah olur
senin kahvaltı lapa değil daha güzel
kuş burnunu nasıl veiyorsun marmelattı mı anlatsana biraz

dün gece oğlum annemde kaldı,
geceleri çok huzursuzlanıp uyumadığı için ve benimde bu grip döneminde dinlenmeye ihtiyacım olduğu için annem aldı oğlumu bu gece
evlerimiz yanyana zaten çok sıkıntı olursa gider alırım dedim
oğlumu bıraktıktan sonra eşimle eve gelir gelmez bir boşluk hissettik,
zaten gece bende çok uyuyamadım
çok özledim oğlumu bir gecede rabbim ayırmasın bizi evlatlarımızdan

öyle oluyor ya of diyorsun bırakayım saat kafa dinleyeyim diyorum ama bıraksam aklım hep onda onu düşünmekten daha çok yoruluyorum yaptığımdan birşeyde anlamıyorum zaten
bende kahvaltıda ceviz kepekli ekmek içi yumurta sarısı bide burada yazmıştım sütü kesip yaptığım peyniri veriyorum ben püre yapıyorum ağzına pütür geldimi çıkarıyor miğdesinde ne varsa alıştırmaya çalışıyorum ama nafile dün kemikli kuzu eti haşladım bir dişte sarımsak atmıştım eti çıkarıp içine didiklediğim etleri attım birazda irmik rondodan geçirip yedirdim bu tarz çorbalara bayılıyor bu gün sebze çorbası yapacağım benimde sütüm doyurmuyor artık emzirip arkasından hazırladığım yemeğini veriyorum

evelsi gün bizimde çıkmış
ama çok hareketli ve altını bağlatmak istemiyo kaçıyo dönüyo zor bağlıyorum altını o yüzden pekte iyi bğlayamamış olabilirim
ama prima sızdırıyo ilkkez olmuyo bizdede
memo prima kullanıyo diğerlerini beyenmedi istemedi

onca yolu otobüsle gidemezsiniz birde dönüşü var bunun yazık oğluna

bebek deterjanı dalan roximatik sabun tozu kullanıyorum ben çok çok memnunum hem doğal hemde süper temizliyo hiç yıpratmıyo renkleri canlı kalıyo
makinada 60 derecede yıkıyorum tertemiz bembeyaz çıkıyo ve yumuşacık oluyo
yumuşatıcıda dalin ekliyorum koku versin diye
fiyatıda 4 tl çok uygun

neden yapamıyosun canım çok kolay ben anlatırım sana
bak bugün tarhana yapıcam
buzluktan minik kuzu etini çıkarttım attım sütlük tencereme üzerine içme suyu koydum pişti bekliyo
sonra rondodan geçircem soğuduğu vakit
içinede annemin tarhanasını eklicem pişircem tamamdır bu kadar basit
normaldede kabak kereviz artık ne sebzen varsa minik minik doğruyorum az az sonra kuzu etinide ekliyorum suyunuda ekliyorum koyuyorum kısık ateşe pişince kapatıyorum soğuyunca rondodan geçiriyorum az zeytinyağı ekliyorum tamamdır
bakalım eticicibebe ekmeğini denemedim bulabilirsem bende alıcam

dün gece 11 buçuğa kadar oyun oynadık
sürekli benle oynuyo saniye ayırmıyo gözlerini
sürekli sevmemi öpmemi istiyo
devamlı muck muck durumlarındayız
yorgunluktan filan anlamıyo tabiki ben akşam kaymış gözlerle az uzanma hayali kurarken o cingibi gözlerle benimle şakalaşma derdinde oluyo
birde az eşimle muhabbet etsek veya tv baksam hemen bağırıyo hiçbir diziyi izleyemiyorum devamlı muhabbet etmek zorundayım memoyla
artık söyleyecek söz bulamıyorum onunki kolay huu diyo tek kelimeyle idare ediyo ama ben farklı farklı konuşmak zorundayım
pazarda kadının dediği gibi sen konuşuyonda bu çocuk anlamazki kızım
off off millet deli diyecek en sonunda

hugo 60 derecede bebk çamaşırları küçülmüyor mu

ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum 30-40 la yıkıyorum

bu arada yemek lekeri çıksın diye leke çıkarıcı atıyorum

dalin yumuşatıcı kullanıyorum

deterjan çok almıştım, ucuzdu ama bitince roxi deneyim. sabun tozunun izi kalıyor diyolar ama yüksek derecede kalmıyordur.

