2012 Şubat Anneleri

bayram geeldi valla daha ev temizlenck:26:Allahtan bayramın 2.günü bursaya annemlere gidicem dolayısıyla bizede kimse gelemıck ohhhhhçocukla temizlikte zor yaaawzaten ben ortalığı topluyorum arkammdan merve hatun dağıtıobu kısır döngü sürekli devam ediyor

ben eline bişey vermiyorum geçen diş kaşıma biskğvisi boğazına kaçtı zor çıkarttım
elma verdim kocaman bi parça koparttı çıkarttım ağzından havuç filanda kopar boğazında kalır diye korkuyorum
bizimki diş kaşıma derdinde değil direk yemeye çalışıyo
mehmette devamlı çiğnemiyo yutuyoda direk ama çatalla eziyorum boğazında kalmayacak kadar küçük oluyo sonuçta

temizlikmi o da nee

bende işte çorbalarda mesela patates pirinç havuç pütürlü kalıyor özellikle pirinç bi sorun olmuyor ama pütür küçük mü olcak büyük mü anlamadım sanırım burada çiğneme refleksini geliştirmek o da nasıl kazandırılcak bilmiyorum.yarın kontrol var doktoruımuz nasıl yol göstericek merak ediyorum.hele bi de iki çocuk iki uğraş yandım ben?

bi zamanlar kaşığa alıştırana kadarcanım çıkmıştı şimdi pütürlüler çok korkuyorum boğazında kalcak diye bir yöntem geliştirmem gerek

çok şükür ben yaptım kurtuldum perdeler yıkandı ütülendi camlar silindi.ev temizlendi yıkanıcaklar yıkandı ütülendi kaldırıldı.ev toplandı düzenlendi.

sadece bayram hazırlığım var ne ikram yapıcma bu bayram onun listesini hazırlamam lazım.

doktoruna bir sor bakalım yarın ne dicek

cnm sormayı unutma bende aynı şekilde pütürlü veremiyorum kuscak diye geçen az şehriye çorbası verdim arpaydı şehriyesi boğazına geldimi böh yapıyo korkuyorum daha vermiyorum ağzına direk patates püresi koysam geviş getiriyo ama kaşıkla verilince istemiyo bide korkumdan ısrar etmiyorum daha küçüklermi bu konuda ne yapmalıyız sor nolur ben hep unutuyorum salıda benim sıpa muayene olck unutmazsam bende sorarım inş

kızlar bu akşam ilkkez tam anlamıyla sebze püresi yedi oğlum bebelac olandan aldım tadı hiç güzel değil tuzsuz du ama yedi şakırdım inş alışır artık almıyordum yemez diye

bende bi ara yedirdim afiyetle yemişlerdi ama çok zor durumlarda veriyorum ya misafirim geldiğinde yada gezmeye gittiğimizde.

yaa kızlar benım güzel kuzum içim reklamındakı esprı yapan cocuga bayılıyoorr
kahkahalarla guluyor:))))))

benim bebekleriminde sevdiği reklamlar var hiçbirşeyi gözleri görmüyor onlar çıktığında

Valla yedl sebzeleri ben sevmedim tatsız tuzsuz ama evde yapma şanssım yok robotum yok robot zaten vitaminlerini öldürüyormuş gerçi hazırlar nasıl yapılıyo onuda bilmiyoruz ama kendim yapsam pütürlü kalırlar onuda zor yer deli ederdi

ya kızlar ben oğluma dursun evde diye 4+ olan primadan almıştım 4 numaranın bi büyüğü arasında hiç fark yok 4 numarayla aynı nasıl büyük anlamadım.58 taneye 4+ ilerde alacağıma o parayı vereceğime bende 66 lı 4 numarayla devam ederim aynı ebatı:26:

Ben yazın büyük odamda kışın oturma odam küçük oraya geçiyorum daha çabuk ısınıyo malum bebekte var.köye ayın 24 ü gecesi gidiyoruz akşama bilet aldırdım oğlan uyur diye ümit ediyorum ondan salon tüllerimi gelince yıkarım halısınıda bugün temiz serdim ötekini silip kaldırcam gelince oturacağım odaya sercem bi daha başka halı kirlenmesin zaten kışında öyle çok gelenim gidenim olmaz,..

Bugün balıkçıdan hiç musluk suyu değmemiş 2 tane palamut aldım bütün gene dolaba buzluğa attım öyle olunca bozlmazmış koydum poşetlere.kışın çok canım çekerse yaparım yeriz dedim 4 tane aldım diğerlerini bu akşam kızartıcam 20 tl verdim hepsine.

sorcm cnm ben korkuyorum kuscak diye aslında çiğniyo gibi yapıyo ama öhürüyo bazen

canım bende sebze meyve kaşık maması tarhana pirinç kırmızı et veriyorum
değişik değişik yapıyorum işte
mesela bugün etini köfte olarak yedi

bende gece tok tutsun diye aptamil devam sütü aldım ama agzına sürmüyo biberonla verdim kasıkla denedim ama yemiyyo hiç...tadını begenmedi heralde..sabahları yogurduna katıyorum bende 2 ölçek bide 2 tane bebe bisküvisi atıyorum öyle yiyo ancak....gece aclık sorununa bi çözüm bulamadım yani

bizim tembel teneke biberon istiyo uğraşmıyo emmekle
bu akşam aptamilin gece sütlü bisküvilisini yedirdim inşallah sabaha kadar rahat ederim

hugocuk sana bişey danısacam...şimdi benm oğlumun günlük neler yedigini bi anlatıyım sana...öglen 11-12 gibi kahvaltı yapabiliyoruz biz..kahvaltıda yumurta sarısı...krem peynir...cicibebeli yogurt ve pekmez yiyo...bazen aksama dogru bi çorba yapıyorum...tarhana ..şehriye...tavuk suyu varsa içine ekmek dogruyorum..mercimek yapıyorum içine havuç patates falan katıyorum...onun dısında akşamlarıda ne yaparsam onlardan ezerek veriyorum genelde saat 6-7 gibi...hergün mutlaka pilav yapıorum zaten yanınada etli sulu bişey yaparım..ondan sonra mevye veriyorum bazen püre yapıyorum bazen mandalin falan eline veriyorum kendi yiyo...ama vitamın surubunu vermeyi hep unutuyorum...en iyi telefona alarm kurmak lazım....nasıl sence günlük yemekleri daha neler yapabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…