2012 Şubat Anneleri

mrb arkadaslar nasılsınız bebışler nasıl nerdeyse 9 aylık olduk zaman ne cabuk geçıyor değil mi

mrb canım
aynen zaman geçiyor ama nasıl geçiyor
ne uyku kaldı ne düzen kaldı ne koca kaldı
ama olsun bebeişlerimizin canları sağolsun sağlıkları yerinde olsunda hepsi düzene girer inş

canım kusura bakma bilmeden konuşmuşum
elbette nettende alınır ben sadece başıma geldiği için dedim
minikbaby var nette sitesi orda var torba tulum
minikbaby çanakkalede valla az yakın olsa gidip senin için bakar fikir verirdim ama bize çok ters yerde eşimi yollasam o da anlamaz
sen netten gir bi bak beyenirsen fiyatıda uygunsa telefon aç sor bakalım kalınmıymış tezgahtar kız çıkıyo sorsan cevap veriyo

sizinkilerde yaramazlık yapmasına izin vermeyince kızıp bağırıyomu kızlar
bugün arabada giderken kucağımdan kurtulmak için kayıp duruyo
yanıma koydum koltuğa ters döndü götünü havaya dikti araba sallandıkça poposu sallanıyo kakır kakır gülüyo
öyle poposu havada geidik eve

estafirullah canım
asıl ben teşekkür ederim iyi niyetin ve tavsiyelerin için
bu akşam bi bakayım bu siteye

bu arada oto koltuğu hala almadık
alcaz bakalım ne zaman alcaksak
alınca nasıl durcak orda bilmemki iki dakika yerinde durmuyo sürekli arabanım içinde gezip duruyo hiç aklım kesmiyo oto koltuğunda duracağını
ana kucağındada durmamıştı hiç

estafirullah canım
asıl ben teşekkür ederim iyi niyetin ve tavsiyelerin için
bu akşam bi bakayım bu siteye

rica ederim canım
alıp elinde kalıncada insan üzülüyo valla
uyku seti aldık yorganını hiç kullanamıyoruz uyanıp onla oynuyo tekmeleye tekmeleye
polar battaniyemiz var rengini çok beyeniyo ona bakıp öpmekten uykuyu unutuyo
eşimin bebeklik yorganı var pamuklu çok rahat hiç terletmiyo nevresim dikti annem
onuda beyenmiyo bağırıyo
böyle garip garip huylardan pekçok kullanamadığımız şey var

memiktoya bayramlık aldığımız slopet kışın dışarı çıkarken bacakları üşümesin diye giyeceği bişeymiş

Geçen doktor kontrolünde portakal mandalina verebilir miyim diye sormuştum. 1 yaşına kadar narenciye yok dedi doktoru.

donları filan battı valla
huggiesi merak ediyorum

Biz huggies kullanıyoruz çok uzun zamandır. Ne zaman prima denesem ya pişik oldu ya da bezden çıktı. Şu anda 9.5 kilo bizimki huggies de 4 + kullanıyorum ama gece yatarken 5 numara kullanıyorum. 4+ tam oluyor hatta hafif sıkı bağlasak çocuğu sıkıyor. 5 de oldukça büyük idare ediyoruz böyle.

Geçen doktor kontrolünde portakal mandalina verebilir miyim diye sormuştum. 1 yaşına kadar narenciye yok dedi doktoru.

limon çok asiitli zararlıdır narenciye gaz yapar diye sanırım dokuz aydan önce vermeyin diyorlar
gerçi biz baklagilde veremiyoruz geçen az mercimek koydu tüm gece rahatsız oldu bikerede yeşil mercimek denedim aynısı oldu bikaç sonra vericem artık

Allah'ım isteyene nasip etsin de. düşünüyorum da paçamı toplayamam
oğluma haksızlık olur.
Allah'ım sen hayırlısını yaz oğlum için

Ben de bir kaç hafta önce oto koltuğu ile ilgili soru sormuştum alan var mı varsa hangi marka diye maalesef cevap gelmemişti hiç.
Biz ağlasa da ana kucağıno doğduğundan ber kullandık.
Oto koltuğunu da bugün aldık. Epey okudum, çarpışma testleri vs, avrupada, amerikada neler var neler yok baktım. Biz britax römer trifix aldık. İsofixli. Umarım bizim tontik rahat eder. Aslında 2 yaşına kadar arkaya dönük oto koltuğu deniyor fakat biz tercihimizi öne dönükten yana yaptık. 9-18kg bugün aldığımız. Bir de 9-36 kg recaro young sport var bizde.

bakayım canım
bizde arkaya dönük alırız çünkü memikto çok duraksız sıkılır durmaz oturtamadıktan sonra kıymeti yok

duraselacım nasılsın yerleşebildinmi canım
profiline girince web siten bulunamıyo değiştirirsen takip edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…