- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.841
Mevlam başka dert vermesin bunlar zaten aşılırda benimki matrak olsun diye ama yalan değl yani..çevremde birine desem valla inanmazda... Yaşlandıkmı çocukla beraber ne.... Ahhh tek çocukla böyleysek eskiler naparmış 5 6 taneyle cinsellikmi kalırki...peşpeşe doğururlarmış ama hayret valla....aman Rabbbim bana vermesin en az bi 5 yıl...kocamın arkasını topla oğlanı topla zaten 2 çocuklu gibiyim ben
iyi aksamlar kızlar..dün sağlık ocagnda kontrolümz vardı kızım 74cm 9500gr olmusneyse orda normal fln dediler.. sonra dönüşte gördüğüm birkaç kşiye söyledm ''aaa zayıf degılmı az sankı dediler'' nasıl canım sıkıldı şöyle söyleyenleri yanı boş konuşanları boğmaaak istiyorum hayır sıze neee kardesim cocuk sağlıklı haraketli cok kıloyu napayım ben halımızden memnunum valla...kii benım kızım 3kg dogdu minicikti bu hali bence cok güzell
Yaa kızlar ben gibi olan varmı bilmiyorum ama biz eşimle doğum yaptığımdan beri birkez bile yakınlaşmadık hayır bi sorun yok aramızda ama o işinden ben bebekle ilgilenmekten aklımıza cinsellik gelmiyo korkuyorum bu sorun haline dönüşmesin hala canın acır dikişlerin geçtimiki diyor geçti çoktan diyorum napcam valla bilemedim psikolojik sanırsam...ohhhh hamile kalma korkum yok ama buda başka sorun yani...:)etkilendimi acaba normal doğum yaptığım için...demek doğumda yanımda olsaydı nolurdu kimbilir
aa evet bu iyi fikir hugocum olmadı öyle yapcam artık şu bayram bi geçsinde doğalgazlarda yanmaya başlar istanbulda sanırsam..hugo sen nerde oturuyosun cnm istb mu?ben anadolu yakasındayım...
Filozof aslında çokta zayıf değil boyu kaçtı belki boya gidiyordur ek gıda neler veriyorsun ben kahvaltısına pekmez katıyorum mesela kan yapıyor hem hergün muhakka yoğurt yediriyorum meyve püresi katıp arada tavuksuyu çorba yada mercimek yada mantar çorbası veriyorum ama hazır oluyo diye mantara ara verdim tarhanada olur benim sıpa geçen ayın 23 de 8850 gr kıyafetli 9 kg dı bakalım bu ay yine baktırcam boyuda uzun 74 cm sıpam babası gibi boylu olcak olsun kan damlası d vitaminleride iştah açıyo içirmeyi unutma...özellikle kan damlasını..ferum fort kullanıyorum severek içlyo onu
iyi aksamlar kızlar..dün sağlık ocagnda kontrolümz vardı kızım 74cm 9500gr olmusneyse orda normal fln dediler.. sonra dönüşte gördüğüm birkaç kşiye söyledm ''aaa zayıf degılmı az sankı dediler'' nasıl canım sıkıldı şöyle söyleyenleri yanı boş konuşanları boğmaaak istiyorum hayır sıze neee kardesim cocuk sağlıklı haraketli cok kıloyu napayım ben halımızden memnunum valla...kii benım kızım 3kg dogdu minicikti bu hali bence cok güzell
iyi geceler hugocuk nasılsın
Mevlam başka dert vermesin bunlar zaten aşılırda benimki matrak olsun diye ama yalan değl yani..çevremde birine desem valla inanmazda... Yaşlandıkmı çocukla beraber ne.... Ahhh tek çocukla böyleysek eskiler naparmış 5 6 taneyle cinsellikmi kalırki...peşpeşe doğururlarmış ama hayret valla....aman Rabbbim bana vermesin en az bi 5 yıl...kocamın arkasını topla oğlanı topla zaten 2 çocuklu gibiyim ben
öyledir maşallah...seninkini göremedim ama anlattıklarına bakalırsa cok afacan...bizimkininde üst dişleri cıkıyo heralde huzursuz sürekli uyanıp duruyo onu emziriyorum suan
rejime başladım..ama şuan ölüyorum aclıktan gözümün önünden yemekler geçiyo...aklım akşam yaptıgım mercimek corbasında...napsan bi kase içsem mi ..ekmeksiz..
leblebi al yarın acıkınca az ye tok tutar
beyaz ekmeği şekeri tatlıyı tamamen kes acıktırır çünkü
esmer ekmekler çavdar tam buğday ekmeği filan ye
tatlı niyetine meyve ye
nescafe içme yağ yakımına engel oluyo türk kahvesi iç onun yerine sütlü filan
bunları yap acıkmazsın bidaha
biraz mı dedim
anaaammm daha kimse uyanmamış heralde
saabah enerji müziğiniz benden
Gangnam Style - Gangnam State Warriors Edition - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?