- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.021
bende artık eline havuç ,elma ,kraker vereyim diyorum alışmaları için.sanırım bu pütürlü süreçte beni baya yoracak gibi.bende artık çatalla ezecem verecem bakalım çiğneyecekler mi?
ne zormuş bu pütürlüye alıştırma dönemi.sırf kafamda büyütüyorum boğazında kalırsa diye rabbim korusun inşallah bebeklerimizi.
bayram geeldi valla daha ev temizlenck:26:Allahtan bayramın 2.günü bursaya annemlere gidicem dolayısıyla bizede kimse gelemıck ohhhhhçocukla temizlikte zor yaaaw zaten ben ortalığı topluyorum arkammdan merve hatun dağıtıo bu kısır döngü sürekli devam ediyor
ben eline bişey vermiyorum geçen diş kaşıma biskğvisi boğazına kaçtı zor çıkarttım
elma verdim kocaman bi parça koparttı çıkarttım ağzından havuç filanda kopar boğazında kalır diye korkuyorum
bizimki diş kaşıma derdinde değil direk yemeye çalışıyo
mehmette devamlı çiğnemiyo yutuyoda direk ama çatalla eziyorum boğazında kalmayacak kadar küçük oluyo sonuçta
bayram geeldi valla daha ev temizlenck:26:Allahtan bayramın 2.günü bursaya annemlere gidicem dolayısıyla bizede kimse gelemıck ohhhhhçocukla temizlikte zor yaaaw zaten ben ortalığı topluyorum arkammdan merve hatun dağıtıo bu kısır döngü sürekli devam ediyor
bende işte çorbalarda mesela patates pirinç havuç pütürlü kalıyor özellikle pirinç bi sorun olmuyor ama pütür küçük mü olcak büyük mü anlamadım sanırım burada çiğneme refleksini geliştirmek o da nasıl kazandırılcak bilmiyorum.yarın kontrol var doktoruımuz nasıl yol göstericek merak ediyorum.hele bi de iki çocuk iki uğraş yandım ben?
bi zamanlar kaşığa alıştırana kadarcanım çıkmıştı şimdi pütürlüler çok korkuyorum boğazında kalcak diye bir yöntem geliştirmem gerek
doktoruna bir sor bakalım yarın ne dicek
bende işte çorbalarda mesela patates pirinç havuç pütürlü kalıyor özellikle pirinç bi sorun olmuyor ama pütür küçük mü olcak büyük mü anlamadım sanırım burada çiğneme refleksini geliştirmek o da nasıl kazandırılcak bilmiyorum.yarın kontrol var doktoruımuz nasıl yol göstericek merak ediyorum.hele bi de iki çocuk iki uğraş yandım ben?
bi zamanlar kaşığa alıştırana kadarcanım çıkmıştı şimdi pütürlüler çok korkuyorum boğazında kalcak diye bir yöntem geliştirmem gerek
cnm sormayı unutma bende aynı şekilde pütürlü veremiyorum kuscak diye geçen az şehriye çorbası verdim arpaydı şehriyesi boğazına geldimi böh yapıyo korkuyorum daha vermiyorum ağzına direk patates püresi koysam geviş getiriyo ama kaşıkla verilince istemiyo bide korkumdan ısrar etmiyorum daha küçüklermi bu konuda ne yapmalıyız sor nolur ben hep unutuyorum salıda benim sıpa muayene olck unutmazsam bende sorarım inş
kesinlikle soracağım benim olan çünkü hep aklıma takılıyor.bazen çevremde görüyorum 4-5 yaşında çocukların anneleri ağzında eziyor çocuğunun ağzına veriyor.bende çouklarım öyle olmasını istemiyorum.bizimle oturup sofrada yesinler istiyorum.çocuklarına bile yemek yediren annelere tuhaf oluyorum birde ağzımda ezip verirsem çıldırırım.benden bağımsız hareket etmelerini istiyorum.bu akşamda annem elma azcık ezilmiş şekilde verdi.püre değildi tabi kızım midesini bulandırdı hemen su verdim.çok korktum.
yarın döndüğümde ksinlikle bilgilendiririm sizi birde menümüzüe eklenecekler var mı onu da merak ediyorum.doktorumuz çok iyi çok güzel yönlendiriyor beni ama daha zamanı var mı yok mu erken mi değil mi ? onu çok merak ediyorum.acele etmekte istemiyorum ama geç kalmakta istemiyorum.
kızlar bu akşam ilkkez tam anlamıyla sebze püresi yedi oğlum bebelac olandan aldım tadı hiç güzel değil tuzsuz du ama yedi şakırdım inş alışır artık almıyordum yemez diye
yaa kızlar benım güzel kuzum içim reklamındakı esprı yapan cocuga bayılıyoorr
kahkahalarla guluyor:))))))
sekizinci ayda pütürlü şeylere geçmek lazım sağlık ocağında söylediler
ben meyvesini herzaman çatalla ezerek pütürlü veriyorum
çiğniyo bizimki sorun yaşamadık
sadece yumurtada öğürüyo onuda vermiyorum
doktorna sor istersen napmak lazımmış böyle durumda
canım bende sebze meyve kaşık maması tarhana pirinç kırmızı et veriyorum
değişik değişik yapıyorum işte
mesela bugün etini köfte olarak yedi
yaa kızlar benım güzel kuzum içim reklamındakı esprı yapan cocuga bayılıyoorr
kahkahalarla guluyor:))))))
sorcm cnm ben korkuyorum kuscak diye aslında çiğniyo gibi yapıyo ama öhürüyo bazen
bende gece tok tutsun diye aptamil devam sütü aldım ama agzına sürmüyo biberonla verdim kasıkla denedim ama yemiyyo hiç...tadını begenmedi heralde..sabahları yogurduna katıyorum bende 2 ölçek bide 2 tane bebe bisküvisi atıyorum öyle yiyo ancak....gece aclık sorununa bi çözüm bulamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?