2012 Şubat Anneleri

cnm benim oğlan her yemekten sonra suyunu içiyo yaklaşık 125 ml litrelik suyu bitiriyo bazende yarılıyo ilk zamanlar az içerdi şimdi artırdı.o kristaller bezindeki benim oğlandada oluyo prima kullanıyorum ama bizde çok çiş dolunca oluyo aşırı sıvıdan bezde jelleşme oluyo ondan olmalı sizdekide susuzluktan olacağını sanmıyorum aynışeyse kastetdiğimiz

maşallah oğlum ilk defa hiç arıza cıkarmadan uyudu...ilk defa netten ninni actım ondan heralde...e cocuk doğdugundan beri doğru düzgün ninniydi müziki dinlemedi...iyi geldi vallaha

ihmal ediyosun bizi
kontrolunuz güzel geçmiş çok sevindim canım
anlamadığım dolma nasıl dolma
normal yaptığımız biber dolmasımı salçalı yağlı tuzlu bildiğimiz dolmamı

doğuma ordandan maçamı gitti eşin

Canım çatalla ez herşeyi ama iyice ez azcık azcık dene ögürür gibi yaparsa devam etme bence aradan vakit geçsin tekrar dene
Bir de eline yumuşak meyve ver senin kontrolünde kopartıp yutmasına izin ver böylece parça parça yemiş olur
Ama yatırarak yemek yedirme
ben bırak yemek yedirmeyi doğduğundan beri yatırarak emzirmedim bile
Kayınpederim bile tembihlerdi aman kızım başını yukarda tut yatırma diye
orta kulak iltihabının sebebi yatırarak emzirmek
Otur etrafını yastıkla falan çevir önüne bir sürü şey koy oyala iki kaşık yese kardır zaten

Bizim doktor pilavı bir yaşından önce verme dedi neden acaba
Ama çorba yaptığında içine pirinç atabilirsin dedi
Ne farkı var diye sormayı akıl etmedim valla :))

memikto doğduğundsa onu ilk gördüğümde şoka girmiştim herkes çok şaşırmıştı çünkü memikto benim kopyam
hala öyle 100 tane bebek olsa bas bas bağırıyo benim diyeeee

hasta bebeciklere geçmiş olsun
havalar fena akşamları serin sabaha karşı daha da bi soğuk oluyor
Bizim ev güney cephe diye ben kalorifer yakmadım daha ama yakmaya başlasam iyi olacak

Samsuna gitcemya bende az bez aldım yük olmasın diye olmadı bende bi denerim şu bezi daha önce bi akrabamda çok övmüştü alırım bende merak ettim hep ç,ünkü...hugooo ne gülüyon kız doğrumu yoksa aşkındanmı kızıyon adama bu kadar sanırım bende öyleyim sevince daha göze batıyo yaptıkları bunların iyi geceler kızlar benkaçar

bu arada 2013 şubat anneleri aynı bizim geçtiğimiz hazırlık yollarından geçiyolar hem güzel hem zahmetli allah onlarada taddırsın bu mutluluğu...

canım yatarak yedirme geçen konu açıldı bebek yatarak mama içmiş sonra ölmüüş ciğerlerine kaçmış 4 aylık
yastık koy yarı oturur halde yedir ama asla yatarak yedirme ne olur ne olmaz
belkide yatırarark yedirdiğin için öğürüyo yutma zorluğu çekiyo
sen hiç yatarak yedinmi çok zor

memikto doğduğundsa onu ilk gördüğümde şoka girmiştim herkes çok şaşırmıştı çünkü memikto benim kopyam
hala öyle 100 tane bebek olsa bas bas bağırıyo benim diyeeee

neredeyse gördüğüm tüm erkek bebişler annelerine kız bebişler babalarına benziyo
Kız halaya oğlan dayıya derler ya zaten kzılar erkek tarafına erkekler kız tarafına çekiyor demek ki :))

Bende bayram dönüşü yakarım doğalgazı artık.bu arada kaçsam iyi olacak zira annemin oğlumu oyalamak için sizle yazışcam diye canı çıktı yoruldu kadın öptm çok bay bayyy

banada ilk eşim dedi ben öyle yemek yiyemem çocuk nasıl yesin dedi bakalım artık otrurarak vercem inş durur yoksa deli etcek beni

hoşgeldin bebişim
geçmiş olsun duruya
ben mercimek filan vermiştimya gaz yaptı huysuzlandı gece uyku uyutmadı şimdilik ara verdim

kızlar bu arada dün canbebe aldım. valla çok hoşuma gitti. prima ayarı bir bez. tavsiye ederim. 40'lısı 15 liraydı. molfixten, huggies ten güzel.

bizimki popişine primadan başkasını deydirtmiyo sıpa
kıyafet konusundada pamuklu yumuşacık çıtçıtlı bodyler
üst kıyafetlerimizde çok kalın olmayan rahat yumuşacık rengarenk tulumlarr
turuncu sarı beyaz yeşil açık mavi favorilerimiz

bu akşam misafir geldi bize arkadaşlarımız
güya temizlik yapcaktım yalan oldu
üç yaşında kız çocuğu vardı bizimki pek sevdi hiç ağlamadı tüm akşam boyunca onunla oynadı
minicik ama kafası ne kadar çalışıyo kız hangi oyuncağa giderse o da ona gidiyo bi ucundanda o oynuyo bilmiş bilmiş
kıza oyuncaklarını gösteriyo bobur bobur anlatıyo ağzında emzik onuda düşürmüyo homur homur
arabasındaki çıngırağı gösterdi çeviriyo anlatıyo
yaşıtlarıyla değilde az büyük çocukları seviyo ilgileniyo
ikiz kızlarıda sevmişti
en azından gidecğimiz bir kapımız oldu artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…