2012 Şubat Anneleri

ben de dün aldım ilk kez diş kaşıma bisküvisi. yaladı yaladı, kırt diye bir kırdı, ooo dedim oğlum hemen kırılmaz bu, kırık parçayı attım ağzıma, ben de sebeplendim

ev işini yapıyorum, zor gelmiyor da, olmazsa artık sadece cam için ben de çağırıcam birini. ben yapamam mümkün değil.

zaten memoda diş kaşımıyo kırt kırt yiyo
dişeri olmasada yiyebiliyo diş etleriyle ısırıyo
iki bisküviyi yedi dahada vermedim

ne demişler kendi işini kendin yap
eşime iş konusunda güvenmediğimden
memoyu uyutur uyutmaz bismillah dedim
evin bir ucundaki odadaki konsolu ittire ittire salona getirdim
kocaman kütük gibi
kapılardan çıkartmak ve sokmak çok zor oldu
biara nerdeyse pes edecektim
salondaki kitaplığıda alıp misafir odasına taşıdım
nerdeyse televizyonu kaldırırken düşürecektim
neysek, kazasız belasız yerleştirdim
birtek memonun odasındaki koltuk kaldı diğer odaya taşınacak
belim kopuyo ağrıdan çok yoruldum
eşim geldi hemen balık açntam nerde geç kaldım diye koşa koşa
ondan iş beklesen yandın zaten gevşeklikten bi iş yapmaz
baktı napıyosun daha 2 hafta var bazanın gelmesine diyooo
adam en geç iki haftada gelir dedi belkide bikaç güne gelir napcaz o zaman dedim bakıyo alık alık

kumandanın pilini çıkarıp verdim memoya
pek sevindi konuşup duruyo
yorgunluktan öldüm memoda sıkılıyo oynatcak halim yok kumandayı verdim

kumandanın pilini çıkarıp verdim memoya
pek sevindi konuşup duruyo
yorgunluktan öldüm memoda sıkılıyo oynatcak halim yok kumandayı verdim

bizde de kullanılmayan bir kumanda var, ömer'in en sevdiklerinden. bir de doğduğunda gelen fenerbahçeli ayakkabısı.

bir sürü oyuncağı var (ablasından kalanlar çok oldu) ama onun en sevdikleri, kumanda, ayakkabı, boş sakız kutusu(plastik olanlardan), 500ml'lik pet şişe

ben de bir şeyi kafama taktım mı mutlaka olacak. mesela o konsolu istiyorsam başka odaya geçirmek, eşim yardım etsin etmesin o konsol öbür odaya geçer. sen de sanırım öylesin hugocuk. ama çok da zorlama bel fıtığı olursun Allah korusun. koltuğu da bırak kocan taşısın.

evet bende özlüyorum.bende egeliyim oğlumun adı furkan ege

melitta hep ege taraflarında yaşamak istemişimdir bende:))benim kızımın adıda nisa

.

canım evin duvarını karşıdan karşıya deliyosun alıyosun 2 çamaşır ipi geçiriyosun bi battaniye yapıosun kafana göre salıncağını
ev sahibine çıkarken badana sözü verdik tabi
bizimki bu hafta iki akşam balık yedi
Her hafta böyle iki akşam balık tuttursam süper olacak
Bi de bu dönem palamut lezzetli olurmuş ondan deniyciim.
eşimde bu akşam almış palamut ama nasıl yapıcamı bilemedim valla
yarın bi çaresine bakıcam artık.inş sever hanımefendi:))

Nisanecim çalışma saatlerin hep bumu bayağı kısa iyi sevindim çok ayrı kalmıyosun inş canım iyi çıkar bakıcı....
evet canım aslında 12 de çıkıyorum ama malesef okulun olduğu köyden araba bulamıyorum.yemek arabasıyla dönmek zorunda kalıyorum oda saat 13.30 u buluyor.
süt iznimi kullandığım için böyle bu sene

marifetli hatunsun vesselam
buarada hugo kızıma kuzu etini haşlayıp çorbasına katıp yedirdim
ama sevmedi ağır geldi sanırım kustu malesef
ama pes etmicem denemeye devam

