2012 Şubat Anneleri

seninki erken desteksiz oturmuş maşallah.benimki 6 ayda azar azar başlamıştı ama hemen düşüyordu geriye yada yanlara.)) 7.ayına girdiğinde tam olarak uturmaya başladı.
robot değillerki,gerşeyi aynı olsun.her bebeğin kendine göre gelişimi farklı olur.çok aşırı bir geri kalmışlık olmadıktan sonra,hepsi zamanla olur allahın izniyle.
benimkide 7 ay 10 günlüktü emekledi,2 gün sonra ayağa kalktı sıraladı ama bizdede hiç heceleme yok!eskiden fazla ses bile çıkarmıyordu.bu aralar çığlık atıyor allahtan,ben baba ,mama desin artık istiyorum,duymak istiyorum.bayramdan sonra kontrole götürdüğümde sorucam doktorumuza.

bu arada seninkinin emekleeme önceki stili gerçekten değişikmiş.popo üstü gitmekte zordur,nasıl yapıyorsa.))bizimkide öncesinde 1 ay komando gibi sürünmüştü.
sonra gerçek emeklemeye geçti.

selam kızlar herkese bugün eğitimim vardı genel müdürlükteydim, haftasonu ve pazarteside devam edecek bu eğitimlerim, yani bir süre yaznakta zorlanacam, umarım herkes iyidir

yarın hemen dediklerini ugulayacam ...yoksa zorlayacak beni bu zayıflma derdi...akşamdan beri meyve yedim ceviz falan yedim ama kesmedi...şimdi biraz corba ısıttım onu içiyorum

canım bak yanlış yapıyosun, sürekli aç kalırsan kan şekerin düşer ve gözünün önünden yemekler geçer istemeden herşeye saldırırsın,
güzelce bir diyet listesi uygula inan ne acıkacaksın nede canın tatlı isteyecek, istersen ben listemi paylaşabilirim

çok geçmiş olsun nisanecim rabbim şifa versin

Nisanecim çok geçmiş olsun cnm benim oğlumda grip olmuştu tylolhotun bebekler için olan şurubunu bide fizyosol kullandım burnuna çok iyi geldi hem şurub o kadar kötüde değil antibiyotikte bitince daha başka antibiyotik vermedim bunlara devam ettim doktor dedi zaten 15 yada 20 gün sürdü geçmesi üzülme akması daha iyidir.yanlız terletme geceleri ,ne kadar terlerse o kadar hasta olur çok örtme geceleri zaten ilaçlarda ter yapar ateşide gece çıkar hastaysa...benim sıpam böyle geçti inş seninkide iyi olur üzülme bol bol emzir seviyorsa azcık limonda emdirebilirsin c vitaminide iyi geliyo

Güneşışığım benim oğlanda seninki gibi sayılır zaten benim sıpa 5 ci ayında geri geri emeklemeye 6 ayına girdiğindede ileri emeklemeye tam anlamıyla başlamıştı

bebekleri yeni emeklemeye başlayanlar hayırlı olsun koşuşturmaca başlıyo keşke emeklemeden direk yürüseydi diyeceksiniz valla ben bazen peşime geldiği için zor banyoya wc ye gidiyorum hep peşimde eline değişik bişey vermesem...

Hugo dediğin çok doğru bazen ne zaman doğurdum ne zaman bu kadar oldu anlayamıyorum çok çabuk büyüdü sanki o zahmetleri acıları zorlukları çeken ben değildim ama hamd olsunki sağlıkları yerinde hiç kuvez v.s gibi doğumdan sonra sıkıntımda olmadı sarılığı çabuk atlattı hamd olsun elleri ayakları zekaları yerinde yavrularımızın yanımızdalar daha ne isterim..ona baktıkça yaşama dahada sıkı sıkı tutunmaya bir sürü sebebim olduğunu anlıyorum herşeyimiz oldu onlar...annelik zor ama bambaşka bir duygu...rabbim isteyen herkese versin...

merhaba kızlar nisane geçmişolsun bu gün elimi blendera kaptırdım kızlar davul gibi oldu parmağım sabah sabah kızla birlikte acillerde süründük bir iki saat kahvaltısını hazırlıyordum nasıl olduysa parmağımı bir güzel haşat ettim şimdi dikiş atılmadı ama pazartesi günü tekrar gideceğim eğer uyuşukluk olursa ameliyat dedi doktor sinirler kesilmiş demekmiş of inşallah öyle birşey olmaz çocukla çok zor oluyor sonrada kızın dr kontrolü vardı oraya gittik çok şükür gayet iyi kilo 7930 olmuş boy hala aynı 67,5 kafa 43.4 olmuş dişimiz hala yok kan damlasını sordum vermemişti çünkü bende sormayı sürekli unutuyordum gerekli değil kansızlık durumunda verilmeli dedi emeklemediğini söyledim her çocuk aynı değil olabilir dedi emeklemeden yürüyebilir dedi 9 aydan önce sıralamasını ayağa kalkmasını beklemeyiz dedi böyle yani aklıma gelenleri sordum

