2012 Şubat Anneleri

1.5 saatte bir de kalktığı oluyor özellikle gce 3 ten sonra. Gece emzirmlerini kesmek istedikçe iyice mmeye düştü bizimki. Bu uykusuzluktan kaynaklı yorgunluk çok fena

kedicim nirelerdesinn özlettin yaww
ömercik napii

valla hugocum kafayı yemek üzereyim. bayramdan beri başta kayınvalidemde sonra da annemlerdeydim. dün geldim. eşim evdeydi. ev dağınık, iş çok. ama ömer de sürekli ayağa kalkma peşinde. onun peşinde dolanmaktan çok yoruldum ve yoruluyorum bugün bakayım dedim size ama yazamadım. geçmişi de okuyamadım. şimdi yerde duruyor ömer efendi. sağlıkları iyi kızımın da, oğlumun da. ama ev işi dururken, içim hiç rahat etmiyor. çok rahatsız hissediyorum kendimi. uyusun da artık, banyoyu tem,zlemek ve toz almak gibi planlarım var yorgunluktan bitap düşmezsem. çamaşır attım makineye sabah, asamadım. sadece mutfağı toparladım

sen nasılsın, memo nasıl?

kızlar sizler de iyisinizdir inşallah. benim_olan hoşgeldin sen de memleketten. iyi ki gitmişsin bak. insan zaten bir şeyi istemezse güzel geçiyor. aman gitmeyim diyorsun, sonra da iyi ki gitmişim oluyor.

Slm kizlaaar naoiyonuzz herkes iyimi bebisler nasill hepsini poposundan isiriyorum.gecmis bayraminiz mubarek olsun.bizleri soracak olursaniz kizim emekliyo kose bucak kablo birakmiyo ayaga kalkiyo ucuncu disimiz yolda insallah.oglumda tekmesini atip atip duruyo dogum oncesi iznimi aktaricam haftaya doguma iki hafta kalasiya caliscam bu sefer ocagin ilk haftasi dogumum bu arada dua edin kizlarrr hepinizi opuyorum

Valla hugo ne bulduysa koymuş kaynanam sağ olsun köy sebzeleride bir başka güzel

yaa kızlar ben reçelde getirdim ama kavanozları buzdolabına koydum bişey olurmu daha önce yazın dışarda şekerlenmişti nerde saklasamki siz nereye koyuyorsunuz reçel kavanozlarınızı yoksa kış geliyo dışarımı koysam bilemedim googleda buzdolabı diyor ama bozulmazlar inş ordada kafam karıştı...

Oğlan uyudu köyde ayakta sallanmayıda bıraktı göğsümde emerken yatıyo artık annem bugün kucağında sallamışta uyumuş sıpa.iyimi böyle olması bilmiyorum ama geceleri zaten öyle emer yatar uyku sorunu kalmadı bizimkinin 4 cü aya girdi sık sık ağlaması falan bitti şimdi sadece meme için kalkıp yatıyo....

Bu aylarda gaz sorunları anca yedişlerinden olur bence verdiğiniz şeylere dikkat edin mercimek çorbası soğuk yoğurt v.s gaz yapıyo köy yoğurduda benimkine yapmıştı bende hazırlardan aldım düzeldi...inş sizinkilerde olan gazda geçer...artık gaz olmaması lazım yaa zor...olmadı zinco damla kullan canım bitkisel ben bebekken esada kullandım 15 günde gazı bitmişti tamamiyle.

sorma bende aynı 2 gündür ev işinden bitap düştüm güya evde yoktuk daha fazla iş çıkıyo o zaman

valla cnm gittiğime iyi oldu ama oğlum orda uslu olsaydı daha iyi olcktı herkesin aklında esad hep ağlayan bi bebek olarak kalcak.bilmiyolarki çocuk evini aramış meğerse...kaynanam darılır diye sürekli dilede getiremedim çok yabancılık çekti doğduğundan beri ilkkez bi yerde kaldı çünkü benim oğlum...seninki nasıldı aman verdimi sana annenlerde sevdilermi benim oğlan sülalenin gözbebeği oldu gözler maviş diye...

Hemşirecim allah kolay doğumlar versin canım heyecanın çoktur şimdi uykular azalmıştır inş kolay olur herşey senin için...

Benim bebegim 5. Ayda baslayarak ilk disini cikarana kadar yaklasik iki bucuk ay yarim saat yirmi dak. da bir uyandi gece en uzun bir iki periyot bir saat uyudu. bazi geceler 20 kere uyandik. ben su an iki saat deliksiz uyursam sukrediyorum. bunun bana tek getirisi hamile kalmadan onceki kilomdan bile zayifim

kedicim işleri bitir dön aramızaa
valla bugün memo bi garipti hiç yüz vermedi tüm gün bana
akşamda bağırdı durdu eşimede vurdu kızdı bağırdı bize
naptıksa gülmedi yüzü uyumak istedi yatırdık
kaşık mamasını yemedi kereviz çorbasını içti 1 saat sonrada mama içti yattı sıpa
tüm gün bi karıştı suratı homurdandı bağırdı kızdı vurdu anlamadım bişey

