- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.101
kızlar bebeklerinize aşağı yukarı ne kadar su veriyorsunuz
az önce ilk defa kızımın bezinde böyle kristalimsi şeffaf taneler buldum
susuz mu kaldı acaba:44:
aslında sürekli veriyorum ama yeterli değilmiki
aile hekimi 2 biberon demişti bi defasında
ama bana biraz abartılı gelmişti
zira benim kızımın o kadar içebilmesi mümkün değil
sizler ne kadar veriyosunuz???
yok canım ya ne 2 biberonu:26:küçük suluğu var ınu bile bitiremiyor zorla vercek degılız yazaten vermeye kalksam bıle yutmuyor her yer su oluyor bu sefer bence bebısler kendı ıcecegı mıktarı bılıyordur bız ne kadar zorlasak bos
kızlar selam
yarın kyınvalidemlere geçiyoruzbayramın 1.günü akşamda ankaraya ailemin yanına gidiyoruz
malesef kayınvalidemlerde geçireceğim 1 geceye bile nasıl tahammül ederim bilemiyorum
zaten ne zaman gitsek denizde benim gerginliğimden uyumuyo orda ve ben daha çok geriliyorum
dua edinde benim için sıkıntısız sorunsuz geçsin ufffffffffff
bursa çanakkale arası dört beş saat bişey
nille kahve içmeye beklerimm
ufaklıklar sebze çorbalarını içerken bizde kahve içerizz
hayırlısı olsun canım
burda sıfır evlerle eski evler arasında hiçbir fiyat farkı yok diyebilirm mesela biz şimdiki oturduğumuz evi babam eski evlerden daha bile ucuza aldı
ev sahibinden ev almak mütaitten ev almaya göre daha zor mütait birsürü yapıyo nasılsa çıkarıyo parasını daha ılımlı oluyo
Bugün bizim tontiği anneannesine ve teyzesine bırakıp ilk defa eşimle dışarıya çıktık ilk bşta çok huzursuz oldum ama sonra evle konuşunca içim rahatladı kendimi alışverişe verdim. İkeadan çocuk güvenlik ürünleri aldık. Çekmece dolap kilidi, priz koruyucu, köşe koruyucu vs. Bir de kitaplık aldık bizim oğlanın kitaplarını koyucağım henüz 4 kitabı var ama olsunkitaplık konseptine alıştıracağım oğlumu. Benim kitaplar hep raflardaydı o raflardan da kurtulmış oldum. Bir de oyuncak sepeti aldım gerçi ben bizimkine kirli sepeti yaptım. Bir de aşağıdaki neşeli böcükleri aldım bayram hediyesi en güzel yanı pilsiz oluşu.
Neşeli Böcekler
Hugocum deme öyle bebeğin var sonuçta kaynanan cadı diye o babasızmı büyüsün boşverin nolur kafaya takmayın şu cadıları buklecim sende bi akşam dişini sıkıver bizlerde oğlan anasıyız yarın öbürgün bizlerin gelinleri sevecekmi bizi yada biz onları sevebilecekmiyiz bunu düşünerek biraz daha ılımlı olun nolur üzülürüm hugo öyle bişey duyarsam allah boşananları sevmezmiş aman sakın böyle bişey düşünme en son aklına gelsin.bende benimkine kızınca gelyo bu aklıma ama sinirim geçince ne düşündüm böyle saçma diyorum..ben 7 gün kalacağım üstelik kaynanam kayınpeder benim yaşlılar pek sorun yaşamadım kaynım 12 yaşında kızı ve hanımıda geliyo o eltimden haz etmiyorum eşimi pek sevmiyo belli ediyo inş beni gıcık edecek bişey yapmaz yaparsada ağzğnın payını veririm ben bu sefer daha önce yeni tanışmıştık diye susmuş gözlemlemiş ne mal olduğunu anlamıştım şimdi daha tecrübeliyim bakalım umarım güzel bi bayram olur hepimize pişman olmayız inş.
cnm sormayı unutma bende aynı şekilde pütürlü veremiyorum kuscak diye geçen az şehriye çorbası verdim arpaydı şehriyesi boğazına geldimi böh yapıyo korkuyorum daha vermiyorum ağzına direk patates püresi koysam geviş getiriyo ama kaşıkla verilince istemiyo bide korkumdan ısrar etmiyorum daha küçüklermi bu konuda ne yapmalıyız sor nolur ben hep unutuyorum salıda benim sıpa muayene olck unutmazsam bende sorarım inş
kızlar bu akşam ilkkez tam anlamıyla sebze püresi yedi oğlum bebelac olandan aldım tadı hiç güzel değil tuzsuz du ama yedi şakırdım inş alışır artık almıyordum yemez diye
günaydın arkadaslarrrkendimi okulda gibi hissettim off özlemişim mesleğimi her neyse mervecikte hasta dün gece ara ara ateşlendi çok şükür 38 civarı daha yükselmeden fitil koydum cünkü şurubu kusuyor hanımefendi allahtan fitil var yoksa asla içmio zilli burnu tıkandı gece serum fizyolojikle actım rahat nefes alsn diye simdi ince bir tişörtle uyuyor cok kalın giydirmesem iyi olacak her an yükselebilir galiba dişten umarım artık bizimde dişimiz çıkarrrr:86:bayram üzeri tam oldu yanı neyse Allah daha beterinden korusun
mrb kızlar bilmiyorum izliyomusunuz bugün merhaba hayatta cok dramatik seyler oldu yaaa..hastanede bebekler karsıyo..daha dogrusu birinin babası bebek hasta diye hastanede kimse görmenden degiştiriyo.. 9 ay sonra anlasılıyo bebeklerden biri hastalıgı ileryeince ....o hasta bebegede en fazla 5 sene yasar diyolar...sonra ailelere söylüyolar o sizin kızınız degil diye...bebegi hasta olupta degiştiren baba kabul etmiyo yanlışlık var diyo...düşünsenize bebegini hasta diye istemiyo ...sonra anneelere bebekleri birbirnize geri vereceksiniz diyolar ...o diye o benim bebegim vermem öteki diyo vermem....cok zor gercekten....hemen oğluma sarıldım bende veremezdim heralde
ya bana da nasıl saçma geldi. bebeğini ver diyorlar veriyor. dna testi, mahkeme falan olmuyor, polis araya girmiyor, adam itiraf ediyor. çok saçma geldi. geçen de eşim denk geldi diziye. çok güldü, ne kadar saçma falan dedi. onun mesleği oldugu için hatalarla doluymuş. böyle şey mi olur deyip durdu. ben de ben izliyorum sen karışma, sen izleme falan dedim. ama bu akşamki bana da saçma geldi.
Yok cnm sağol alınmam haklısınız zaten artık çorbalarına ekmek katarak falan başladım ama pilav falan vermiyorum hem kabızlık yapıyo diye hemde boğazında kalır diye ama yavaş yavaş başlattım pütürlü olayını böh yapsada kurtulamaz benden.kızlar ben bide yatırarak yediriyorum hatamı ediyorum mama sandalyesi yok otururkende durmuyo diye yatırıp oyalayarak yediriyorum dolayısıyla genizine gidince bazen direk öhürür gibi yapıp kusarmış gibi beni korkutuyo nasıl yapsam fikir veren olursa sevinirim şuan için azar azarda olsa yiyor bakalım alışcak inş.
cat lover nasılsın arkadaşım nerelerdesin?? bu aralar aktif göremiyorum seni inşallah iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?