2012 Şubat Anneleri

caddede oldu heryer araba kaldırımdaydık
saniyelik olay
hiçbişey yapamadım kıpırdayamadım
şimdide öyle
bi ağlasam açılıcam öyle kötüyüm

Allah cezasını versin onun. seni korkutup aklı sıra sevinmiştir içinden. verilmiş sadakanız varmış, üzülme geçmiş bitmiş artık. Allah bir daha karşılaştırmasın böyleleriyle.

Slm kizlaar nasilsinizz bebisler iyidir insallah aysebahar gelmis gitmis yaa 4 taneyle nasil yapiyor sirrini alcam ondan:))
Bu arada yazmayi unuttum ben kizimin disi cikti iki haftadan fazla oldu digeride gorunuyo artik bugun yarin cikar bi isiriyo bizi o dislerle esim diyor disciden randevu alalim gidip cektirelim:)dedim cikana kadar neler cektim aa:))haftaya aylik kontrolumuz var bakalim boyu kilosu nasil olcak bebisimin.bastaki kusmalardan cok almamistir ama bakalim.
Oglumu soracak olursaniz suynda yuzup yuzup duruyo oglum kal orda diyorum burasi sogk artik napcan kis geldi:))kontrole gittik iyi dedi sukur zayif dedi e dinlenemiyom yememde pek duzenli deil artik dikkat ederim.ocakta sezaryen gunu verecek ikinci haftasi muhtemelen bisey kalmadi yaa dua edin banaa.esm diyo bizi kafamizda huniyle bulursunuz dedim o hunili ben olurum sen ise gidicen:))
Ev olayi konusulmus gecmisi tam okuyamadimda bizim ev 3+1 185 metrekare ama hic hic sigmiyoruz cok fazla esyam var kizimin odasi yok simdilik cock odasinda esimin calisma masasi genc odasi gibi bi yatagi felan var ilerde kizim yatar kosu bandi spor aletleri su karin icin olan bi alet adini bile bilmiyom depo gibi dolu karyola yatak odamizda henuz digeri olunca olcak hiiiiic bilmiyomm:)
Ben kactim kizlar esim azrayi uyuttu beni bekliyo:))))

cvp veren herkese çok teşekkür ederim sizin tavsiyenizle elektrikli pompaya
karar verdim, ben öğretmenim mecburen bebeğimi anneme bırakıp gitcem bu yüzden
süt pompasına ihtiyacım var ama dediğiniz gibi acil değil doğduktan sonra da alabilirim
teşekkürler verdiğiniz fikirler için...

Noldu kızlar ben kaçırdım olayı tekrar anne olacaklara kolaylıklar dilerim Allah tamamını erdirsin inş sağ sağlim doğsunlar kızlarrr darısı başıma olmasın daaa allah vermesin şimdi....daha sonra firim değişir belki bilmiyorum zor bi doğum geçirdim unutamıyorumdaa.

selam kızlar
hugo geçmiş olsun dünyada dengesiz çok malesef
bugün hava güzel diye sabahtan dışarı çıktık.kahvaltıya gittik bi simit kafeye.
elime aldım kızımın yoğurdunu peynirini hem ona yediriyorum hem kendim kahvaltı yapıyorum.inanılmaz ama kızım her kaşıpa ağzını açıyordu.sevine sevine yedirdim.saniyeler sonra kokular yükselmeye başladı.kafede müsait bi yerde değştireyim altını dedim.açtım bi baktımki inanamazsınız boynuna kadar çıkmış.kalktık apar topar eve döndük.hooopp banyoya.neyse temizledik.sonra arkadaşlar pikniğe çağırdı kalktık gittik.ben bu seferde elimde meyve püresi aldım gittim.neyse yedirdim kızıma dakikalar sonra yine kokular.açtım altını birde ne göreyim yine boynuna kadar
ben şok tabi.kalktık apar topar yine eve(güzelim pazar günümüz heba oldu anlayacağınız
buaralar her kakada aynı şey oluyor.hep sırtından topluyorum
bu primayı değiştircem huggies denemeyi düşünüyorum
kullanan varmı??

akıl hastasıdır canım korkma tepki versen belki daha kötü olurdu allah korumuş memoyu nazar vardır oku canım bol bol....

maşallah senin kızda pazar gününü bok etmiş:) tabiri caizse bezi büyükmü biraz neden dışarı çıkıyorki ya çok evirdin çevirdin bebeği ondan taştı cıvıksa birazsa ondanda olur anlamıyorum neden sizde prima sorun yaratıyo yahıuuu bende kullanıyorum ama yapar yapmaz alıyorum ben...

