- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.881
Emekleme konusunda biraz stres olmuştum. Çok erken desteksiz oturmaya başladı 6.ayı başında oturuyordu ama bu zaman kadar emekleme yerine hep poposunun üzerinde gitti biyerlere değişik bir stili vardı. Ben de emeklemiyecek heralde diye düşünüyordum. Ekimin başındaki doktor kontrolünde de doktoru aralıkta seni emekliyor ve sıralıyor olarak görücem bir de baba mama gibi birşeyler söylüyor olman lazım demişti. Ben de bizimki emeklemiyecek heralde demiştim doktora. Ama işte vakti gelince oluyor demekki. Her bebeğin farklı bir stili ve belirlediğibirzaman var bu tarz şeyler için. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
Emekleme konusunda biraz stres olmuştum. Çok erken desteksiz oturmaya başladı 6.ayı başında oturuyordu ama bu zaman kadar emekleme yerine hep poposunun üzerinde gitti biyerlere değişik bir stili vardı. Ben de emeklemiyecek heralde diye düşünüyordum. Ekimin başındaki doktor kontrolünde de doktoru aralıkta seni emekliyor ve sıralıyor olarak görücem bir de baba mama gibi birşeyler söylüyor olman lazım demişti. Ben de bizimki emeklemiyecek heralde demiştim doktora. Ama işte vakti gelince oluyor demekki. Her bebeğin farklı bir stili ve belirlediğibirzaman var bu tarz şeyler için. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
yarın hemen dediklerini ugulayacam ...yoksa zorlayacak beni bu zayıflma derdi...akşamdan beri meyve yedim ceviz falan yedim ama kesmedi...şimdi biraz corba ısıttım onu içiyorum
kızlarrr kızımın hastalığı tavan yaptı.1 aydır tıkalı olan burnu nihayet açıldı şimdide hiççç durmadan akıyor.çeşme gibi valla
sile sile kızardı yavrumun burnu.yanında öksürük hapşırık ne ararsanız var.doktor antibiyotik verdi malesef.3gün kullanıcaz.
ama daha mideye inemeden kusuyor ilacı napcam hiçç bilmiyorum.havalar soğudu.altına kat kat battaniye serip öyle koyuyorum yere ama yinede soğuk.allahtan henüz ilerleyemiyor.her işte bi hayır varmış valla.emekleyemiyor diye üzülüyodum.gecede terli terli kaldırıp emziriyorum hep ondan hasta oluyor aslında.
dün aile hekimi muayene ederken aaaa bunun dişleri geç kalmış şimdiye kadar 6 tane olması gerekliydi dedibizde henüz 2 tane
Allahtan sizleri biliyorumda takmadım kafaya yoksa dert eder dururdum..
bazen her doktoroda güvenmemek gerekiyor sanırım
yemek yemek istemediği için bünyesi zayıf düşüyor vitamin verdi doktor içinde her çeşit vitamin var ii bişeymiş sanırım
umarım faydası dokunur
çok geçmiş olsun nisanecim rabbim şifa versin
Nisanecim çok geçmiş olsun cnm benim oğlumda grip olmuştu tylolhotun bebekler için olan şurubunu bide fizyosol kullandım burnuna çok iyi geldi hem şurub o kadar kötüde değil antibiyotikte bitince daha başka antibiyotik vermedim bunlara devam ettim doktor dedi zaten 15 yada 20 gün sürdü geçmesi üzülme akması daha iyidir.yanlız terletme geceleri ,ne kadar terlerse o kadar hasta olur çok örtme geceleri zaten ilaçlarda ter yapar ateşide gece çıkar hastaysa...benim sıpam böyle geçti inş seninkide iyi olur üzülme bol bol emzir seviyorsa azcık limonda emdirebilirsin c vitaminide iyi geliyo