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah bayramınızda güzel geçmiştir umarım biz iyiyiz benim kızda hala hareket yok hatta şubat bebelerinin en tembeli sanırım o kadar ki yetişemediği oyuncaklarını almak için sürünme çabası göstereceğine halının üstüne serdiğim çarşafı çekerek oyuncağı kendi ayağına getiriyor varın siz düşünün anni baba dede diye diye vık vık tüm gün konuşuyor

Benimki de ben annee deyınce baba dıyor gıcık mı olacak nedır:))
Kızlar benim kızım dibimden ayrılmaz oldu bayramda falan kalabalığa alıstı sımdı de hiç benle tek kalmak istemiyor sanki.
Çok yoruyor gece her saniye uyanıyor,ateşi war .Sanırım dişi çıkacak ama hiç böyle olmamıştı çok tuhaf hep bir
mızmız hep ağlak duruyor ama annemler gelince ya da kocamlaysak da popo sallayıp oynuyor gülüyor
güldürüyor Bir bana mı alısamadı bu cocuk anlamıyorum sadece .

geçmişolsun canım dişiniz çıksında rahatlayın, gıcık değil babacı olacak :)) benim kızın zırt pırt uyanması yok allahtan ama uyanıp bizim yatağa bakıyor eğer göremezsse ağlamaya başlıyor çünkü ağladığını duyup ne zaman içeri koşssam bizim yatağa bakıyor oluyor sabahlarıda uyandığında bizi çağırıyor gözümü açıyorum kafayı uzatmış höö höö diye çağırıyor yatağı bizim yatağın ayak ucunda ama çok sevimli görünüyor gözümü açınca minik bir kafa yatağından uzanmış bize sesleniyor senin kızda kalabalığı seviyor demekki :) canı sıkılıyor ev tenha olunca :) bende benimkini kalabalığa alıştıramadım bir türlü dışarıda çok huysuz oluyor hiç rahat vermiyor yanımda kim varsa yrdım için kucağına almak istese elleriyle yakama yapışıp ağlıyor bu arada ben hala odasını ayıramadım ayıramam da şuan ama geçmi kalıyorum acaba diyede bazen düşünüyorum:18: nili bilmem ama ben henüz hazır değilim

kızımın ateşi 38-38,8 arası gidip gidip geliyor saat 4 ten beri((
calpol,fitil 2 keere verdik banamısın demiyor
zaten verince ya kusuyor şurubu atıyor
ya kaka yapıyor fitili atıyor(
çok canım sıkkın başında nöbet tutuyorum resmen((
3.diş mi acaba diyorum ama diğer ikisinde hiç ateşlenmemişti
korkuyorum inş daha da yükselmez

Geçmiş olsun canım üşüttümü acaba ishali karın yada kulak ağrısğ falan olabilirmi bizde daha yeni bi diş belirtisi yok altta 2 tanemiz daha yeni büyüdüler zaten ama köyde oğlumdan 20 gün bi bebeğin bütün dişleri tamamdı şaştık kaldık eşimle...ama erken dişlerin tamam olması erken dökülmesi demekmiş bıuda kötü tabi...benim sıpaya ilkdişi ateş yapmıştı 2 ci zaten griple bir geldi anlamamıştım ateş yaptığını zaten hastaydı yani...Allah yardımcınız olsun olmadı bi dr a götür canım ..

Kızlar oğlanı uyutup gelcektim ama o beni uyutmuş bi baktım saat 3 olmuş...biberlerim vardı doğradım oğlan yatarken akşam buzluğa attım bozulur diye çok var acı tatlı karışıkmış yandım...ellerimde iş yapmaktan uyara oldu sızlıyo şimdi..ne zor ev hanımı olmak ararım ben çalıştığım günleri...çalışmanında sabah uyanması olması...bi tek onu sevmezdim...bugün sıpa uyuyunca bi toz alırım valla daha başka bişey yapamam çok yoruldum 2 gündür zaten...

Rabbim kolay doğum yapmanı nasip etsin, yerim ben o tekmeleyen ayakları

Canım ya Allah kolaylık versin insan evinden biraz uzaklaşsın birde eş evde kaldıysa, döndüğünde evi tanıyamıyo

ne iyi yaptın gitmekle,
ben reçelleri ışık görmeyen bir dolapta saklıyorum, ama mesela annemin aynı hafta yaptığı 2 reçelden biri normal biri şekerlendi neden anlamadım :44:

ya aynı düşüncelere bende bayramda kapıldım, hastayım yatıyorum oğlumu bana yaklaştırdıkları zaman çığlığı basıyo bu sefer ben üzülüyorum bu çocuk beni sevmiyo diye,eşim saçmalama diyo filan
sonra anladıkki ben yatıyorum diye gelmiyo ayağa kalkınca zıplaya zıplaya geldi

çok geçmiş olsun nisanecim, bizde aynı durumdaydık diş zannettik önce peditus geçirmedi bu ara salgın varmış dr. antibiyotik verdi çok şükür şuan iyi oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…