Ahhh ahhhh ben oğlanla dışarda bi cafede bişey yemeye bile korkuyorum herşeye el atıyo diye.... Bakalım bu çarşamba hep beraberiz belki bizde bişeyler yaparızz

merhaba kızlar biraz geçmişe bakayım dedim ama muhabbet baya ilerlemiş hugo geçmişolsun sanada bu iki gündür kızıma bir haller oldu çok mız mız çok çok çokkk hiçbiryerde durmuyor bende evde onunla kalmak istemiyorum tek başımayken canıma okuyor dün annemlere gitmiştim annem resmen kovaladı bizi kadının başı şişti benim kızın çığırtkanlığından ne zaman ondan önceki günde annemle alışverişe çıkmıştık mağazadaki kaıdın nili öyle çok sıkıştırdıki sürekli kucağına istiyor ağlar diyorum kanguruda olduğu için alamadı hayalimdeki kız çocuğu dedi durdu of annemde bende sıkıldık artık kadının ilgisinden neyse çıktık kız o gün bu gündür kudurdu resmen nazara inanırım ama öyle aman aman sakınmam yani yani kafamı takmam böyle şeylere ama bazen gerçekten sakınmak gerekiyor belkide

Nisane Ben huggies kullanıyorum bir kere taşmadı daha, prima ile bebeğimin hep sırtı ıslak oluyor, aylardır kullanmadım.

Hugocuk
Geçmiş olsun, korkmaz mı insan ya. Öyle durumlarda refleksler de zayıflıyor, donakalıyor insan. Tanrı iyilerle karşılaştırsın miniklerimizi.

Biz de çekirdek aile olarak akşama kadar birlikteydik. Akşam eşim işe gitti yine ama olsun. Denize gittik, kesmedi Dim çayı var burada müthiş güzel suyu oraya da gittik. Ama çay suyu soğuk diye Ata yalnızca denize girdi. Yemek yerken mama sandalyesi verdiler, oturtmadım. Temiz görünüyordu ama içime sinmedi. Arabasına oturttuk, kavanoz maması almıştım onu yedirdim. Sütümü de götürmüştüm zaten. Masadan da bir şeyler verdim. Ağız hep balık gibi açılıyor, elimde bekletsem hemen elime uzanıp ağzına sokmaya çalışıyor. Aç :)

Kimse yokmu yavvv kızlar neden primadan hep şikayetçisiniz yaaa hepte ıslaklık sorun çözemedim bizde olmuyo 2 aydır kullanıyorum ama paket hatasımı var acaba?varsada hep sizleremi denk geliyo valla şaştım kaldım...huggıesi aslında bende merak ediyorum cesaret edip alamadım çok kalın diyenler olmuş hugocum nasılsın şimdi memo nasıl?sıkma canını sakın akıl hastasıdır kesin allah korumuş ya vursaydı bebeğe....benimde pazarda telefonumu çalıcaktı bi kadın yakaladım ama bişey yapamadan dona kalmıştım allaha havale ediyorum seni diyebildim sadece o zaman çok zor bişey ama tepki veremiyosun o an sonra kendine kızıyosun ucuz kurtuldun boşver

bebeklerimiz aynı zamanda doğmuş sanırım neden o kadar mızmızki benimkide yapıyo ama genelde bi sıkıntısı varsa yapıyo çoğunlukla açsa yada uykusu varsa huzursuz oluyo buda normal sanırım belki dişindendir canım düzelir inş benimkide diş çıkarırken gece sabaha kadar döndü durdu şimdi patladılar rahat allaha şükür geçecek bu günler

kızlar benim oğlan daha şimdiden 1 kül tablası 1 de şekerlik kapağını kırdı çekip alırken yere düşürdü gitti canı sağolsun.kimbilir yürürken neler olcak en zoruda temizlemek .... Kızamıyo insan ondan daha kıymetlim ne varki bu evde olsun napayım...

