- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.281
qiza merhaba canım, çok geçmiş olsun
dün akşam oğlumu dr. kontrolüne götürdük hastanede bir sürü çocuk vardı kusma ve ateş şikayetiyle gelen, salgın varmış, dikkat etmek lazım
Cnm valla buralara ayak uydurmaya calisiyoruz. Sogukmu sicakmi anlayamadik gunes var ama usuyosun kalin giyincede terliyosin ufakligin migdedini usuttum galiba kusup duruyo. Sen nasilsin cnm bebisin iuidir insallah. İzmir ne alemde ozledim oralari(
bayramın birinci günüydü gaz çıkartırken uuu diye bağırdı o zaman şüpelendim baktım kızarıklık vardı
dün eşime gidelim diye
eşimde yoktur bişey filan dedi ama ısrar ettim doktorda çağırırnca gittik
doktora bakmasını söyledim o da baktı yara olmuş dedi
canım doktorun neden fitil kullan dediki
fitil önermezler zaten üzerindede yazıyo az kulanın diye
demir ilacı kullanıyosan ondan olabiliyo bize hiç yaramadı mesela bıraktık neler geldi başımıza o demir ilacından
bence doktorunla yeniden konuş maflor öneriyormu
probiyotik maflor verirler çok iyi gelir
fitile göre maflor dedi doktorum
izmir öyle.hava günlük güneşlik olur ama serin olur.bebişlerim çok iyi şükür ama dişleri çıkıyor mızmızlanıyor.kızımda kabız yazık deli gibi ıkına ıkına kaka yapmaya çalışıyor.
bende bilmiyorum izmir nasıl ama inşallah bir ay sonra gideceğim.heyecanlıyım inşallah sağsalim varırız çok özledim memleketimi.heyecanlıyım şimdiden.
çok geçmiş olsun hugocuk bebeklerin her derdi her sorunu ayrı bir yük.
bende fitil tasvip etmiyorum ama öyle dedi zaten elimde fitil vardı ama kullanmıyordum .evet demir ilacı kullanıyorum.bebekelre de bol su içiriyorum kızım suyu çok seviyor.
sen maflor mu kullandın ?iyi geldi mi ?ben not alayım olmazsa doktoruma söyleyeyim.geçmezse şurup yazıcam demişti.
evet salgın varmış
bende şimdi tedirgin oldum mehmet sabah yaptı biraz önce orba içti epeyce ve yine yaptı
acaba ishalmi oldu diye endişelendim şimdi
oğlum 2-3kere yapıyo ama bazen ishal gibi bazende katı
aşırı derecede sulu şekilde değilse ishal değil yediklerindendir dedi
Biz yaklaşık 2 aydır probiyotik atp kullanıyoruz bağırsaklarını düzenlesin diye. Şimdiye kadr hiç demir ilacı vermedim zaten çok zorlanıyor hep katı yapıyor. Bakalım bağırsakları ne zaman düzene girecek ben de merak ediyorum.
Biz yaklaşık 2 aydır probiyotik atp kullanıyoruz bağırsaklarını düzenlesin diye. Şimdiye kadr hiç demir ilacı vermedim zaten çok zorlanıyor hep katı yapıyor. Bakalım bağırsakları ne zaman düzene girecek ben de merak ediyorum.
ben kan ilacı olarak ferromixin şase vermeye başladım,yemeğinin üzerine döküyoruz yarım saat sonra midede çözülüyor hem içinde vitaminide var, birde kan ilacını nasıl içircem sıkıntımız yok
çok şükür kabızlık sorunumuzda yok
geçmiş olsun canım
devamlı huysuz oluyorlar o zaman yaa
Valla hiç sorma hugocuk. Rahat yapamadığı için hala gaz sorunu var özellikle geceleri fenayız. 9 ayı bitti, 9 aydır gece 3 saat kesintisiz uyumadım.
neden olmuş acaba
Ben uzun zamandır demir ilacı vermiyorum. Tanışdığım pediatri profesörü pekmez ver onun yerine demişti, öyle yapıyorum. Anne sütü ile beslendiği için normalde cıvık kakisi. Ama geçen ilaç şişesi annemde kalmış iki içimlik vardı içinde içsin iki gün dedim. Demez olaydım ağlayarak kaki yaptı miniğim. Kaskatı olmuş, poposu kızardı hemen.
Valla hiç sorma hugocuk. Rahat yapamadığı için hala gaz sorunu var özellikle geceleri fenayız. 9 ayı bitti, 9 aydır gece 3 saat kesintisiz uyumadım.
Napirsiniz bakalım ayyy köyden geldiğimden beri işlerim bitmedi yahu kaynanam kara lahana yani karadenizli olarak pancar vermişti onları temizledim sarmalık olarak kırdım az haşladım dondurucuya koymaya çalışıcam ağzına kadar çakılı şuan sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum sonra bal kabağı koymuş onları temizledim şekere yatırdım yarın kabak tatlısı yapcam oğlanı babam geldi aldı kapıdan geçerken ağlamasını duymuş dayanamadı ohhhh dedim bi şuan.şimdide vitrinim çok tozlunu tozunu alcam oğlan yokken bide pazara gittrim öğlen canım çıktı bugün valla köyden gelmeseydim orda iş yaptıırmıyolardı esad durmuyo diye.burda işim bitmiyo dünden beri....yarın dinlencem inş...:) kendime iş çıkarmazsam tabi....kızlar telin şarjı azalmış şarja takıcam sonra gene yazarım bende işimi yapayım offff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?