- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.961
duraselacım nasılsın yerleşebildinmi canım
profiline girince web siten bulunamıyo değiştirirsen takip edebiliriz
Geçen doktor kontrolünde portakal mandalina verebilir miyim diye sormuştum. 1 yaşına kadar narenciye yok dedi doktoru.
Değiştirdim yavrumduraselacım nasılsın yerleşebildinmi canım
profiline girince web siten bulunamıyo değiştirirsen takip edebiliriz
taşındı mı
kolileme yapıyor sanıyordum
kız taşınmaya çağırsaydın gelirdik eşimle
elinden tüm tamirat işleri de gelir. klozet, musluk....
Hazelim hiç duymadım o nasıl bir oyunmuş pahalıdır kesin..bende kule olan oyuncaklar var ya onlardan alcaktım ama daha oyuncaklarıyla pek alakadar değil çabuk bıkan bi çocuk benimki ondan almadım.eline ne versem bi süre sonra bıkıp bırakıyor.bu ara çay kaşıklarına daha düşkün.haşır neşir:)
Merhaba millet, nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hızlıca giriş yaptım, özledim yav yazmayı. Birazdan okur, hallerinizi ve minik fındıklarınızın son durumlarından haberdar olurum.
Ben bir haftadır geberdim desem yeridir. Hayatımın hiçbir döneminde böyle yorulmamıştım. Ev yerlerştirmek, emekleyen bebekle inanılmaz zor ama yerleştik sonunda. Gerçi odanın biri hala dandini dastana ne buldumsa yığdım içine. Şimdilik yok sayıyorum orayı ama en kısa zamanda toparlamam lazım. Yerleşirken bir de çalışmaya devam ettim uhh iyice bittim. Zayıflamak isteyen ivedilikle taşınsın zira iki kilo vermişim.
Bu yorgunluğun mükafatı olarak bugün eşim bizi çok güzel bir yere kahvaltıya götürdü. Ata açık büfedeki rengarenk mamaları görünce çıldırdı, tabakların içine düşecekti. Eşime dedim sen al biz oturalım. Ata'ya bir tabak hazırlamış inanamazsınız bir sucuklu yumurta eksik. Nutellasından, reçeline, acukasından, sigara böreğine kadar. Ben olmasam bebeğe bunları yedirecekti demek ki. Ama çok iyi geldi, hem yüzdük hem uzun uzun yayıldık çardaklarda, zaten ben dünyaları yedim taşınırken verdiğim kilolardan birini kesin geri almışımdır :)
A ne güzel aynı şehirdeyiz hangi semttesin ?
Bu arada Ankaralı anneler buluşsak ya ne güzel olur :))
Ben de bir kaç hafta önce oto koltuğu ile ilgili soru sormuştum alan var mı varsa hangi marka diye maalesef cevap gelmemişti hiç.
Biz ağlasa da ana kucağıno doğduğundan ber kullandık.
Oto koltuğunu da bugün aldık. Epey okudum, çarpışma testleri vs, avrupada, amerikada neler var neler yok baktım. Biz britax römer trifix aldık. İsofixli. Umarım bizim tontik rahat eder. Aslında 2 yaşına kadar arkaya dönük oto koltuğu deniyor fakat biz tercihimizi öne dönükten yana yaptık. 9-18kg bugün aldığımız. Bir de 9-36 kg recaro young sport var bizde.
