- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.261
ben de dün aldım ilk kez diş kaşıma bisküvisi. yaladı yaladı, kırt diye bir kırdı, ooo dedim oğlum hemen kırılmaz bu, kırık parçayı attım ağzıma, ben de sebeplendim
ev işini yapıyorum, zor gelmiyor da, olmazsa artık sadece cam için ben de çağırıcam birini. ben yapamam mümkün değil.
Canım bize doktor multitabs diye bi vitamin verdi bu gidişimizde her gün bir cc verilecek ama ben yine b gün verip bir gün vermiyorum
Zaten devit3 den ancak bir şişe bitirmiştim ferro yu hiç vermedim bundan bakalım kaç şişe bitircez
Günaydın canım bu tost makinesi işi bana çok mantıklı geldi
Benim silex diye bir tost makinem var içinde kek bile yapıyorum
ama balık pişirmek aklıma gelmedi mutlaka deniycem.
biliyorum o vitamini kullanan arkadaşlar vardı.ben demir ilacı veriyorum doktorumuz şimdi çinkolu demir ilacı verdi.dvit kullanıyorum.ilk doğduklarında acd3 veriyordum ama bebeklerimi ishal yaptı.dvit e geçtik.
kek i ilk defa duydum nasıl pişiriyorsun?bildiğimiz tost makinesi mi? tadı nasıl oluyor?
Canım senin ev lojman anladığım kadarıyla
Allah gönlüne göre gepgeniş bir ev versin sana
evet ama bildiğimiz evlerden değil.inşallah kendi evim müstakil bahçeli güzel bir ev olur inşallah.
ne guzel bende istikrarli bi sekilde ayakta veya yatakta sallamayi kesip uyumaya alistiricam p,tesi baslicam sol saltanat gunleri 2 saat surermis uyumasi aglamasina dayanmaya calisicam uyku kocundan aldigim direktiflerle baslicaz bakalim,
Yes ta kendileri:)
Kizim kucuk kucuk olsada bir iki adim emekliyor one dogru bir haftaya soker sonra kosturmaca baslar pesinde benim saltanatligiminda son gunleri:)
şimdi annem geldi de azcık rahatladım.geçen günde ada süresini uzattı eşim iki ay daha yanımda kalıcak annem :)iki ay daha rahatım iyi oluyor annem bebeklerle ilgilenirken benim aklım bebeklerde kalmıyor içim rahat bi şekilde temizliğimi yemeğimi yapıyorum.annem geleceği zamanda korkuyordum ya düzenimiz bozulursa diye şükür korktuğum gibi olmadı.
yandık şimdiki günlerimiz iyi günlerimiz sanırım emeklediğinde hiç tutamicaz peşlerinden koşacaz anca uyurlarken rahat edicez
hayır canım bi problem yok zaten erken kapanacak diye söylemişti drumuz zaten 4aydan öncesi tehlikeliymiş ama tedbir amaçlı çocuk nöroloğuna götürüldü bi sorun yok ayrıca beyin için usg çekildi bıngıldak kapanınca beyin gelişimi bitmezmiş önemli olan kemiklerin açık olmasıymış ondada sorun yok zaten problem görüldüğünde deviti kesiyolarmış.. devit 4üde duydum ama ne zaman geçiliyo bilmiyorum bende
çok güzel.çünkü bi arkadaşım bana da demişti.dikkat et diye.sürekli takip ediyordum.şimdilik bi sorun yok.acaba dvit4 te aynı sorunu yapıyor mudur ki ?
ne zaman sona erecek bu vitaminler ilaçlar?bilen var mı acaba?
kumandanın pilini çıkarıp verdim memoya
pek sevindi konuşup duruyo
yorgunluktan öldüm memoda sıkılıyo oynatcak halim yok kumandayı verdim
ne demişler kendi işini kendin yap
eşime iş konusunda güvenmediğimden
memoyu uyutur uyutmaz bismillah dedim
evin bir ucundaki odadaki konsolu ittire ittire salona getirdim
kocaman kütük gibi
kapılardan çıkartmak ve sokmak çok zor oldu
biara nerdeyse pes edecektim
salondaki kitaplığıda alıp misafir odasına taşıdım
nerdeyse televizyonu kaldırırken düşürecektim
neysek, kazasız belasız yerleştirdim
birtek memonun odasındaki koltuk kaldı diğer odaya taşınacak
belim kopuyo ağrıdan çok yoruldum
eşim geldi hemen balık açntam nerde geç kaldım diye koşa koşa
ondan iş beklesen yandın zaten gevşeklikten bi iş yapmaz
baktı napıyosun daha 2 hafta var bazanın gelmesine diyooo
adam en geç iki haftada gelir dedi belkide bikaç güne gelir napcaz o zaman dedim bakıyo alık alık
evet bende özlüyorum.bende egeliyim oğlumun adı furkan ege
melitta hep ege taraflarında yaşamak istemişimdir bende:))benim kızımın adıda nisa
.
kolikten ne çektim ahh ahh inanki psikolojim bozuldu ve hala oğlum ağlasın elim ayağıma dolaşıyo
kolikken bir ümit herşeyii deniyosun işte bizimde hamak o kolik günlerdendi
sizinkinin büyümesi iyi değil bizimki dar gelince küçük gelince kendi istedi arkadaşımın kıızıda kolikti aynı hamak ondada var o da küçük gelince sıkışınca kız kendi istememiş ama onun park yatağı sallanmıyo o yüzden dizlerinde sallıyo uyutup öyle yatırıyo yatağına
bizim yatak güzel sallanıyo o yüzden çok sevdi
sizin yatak büyümesin canım o zaman sıkılır anlar ordayatmaktan vazgeçer
çok zor oluyo hiçbişey yapamıyosun sessiz sessiz gezsen dahi uyanıyo hemen
birisi gelecek olsa dert valla
sizin salıncak nasıl bir salınakki öyle büyüyo uzuyo genişliyo :44:
eşimde bu akşam almış palamut ama nasıl yapıcamı bilemedim vallabizimki bu hafta iki akşam balık yedi
Her hafta böyle iki akşam balık tuttursam süper olacak
Bi de bu dönem palamut lezzetli olurmuş ondan deniyciim.
