- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.121
kızlar bebeklerinize aşağı yukarı ne kadar su veriyorsunuz
az önce ilk defa kızımın bezinde böyle kristalimsi şeffaf taneler buldum
susuz mu kaldı acaba:44:
aslında sürekli veriyorum ama yeterli değilmiki
aile hekimi 2 biberon demişti bi defasında
ama bana biraz abartılı gelmişti
zira benim kızımın o kadar içebilmesi mümkün değil
sizler ne kadar veriyosunuz???
kızlar bu arada dün canbebe aldım. valla çok hoşuma gitti. prima ayarı bir bez. tavsiye ederim. 40'lısı 15 liraydı. molfixten, huggies ten güzel.
ben bu bezi almaya nedense hep çekiniyorum iyi çıkmaz diye aslında çok hediyeleri oluyo ama
kızlar merhabalar o kadar yoğunum ki bi türlü fırsat bulamıyorum internete girmeye.ev ,temizlik ,yemek birde buzluğa kışlık hazırlığı ,malum bayram hazırlığı , iki bebek mahvoluyorum.aaa koca bebeği unutmayım (eşim)birde onunla ilgilen derken hal kalmıyor.
dün çok şükür kontrolümüz iyi geçti.artık pütürlü vereceğim çorbaları.iki gündür deniyorum birkaç kaşık alıp ağzında oyalıyorlar ama kaseyi bitiremiyorlar.doktor balık ve tavuk a başlıyoruz bu ay dedi.kıyma yerine çorbalara tavuk ve balık kat dedi.ayrıyetten de verebilirsin dedi.dün akşam ayıptır söylemesi hastaneden yetişemem diye kolayıma gelmişti ızgara yaptım çimdik çimdik yapıp ağızlarına verdim ısıra ısıra yemeye çalıştılar.ilk izlenimler gayet iyiydi.fakat çorba da iki gündür beş altı kaşık yediler.kızım çok mızmız bu aralar.iki hafta önce kabız olmuştu o günden beri nazlanmayı öğrendi hala da o nazlanma var.kız işi çözdü nasıl söz geçirteceğini öğrendi
kıymalı taze fasulye ,dolma(yeşil biberinden de ezerek ver çok faydalı )verebilirsin dedi.
önümüzdeki ay kaşık mamasını kaldırıp yerine çorba ekleyeceğiz dedi ve baklalara geçeceğiz dedi.(akşam 19:00 kaşık maması idi )
oğlum boy :73 kilo :8,560 kafa çevresi :47
kızım boy :69 kilo : 8,230 kafa çevresi :45
bu ay çok kilo almamışlar ama kızım boy atmış geçen ay hiç boy atmamıştı.bi önceki ayla aynıydı ona sevindim.kabızlığa dikkat edin .olursa bana haber verin dedi.
aa birde ben boğazında kalır diye çok korktuğumu dile getirdim.doktor da korkma kalmaz.eninde sonunda alışıcak yoksa sen çok zorluk çekersin aç karnına vermeye başla dedi.
birde elimde iki kutu kaşık maması vardı onları bitince bu aydan başlicam çorbaya.yani öğlen ve akşam çorba öğünümüz olacak. :)şimdilik aklıma gelen bunlar yine aklıma gelen olursa yazarım.
sizler nasılsınız?kusura bakmayın sizleri ihmal etmemeye çalışıyorum fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum.inşallah sizlerde iyisinizdir.geçmişi okuyamadım ama uygun bir zamanda okuyacağım bakalım bensiz neler kaynatmışsınız :):):)
cat lover nasılsın arkadaşım nerelerdesin?? bu aralar aktif göremiyorum seni inşallah iyisindir
canım hugo için endişelenme. kocasına halen çok aşık o. kızgınlıktan öyle diyor. her kadın biraz kocasına gıcık olur (tabi bazıları çok şanslı koca ve akrabalarından yana o ayrı) ben de zaman zaman çok sinirleniyorum. ben yolculuga çıkarken tüm evi, kendimi temizler, çantaları hazırlarım. bu gece sabaha kadar uyumasam o kadar işim var ki. beyfendi 2 kere doğuma gitti, hızlıca eşofmanları giyip koşturdu halı saha maçına. ölür müsün öldürür müsün. ya durumu kabulleneceksin ya dır dır edeceksin. dır dırı denedim. ne halı sahadan ne fener maçından vazgeçiyor. ssonuç kabullen otur yerine oluyor.
ya bana da nasıl saçma geldi. bebeğini ver diyorlar veriyor. dna testi, mahkeme falan olmuyor, polis araya girmiyor, adam itiraf ediyor. çok saçma geldi. geçen de eşim denk geldi diziye. çok güldü, ne kadar saçma falan dedi. onun mesleği oldugu için hatalarla doluymuş. böyle şey mi olur deyip durdu. ben de ben izliyorum sen karışma, sen izleme falan dedim. ama bu akşamki bana da saçma geldi.
