- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.301
caddede oldu heryer araba kaldırımdaydık
saniyelik olay
hiçbişey yapamadım kıpırdayamadım
şimdide öyle
bi ağlasam açılıcam öyle kötüyüm
ya vursaydı napardım nasıl yaşardım
neden bana değilde çocuğa
psikopat işte hugocuk besbelli. dediğim gibi sen korkunca o da mutlu olmuştur kendince. Allah korusun bunlardan.
hala şoktayım
pazara gittik oğlumla çok keyifliydi arabasında oturdu herkese laf attı bağırdı çok mutluydu herkes dönüp baktı sevdi
dönüşte
allahım nasıl bişey yarabbim
karşıdan bi adam geldi tam yanımızdan geçerken elinde çivili kalın bir sopa varddı birden kaldırıp çocuğun kafasına vurcak gibi hamle yaptı
öylece kalakaldım elim ayağım buzgibi oldum
sonra adam geçti gitti
eve nasıl geldim oğlanı uyuttum bilmiyorum hala şoktayım
selam kızlar
hugo geçmiş olsun dünyada dengesiz çok malesef
bugün hava güzel diye sabahtan dışarı çıktık.kahvaltıya gittik bi simit kafeye.
elime aldım kızımın yoğurdunu peynirini hem ona yediriyorum hem kendim kahvaltı yapıyorum.inanılmaz ama kızım her kaşıpa ağzını açıyordu.sevine sevine yedirdim.saniyeler sonra kokular yükselmeye başladı.kafede müsait bi yerde değştireyim altını dedim.açtım bi baktımki inanamazsınız boynuna kadar çıkmış.kalktık apar topar eve döndük.hooopp banyoya.neyse temizledik.sonra arkadaşlar pikniğe çağırdı kalktık gittik.ben bu seferde elimde meyve püresi aldım gittim.neyse yedirdim kızıma dakikalar sonra yine kokular.açtım altını birde ne göreyim yine boynuna kadar
ben şok tabi.kalktık apar topar yine eve(güzelim pazar günümüz heba oldu anlayacağınız
buaralar her kakada aynı şey oluyor.hep sırtından topluyorum
bu primayı değiştircem huggies denemeyi düşünüyorum
kullanan varmı??
merhaba kızlar biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbet baya ilerlemiş hugo geçmişolsun sanada bu iki gündür kızıma bir haller oldu çok mız mız çok çok çokkk hiçbiryerde durmuyor bende evde onunla kalmak istemiyorum tek başımayken canıma okuyor dün annemlere gitmiştim annem resmen kovaladı bizi kadının başı şişti benim kızın çığırtkanlığından ne zaman ondan önceki günde annemle alışverişe çıkmıştık mağazadaki kaıdın nili öyle çok sıkıştırdıki sürekli kucağına istiyor ağlar diyorum kanguruda olduğu için alamadı hayalimdeki kız çocuğu dedi durdu of annemde bende sıkıldık artık kadının ilgisinden neyse çıktık kız o gün bu gündür kudurdu resmen nazara inanırım ama öyle aman aman sakınmam yani yani kafamı takmam böyle şeylere ama bazen gerçekten sakınmak gerekiyor belkide
bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş sanırım neden o kadar mızmızki benimkide yapıyo ama genelde bi sıkıntısı varsa yapıyo çoğunlukla açsa yada uykusu varsa huzursuz oluyo buda normal sanırım belki dişindendir canım düzelir inş benimkide diş çıkarırken gece sabaha kadar döndü durdu şimdi patladılar rahat allaha şükür geçecek bu günler
kızlar benim oğlan daha şimdiden 1 kül tablası 1 de şekerlik kapağını kırdı çekip alırken yere düşürdü gitti canı sağolsun.kimbilir yürürken neler olcak en zoruda temizlemek .... Kızamıyo insan ondan daha kıymetlim ne varki bu evde olsun napayım...
ben bugün kötü bir gün geçirdim akşamda kötüydü
eşime söylemiştim hemen geldi gayet sakin normal
bende kızdım nasıl sakin karşılıyo diye
diyooki ben balıktan geleyim diye yalan söylüyo olmayasın
zaten üzgündüm tuz biber ekti
kipaya gittik memoya alışveriş yaptık geldik
çok ilgisizleştin dedim cevap aynen şu
annemi kötüleyip duruyosun sende
annesi haklıymış falan filan onu koruyo
hiç cevap vermedim annesi ne yapsa haklı diyecek bişey yok
çocuk uyudu tan tun kapı vuruyo sessiz ol diyorum adam rahat bikere yapmasa ikinciye yine yapıyo
yarın annemin evine gidiyorum dedim senden baba olmaz sen gez toz hayatını yaşa dahada arkana bakma oğlum var diye dedim
işte sen benden ayrılmak için yapıyosun böyle bilmemne bik bik bik
gitmicem ama soğudum bianda
sen de laf söyleme artık annesine boşver. sanırım da boşveriyorsun artık. en son gittiğinizde hiç muhattap olmadığını yazmıştın. eşine de bir şey söyleme. annesi de haksız da olsa laf getirtmiyor demek ki. sen de davranışlarını ona göre şekillendirirsin. kaynananla mesafeli olursun, eşinle de onun hakkında konuşmazsın. sen kendi yuvana bak hugocuk. kapı vurma konusunda da erkeklerden o kadar düşünce bekleme. maalesef bizim kadar hassas, düşünceli olamıyorlar bebeklere karşı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?