- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.021
Bizim doktor baka, patlıcan ve mercimek dışında her şeyi verebilirsiniz demişti. İyice yıkayıp suda bekletip veriyoruz biz ıspanak..
Günaydın kızlar
ekmek yapıyorum fırında bakalım nasıl olacak ilk denemem :))
ekmek yapma makinesi alacaktım ama bu olursa böyle yaparım
gerçi biraz zahmeli hamurunu ta dün öğlen yoğurdum
18 saat mayalanıyormuş mayalandı bekledim b daha karıştırdım tekrar bekledim daha yeni attım fırına
kahvaltıya hazır olacak inşallah :))
severse minnoş da yer belki
ben kahvaltıya yanımıza oturtuyorum Asya'yı eline ekmek veriyorum salatalık veriyorum bi yandan da ufak ekmeklere labne ya da krem peynir sürüp atıyorum ağzına
bi kaşık da kuşburnu yedirmeye çalışıyorum o kadar
bazen de yumurta sarısı veriyorum
ama yumurta sarısı tek olunca bogazına sarar gibi oluyo peynirle karışınca da yemiyo ben de az az yediği kadar veriyorum
nasıl oldun grip geçtimi
dün gece oğlum annemde kaldı,
geceleri çok huzursuzlanıp uyumadığı için ve benimde bu grip döneminde dinlenmeye ihtiyacım olduğu için annem aldı oğlumu bu gece
evlerimiz yanyana zaten çok sıkıntı olursa gider alırım dedim
oğlumu bıraktıktan sonra eşimle eve gelir gelmez bir boşluk hissettik,
zaten gece bende çok uyuyamadım
çok özledim oğlumu bir gecede rabbim ayırmasın bizi evlatlarımızdan
ömer uyandı, emzirdim. bir de baktım belinin sağ tarafı nasıl ıslanmış. sağına yatmayı çok sever. işemiş, işemiş. bezi de sızdırmış. bezimiz prima. sızdırmaz diyen prima. kaliteli diye alıyoruz güya. uyuyan çocuğun altını değiştirdim, üstünü, pijamasını değiştirdim. Allah'tan bu gece nedense uykusu pek ağır, hiç oralı olmadı.
Guneşışığım allah yardımcın olsun inş korktuğun gibi olmaz iyi çıkar sonuçlar üzülme lütfen
catlover bende prima kullanıyorum 12 saat hemde gece almıyorum bişey olmuyo aktif bebek olandan su çokmu içirdin acaba?belki ondan taşmıştır canım
hugo benim adamda aynı öyle oyalasa zaten nefes alırım ama yok az ağlasa tepeme getiriyo bunlara yok bi daha çocuk mocuk...ohhh olsun...
Kızlar eşimle bu akşam konuştum tutdurdu köye gideceğiz diye bide kaynım evli eşi gelmiyo tek geliyo görümcem, tek geliyo benm olcam hizmetci dedim gitmicem işte yaaa çok bekler uğraşamam o kadar milet bide oğlum var yoookk yokkkk hayatta olmazzz...
Empirme hugo doğru demiş sende kocana deki daha fazla çekemem ananı benim beynimi yiyo sustur de canım arada dişini göster ailen varsın duysun onlar seni bilmiyomu sanki hiç üzülme en fazla çektiklerini anlatırsın oda babansa anlar halinden sonuçta evlen diye onlar ısrar etmiş hiç üzülme ezdirme kendini döversemde benim çocuğum sen hiç dövmedenmi büyüttün de sende kaynana..... Yoruluyorum napabilirimde sesini çıkarki anlasın anyayı konyayı ben hiç tınlamam valla boşverrrrr oralı olma sen....
Hugo sorma alışveriş gibisi yok eve sıvıyağ aldım deterjan aldım bingo inş iyi çıkar rinsodan memnun kalmadım ben lekeleri çıkarmadı.persil sıvı ç,ok güzel... Yarında indirimde badiler var oğlana alcam kışlık.bezalcam ona stokta dursun param varken offf offf iş çok paran varken bile huzurun yok bu dünyada yaaa valla borç taksit masraf bitmiyo rabbim olmayanlarada versin in#k hamd olsun bu günümüze...
Neyse ben yatayım oğlan birazdan başlar dönmeye.burda anadolu yakasında yağmur başladı gibi yandım yarın.hadi cümleten iyi geceler.sıkıntıları unutun ve yatın....
Bay bay canlarım....
bugun keçi peyniri koyacagım inşaallah beğenir, ben bayıldım peynire
bir de alt kattaki migros çok küçük, hipp meyve suyu bulamadım, kesin onu deneyeceğim
sinemaksungur vardı burda ne zamadır yok, ondan eti cici bebe ekmeğini duymuştum, çorbasına da onu katıyorum
burası güzel oldu benim için
bir de hugo gibi çorba yapabilmeyi becersem
bebek deterjanı dalan roximatik sabun tozu kullanıyorum ben çok çok memnunum hem doğal hemde süper temizliyo hiç yıpratmıyo renkleri canlı kalıyo
makinada 60 derecede yıkıyorum tertemiz bembeyaz çıkıyo ve yumuşacık oluyo
yumuşatıcıda dalin ekliyorum koku versin diye
fiyatıda 4 tl çok uygun
hugo 60 derecede bebk çamaşırları küçülmüyor mu
ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum 30-40 la yıkıyorum
bu arada yemek lekeri çıksın diye leke çıkarıcı atıyorum
dalin yumuşatıcı kullanıyorum
deterjan çok almıştım, ucuzdu ama bitince roxi deneyim. sabun tozunun izi kalıyor diyolar ama yüksek derecede kalmıyordur.
Biri prima mı dedi? Nefret ediyorum nefret. Bebeğim doğduğunda prima almıştım kullanmaya başladık ama zaman zaman sırtı ıslak oluyordu. Yukarıya doğru çiş yapıyor ondandır dedim taa ki huggies ile tanışına kadar. Şimdi organik pamuklusunu kullanıyorum çok memnunum bir defa üzeri ıslanmadı.
Geçen annem premium care prima almış kullanayım bari dedim. Eşimin gece çekimi vardı, geç geldi eve. Ata'nın beşiğine gitmiş öpeyim diye, dokununca bakmış üstü sırılsıklam. Beni uyandırdı, yavrum defalarca işemiş. Buz gibi olmuş beli, nasıl bela okudum var ya. Aylardır huggies ile her şey yolundaydı. Şimdi annemin aldığı paketi gündüzleri kullanıyorum sık sık değiştiriyorum bitsin gitsin.
ben oğlum doğduğundan beri prima kullanıyorum
3 ay kadar premium care sonrasındada aktif bebek kullandık ve bir kere olsun üstüne geçmedi, nedenki acaba :44:
Küçük numaralarını hiç kullanmadım bişey diyemicem 3 numarada geçtim ben primaya...
Ben bu adamı öldürcem yaa yer ayırtmış tutdurdu gidiyoruz diye kafayı yicem istemiyorum diyorum anlamıyo yaaa boşasammı acaba ? Huzur bulurdum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?