merhaba kızlar nisane geçmişolsun bu gün elimi blendera kaptırdım kızlar davul gibi oldu parmağım sabah sabah kızla birlikte acillerde süründük bir iki saat kahvaltısını hazırlıyordum nasıl olduysa parmağımı bir güzel haşat ettim şimdi dikiş atılmadı ama pazartesi günü tekrar gideceğim eğer uyuşukluk olursa ameliyat dedi doktor sinirler kesilmiş demekmiş of inşallah öyle birşey olmaz çocukla çok zor oluyor sonrada kızın dr kontrolü vardı oraya gittik çok şükür gayet iyi kilo 7930 olmuş boy hala aynı 67,5 kafa 43.4 olmuş dişimiz hala yok kan damlasını sordum vermemişti çünkü bende sormayı sürekli unutuyordum gerekli değil kansızlık durumunda verilmeli dedi emeklemediğini söyledim her çocuk aynı değil olabilir dedi emeklemeden yürüyebilir dedi 9 aydan önce sıralamasını ayağa kalkmasını beklemeyiz dedi böyle yani aklıma gelenleri sordum
Değiştirdim yavrum
Yazdan Kalan
Hugocuk yanına artı işareti geldi arkadaş olduk ya, ben de bu nedir diyorum RH+ gibi :)
Öldüm öldüm mahvoldum. Benimki de fena sayılmaz halletti işleri de yoğunluktan koli açma işleri bana kaldı. Antalya'da mısın sen, Ankara sanıyordum. Bundan sonra birine bela okuyacaksam "Tez vakitte taşınasın" diyeceğim :)
hayırlı olsun durasella bende 1 hafta oldu tasınalı hala daha işim bitmedi.... ben bide temizlik falan yapamadan tasınmak zorunda kaldım.... hem temzile hem yerleş cok zordu vallaha ev bayaga kirliymiş yerleri tel fırcayla fırcalamaktan belim bacaklarım tutmuyo artık... şimdi bi camlarım kaldı silinecek onuda yarın halledecem inşallah.... cocukla iş yapmak dahada zor oluyo eşimde calısıyo pek yardımı olmuyo...seni cok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin
merhaba kızlar geçmişolsun dilekleriniz için çokk teşekkürderim :) geçmişi okumaya çalıştım ama internet çok yavaş bir kaç sayfa okuyabildim ancak benim olan canım dr özellikle sordum kan damlasını vermediniz dedim hatta içimden unuttumu acaba diyede geçirdim ama dr dediği kansızlık olsun olmasın her çocuğa verilmesine karşıyım gerek yok dedi türkiyede genel bir sorun olduğu için sağlık ocakları herkese veriyor ama kansızlığı olmayan bir çocuk için gereksiz dedi bizim doktorumuz ilacı seven bir dr değil gerekmedikçe ilaç vermiyor aşılarda genelde dr lar ateş düşürücüyü bir iki saat önceden verin diyenler var bizim dr ateşi çıkarsa, 38 dereceye kadar ateş düşürücü verme diyor onada yarım fitil ancak.. kızımın kilosuda iyi geldi bana ben o kadarda beklemiyodum 8 kilo olmuş neredeyse bide benimki kız çocuğu erkek çocuklarından daha düşük kilolu olması normal :) zaten öyle boyluda değil
Seelam kızlar hugo yok kız evlilik yıldönümüm ama erken yatalım diyo çok uykusuzmuş dedim bendenmi kaçıyon yoksa çok yorgun geldi işten bişey diyemem bende yatarım birazdan bi gece bari erken yatalım hep 1 2 ediyoruz.dün gece oğlum sık sık emmeye kalktı yatmadığı yatağında bu gece yine yanıma alcam artık napim yoruluyorum öylede,,,
Çankayadayım.ya sen? Bu arada başka kimler Ankara da yaşıyor ki
Seelam kızlar hugo yok kız evlilik yıldönümüm ama erken yatalım diyo çok uykusuzmuş dedim bendenmi kaçıyon yoksa çok yorgun geldi işten bişey diyemem bende yatarım birazdan bi gece bari erken yatalım hep 1 2 ediyoruz.dün gece oğlum sık sık emmeye kalktı yatmadığı yatağında bu gece yine yanıma alcam artık napim yoruluyorum öylede,,,
Merhaba millet, nasılsınız? Geçmişi okuyamadım hızlıca giriş yaptım, özledim yav yazmayı. Birazdan okur, hallerinizi ve minik fındıklarınızın son durumlarından haberdar olurum.
Ben bir haftadır geberdim desem yeridir. Hayatımın hiçbir döneminde böyle yorulmamıştım. Ev yerlerştirmek, emekleyen bebekle inanılmaz zor ama yerleştik sonunda. Gerçi odanın biri hala dandini dastana ne buldumsa yığdım içine. Şimdilik yok sayıyorum orayı ama en kısa zamanda toparlamam lazım. Yerleşirken bir de çalışmaya devam ettim uhh iyice bittim. Zayıflamak isteyen ivedilikle taşınsın zira iki kilo vermişim.
Bu yorgunluğun mükafatı olarak bugün eşim bizi çok güzel bir yere kahvaltıya götürdü. Ata açık büfedeki rengarenk mamaları görünce çıldırdı, tabakların içine düşecekti. Eşime dedim sen al biz oturalım. Ata'ya bir tabak hazırlamış inanamazsınız bir sucuklu yumurta eksik. Nutellasından, reçeline, acukasından, sigara böreğine kadar. Ben olmasam bebeğe bunları yedirecekti demek ki. Ama çok iyi geldi, hem yüzdük hem uzun uzun yayıldık çardaklarda, zaten ben dünyaları yedim taşınırken verdiğim kilolardan birini kesin geri almışımdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?