2012 Şubat Anneleri

Canım düzelmedi mi hala oğluş
Antibiyotik sersemletir aslında uyku yapmadı mı
Ayakta sallamak çok zor olmalı iyileşsin de bi dene bakalım yatağında uyutmayı
inşallah zorluk çıkarmaz sana

off kızlar kayınvalidemi hastaneye kaldırmıslar ince bağırsağı tıkanmış baya kötüymüş durumucocuktan gidemiyorum yanına sabahtan beri benımde ateşim vardır nedendir anlamadm bu aralar sık sık ateşm yükseliyorAllahım tüm hastalara şifa versin

düşünülürse ufacık bir bebeğin ilgiyi üzerinde tutmak için bu tarz davranışlar sergilemesi ne kadar zeki olduğunun ispatı bence
mehmette emekleyemiyo ileri doğru geri geri emekliyo ama yattığı uerden kalkıp oturuyo çok rahat hemde
bi yönleri gelişirkn diğer taraf yavaşlıyo uzmanlarda böyle söylüyo

evet olmaz mı. babaannesine gitti. bugün telefonda konuşuyoruz, ömer çok mızmız hiç durmuyor falan diyorum, ben orda olsaydım ömeri oyalardım sen de işlerini yapardın diyor.

ne kadar tatlı bi kız yaa akıllı bıdık
banane bakmıcam demiyo annesini kardeşini düşünüyo

Günaydın günaydın günaydın
Günaydın:)

Geçmiş olsun antidepresif. hamilelikten sonra sanırım vücut ısısı dengesi bayağı bir şaşıyor belki de ateş değildir.

geçmiş olsun canım

canım bari onu yapsın artık evet ya siyam ikizi gibi olduk nil de öyle yere koyuyorum arkasına geçsem çığlık çığlığa göremedi diye, arkandayım yahu bu ne delicesine bir sevgi

Onu bari yapsın derken :))
Zaten sizinkilerin yaptığı her türlü çığırtkanlığı Asya'da yapıyor ama ben pek dillendirmyorum :))
Yoksa kolay bir çocuk denemez Asya için ama zor demeyi de ben tercih etmiyorum :))
O sevgsi var ya o sevgisi tek bir kötü laf dedirtmiyor bana
Gözümün içine bir bakıyor eriyorum nasıl kızayım yaptığı yaramazlıklara

Geçmiş olsun canım kayınvaliden umarım kısa sürede iyieşir.
Sen ılık bi duş al sana da geçmiş olsun

salgın var sanki herkes hasta hafif ateş ve boğaz ağrısı augmentin kullanıyorum bende

bende boğaz agrısı yokta ates ve halsizlik var ılık bir dusa girdim öğleden sonra kızın saglık ocagında kontrolü var gitmişken bende bır doktora görüneym belki vitamın fln verir toplarım kendımı cocuk cok zorluyor uyku düzeni fln sıfır zaten takviyeye ihtiyac var:2:

9. aydan itibaren çocuk anne ve babayı özlemeye başlar ve farkındalığı artarmış. ilgiyi de seviyorlar. benim kızım da 1-2 dakika ortadan kaybolayım başlıyor homurdanmaya. baktı ki gelmiyorum otura otura emekleyip sağı solu dökmeye başlıyor.

saol canım ya nasıl olduysa yediği mısır bağırsagını tıkamıs yaslı insanlar zaten ufacık bir hastalık bile çok fazla etkılıyor bunyelerini ayrıca bende merve ne kadar yaramazlık yaparsa yapsın yüzüme bir güldüğü vakit içim eriyor yaaakızmak fln mümkün değil

Babayı nasıl özlüyor hele şaşıyorum
Akşam kapı çalıyor açmaya gidiyoruz ya uçuyor resmen eller kollar durmuyor
Kapıda hoşgeldin diyoruz babaya vermiyorsam kucağına bas bas bağırıyor itiyor beni onun kucağına geçiyor :))
Sıpa sabahtan beri ben baktım sana iki dakka da sattın beni diyorum :))
Bi de ben babaya hoşgeldin deyip öpüyorum resmen kıskanıyor, beni itiyor saçımı yoluyor
Kız anasına kumaymış ya o hesap çekeceğim var bu kızın elinden :))

evet canım kızlar babalarına daha bir düşkün oluyorlar. bir de cilveli cilveli babalarına oyun yapmaları yok mu:) biraz daha büyüsün babalarını iyice kıskanacaklar sanırım...

evet canım kızlar babalarına daha bir düşkün oluyorlar. bir de cilveli cilveli babalarına oyun yapmaları yok mu:) biraz daha büyüsün babalarını iyice kıskanacaklar sanırım...
Valla daha da büyüsünler Doğan işe gidemez sanırım :))
Sabah az daha seveyim diye diye zaten oldukça geç gidiyor bugün evden çıktığında 10:30 du :))
Kızın büyümesine oranla bu saat ilerlerse işe gitmesine gerek kalmayacak :))

zaten babalara en zahmetsiz ve keyifli tarafı kalıyor çocukların. gece uyan, uyut, hastalanınca stres ol, ağla ama anneden çok babaya düşkün olsun. ben de kızım uyurken sabahın köründe evden çıkıyorum. benim kızım uyanıp babasıyla sabah keyfi yapıyormuş:)

Valla o sabah keyfi senin hakkın
Ama tadını çıkartmak babaya kalıyor
Ama bu haksızlık diyen bir civciv vardı kafasında yumurta kabuğu ile :)) Aynı onun gibi bağırmak istedi
ama bu haksızlık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…