- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.001
bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
bahçeli bir ev eşiminde benimde hayalimiz
bahçeyi komple çitle örteceğiz üstünü dahil ve kuşlarımızı bahçeye salacağız
ağaçlarda oynaycaklar akşamda içeri girecekler
böyle bişey yapmışlar gördük çok beyendik
hayalimiz bu
Ayyy kızlar öyle yorucu bi gün yaşadımki anlatamam önce sizin yazılara cevap yazayım hugo dolaba neler koymuşun aferin valla hamarat gacılarsınız ben hiç bişey atamıyorum daha yaa balık hayalim var ama du bakalım. Empirme sıkma canını canım yaa hepimiz zaman zaman bazen eşle bazen akrabalarla hatta ben kendi anamla bile bu tarz sorunlar yaşıyorum zaman zaman düzelir inş ama annen ablan v.s varsa paylaş bence içine ata ata taşarsın bigün bende bugün eve alışveriş yaptım bankalara uğradım kartları ödedim ev kirasını yolladım akşama misafirim geldi onları daha yeni yolladım bu aradada oğlanla cebelleştim bittim şu anda yani hiç hal kalmadı yorucu bigündü yani kızlar detaylı yazamadım sıpam yatmak istiyo yarım daha iyi yazarım iyi akşamlar size
Evet adını değiştirdim bloğumun, adım soyadımı yazınca bloğa ulaşabiliyorlardı iş çevresinde falan çok fazla görsünler istemedim. Bu arada karavan bizim de hayalimiz :)
Alex yüzünden ben de alt üst oldum. Bu ayrılık uzun sürmez eminim.
Hı burada bahsetmiştim günlük miktarlardan. Bizim ana öğünlerimiz hala süt, ne yerse yesin süt içmezse olmuyor. Biberonu görünce ya da sağdığımı istiyor minik kuş. Hipp'in bebe bisküvisine sütümü ekliyorum birazcık da muz bazen öyle yiyor. Muz kabız yapıyor ben de tadımlık veriyorum.
Hugocum seni okudum da buzluğa Ata için mami attım. Üzerine de tarihleri attım. Üzüm, kaşındıran suyu vs. Sütlerimi de buzluğa atıyorum ileride içer diye.
Gunisigim cok cok gecmis olsun canim yaa burda birbirimizi gormesekte iyi dostluk arkadaslik kurudugumuza inaniyorum birbirimizden fikir alip veriyoruz kendi adima cok faydalaniyorum sizlerle sohbet etmek iyi geliyo hepinizi seviyorum cok uzuldum durumuna ama insallah bisey cikmaz diye umit ediyorum dua ediyorum canim hayirli haberlerini bekliyorum
herşey üstüme geliyor etrafım sanki bana karşı insanlarla dolu insanın anlayananın olmaması ne kadar zor...
ben bekarken biraz içine kapanık sakin sessiz biriydim...öyle evlilik gönül işleri felan ne bileyim utanırdım sıkılırdım işte..ama etraf öylemi ne zaman evleniyosun yokmu biri e sbak bi sen kaldın e yaş 28 oldu annaemin sürekli bana koca bulamaları falan neyse evlen evlen evlen...derken babamın zoruyla eşimle tanıştım bak bunu kaçırma falan derken ne olduğunu anlamadan bide baktım evlenmişim aşık olamdım ama sevdim eşimi babamın arkadaşının kardeşiydi eşim aslında eşim lise mezunu dışardan bakınca adam gibi eli yüzü düzgün akıllı uslu gibi ama bana göre öküzün cahilin önde gideni ama annesini yetiştirmesi ne iş yaptırmış ne bişey alduırmış öyle suya sabuna dokunmadan büyümüş ev geçindirmek nedir eş nedir çocuk nedir pek bilmez her işi anası yapmış hazırcıdır benim eşim
başta herşey güzeldi kendimi rahtlamış hissediyordum evlen baskılarından kurtuldum ya güyaaa..ama cicim ayları çabuk geçti tabi kaynanayla altlı üstlü oturuyoruz en büyük hatayı baştan yaptım ama ev varkenden kıraya cıkmak saçma gelmişti neyse derken hamile kaldım 1 sene sonra 3 aylıkken bebiğimi kaybettim karnımda işte ak koyun kara koyun çıktı ortaya o zamana kadar herşeyime karışıyodu zaten kaynanam ama düşükten sonra çok canımı sıktı beni mkaynanam çok karışır çok konoşur varsa yoksa oğlu sende çalışıyorsun sende bu eve ekmek getiriyorsun demez asla yaranamazsın dünyanın lafını etti yok sakattı yok ben hastaynışım ondan düşmüş bilip bilmeden cannı istediği gibi etrfa yalan ynalış konuşur sonra çok şükür hamile kaldım 9 ay boyunca burnumdan geldi her aldığım kabahat oldu sanki parasını o verdi kendi maşımla yaptım doğum paramı bile kendim biriktirdim bunalrı yaşarken esimde seyretti ben abartıyorum oldu babamlarada fazla belli edemedim aynı ilçded yaşıyoruz ama polyannacılık oynadım en acısıda biraz paylaşmaya kalksam : daha iyiysini bulaydın niye bulmadın cevabı oldu:şimdi bir kızım var dünyalar tatlısı dedim