- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.941
mrb arkadaslar nasılsınız bebışler nasıl nerdeyse 9 aylık olduk zaman ne cabuk geçıyor değil mi
canım bulunduğum yerde ne kipa var nede alabileceğim bi yer
ordunun teeeeee en uzak ilçesindeyim
sanırım kipa zaten ordu merkezdede yok
bizim tulum yalan oldu desene
ben yinede internetten araştırayım biraz bari
belki tavsiyelerden faydalanırım olmazsa yollarım geri napıyım
canım kusura bakma bilmeden konuşmuşum
elbette nettende alınır ben sadece başıma geldiği için dedim
minikbaby var nette sitesi orda var torba tulum
minikbaby çanakkalede valla az yakın olsa gidip senin için bakar fikir verirdim ama bize çok ters yerde eşimi yollasam o da anlamaz
sen netten gir bi bak beyenirsen fiyatıda uygunsa telefon aç sor bakalım kalınmıymış tezgahtar kız çıkıyo sorsan cevap veriyo
estafirullah canım
asıl ben teşekkür ederim iyi niyetin ve tavsiyelerin için
bu akşam bi bakayım bu siteye
Sanmıyorum limondan bişey olacağını ama portakal olsa daha iyide tabi anca meyve suyunu bulabilirsin şu zamanda...playdoh geçmiş olsun aklın nerdeydide elini kaptırdın inş iyi olur bol bol tendürdiyot sür açabiliyorsn yarana canım kapatır inş ameliyata gerek kalmaz bebeğin kilosu az geldi bana belki benim sıpa boyluya ondan olabilir 8850 gr 74 cmdi geçen ay pazartesi baktırcam bakalım kilo almışmı öyleyse benim sıpanın kilo alımı çok iyi aslında çok bılım bılımda etli değil sanırım kemikli...bu arada sağlık ocağı bana en az 1 yaşına kadar kan damlası kullanmalısın dedi kansızlığı olduğu için falan vermedi bence sizlerde kullanmayanlar kullanın bebekler ilerde kansızlık çekebilir birde en azından pekmez katın kahvaltılarına dengelenmiş olur kan yapar
donları filan battı valla
huggiesi merak ediyorum
Geçen doktor kontrolünde portakal mandalina verebilir miyim diye sormuştum. 1 yaşına kadar narenciye yok dedi doktoru.
Hugocuk dısında kımse yazmamıs ne yapayım kızlar atayım mı kı.Ya da buyuk bebegı olan bırını bulayımm
bu arada oto koltuğu hala almadık
alcaz bakalım ne zaman alcaksak
alınca nasıl durcak orda bilmemki iki dakika yerinde durmuyo sürekli arabanım içinde gezip duruyo hiç aklım kesmiyo oto koltuğunda duracağını
ana kucağındada durmamıştı hiç
Ben de bir kaç hafta önce oto koltuğu ile ilgili soru sormuştum alan var mı varsa hangi marka diye maalesef cevap gelmemişti hiç.
Biz ağlasa da ana kucağıno doğduğundan ber kullandık.
Oto koltuğunu da bugün aldık. Epey okudum, çarpışma testleri vs, avrupada, amerikada neler var neler yok baktım. Biz britax römer trifix aldık. İsofixli. Umarım bizim tontik rahat eder. Aslında 2 yaşına kadar arkaya dönük oto koltuğu deniyor fakat biz tercihimizi öne dönükten yana yaptık. 9-18kg bugün aldığımız. Bir de 9-36 kg recaro young sport var bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?