- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.721
yandık desene playdoh. zaten yanlarından ayırmıyorlar bizi. bir de bu konuda endişe duyarlarsa vay halimize artık.
oğlum yarım saat önce uyudu. rahatsız biraz, salla babam salla. ayağımda uyuyor, beşiğine koyunca uyanıyor. beşiğinde sallayınca da uyumuyor, illa ayakta olacak. çok yoruldum artık. iyileşsin artık sallamadan uyutmayı deneyeceğim. deneyeceğim diyorum çünkü sallamayınca çok ağlıyor dayanamıyorum ben de. şimdi kalkıp, küçük kıyafetlerini ayırıyordum, uyumayınca yarım kaldı. onu tamamlayıp, bir de çamaşır asacağım
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın kızlar....
öyle galiba hugocum pek hareket yok ama çene çok konuştuğunu sanıyor hebele hübele diyalog kuruyor aklınca dışarıda biri sevdi mesela konuştu onunla, gülüyor falan ama yanından ayrılınca yada o insan arkasını döndü yoluna gidiyor mesela arkasından bağırıyor dönüp tekrar bakana kadar elini veren kolunu kaptırıyor yanı bizim kıza kahvaltıya gitmiştik eşimle garson sevdi falan pis pis sırıtıyor adam gitti işine bakacak yani, bizimki bagırıyor arkasından adamın herzamanda şeker olmuyor yani her gittiğimiz yerde milleti başımıza topluyor insanlarda bizimki öyle yaptıkça ay çok sevdi beni diye ayrılmıyor başımızdan birde kızlar bu aylarda ayrılma korkusu olurmuş çocuklarda annem benı bırakacak endişesi yüzünden uykuları bölünürmüş kalkıp kontrol ediyorlar bizi artık nesnelerin sürekliliğini kavrarlarmış bu aylarda yani biz göz önünden kaybolunca hala var olduğumuzu ama onun yanında olmadığımızı anladığından ayrılıklar dahada zor olurmuş o yüzden şiddetini arttırarak bu durum sürecek benim kız artık hiç bırakmıyor bir yere
evet olmaz mı. babaannesine gitti. bugün telefonda konuşuyoruz, ömer çok mızmız hiç durmuyor falan diyorum, ben orda olsaydım ömeri oyalardım sen de işlerini yapardın diyor.
aptamıl 3e bu hafta gectım cnm ama kadın aptamıl 4 verdı ıkısını bırer kasık
arada atsam mı ya bosa gıtmeısnı de ıstemıyorum zarar da vermesını ıstemem
Günaydın:)Günaydın günaydın günaydın
off kızlar kayınvalidemi hastaneye kaldırmıslar ince bağırsağı tıkanmış baya kötüymüş durumucocuktan gidemiyorum yanına sabahtan beri benımde ateşim vardır nedendir anlamadm bu aralar sık sık ateşm yükseliyor Allahım tüm hastalara şifa versin
off kızlar kayınvalidemi hastaneye kaldırmıslar ince bağırsağı tıkanmış baya kötüymüş durumucocuktan gidemiyorum yanına sabahtan beri benımde ateşim vardır nedendir anlamadm bu aralar sık sık ateşm yükseliyor Allahım tüm hastalara şifa versin
Günaydın:)
Geçmiş olsun antidepresif. hamilelikten sonra sanırım vücut ısısı dengesi bayağı bir şaşıyor belki de ateş değildir.
canım bari onu yapsın artıkevet ya siyam ikizi gibi olduk nil de öyle yere koyuyorum arkasına geçsem çığlık çığlığa göremedi diye, arkandayım yahu bu ne delicesine bir sevgi
salgın var sanki herkes hasta hafif ateş ve boğaz ağrısı augmentin kullanıyorum bende
Onu bari yapsın derken :))
Zaten sizinkilerin yaptığı her türlü çığırtkanlığı Asya'da yapıyor ama ben pek dillendirmyorum :))
Yoksa kolay bir çocuk denemez Asya için ama zor demeyi de ben tercih etmiyorum :))
O sevgsi var ya o sevgisi tek bir kötü laf dedirtmiyor bana
Gözümün içine bir bakıyor eriyorum nasıl kızayım yaptığı yaramazlıklara
Onu bari yapsın derken :))
Zaten sizinkilerin yaptığı her türlü çığırtkanlığı Asya'da yapıyor ama ben pek dillendirmyorum :))
Yoksa kolay bir çocuk denemez Asya için ama zor demeyi de ben tercih etmiyorum :))
O sevgsi var ya o sevgisi tek bir kötü laf dedirtmiyor bana
Gözümün içine bir bakıyor eriyorum nasıl kızayım yaptığı yaramazlıklara
Geçmiş olsun canım kayınvaliden umarım kısa sürede iyieşir.
Sen ılık bi duş al sana da geçmiş olsun
salgın var sanki herkes hasta hafif ateş ve boğaz ağrısı augmentin kullanıyorum bende
9. aydan itibaren çocuk anne ve babayı özlemeye başlar ve farkındalığı artarmış. ilgiyi de seviyorlar. benim kızım da 1-2 dakika ortadan kaybolayım başlıyor homurdanmaya. baktı ki gelmiyorum otura otura emekleyip sağı solu dökmeye başlıyor.
Babayı nasıl özlüyor hele şaşıyorum
Akşam kapı çalıyor açmaya gidiyoruz ya uçuyor resmen eller kollar durmuyor
Kapıda hoşgeldin diyoruz babaya vermiyorsam kucağına bas bas bağırıyor itiyor beni onun kucağına geçiyor :))
Sıpa sabahtan beri ben baktım sana iki dakka da sattın beni diyorum :))
Bi de ben babaya hoşgeldin deyip öpüyorum resmen kıskanıyor, beni itiyor saçımı yoluyor
Kız anasına kumaymış ya o hesap çekeceğim var bu kızın elinden :))
Valla daha da büyüsünler Doğan işe gidemez sanırım :))evet canım kızlar babalarına daha bir düşkün oluyorlar. bir de cilveli cilveli babalarına oyun yapmaları yok mu:) biraz daha büyüsün babalarını iyice kıskanacaklar sanırım...
Valla daha da büyüsünler Doğan işe gidemez sanırım :))
Sabah az daha seveyim diye diye zaten oldukça geç gidiyor bugün evden çıktığında 10:30 du :))
Kızın büyümesine oranla bu saat ilerlerse işe gitmesine gerek kalmayacak :))
zaten babalara en zahmetsiz ve keyifli tarafı kalıyor çocukların. gece uyan, uyut, hastalanınca stres ol, ağla ama anneden çok babaya düşkün olsun. ben de kızım uyurken sabahın köründe evden çıkıyorum. benim kızım uyanıp babasıyla sabah keyfi yapıyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?