hayırlısıyla oldu ama yine bitmedi düşükten 2 sene sonra olduo arada cektiklerimi allah biliyor neyse yavrum yese suç yemese suç ağlasa suç zırt pırt ininyo asagıya gece gündüz dememden ne özelkaldı ne bişey hoş zaten bişey yoktuya neyse bakamıyosun edemiyosun su aralar diş çıkarıyo çok huysuz ağlıyo en son sen bunu döviyomusun demezmi ben ona kavuşana kadar neler çektim neler yasadım hiç birinde sormadı bile naca in cık laf sok ellrim uyuşuyo baş ağrılarım oluyo sitresten tabi ama ayakta kalmak iyi olmak zorundayım yavrum için gündüz iş akşam kaynanadırdır derken bunaldım sağolsun eşim anası ne derse doğru iyiliğimize söylüyo diye düşünüyor anlamıyor öküz neyse kızlar size saçma gelecek yazdıklarım ama ne bileyim yazdım işte paylaşacak birim yok burası küçükyer dediikodu malum aman babama laf gitmesi nbak kızı geçinemiyo demesinler diye yep içimeatıyorum böyle işte allah size ve yavrularınız ahayırlı mutlu ve sağlıklı ömürler nasıp etsinnn.............burayada yazmasam kafayı yiyecem ne güzel hayallerim vardı ne umutlarım ama hepsi gitti ama olsun kızımd aanne demeye başladı ya o bana yetiyo:))
Ayyy kızlar öyle yorucu bi gün yaşadımki anlatamam önce sizin yazılara cevap yazayım hugo dolaba neler koymuşun aferin valla hamarat gacılarsınız ben hiç bişey atamıyorum daha yaa balık hayalim var ama du bakalım. Empirme sıkma canını canım yaa hepimiz zaman zaman bazen eşle bazen akrabalarla hatta ben kendi anamla bile bu tarz sorunlar yaşıyorum zaman zaman düzelir inş ama annen ablan v.s varsa paylaş bence içine ata ata taşarsın bigün bende bugün eve alışveriş yaptım bankalara uğradım kartları ödedim ev kirasını yolladım akşama misafirim geldi onları daha yeni yolladım bu aradada oğlanla cebelleştim bittim şu anda yani hiç hal kalmadı yorucu bigündü yani kızlar detaylı yazamadım sıpam yatmak istiyo yarım daha iyi yazarım iyi akşamlar size
benim-olan kız sen geçen gün arı mama vermeyin falan demiyor muydun? şimdi çocuga hazır muhallebi veriyon bebişim? ne perhiz bu ne lahana turşusu
muhallebi yapacaksan pirinç unundan yap bence. hugo haklı.
bu arada eti cici bebe mi ülker bebe bisküvisi mi
ay bi türlü şu hippin meyve suyunu deneyemedim. hero baby nin de meyve suyu varmış. ikisini deneyenler fikir yazar mısınız
kız ben içine hi. Bakmadan aldım dr oetkerin muhallebisi ama sevmedi zaten ben yiyorum sonra gördüm prinç unu varmış napcaz onlara muhallebi bende şaşırdım doğru dedim arı sırf prinç unu ama ben dr oetker tozlarınıda ondan sanmıyordum meğer onlarda öyleymiş ben hero yada ülker veriyorum kahvaltısına katıyorum
bu satırları hıçkıra hıçkıra ağlayarak yazıyorum kızlar...
lütfen bana dua edin...
cuma günü herşey netleşecek...
bi kaç zamandır bacaklarımda kendiliğinden oluşmaya başladı.önce alt bacaklarımda başladı,çarptırdım dedim önemsemedim.beyaz tenliyim ve tenim çok hassastır.sonra zamanla üst bacak,kalça vs...oralardada çıktı.bildiğimiz yeşile kahveye bakan mor.üstleri nerde çarptırdım acaba,çarpmış olamam diye tedirgin oldum.öyle bi morlukki çarpsam kesin bilirim.eşimde korktu dün özel hasteneye gittim.dahiliye bölümüne.muayene etti,tam kan sayımı istedi.ve lokositlerimde yani beyaz kan hücrelerimde çok aşırı bir düşüş olduğunu gördük.doktor aynen bu cümleyi kullandı.lokositlerin düşük olması canımızı sıkar,düşük olmasını istemeyiz dedi.
b12 vitamini eksikliğindende düşebilirmiş.bunu üzerine tekrar kan verip b12,ve hebatit değerlerine bakıldı ayrıca üst batın ultrasona soktu.ultrason normal,hepatit değerleri normal,b12 eksikliğide yok.
eksik yazdım :ultrasonla beraber tekrar kan verdim ya,lokosit değerlerininde kendi içinde incelenmesi için preferik yayma testine bakılsın dedi.cuma günü çıkacakmış sonuç.
lösemiden şüphelendi.b12 vitamini eksikliği olmaması da şüpheleri artırdı.
bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli.eğer öyle bi rahatsızlık çıkarsa bebeğime kim bakacak,yanımda kim kalacak hastanede.bebeğim bana muhtaçççç...küçücük daha..lütfen dualarınızı ihmal etymeyin..allah rızası için..
annem ıspanağı yıkar iyice sonra da kaynar suya koyar bir iki dakika, kumu toprağı dökülsün diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?