sabahtan beri temizlik yap çamaşır yıka
akşama misafir var hazırlık yap öldüm bittim
şimdide misafirleri bekliyorum elimde bilgisayarla:))
bacağım ağrımış yorgunluktan
şu haftasonları 3 gün olmalıymış:44:

evet canım aynen öyle
adamlar yatağı getirdilermi siz bekleyin ben bi evi değiştireyim diyememki
memonun odası çok büyük değil ayarlamam lazımdı
neyse bitti çok şükür

evet canım aynen öyle
adamlar yatağı getirdilermi siz bekleyin ben bi evi değiştireyim diyememki
memonun odası çok büyük değil ayarlamam lazımdı
neyse bitti çok şükür

güle güle kullanın canım şimdiden. bizim de çocuk odası çok küçük ve ev 2+1. bakalım iki çocuk nasıl sığacak odaya

gerçi evsahibinin bir evi, kiracının bin evi, biz de seneye taşınırız yine. değil mi durasella baktık gördük sığmıyoruz 6. ya, 7. ye taşınırız

Son düzenleme:
Durasella o gelin senmisin yoksa videodaki....çok güzel bi fikir olmuş allah ayırmasın....

Yok yav ben klibi hazırladım, amin diyeyim yine de :)

Hee yavrum her ev bizim :) 3+1 şimdi tuttuğumuz ev pencere sayısı da çok fazla perde konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. Özellikle salon boydan boya cam, yenileyeceğim perdeleri öyle görünüyor. Halıları da değiştiriyorum salak gibi shaggy almıştım şimdi bebeğim emekliyor, potansiyel tehlike içinde yok yok, dert bitmiyor yav.

bizim diğer evimiz çok büyük çok rahat ama işte eşimin iş yerine ters ve bu ev sıfırdı sıfır ev tabiki yepyeni olunca burda kalalım dedik
120 metrekare 3+1 bizimkide
işte semti çok güzel öğretmen sitelerini yanı heryer öğretmen apartmanı
dolayısıyla çok kouşuyorlarr
pazara çarşıya yakın diğer ev uzak

benimde salonumda shaggy vardı dediğin gibi içinde yok yok valla neden aldıysam annem o kadar alma dedi dinlemedim
allahtan normal halıda almıştım şimdi onları yaydım

buraya taşınmadan önce, yeşillikler içinde, güzel bir semtte 3+1 bulduk ama merkezi sistemdi. gece ısıtma olmadığından, çocuklar üstünü açıyor uyurken diye istemedik, şimdi oturduğumuz yere taşındık. burası da konum olarak çok merkezi.

hugocuk sıfır evleri çok severim. ilk sen kullanmaya başlıyorsun mutfağı, tuvaleti. biz de taşınmadan önce baştan aşağı ev sahibi tadilat yaptırdı, 3 hafta burayı bekledik ama iyi oldu.

benim kızımın adı da elif azra :) memleketim diye demiyorum ama izmir çok güzel bir yer.Türkiye min herbir köşesi ayrı bir güzel.zaten biliyordum kıymetini ama ayrı kalınca anladım değerini.

bende bittim.hergün aynı yemek iş ev camlar kapılar perdeler çamaşırlar topla ,ser ,yıka,bulaşıkları diz ,yerleştir ,banyoyu temizle , çamaşırları ütüle.birde bebeklere ilgi ,ayrı çorba ,mama birde koca bebeğime (eşime) ilgi , alaka ,mama derken bi yığılıyorum bebeklerin yanına onlarla hem oyna hem dinlen taaaki uyuyana kadar.birde geceleri kalk mama yap yedir.nasıl sabah nasıl akşam bilmiyorum

sahiden nasıl geçti 7 ay yahu ?:44:

annemin evi de sıfırdı iki ay kaldım ama sefasını süremeden evlendim

benimde salonumda shaggy vardı dediğin gibi içinde yok yok valla neden aldıysam annem o kadar alma dedi dinlemedim
allahtan normal halıda almıştım şimdi onları yaydım

Aynen öyle, benim annem de karşı çıkmıştı aldım işte. Ara sıra eşimle balkonda ters çevirip temizliyoruz, eşim "Ekmek için bozukluk ararsak, halıyı silkeleyelim kesin düşer." diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…