ben de geçen gün huggies aldım. molfix tarzı bir bez. kalın. prima gibi ince değil ama ben de memnun kaldım. ancak şöyle bir durum var, primada 4 kullanıyorduk, huggies'te 4 küçük gibi. 4+ alsam daha iyi olacakmış.

benim_olan, oğlum o gün çok su içmişti, çişi taşmıştı bizimkinin primadan. yoksa incelik açısından prima'yı çok beğeniyorum, hiçbiri onun gibi değil.

canı sağolsun onun, o kırsın annesi temizler :)

bizimki de komşuların geldiği gün, misafirler gitti, ben de evi toparlıyorum, mutfağa gittim, şargırtı sesi, bir gittim baktım, sehpayı düşürmüş, üstündeki bardaklar da hopp aşağıya. elim ayağım titredi nasıl bir manzarayla karşılaşacağım diye. Allah'tan oğluma birşey olmamış. ne kızdım kendime, ihmalkarlığıma.

ben bugün kötü bir gün geçirdim akşamda kötüydü
eşime söylemiştim hemen geldi gayet sakin normal
bende kızdım nasıl sakin karşılıyo diye
diyooki ben balıktan geleyim diye yalan söylüyo olmayasın
zaten üzgündüm tuz biber ekti
kipaya gittik memoya alışveriş yaptık geldik
çok ilgisizleştin dedim cevap aynen şu
annemi kötüleyip duruyosun sende
annesi haklıymış falan filan onu koruyo
hiç cevap vermedim annesi ne yapsa haklı diyecek bişey yok
çocuk uyudu tan tun kapı vuruyo sessiz ol diyorum adam rahat bikere yapmasa ikinciye yine yapıyo
yarın annemin evine gidiyorum dedim senden baba olmaz sen gez toz hayatını yaşa dahada arkana bakma oğlum var diye dedim
işte sen benden ayrılmak için yapıyosun böyle bilmemne bik bik bik
gitmicem ama soğudum bianda

sen de laf söyleme artık annesine boşver. sanırım da boşveriyorsun artık. en son gittiğinizde hiç muhattap olmadığını yazmıştın. eşine de bir şey söyleme. annesi de haksız da olsa laf getirtmiyor demek ki. sen de davranışlarını ona göre şekillendirirsin. kaynananla mesafeli olursun, eşinle de onun hakkında konuşmazsın. sen kendi yuvana bak hugocuk. kapı vurma konusunda da erkeklerden o kadar düşünce bekleme. maalesef bizim kadar hassas, düşünceli olamıyorlar bebeklere karşı.

kurbanlarını yine öbür oğluna yolllamışlar bizimkine dadanacaklar yine
kendi kurbanlarını yolluyorlar sonra bizimki orda kesiliyo yarı yarıya bölüşüyoruz
babmda ev aldıya oturduğumuz evi
kredisini ödüyo hiç kira vermiyoruz ama babam sıkışıyo bazen
dedimki bu senede kurbanı bizde keselim baj bizimkilerin durumu sıkışık dedim
ben bizimkiler söz verdim kurban bizde kesilcek onlar ailem bik bik bik
bende artık dayanamadım sen aileni düşünüyosunda benimkiler kredi ödüyo sırf biz kirada oturmayalım diye dedim
ama dediğin gibi yine onlar haklı
ama benimde çok ağırıma gitti bizimkiler destek olup yardım ederken o ailesini düşünüyo
dahada hiçbir yardım hiçbirşey almam dara düşürmem ailemi

belkide en güzeli ayrılık
artık sinirlerim eskisi kadar sağlam değil
hep ailesini koruyo
içine at at at
görmezden gel gel nereye kadar
ailesi herzaman bizden çok daha değerli kıymetli
haklıda olsan hep ailesini tutuyo
ne ailesi nede kendisi değer kıymet bilmiyo varsa yoksa kendileri
artık yoruldum
çocuk oldu öncelik olması lazımken hala ailem ailem
ben ilgileniyorum diye çocukla ilgilendiğide yok
zaten yanlızım sabha gidiyo akşam geliyo haftada bir günde izni var hayatta evde durmaz duramaz
çocukla yanlızım
sıkıntıya gelemiyo dağınıl evle hiç ilgisi yok
devamlı beni suçlar haksız görür
çok üzüldüm bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…