evet canım aslında 12 de çıkıyorum ama malesef okulun olduğu köyden araba bulamıyorum.yemek arabasıyla dönmek zorunda kalıyorum oda saat 13.30 u buluyor.Nisanecim çalışma saatlerin hep bumu bayağı kısa iyi sevindim çok ayrı kalmıyosun inş canım iyi çıkar bakıcı....
ne demişler kendi işini kendin yap
eşime iş konusunda güvenmediğimden
memoyu uyutur uyutmaz bismillah dedim
evin bir ucundaki odadaki konsolu ittire ittire salona getirdim
kocaman kütük gibi
kapılardan çıkartmak ve sokmak çok zor oldu
biara nerdeyse pes edecektim
salondaki kitaplığıda alıp misafir odasına taşıdım
nerdeyse televizyonu kaldırırken düşürecektim
neysek, kazasız belasız yerleştirdim
birtek memonun odasındaki koltuk kaldı diğer odaya taşınacak
belim kopuyo ağrıdan çok yoruldum
eşim geldi hemen balık açntam nerde geç kaldım diye koşa koşa
ondan iş beklesen yandın zaten gevşeklikten bi iş yapmaz
baktı napıyosun daha 2 hafta var bazanın gelmesine diyooo
adam en geç iki haftada gelir dedi belkide bikaç güne gelir napcaz o zaman dedim bakıyo alık alık
ben de bir şeyi kafama taktım mı mutlaka olacak. mesela o konsolu istiyorsam başka odaya geçirmek, eşim yardım etsin etmesin o konsol öbür odaya geçer. sen de sanırım öylesin hugocuk. ama çok da zorlama bel fıtığı olursun Allah korusun. koltuğu da bırak kocan taşısın.
evet canım aynen öyle
adamlar yatağı getirdilermi siz bekleyin ben bi evi değiştireyim diyememki
memonun odası çok büyük değil ayarlamam lazımdı
neyse bitti çok şükür
Durasella o gelin senmisin yoksa videodaki....çok güzel bi fikir olmuş allah ayırmasın....
güle güle kullanın canım şimdiden. bizim de çocuk odası çok küçük ve ev 2+1. bakalım iki çocuk nasıl sığacak odaya
gerçi evsahibinin bir evi, kiracının bin evi, biz de seneye taşınırız yine. değil mi durasellabaktık gördük sığmıyoruz 6. ya, 7. ye taşınırız
güle güle kullanın canım şimdiden. bizim de çocuk odası çok küçük ve ev 2+1. bakalım iki çocuk nasıl sığacak odaya
gerçi evsahibinin bir evi, kiracının bin evi, biz de seneye taşınırız yine. değil mi durasellabaktık gördük sığmıyoruz 6. ya, 7. ye taşınırız
Yok yav ben klibi hazırladım, amin diyeyim yine de :)
Hee yavrum her ev bizim :) 3+1 şimdi tuttuğumuz ev pencere sayısı da çok fazla perde konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. Özellikle salon boydan boya cam, yenileyeceğim perdeleri öyle görünüyor. Halıları da değiştiriyorum salak gibi shaggy almıştım şimdi bebeğim emekliyor, potansiyel tehlike içinde yok yok, dert bitmiyor yav.
bizim diğer evimiz çok büyük çok rahat ama işte eşimin iş yerine ters ve bu ev sıfırdı sıfır ev tabiki yepyeni olunca burda kalalım dedik
120 metrekare 3+1 bizimkide
işte semti çok güzel öğretmen sitelerini yanı heryer öğretmen apartmanı
dolayısıyla çok kouşuyorlarr
pazara çarşıya yakın diğer ev uzak
Hee yavrum her ev bizim :) 3+1 şimdi tuttuğumuz ev pencere sayısı da çok fazla perde konusunda ne yapacağımı bilemiyorum. Özellikle salon boydan boya cam, yenileyeceğim perdeleri öyle görünüyor. Halıları da değiştiriyorum salak gibi shaggy almıştım şimdi bebeğim emekliyor, potansiyel tehlike içinde yok yok, dert bitmiyor yav.
sabahtan beri temizlik yap çamaşır yıka
akşama misafir var hazırlık yap öldüm bittim
şimdide misafirleri bekliyorum elimde bilgisayarla:))
bacağım ağrımış yorgunluktan
şu haftasonları 3 gün olmalıymış:44:
buraya taşınmadan önce, yeşillikler içinde, güzel bir semtte 3+1 bulduk ama merkezi sistemdi. gece ısıtma olmadığından, çocuklar üstünü açıyor uyurken diye istemedik, şimdi oturduğumuz yere taşındık. burası da konum olarak çok merkezi.
hugocuk sıfır evleri çok severim. ilk sen kullanmaya başlıyorsun mutfağı, tuvaleti. biz de taşınmadan önce baştan aşağı ev sahibi tadilat yaptırdı, 3 hafta burayı bekledik ama iyi oldu.
benimde salonumda shaggy vardı dediğin gibi içinde yok yok valla neden aldıysam annem o kadar alma dedi dinlemedim
allahtan normal halıda almıştım şimdi onları yaydım
kedicim bi yorgunluk kayfesi yapta içek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?