çok geçmiş olsun nisanecim rabbim şifa versin

teşekkür ederim mozpcum..

canım bende çeşit çeşit sprey kullandım.ama burnu şuan çeşme gibi ne yaparsam yapayım tamamen boşalmıyor içi boşalsada tekrar üretiyor ama tabi ben akmasına razıyım.1 aydır tıkalıydı amıyordu neler çektik
terleme işine bi çözüm bulamıyorum ne olursa olsun hep terliyo ve ben alıp emziriyorum teri soğuyor ister istemez.o yüzden hasta oluyor zaten.işin ilginç yanı ateşi olmuyor herhangi bi halsizliğide yok maşallah
limon zarar vermez mi asitli sonuçta

canım çooookkkk geçmiş olsun inş büyük bişey değildir de ameliyata falan gerek kalmaz
buarada senin kızla benimkinin kilo boy kafa ortalamaları epey yakın birbirine ve benimkide emeklemiyor:)))

Sanmıyorum limondan bişey olacağını ama portakal olsa daha iyide tabi anca meyve suyunu bulabilirsin şu zamanda...playdoh geçmiş olsun aklın nerdeydide elini kaptırdın inş iyi olur bol bol tendürdiyot sür açabiliyorsn yarana canım kapatır inş ameliyata gerek kalmaz bebeğin kilosu az geldi bana belki benim sıpa boyluya ondan olabilir 8850 gr 74 cmdi geçen ay pazartesi baktırcam bakalım kilo almışmı öyleyse benim sıpanın kilo alımı çok iyi aslında çok bılım bılımda etli değil sanırım kemikli...bu arada sağlık ocağı bana en az 1 yaşına kadar kan damlası kullanmalısın dedi kansızlığı olduğu için falan vermedi bence sizlerde kullanmayanlar kullanın bebekler ilerde kansızlık çekebilir birde en azından pekmez katın kahvaltılarına dengelenmiş olur kan yapar

Bu arada bebği hala emeklemeyenler kkafaya takmayın sakın bazı bebekler emeklemeden direk yürürlermiş keşke benimkide şu sıra emekleseydi çok zor aslında emekleme süreleri....koşturup duruyorum peşinde 2 ayda 3 cam eşyamıda kırdı canı sağolsun napim..iyi geceler cümleten...

ayy çok acımıştır içim kötü oldu çok geçmiş olsun canım inşallah yoktur sinir kesilmesi filan

nisanecim terleme işine bende çözüm bulamadım
ben yatağından alı almaz hemen battaniyeye sarıp öyle emziriyorum soğumuyo teri ama devamlı değiştiremiyorum üzerini yoksa çocuk uyku uyuyamıcak geceleri
gündüzleride uykudan kalkar kalkmaz hemen teri soğumadan soyuyorum değiştiriyorum üzerini

canım her denede aldanma
bak bizede devlette doktor kan damlası verdi bir ay kullandık sonuç kabız ola ola bağırsak sistemi tembelleşmiş maflor ve fizyolojik bağırsak düzenleyici kullanıyoruz ama yinede tam düzelmedi
damlayıda kestirdi başka doktor pekmez içiyo

iyi geceler yüzünü hiç göremesem de, çok sevdiğim, sağlık sıhhatlerini merak ettiğim sevgili arkadaşlarım...

ben perşembe günü bir cengaverlik yaptım ve oğlumla kıtalar arası yolculuk yaptım kızım kadıköy'de babaannesinde kalıyordu, bizi çok özlemiş, hadi gelin deyip duruyordu. babası da işe gitti, bana sen ömer'i de al git istersen dedi. biz de avrupa yakasında oturuyoruz. ben ömer'i pusete koydum, sırtımda sırt çantası, omuzumda omuz çantam, elimde puset önce tramvaya, sonra vapura bindim. vapurdan sonra normalde kayınpederim arabayla alırdı beni ama hem kızıma sürpriz olsun, hem de biraz ömerle hava alalım diye evlerine kadar yürümek istedim. eni konu yoruldum ama çok iyi geldi. oğlumla havanın alasını almış olduk

bugün de çıktık, bayramlık aldım kızıma. oğluma almadım, giymediği bir sürü giysisi var, onlardan bir kombin yapıcam inşaallah. büyükler ne demiş, çocuğun yediği helal, giydiği haram.

playdoh geçmiş olsun canım. inşaallah çabucak iyileşir parmağın. nisane senin de yavruna geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.

Son düzenleme:
iyiyim canım
memo bu akşam bi doldurmuşki yine bezden taşmış valla bıktım primadan
sızdırmayan hangi bezi kullansamki

hepsi sızdırıyor, sanırım sızdırmama konusunda en iyisi molfix. kalın, kaba biraz ama o konuda en iyisi molfix bence. ama biz de primacıyız. sanki altında bezi yokmuş gibi. geçen gün b,z,mki de bir doldurmuş ,silinmeyle mümkün değil temizlenmezdi, yıkadık. o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…