- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.981
nasıl beyendinmi ağrıyı :44:
Ben okurken yazmışsın :))
Kızına da maşallah sekiz kiloyu görmüş
yedikleri daha da çok yarasın ppıt pıt yağ, löp löp et olsun :))
yok canım küçük...öyle gidip oturulacak bi yeri yok pek...yeni gelişmeye calısan bi şehir....
sağol canım gördü çok şükür :) valla yesinde yarasın diye parmağımı parçaladım bu uğurda daha napılır bilmem
bol bol kar göreceksiniz ana oğlan
Sen de taşınmışsın hazelim gle güle otur yeni evindeyok canım küçük...öyle gidip oturulacak bi yeri yok pek...yeni gelişmeye calısan bi şehir....
kızlar oto koltuğu alacak olanlar bide fiyatla ilgili bilgi verse şöyle güzelcede bir resim kondursa buraya bizde baksak, fiyatlarla ilgili fikrimiz olsa çokmu şey istemiş olurum :)
Sen de taşınmışsın hazelim gle güle otur yeni evinde
Ben çukurambardayım
Bir de sögütözünde oturan bi arkadaş vardı ama nickini unuttum pek girmiyor galiba unuttuğuma göre :S
sağol canım gördü çok şükür :) valla yesinde yarasın diye parmağımı parçaladım bu uğurda daha napılır bilmem
geçmiş olsun canım ihmal etme doktora git bence
bu arada kayınvalidene neden gidip duruyosun kıss hiç başka işin yokmu yaww
canım geç oldu ama şimdi gördüm.bizde oto koltuğu alırken çok araştırıp sağlam bişey olmasına özen gösterdik ve britax romer ile recaro arasında kararsız kalmışştık.
ana kucağı olarakta kullanılan geriye dönük modeli recaro aldık.şuan onu kullanıyoruz.sanırım bu 12 kg a kadar.benim oğlan 11 kiloyu gördüğü için şuan daaha nekadar kullanırız bilmiyorum.bir sonraki aylar içinde 9-36 kg ı indirimde gördüğüümüz için hemen temin ettik,internetten.onu da recaro almış olduk.
Ben çukurambardayım
Bir de sögütözünde oturan bi arkadaş vardı ama nickini unuttum pek girmiyor galiba unuttuğuma göre :S
kızlar oto koltuğu alacak olanlar bide fiyatla ilgili bilgi verse şöyle güzelcede bir resim kondursa buraya bizde baksak, fiyatlarla ilgili fikrimiz olsa çokmu şey istemiş olurum :)
yandık desene oğlan elini falan yakmadan gelsek bari yaa en korrktuğum şey ama sanmıyorum çünkü onların orası basık kalıyo biraz sorarım olmadı ona göre alırım epey kazak falan
melitta emeklemesine geç bile kalmışın benimki elini bırakıp bazen ayakta durmaya çalışıyo bazen yaşına yürür sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?