yok canım hiç küçülmüyo
40 da filan iyi temizlemiyo
sabuntozu ve çamaşır sodası koyuyorum tertemiz oluyo iz filan kalmıyo
renkli çamaşırlarımı beyazları tülleri hep sabuntozu yıkıyorum renkler çok canlı oluyo tüllerde tertemiz bembeyaz

Biri prima mı dedi? Nefret ediyorum nefret. Bebeğim doğduğunda prima almıştım kullanmaya başladık ama zaman zaman sırtı ıslak oluyordu. Yukarıya doğru çiş yapıyor ondandır dedim taa ki huggies ile tanışına kadar. Şimdi organik pamuklusunu kullanıyorum çok memnunum bir defa üzeri ıslanmadı.

Geçen annem premium care prima almış kullanayım bari dedim. Eşimin gece çekimi vardı, geç geldi eve. Ata'nın beşiğine gitmiş öpeyim diye, dokununca bakmış üstü sırılsıklam. Beni uyandırdı, yavrum defalarca işemiş. Buz gibi olmuş beli, nasıl bela okudum var ya. Aylardır huggies ile her şey yolundaydı. Şimdi annemin aldığı paketi gündüzleri kullanıyorum sık sık değiştiriyorum bitsin gitsin.

ben oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum
3 ay kadar premium care sonrasındada aktif bebek kullandık ve bir kere olsun üstüne geçmedi, nedenki acaba :44:

arkadaşıma gittim kızı çok yaramaz cadı bağırıp duruyo bizimki çok ağladı çayımı bile içemeden geri geldim
evinde pek mutlu digıl digıl deyip duruyo
off ne zaman alışacak insanlara hiç bilmiyorum

ben oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum
3 ay kadar premium care sonrasındada aktif bebek kullandık ve bir kere olsun üstüne geçmedi, nedenki acaba :44:

bende 2 aydır alıyorum prima ilk başlarda molfix kullandım biraz daha kalın diye bıraktım bizdede hiç öyle bi sorun olmadı ya üretimlerinde paket hatası çıkıyor yada suyumu fazla içiriyorsunuz benim oğlum gece kolay kolay su içmez emer sadece anlayamadım bende akşam catloverda öyle dedi tuhaf..

Kızlar 4+ 9 20 kg arası bez kullanan varmı varsa bebek kaç kiloyken kullanmaya başladı ben bugün 1 pakette ondan aldım primanın.bu arada primanın ıslak mendili çok güzelmiş çok memnunum.

Bebeğim tam bir su kuşu, ne zaman versem hayır demez. Hatta suluğunu görürse uzanır. Gece de sık su içiyoruz ama daha minikken yalnızca anne sütü alıyordu öyle olduğu halde prima ile üzeri ıslanıyordu. Bunun su içmeyle ilgisi yok, bize uymadı prima, elimde hiç açılmamış olanlar var. İki numaralar onları da arkadaşım yakında doğuruyor ona hediye edeceğim.

Küçük numaralarını hiç kullanmadım bişey diyemicem 3 numarada geçtim ben primaya...

Ben bu adamı öldürcem yaa yer ayırtmış tutdurdu gidiyoruz diye kafayı yicem istemiyorum diyorum anlamıyo yaaa boşasammı acaba ? Huzur bulurdum.:)

başım ağrıyo tansiyonmudur nedir
hiçbişeyin değişeceği yok hiç kendime vakit ayıramıyorum iyice ezik duruma düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…