- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.081
geçmiş olsun canım bizdede iki kez oldu
bol sıvı verdim ben boğaz enfeksiyonu için ateşte yapıyodu çok susuyodu
taze meyve suyu sıkıp azda sulandırıyodum içiriyodum artı tavuksuyu çorba ve ıhlamur bunlar çok iyi gelmişti
sürekli terliyodu devamlı değiştiriyodum gün içinde üzerini
antibiyotik olarak augmentindi sanırım onu kullandık biz
antibiyotik çok uyku yapıyodu sersemletiyo
uyku öncesi tavuksuyu çorbası veya ıhlamur demleyip içiirirdim yatırırdım uyandığında dinç kalkardı
ama bizim enfeksiyon basit geçti rahatsızlandığı an doktora götürdük ıhlamur çorbaya başladık
teşekkürler sürekli kusuyor ne yese emse hatta ilacın kapağını acık görse dahi. soldu iki günde çiçeğim ya. şu kusması geçse tavuksuyu çorba ve ıhlamur içirirm inşallah daha çabuk toparlanır.
Topiğe nazar deydi herkesin bebeği hata olmuşl çok çok geçmiş olsun analar olarak biz hasta olsak daha kolay ama onlar olunca dünya başımıza yıkılıyo herkese allahtan bol şifa diliyorum
bizimde samsuna gitmeye 1 günümüz kaldı arefe akşamı otobüsteyiz inş kazasız belasızvarırız bende oğlanı oralarda hasta etmem inş gündüz neysede geceleri çok soğukmuş ink bende bu derde düşmem...bayramım zehir olmaz inş.benim sıpa daha önce grip oldu ama daysından geçmişti sizlerde bebeklerle olan kişilere dikkat edin onlar severken biz sonra uğoraşıyoruz bizim dayımız daha 9 yaşında laf anlamadı ama geçti gitti ük şükür inş tekrarlamaz.
Bugün kilo boy kontrolü var bakalım almışmı kilo yazarım size kulaklarını tutuyor onada baktırıcam bakalım bişey yoktur inş dişlerini çıkardı ama anlamadım neden yapıyo...ahhh bu havalr yokmu insanı hasta ediyoişte...
günaydın arkadaslarrrkendimi okulda gibi hissettim off özlemişim mesleğimi her neyse mervecikte hasta dün gece ara ara ateşlendi çok şükür 38 civarı daha yükselmeden fitil koydum cünkü şurubu kusuyor hanımefendi allahtan fitil var yoksa asla içmio zilli burnu tıkandı gece serum fizyolojikle actım rahat nefes alsn diye simdi ince bir tişörtle uyuyor cok kalın giydirmesem iyi olacak her an yükselebilir galiba dişten umarım artık bizimde dişimiz çıkarrrr:86:bayram üzeri tam oldu yanı neyse Allah daha beterinden korusun
Selam kızlar herkese,
neredeyse herkesin bebeği hasta, rabbim şifa versin herkese, aradım şimdi evi burnu yeşil yeşil akıyomuş yavrumun hiçte hali yokmuş
böyle durumlarda çalışmak o kadar zor ki, insan yanında olmak istiyor evladının
teşekkürler sürekli kusuyor ne yese emse hatta ilacın kapağını acık görse dahi. soldu iki günde çiçeğim ya. şu kusması geçse tavuksuyu çorba ve ıhlamur içirirm inşallah daha çabuk toparlanır.
niyseee playdoh burda beni seviyooo dimekki gitmemişş
seviyom tabibende geçmişi okumaya çalışıyorum ama yarım yamalak okudum son sayfaya geldim herkesler hastalıklarla uğraşıyorr çokk geçmişolsun kızlar havalar çok acayip bi öyle bi böyle bursa zaten o konuda çok kötü yanar döner insanlara bile bursa havası gibisin derler :) bizde durumlar iyi çok şükür dün has. gittim parmağım için hemşire iyi dedi dr bile görmesine gerek kalmadı görüntü kötü ama hiçolmazssa dikişe gerek kalmıcak hemşire pek acımıştı halime zaten bi elimde bebek bir elimden kanlar damlıyor şıp şıp sağolsun dikiş gerekmesin diye ne gerekiyorsa yapmış bu aralarda ev arama telaşındayız kısmet olursa ev almaya niyetlendik bakalım inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz bu arada nil de konuşma konusunda büyük bir adım attı dünden beri sürekli anne diyor bilinçsiz söylüyor ama artık çok rahat arka arkaya söyleyebiliyor hatta biz kızımız konuştu diye çoştukça oda gaza gelip annennanananne diye sonunu getiremiyor
seviyom tabibende geçmişi okumaya çalışıyorum ama yarım yamalak okudum son sayfaya geldim herkesler hastalıklarla uğraşıyorr çokk geçmişolsun kızlar havalar çok acayip bi öyle bi böyle bursa zaten o konuda çok kötü yanar döner insanlara bile bursa havası gibisin derler :) bizde durumlar iyi çok şükür dün has. gittim parmağım için hemşire iyi dedi dr bile görmesine gerek kalmadı görüntü kötü ama hiçolmazssa dikişe gerek kalmıcak hemşire pek acımıştı halime zaten bi elimde bebek bir elimden kanlar damlıyor şıp şıp sağolsun dikiş gerekmesin diye ne gerekiyorsa yapmış bu aralarda ev arama telaşındayız kısmet olursa ev almaya niyetlendik bakalım inşallah gönlümüze göre bir ev buluruz bu arada nil de konuşma konusunda büyük bir adım attı dünden beri sürekli anne diyor bilinçsiz söylüyor ama artık çok rahat arka arkaya söyleyebiliyor hatta biz kızımız konuştu diye çoştukça oda gaza gelip annennanananne diye sonunu getiremiyor
hogocum valla dediğini yaptım kocaman biberonu bitirdi ıhlamuru sevıyor zaten şimdi daha bir iştahla içti içi yanıyor yawrumun
kızlar herkese çok çok çoookkk geçmişler olsun.
bizde hala iyileşemedik
hala özellikle sabahları uyanınca öksürüyor.
burnu hala çeşme gibi
o kadar ilaç içti banamısın demedi
off offff zor valla bu kışı bi geçirsek(
yarın kayınvalideme gidicez köylerine
yayla sayılır epey yüksekte o yüzdende çok soğuk oluyor.
kız zaten hasta
bayramı orda geçircez.beni stres sardı iyice
inş bebeeğimi daha kötü etmeden döneriz
geçmiş olsun canımm
acaba hamağı ince bez gibi filanda ondan yerden soğuk filanmı çekiyoki
üsteliyo olmasın hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?