Yok cnm sağol alınmam haklısınız zaten artık çorbalarına ekmek katarak falan başladım ama pilav falan vermiyorum hem kabızlık yapıyo diye hemde boğazında kalır diye ama yavaş yavaş başlattım pütürlü olayını böh yapsada kurtulamaz benden.kızlar ben bide yatırarak yediriyorum hatamı ediyorum mama sandalyesi yok otururkende durmuyo diye yatırıp oyalayarak yediriyorum dolayısıyla genizine gidince bazen direk öhürür gibi yapıp kusarmış gibi beni korkutuyo nasıl yapsam fikir veren olursa sevinirim şuan için azar azarda olsa yiyor bakalım alışcak inş.
canım yavaş yavaş pütürlüye alışsın yeter. pilav falan için acele etme zaten 1 ay var aramızda oğlum da daha yeni alışıyor pilava. birden zorlamamak lazım inat ediyorlar ozman soğutmanın anlamı yok
evet sacmalamışlar biraz...diziyi boşverde gercek yasamda böyle oldugunu düşünsene....karsıdaki gercekten senin bebeğinsinse ve kucagındakide senn degilse o kadar aydan sonra...nasıl olur canını verebilcegin kadar sevdiğin ama gercekte senn olmayan bebegi baskalarına ver ....diğer tarafta gercekte canın parcası olan ama 9 ay boyunca hiç görmediğin bebeği kabullen....
Yok cnm sağol alınmam haklısınız zaten artık çorbalarına ekmek katarak falan başladım ama pilav falan vermiyorum hem kabızlık yapıyo diye hemde boğazında kalır diye ama yavaş yavaş başlattım pütürlü olayını böh yapsada kurtulamaz benden.kızlar ben bide yatırarak yediriyorum hatamı ediyorum mama sandalyesi yok otururkende durmuyo diye yatırıp oyalayarak yediriyorum dolayısıyla genizine gidince bazen direk öhürür gibi yapıp kusarmış gibi beni korkutuyo nasıl yapsam fikir veren olursa sevinirim şuan için azar azarda olsa yiyor bakalım alışcak inş.
memikto doğduğundsa onu ilk gördüğümde şoka girmiştim herkes çok şaşırmıştı çünkü memikto benim kopyam
hala öyle 100 tane bebek olsa bas bas bağırıyo benim diyeeee
canım yatarak yedirme geçen konu açıldı bebek yatarak mama içmiş sonra ölmüüş ciğerlerine kaçmış 4 aylık
yastık koy yarı oturur halde yedir ama asla yatarak yedirme ne olur ne olmaz
belkide yatırarark yedirdiğin için öğürüyo yutma zorluğu çekiyo
sen hiç yatarak yedinmi çok zor
selam hatunlar...
melittacım iyiyim canım. ben de kayınvalidemlerdeyim perşembeden beri. kızımın ateşi bir çıkıyor, bir düşüyor dünden beri. onun dışında bir sıkıntımız yok şükür Allah'a. sen de, yavru kuşların da iyisinizdir inşallah.
nasılsınız arkadaşlar? hasta olan minnoşlara Allah acil şifa versin. benim_olan sana da hayırlı yolculuklar canım, kazasız belasız, hastalıksız gider gelirsiniz inşallah.
ben ömer'e bugün kuru fasulye vereyim dedim. haşlanmış kuru fasulyenin teeeek tek kabuklarını ayıkladım. suda domates ve yağ ile tekrar haşladım. çatalla ezdim. bu kadar uğraşıma üç kaşık zor yedirdimsonra da geleneksel çorbamız olan tarhana çorbası yaptım
dün gece oğlumu gülmekten kusturdum vallaha...forma girecektim laptop eşimdeydi ...nasıl etsemde git yat artık desem diye düşünüyodum bende oğluma onunla oynuyomuş gibi yapıp '' baba gak git yat lan'' de diyodum bizimki gülmekten yıkılıyodu sonundada kustu hıçkırık tuttu ama yine gözümün içene bakıyodu söyliyim diye....sabah arada bi baba gak git yat lan diyoddum öyle yüzüme bakıyo sırıtıyodu...yavrum benm yaa
kızlar bu arada dün canbebe aldım. valla çok hoşuma gitti. prima ayarı bir bez. tavsiye ederim. 40'lısı 15 liraydı. molfixten, huggies ten güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?