2012 Şubat Anneleri

memikto uyuyunca ekmek ufaladım
yarın sulu köfte yapıcam memiktoya
kıyma rende soğan sarımsak pirinç koyucam
patates havuçla haşlayıp ılıyınca yumurta sarrısıyla terbiye edicem çatalla ezip yediricem

Arana koltuğumuzu bizim de büyütmemiz gerekecek
Doğan araştırmış en iyisi römer diyor sanırım ondan alıcaz
Biz Asya doğduğundan bari Maxsi cossi cabrio fix oto koltuğu ana kucağı kullandık
bu koltuğun yöne arkaya bakıyor
Ama yeni alacağımız koltuk heralde öne bakar
Yarın bi gidip bakmak lazım
her hafta sonu bakalım diyoruz başka bir iş çıkıyor
bugün hava çok güzeldi yarın da güzel olursa pikniğe gitcez bakalım

Bu sabah kuzenimin eşi doğum yaptı sezeryan ile üçüncü kız bebeği doğdu
Akşam görmeye gittik o kadar minik ki şaştım kaldım
Elime alırken korktum Asya'da bu kadar mıydı diye düşündüm Asya'dan birazcık büyük doğmuş üstelik
Demek ki bizim kız da bu kadar küçükmüş
Benimki onun yanında dana gibi kaldı
Büyülendim valla
ben kesin yaparım ikinciiyi üçüncüyü dördüncüy :)))

Ben okurken yazmışsın :))
Kızına da maşallah sekiz kiloyu görmüş
yedikleri daha da çok yarasın ppıt pıt yağ, löp löp et olsun :))

sağol canım gördü çok şükür :) valla yesinde yarasın diye parmağımı parçaladım bu uğurda daha napılır bilmem

kızlar oto koltuğu alacak olanlar bide fiyatla ilgili bilgi verse şöyle güzelcede bir resim kondursa buraya bizde baksak, fiyatlarla ilgili fikrimiz olsa çokmu şey istemiş olurum :)

Biz de ilk 9-36kg almıştık indirimden ama bana rahat gelmedi yatış pozisyonu yok gibi. Bu aldığımız 9-18kg römer trifix hem iç hacmi geniş hem de yatış pozisyonu ana kucağı kadar olmasa da dahaiyi. Zaten oto koltuklarında yatış pozisyonu fazla olmamalı güvenlik açısından.

günaydın hanımlar gerçi bugün pazar kocişler fln evdedir kimse girmez ama adet yerini bulsn günaydın diyelimsu an eşim kahvaltıyı hazırlarken bende net keyfi yapıyorumbenim oduncuğumda incelmeye dogru gidiyor sanırım maşallaaaahbugün kızım 9.ayını doldurdu valla su günler nasıl hızlı gecıyor rabbim bütün meleklerimize uzzzuuun bir ömür versin(amiin)...

Ben çukurambardayım
Bir de sögütözünde oturan bi arkadaş vardı ama nickini unuttum pek girmiyor galiba unuttuğuma göre :S

ankaraaa ah ankara bende üniversiteyi ankarada okudum yeri bir baskadır bendeherkese soguk sevimsiz gelir ama ben ankarayı cook seviyorum:26:emekli olunca oraya yerleşicm

kızlar oto koltuğu alacak olanlar bide fiyatla ilgili bilgi verse şöyle güzelcede bir resim kondursa buraya bizde baksak, fiyatlarla ilgili fikrimiz olsa çokmu şey istemiş olurum :)

Jokerden 1000tlye aldık. İndirimdeydi. Markası britax römer trifix. Aslında ben aynı markanın safefix modeline karar vermiştim fakat bizim miniği ikisine de oturtunca trifixin iç hacmi daha rahat geldi. Bir de ön bar yerine isofix artı arkadan bir emniyet sistemi var. Daha çok aklımıza yattı. Safefix de isofix artı ön bar var bir de kemerle de bağlantı yapılabiliyor. İsofix olmayan araçlar için bu bir avantaj. Fakat bizim iki araçta da isofix olduğu için gerekgörmedik.

Ebebekte safefix 1000tl. Trifix 1200tl. Ama jokerden biz trifixi dediğim gibi daha uyguna aldık.Ama daha uygun bir fiyata chicco xpace de bakılabilir. Uluslararası test puanlarına ve çarpışma testlerine bakmanızı tavsiye ederim almadan önce. Bizim aldığımız

Britax-Römer 2012 Trifix Oto Koltuğu - e-bebek.com

benim bebeklerim perematüre bu yüzdenerken doğdukları için 8 aylıklar ama aslında şu anda hemen hemen 7 aylıklar ve çok çok iyi.oğlum tutunarak bi yerlere kalkmaya çalışıyor.

kızlar sizler nasılsınız?

hugocuk ,cat lover ,eınteın ,senfat ,mozp , hemşire ,playdohh ,giza ve daha aklıma gelmeyen bazı değerli arkadaşlarım

bein sormayın ben yürüyen bir yuh gibi dolaşıyorum iş ,iş ,iş ,bebekler ,bebekler ,bebekler bittim

memlekette havalar nasıl ?kıbrıs ta hava bi kapanıyor bi açılıyor.

bebeklerim öyle bi hareketlendiler ki sizi ihmal etmemek için mola vermek amacıyla sizlere bakıp çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…