2012 Şubat Anneleri

canım benım kayınvalide 9 tane doğurmuş hepside normal ve tek basına bakmış bazen dıyorum ondan gidip işin sırrını öğrenıcm bide yanında staj görmem lazımhepimiz aynı odada yatıyorduk dio gerisini sen düşün

kız daha ne istiyosun cok cok iyi kilosu boyu falan....benim görümcemin bi oglu var benm oğlumdan 2.5 ay büyük ama yanyana koyunca aynı gibi duruyolar benm oğlanın eti sıkı ondan zayıf görünüyo (9440) ama kilosu ondan fazlaymış boyuda ondan uzun (72)...görümceminki pofuduk pofuduk ama boyu kısa........ sennki gayet iyi bence

eşinin adına bi yuh demek istiyorum ...kız adam o kadar bekletilir mi ayıp...ben sezaryan oldum 50 gün sonra birlikte olmaya başladık biz...hiç bi sorunda olmadı...bence eşin fazla hassaalık yapıp sana kıyamıyo ama erkek sonuçta senin yüreklendirmen lazım kendini iyi hissediyosan tabi...siz psikolojik olarak hazı degilsiniz heralde yoksa bu kadar zaman dayanamazdımız...adam istiyodurda söyleyemiyodur....

çanakkalede canım buluşalımmı

bencede gayet iyi kılosu zayıf falan değil benım oğlumda yaklasık o aralarda ve benım oğlum 4050 doğdu. hiç kafanı takma.

istediğin zaman oğlanı annene yolluyosun hiçmi aklınıza gelmiyo sekiz ay olmuş
bence artık aklınıza gelsin yani

öyledir maşallah...seninkini göremedim ama anlattıklarına bakalırsa cok afacan...bizimkininde üst dişleri cıkıyo heralde huzursuz sürekli uyanıp duruyo onu emziriyorum suan

rejime başladım..ama şuan ölüyorum aclıktan gözümün önünden yemekler geçiyo...aklım akşam yaptıgım mercimek corbasında...napsan bi kase içsem mi ..ekmeksiz..

arkadaşlar sizinkilerde artık kalkıp oturuyo değiilmi
mehmet sürekli kalkıp oturuyo düşecek diye sürekli etrafını puflrla çeviriyorum
birde yere ellerini dayayıp kalkıyo ayağa ama tamamen değil bugün sürekli bunları yaptı
ve malesefki ilk kelimesi baba oldu
eşime baba dedi çok net şekilde
bir kez görünce dedi bidaha demedi
eşim pek gururlu ilk kelimesi baba diye şişinip duruyo

rejime başladım..ama şuan ölüyorum aclıktan gözümün önünden yemekler geçiyo...aklım akşam yaptıgım mercimek corbasında...napsan bi kase içsem mi ..ekmeksiz..

leblebi al yarın acıkınca az ye tok tutar
beyaz ekmeği şekeri tatlıyı tamamen kes acıktırır çünkü
esmer ekmekler çavdar tam buğday ekmeği filan ye
tatlı niyetine meyve ye
nescafe içme yağ yakımına engel oluyo türk kahvesi iç onun yerine sütlü filan
bunları yap acıkmazsın bidaha

yarın hemen dediklerini ugulayacam ...yoksa zorlayacak beni bu zayıflma derdi...akşamdan beri meyve yedim ceviz falan yedim ama kesmedi...şimdi biraz corba ısıttım onu içiyorum

teskkr canım ben kacıyım artık...iyi gecelr size memoşunla....benim oğlum hava kacıran balonlar gibi tıs tıs uyuyo şuan cok şeker ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…