- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.681
doğru valla bir gün öncekinden faklı
daha dün dönemiyordu bile ne çabuk geçti gitti o günler
Yok canım eşim Ankaralı ama dediğin gibi tipi karadenizli :))
Maşallah maşallah kocişe
hepimizin kocaları hayatın ortak olduğunu bilse ne güzel olur
Evet ya kocaman oldular bile :)) zaman hızlı geçiyor. Bu arada ben de samsunluyum.
Çocuk lafı edince eşime bi bakış atıyorum sesi kesiyo.... Köyde konusunu açarsan anan yanında 2ci çocuğun dedim öldürürüm gelince dedim
adetimle ilgili problemim var benim.doğum yapmadan önce her ay 2 gün önceden adet olurken doğum yaptıktan sonra 4 gün önce olmaya başladım.adetim düzenlidir ve gününü geçmez ama geçen ay 19 eylülde oldum bu ay 16 sında olmam gerekirken hala olmadım.idrar testi yaptım negatif çıktı ve eşimle sadece 1 kez ilişkiye girdim bu ay rahatsızlığımdan dolayı.ondada riskli hiç bir durum olmadı eşim korunuyor ve ona rağmen içimde boşalmadı zaten patlak filanda değildi ama niye adet olmadım çok kafama takıyorum?acaba yine 2 günde bir mi olucak yoksa başka bişey mi var.daha önce hiç şaşmazdı gününü bu durumu yaşayan oldu mu benim gibi olan varsa beni aydınlatırsa çok sevinirim..
Evet ya kocaman oldular bile :)) zaman hızlı geçiyor. Bu arada ben de samsunluyum.
samsunun neresi benim eşim termeli arefe günü akşam 10 da samsuna gitmek üzere yoldayım kızlar...otobüste wlan ağı vardır yazarım size oğlan uyursa inş koltuğum 9 10 numarö:) terme soğuk olmaz inş kalın şeylr aldım üğluma yavaş yavaş bavul hazırlıyorum 2 tanecik
ekimin 15 i geçmiş sen terme soğuk mudur diyosun
Akşamları soba yakıyor bile olabilerler :))
Sen tedbirini al
geceleri bayağı serin olur benden söylemesi
canım eşine attığın o bakışı benimde eşime atmam lazım ziraa bizimki çok ciddi bu konuda
mrb kızlar gecmişe biraz baktımda muhabbetler cok güzelmiş...katılamadım cok üzüldüm....neyse görüşürüz artık evime geldim 3 gündür soluksuz ev yerleştirdim temizledm hemde tek başıma cok yoruldum dinlenecem artık hepinizi öptüm byyyyyy
Ayyyy geldim yanınıza moral bulurum diye hepten moralim bozuldu ben 2 ci çocuğu büyük konuşmayayım ama en az 5 sene asla düşünmüyorum mümkünse hiç olmasın şu anda ne çektim bir ben bir allah bilir mozp senin 2ciye olan cesaretini ayrıca tebrikliyorum vallaha bakamam ben bi esada daha oğlum hamd olsun çok çok yaramaz değil ama hem kocaya hem çocuğa yetmek yürek ister bide ev işi kendi bakımın derken daha 2 ay öncesine kadar wc ye zor zaman buluyordum asla çocuk lafı duymak istemiyorum diyorum eşime hiç,bir şeyiyle ilgilenmedi beceremiyorda yapmaya çalışsa bu adama daha ne çocuğu yapcam Allahım verme yaarabbim
Çocuk lafı edince eşime bi bakış atıyorum sesi kesiyo.... Köyde konusunu açarsan anan yanında 2ci çocuğun dedim öldürürüm gelince dedim
Namazımı kılayım yine yazarım size oğlanda anamlarda çıkıp bakayım ne yapıyooo yoruldum bugün zaten...hugo nerde bu arada memo nasıl acaba.... Benim oğlum müzikle dans ediyo teyzoşları ileri geri oynuyo sonra cici anne baba diyor aahhh yapıyo eliyle yani vuruyo sevmediğine çok şeker oldu saçlarıda uzadı yeni kestiğim halde sık geldi biraz daha saçı iyi oldu yani..
Durasella oncelikle sana yazmak istiyorum yeni tasinmis biri olarak yerlesme isini sakin esine birakma. Yeni tasindigimiz evde tadilat var diye ben cocuklarla annemlerde kaldim esim de evde kaldi. Kullandigim ortuleri giydigim giysileri bazanin altina, kullanmadiklarimi dolaba yerlestirmis:
Daha cok ugrasmistim ben de. Cocukla cok zor Allah yardimcin olsun.
İkinci cocuk konusunda ise iki cocuklu bir anne olarak yakininizda anneniz veya size yardimci olan bir kvalideniz varsa ve tabi ikinci cocugu istiyorsaniz arayi fazla acmayin derim. Benim cocuklarimin arasi 5 yas. Mesela aralari 2 yas olsaydi oglum da uc yasinda olacakti ve ben kde bayagi bir rahatlamis olacaktim. Ama dogrusunu Allah bilir. Belki daha zor olacakti. Zaten annem de uzak kvalidem de. Hakkimizda hayirli neyse o olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?