- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.301
Uyku mu o da ne? Sen gene sebebini biliyorsun gaz diyorşun bizimki niye kalkıyor geceleri, özlüyor herhalde. Ac olduğunu sanmıyorum , emzirme dedi hemşire su versin babası uyutsun , o zaman bırakır zamanla uyanmayı dedi. Netten çok okudum uyutma yöntemlerini bize uygun olanı bulamadım . Emzireyim istiyorum ama 2 saatte bir de kalkmasın yahu!!!
1.5 saatte bir de kalktığı oluyor özellikle gce 3 ten sonra. Gece emzirmlerini kesmek istedikçe iyice mmeye düştü bizimki. Bu uykusuzluktan kaynaklı yorgunluk çok fena
kedicim nirelerdesinn özlettin yaww
ömercik napii
valla hugocum kafayı yemek üzereyim. bayramdan beri başta kayınvalidemde sonra da annemlerdeydim. dün geldim. eşim evdeydi. ev dağınık, iş çok. ama ömer de sürekli ayağa kalkma peşinde. onun peşinde dolanmaktan çok yoruldum ve yoruluyorumbugün bakayım dedim size ama yazamadım. geçmişi de okuyamadım. şimdi yerde duruyor ömer efendi. sağlıkları iyi kızımın da, oğlumun da. ama ev işi dururken, içim hiç rahat etmiyor. çok rahatsız hissediyorum kendimi. uyusun da artık, banyoyu tem,zlemek ve toz almak gibi planlarım var yorgunluktan bitap düşmezsem. çamaşır attım makineye sabah, asamadım. sadece mutfağı toparladım
sen nasılsın, memo nasıl?
kızlar sizler de iyisinizdir inşallah. benim_olan hoşgeldin sen de memleketten. iyi ki gitmişsin bak. insan zaten bir şeyi istemezse güzel geçiyor. aman gitmeyim diyorsun, sonra da iyi ki gitmişim oluyor.
Uyku mu o da ne? Sen gene sebebini biliyorsun gaz diyorşun bizimki niye kalkıyor geceleri, özlüyor herhalde. Ac olduğunu sanmıyorum , emzirme dedi hemşire su versin babası uyutsun , o zaman bırakır zamanla uyanmayı dedi. Netten çok okudum uyutma yöntemlerini bize uygun olanı bulamadım . Emzireyim istiyorum ama 2 saatte bir de kalkmasın yahu!!!
Benimki de ben annee deyınce baba dıyor gıcık mı olacak nedır:))
Kızlar benim kızım dibimden ayrılmaz oldu bayramda falan kalabalığa alıstı sımdı de hiç benle tek kalmak istemiyor sanki.
Çok yoruyor gece her saniye uyanıyor,ateşi war .Sanırım dişi çıkacak ama hiç böyle olmamıştı çok tuhaf hep bir
mızmız hep ağlak duruyor ama annemler gelince ya da kocamlaysak da popo sallayıp oynuyor gülüyor
güldürüyorBir bana mı alısamadı bu cocuk anlamıyorum sadece .
Slm kizlaaar naoiyonuzz herkes iyimi bebisler nasill hepsini poposundan isiriyorum.gecmis bayraminiz mubarek olsun.bizleri soracak olursaniz kizim emekliyo kose bucak kablo birakmiyo ayaga kalkiyo ucuncu disimiz yolda insallah.oglumda tekmesini atip atip duruyo dogum oncesi iznimi aktaricam haftaya doguma iki hafta kalasiya caliscam bu sefer ocagin ilk haftasi dogumum bu arada dua edin kizlarrr hepinizi opuyorum
valla hugocum kafayı yemek üzereyim. bayramdan beri başta kayınvalidemde sonra da annemlerdeydim. dün geldim. eşim evdeydi. ev dağınık, iş çok. ama ömer de sürekli ayağa kalkma peşinde. onun peşinde dolanmaktan çok yoruldum ve yoruluyorumbugün bakayım dedim size ama yazamadım. geçmişi de okuyamadım. şimdi yerde duruyor ömer efendi. sağlıkları iyi kızımın da, oğlumun da. ama ev işi dururken, içim hiç rahat etmiyor. çok rahatsız hissediyorum kendimi. uyusun da artık, banyoyu tem,zlemek ve toz almak gibi planlarım var yorgunluktan bitap düşmezsem. çamaşır attım makineye sabah, asamadım. sadece mutfağı toparladım
sen nasılsın, memo nasıl?
kızlar sizler de iyisinizdir inşallah. benim_olan hoşgeldin sen de memleketten. iyi ki gitmişsin bak. insan zaten bir şeyi istemezse güzel geçiyor. aman gitmeyim diyorsun, sonra da iyi ki gitmişim oluyor.
Valla hugo ne bulduysa koymuş kaynanam sağ olsun köy sebzeleride bir başka güzel
yaa kızlar ben reçelde getirdim ama kavanozları buzdolabına koydum bişey olurmu daha önce yazın dışarda şekerlenmişti nerde saklasamki siz nereye koyuyorsunuz reçel kavanozlarınızı yoksa kış geliyo dışarımı koysam bilemedim googleda buzdolabı diyor ama bozulmazlar inş ordada kafam karıştı...
Oğlan uyudu köyde ayakta sallanmayıda bıraktı göğsümde emerken yatıyo artık annem bugün kucağında sallamışta uyumuş sıpa.iyimi böyle olması bilmiyorum ama geceleri zaten öyle emer yatar uyku sorunu kalmadı bizimkinin 4 cü aya girdi sık sık ağlaması falan bitti şimdi sadece meme için kalkıp yatıyo....
Bu aylarda gaz sorunları anca yedişlerinden olur bence verdiğiniz şeylere dikkat edin mercimek çorbası soğuk yoğurt v.s gaz yapıyo köy yoğurduda benimkine yapmıştı bende hazırlardan aldım düzeldi...inş sizinkilerde olan gazda geçer...artık gaz olmaması lazım yaa zor...olmadı zinco damla kullan canım bitkisel ben bebekken esada kullandım 15 günde gazı bitmişti tamamiyle.
Benimki de ben annee deyınce baba dıyor gıcık mı olacak nedır:))
Kızlar benim kızım dibimden ayrılmaz oldu bayramda falan kalabalığa alıstı sımdı de hiç benle tek kalmak istemiyor sanki.
Çok yoruyor gece her saniye uyanıyor,ateşi war .Sanırım dişi çıkacak ama hiç böyle olmamıştı çok tuhaf hep bir
mızmız hep ağlak duruyor ama annemler gelince ya da kocamlaysak da popo sallayıp oynuyor gülüyor
güldürüyorBir bana mı alısamadı bu cocuk anlamıyorum sadece .
kızımın ateşi 38-38,8 arası gidip gidip geliyor saat 4 ten beri((
calpol,fitil 2 keere verdik banamısın demiyor
zaten verince ya kusuyor şurubu atıyor
ya kaka yapıyor fitili atıyor(
çok canım sıkkın başında nöbet tutuyorum resmen((
3.diş mi acaba diyorum ama diğer ikisinde hiç ateşlenmemişti
korkuyorum inş daha da yükselmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?