2012 Şubat Anneleri

Merhaba millet, nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hızlıca giriş yaptım, özledim yav yazmayı. Birazdan okur, hallerinizi ve minik fındıklarınızın son durumlarından haberdar olurum.

Ben bir haftadır geberdim desem yeridir. Hayatımın hiçbir döneminde böyle yorulmamıştım. Ev yerlerştirmek, emekleyen bebekle inanılmaz zor ama yerleştik sonunda. Gerçi odanın biri hala dandini dastana ne buldumsa yığdım içine. Şimdilik yok sayıyorum orayı ama en kısa zamanda toparlamam lazım. Yerleşirken bir de çalışmaya devam ettim uhh iyice bittim. Zayıflamak isteyen ivedilikle taşınsın zira iki kilo vermişim.
Bu yorgunluğun mükafatı olarak bugün eşim bizi çok güzel bir yere kahvaltıya götürdü. Ata açık büfedeki rengarenk mamaları görünce çıldırdı, tabakların içine düşecekti. Eşime dedim sen al biz oturalım. Ata'ya bir tabak hazırlamış inanamazsınız bir sucuklu yumurta eksik. Nutellasından, reçeline, acukasından, sigara böreğine kadar. Ben olmasam bebeğe bunları yedirecekti demek ki. Ama çok iyi geldi, hem yüzdük hem uzun uzun yayıldık çardaklarda, zaten ben dünyaları yedim taşınırken verdiğim kilolardan birini kesin geri almışımdır :)

duraselacım nasılsın yerleşebildinmi canım
profiline girince web siten bulunamıyo değiştirirsen takip edebiliriz
Değiştirdim yavrum
Yazdan Kalan

Hugocuk yanına artı işareti geldi arkadaş olduk ya, ben de bu nedir diyorum RH+ gibi :)

taşındı mı
kolileme yapıyor sanıyordum
kız taşınmaya çağırsaydın gelirdik eşimle
elinden tüm tamirat işleri de gelir. klozet, musluk....

Öldüm öldüm mahvoldum. Benimki de fena sayılmaz halletti işleri de yoğunluktan koli açma işleri bana kaldı. Antalya'da mısın sen, Ankara sanıyordum. Bundan sonra birine bela okuyacaksam "Tez vakitte taşınasın" diyeceğim :)

canım oyun kitabı dedgim netten baktım 19 lira falan ....kitapçıdan bulursam daha ucuz olur tabi...bulamazsam netten alıcam

hayırlı olsun durasella bende 1 hafta oldu tasınalı hala daha işim bitmedi.... ben bide temizlik falan yapamadan tasınmak zorunda kaldım.... hem temzile hem yerleş cok zordu vallaha ev bayaga kirliymiş yerleri tel fırcayla fırcalamaktan belim bacaklarım tutmuyo artık... şimdi bi camlarım kaldı silinecek onuda yarın halledecem inşallah.... cocukla iş yapmak dahada zor oluyo eşimde calısıyo pek yardımı olmuyo...seni cok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin

Yoldaş hazelimm desene, bu arada alışveriş sitelerini sormuşsun müthiş indirimler oluyor. Ben sürekli oralardan alışveriş yapıyorum zira çok da vaktim kalmıyor çıkıp almaya. Bebekler için unnado diye bir site var. Güzel markaların, iyi indirimleri oluyor gerçi çok çabuk tükeniyor sabahları takip etmek lazım.

Nil'in annesine de çok geçmiş olsun umarım öyle büyük işlere gerek kalmadan iyileşir parmağı. Kullanıcı adını unuttum bebek Nil'i hatırlıyorum :)

Seelam kızlar hugo yok kız evlilik yıldönümüm ama erken yatalım diyo çok uykusuzmuş dedim bendenmi kaçıyon yoksa çok yorgun geldi işten bişey diyemem bende yatarım birazdan bi gece bari erken yatalım hep 1 2 ediyoruz.dün gece oğlum sık sık emmeye kalktı yatmadığı yatağında bu gece yine yanıma alcam artık napim yoruluyorum öylede,,,

canım geç oldu ama şimdi gördüm.bizde oto koltuğu alırken çok araştırıp sağlam bişey olmasına özen gösterdik ve britax romer ile recaro arasında kararsız kalmışştık.
ana kucağı olarakta kullanılan geriye dönük modeli recaro aldık.şuan onu kullanıyoruz.sanırım bu 12 kg a kadar.benim oğlan 11 kiloyu gördüğü için şuan daaha nekadar kullanırız bilmiyorum.bir sonraki aylar içinde 9-36 kg ı indirimde gördüğüümüz için hemen temin ettik,internetten.onu da recaro almış olduk.

Son düzenleme:
merhaba kızlar geçmişolsun dilekleriniz için çokk teşekkürderim :) geçmişi okumaya çalıştım ama internet çok yavaş bir kaç sayfa okuyabildim ancak benim olan canım dr özellikle sordum kan damlasını vermediniz dedim hatta içimden unuttumu acaba diyede geçirdim ama dr dediği kansızlık olsun olmasın her çocuğa verilmesine karşıyım gerek yok dedi türkiyede genel bir sorun olduğu için sağlık ocakları herkese veriyor ama kansızlığı olmayan bir çocuk için gereksiz dedi bizim doktorumuz ilacı seven bir dr değil gerekmedikçe ilaç vermiyor aşılarda genelde dr lar ateş düşürücüyü bir iki saat önceden verin diyenler var bizim dr ateşi çıkarsa, 38 dereceye kadar ateş düşürücü verme diyor onada yarım fitil ancak.. kızımın kilosuda iyi geldi bana ben o kadarda beklemiyodum 8 kilo olmuş neredeyse bide benimki kız çocuğu erkek çocuklarından daha düşük kilolu olması normal :) zaten öyle boyluda değil

Canım çok geçmiş olsun
Şimdi nasıl parmağın?

tamam canımm
neyseki yerleşmişsin canım
ben semtimden çok memnunum ama yakınlarda park yok belediyeye söylesem yaparlarmıki

nasıl beyendinmi ağrıyı :44:

Ben okurken yazmışsın :))
Kızına da maşallah sekiz kiloyu görmüş
yedikleri daha da çok yarasın ppıt pıt yağ, löp löp et olsun :))

yatağı odana alsana
yanına alışırsa iki üç yaşında hiç başedemezsin ayrılmaz söylim

ahaa bahaneye bak
valla iyi dayanıyosun ben olsamm

Valla tebrikler iyi becerdin bu taşınma işini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…