merhaba kızlar nisane geçmişolsun bu gün elimi blendera kaptırdım kızlar davul gibi oldu parmağım sabah sabah kızla birlikte acillerde süründük bir iki saat kahvaltısını hazırlıyordum nasıl olduysa parmağımı bir güzel haşat ettim şimdi dikiş atılmadı ama pazartesi günü tekrar gideceğim eğer uyuşukluk olursa ameliyat dedi doktor sinirler kesilmiş demekmiş of inşallah öyle birşey olmaz çocukla çok zor oluyor sonrada kızın dr kontrolü vardı oraya gittik çok şükür gayet iyi kilo 7930 olmuş boy hala aynı 67,5 kafa 43.4 olmuş dişimiz hala yok kan damlasını sordum vermemişti çünkü bende sormayı sürekli unutuyordum gerekli değil kansızlık durumunda verilmeli dedi emeklemediğini söyledim her çocuk aynı değil olabilir dedi emeklemeden yürüyebilir dedi 9 aydan önce sıralamasını ayağa kalkmasını beklemeyiz dedi böyle yani aklıma gelenleri sordum
selam kızlar herkese bugün eğitimim vardı genel müdürlükteydim, haftasonu ve pazarteside devam edecek bu eğitimlerim, yani bir süre yaznakta zorlanacam, umarım herkes iyidir
merhaba kızlar nisane geçmişolsun bu gün elimi blendera kaptırdım kızlar davul gibi oldu parmağım sabah sabah kızla birlikte acillerde süründük bir iki saat kahvaltısını hazırlıyordum nasıl olduysa parmağımı bir güzel haşat ettim şimdi dikiş atılmadı ama pazartesi günü tekrar gideceğim eğer uyuşukluk olursa ameliyat dedi doktor sinirler kesilmiş demekmiş of inşallah öyle birşey olmaz çocukla çok zor oluyor sonrada kızın dr kontrolü vardı oraya gittik çok şükür gayet iyi kilo 7930 olmuş boy hala aynı 67,5 kafa 43.4 olmuş dişimiz hala yok kan damlasını sordum vermemişti çünkü bende sormayı sürekli unutuyordum gerekli değil kansızlık durumunda verilmeli dedi emeklemediğini söyledim her çocuk aynı değil olabilir dedi emeklemeden yürüyebilir dedi 9 aydan önce sıralamasını ayağa kalkmasını beklemeyiz dedi böyle yani aklıma gelenleri sordum
teşekkür ederim mozpcum..
canım bende çeşit çeşit sprey kullandım.ama burnu şuan çeşme gibi ne yaparsam yapayım tamamen boşalmıyor içi boşalsada tekrar üretiyor ama tabi ben akmasına razıyım.1 aydır tıkalıydı amıyordu neler çektik
terleme işine bi çözüm bulamıyorum ne olursa olsun hep terliyo ve ben alıp emziriyorum teri soğuyor ister istemez.o yüzden hasta oluyor zaten.işin ilginç yanı ateşi olmuyor herhangi bi halsizliğide yok maşallah
limon zarar vermez mi asitli sonuçta
canım çooookkkk geçmiş olsun inş büyük bişey değildir de ameliyata falan gerek kalmaz
buarada senin kızla benimkinin kilo boy kafa ortalamaları epey yakın birbirine ve benimkide emeklemiyor:)))
Sanmıyorum limondan bişey olacağını ama portakal olsa daha iyide tabi anca meyve suyunu bulabilirsin şu zamanda...playdoh geçmiş olsun aklın nerdeydide elini kaptırdın inş iyi olur bol bol tendürdiyot sür açabiliyorsn yarana canım kapatır inş ameliyata gerek kalmaz bebeğin kilosu az geldi bana belki benim sıpa boyluya ondan olabilir 8850 gr 74 cmdi geçen ay pazartesi baktırcam bakalım kilo almışmı öyleyse benim sıpanın kilo alımı çok iyi aslında çok bılım bılımda etli değil sanırım kemikli...bu arada sağlık ocağı bana en az 1 yaşına kadar kan damlası kullanmalısın dedi kansızlığı olduğu için falan vermedi bence sizlerde kullanmayanlar kullanın bebekler ilerde kansızlık çekebilir birde en azından pekmez katın kahvaltılarına dengelenmiş olur kan yapar
şşşşttt hugocuk nassın
iyiyim canım
memo bu akşam bi doldurmuşki yine bezden taşmış valla bıktım primadan
sızdırmayan hangi bezi kullansamki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?