- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.261
Destek olan, fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Cidden burası bir nevi terapi merkezi gibi, yazıp rahatlıyor insan. Eşim, akşam babasını aramış bayramda neden suratımıza bakmadığını sormuş, o da yok bir şey deyip geçiştirmiş. Bir süre gitmemeye karar verdik. Bu kararı almak beni rahatlattı.
Bu arada mozp geçmiş olsun, umarım her ikiniz de şimdi daha iyisinizdir.
geçmiş osun canınasıl hastalık bende anlamadım oğlum iyi düzeldi fakat benim devamlı gün içinde boğazlarım şişiyo sıcak bişeyler içiyorum geçiyo
dün ıslandım yağmurda eve geldik şişti ateşlendim ıhlamur filan bugün iyiyim
şöyle uzun uzun rahat rahat bi uyusam belkide dinlenicem ama nerde memoyla
annemlerde dinlenirim dedim sağolsun babam fırsat vermedi artı mehmet illa beni istedi başkasından yemekte yemiyo
sanada çok geçmiş olsun hugocum, çocuk varken hasta olmak çok zor hele çocukta hastaysa dahada zor Allah hepimize kolaylık versin
oğlum tatlı şeyler yemek istemiyor, bu sıralar hep bizim yediklerimize dadandı,
çorba içmeye bayılıyo tatlımsı şeylerde(kaşık mamaları ve bebek bisküvileri dahil) yüzünü buruşturuyo öğürüyo
dr.sevdiği şeyleri yesin mama için zorlama dedi
bizimkide sıkıldı oyuncaklarından...
Fisher Price Eitici Aktivite Kitab - Oyuncak Dnyas
Playskool Gloworld Şekilli Kaplumbağa - e-bebek.com
Todizoo Akıllı Telefon - e-bebek.com
bak bu indirimdeymiş cok hoşuma gitti bak istersen
Playskool İlk Arabam İndirimli 59.90 TL OyuncakDenizi.com
Fisher Price Eğitici Futbol Topu Satın Al OyuncakDenizi.com
aynısı bizdede var kaşık mamasını istemiyo bebek bisküviside öyle
yaptığım çorbaları iiçiyo meyve püresini yiyo sonrasında ya emiyo yada mama içiyo
selam millet
bugün fırtna koptu burda ağaçlar söküldü çatılar uçtu
eşim izinliydi memiktonun bağırsak tembelliği devam ediyodu doktoru aradık muayeneye çağırdı
o fırtınada aldık götürdük
çok sevindi memoş dışarı çıktım diye
düzeleceğini söyledi doktor ve kefir içirmemi söyledi
zaten yapıyodu kefir
faydalıdır dedi
inek sütüne alerjisi var yoğurt yedirdiğimde kusuyo dedim
dene az ver bakalım kusarsa verme kusmazsa verirsin dedi
ve kabızlıktan ötürü poposunda yara oluşmuş merhem verdi dediki acıyodur poposu o yüzden yapmak istemiyodur canı yanıyodur bu da olabilir dedi
eve geldim iki merhemi karıştırıp sürdüm kulak çubuğuyla
sonra bir doldurmuş beline kadar hemen yıkadık
sonra mama içti tekrar yapmış
keyfi yerindeydi rahatladı sıpa
kızlar ben izmirde anamgildeyim
eşimi gece yarısı telefonu ile çağırdılar, dun sabah gitti.
ve biz burada kaldık
bakalım ne zaman almaya gelecek.
2 hafta burdayım diye tahmin ediyorum
ohhhhhhh
arkadaşlar sizin ebbişler günde kaç kez kaka yapıyo :26:
bizimki üç dört günde 1 kez yapıyodu zorlana zorlana
evelsi gün bir kez yaptı dün yapmazdı ama merhem sürüyoruz sanırım yarası acımıyo ondan iki kez yaptı gecede mama içti hemen yaptı
gece alışık değilim tuhaf geldi gece gece altını temizledik
şimdi yine yaptı
sanırım kabızlık yokmuş bizde doktorun dediği gibi yara olduğu için acıyo ondan yapmıyomuş çünkü dünden beri düzenli yapıyo hiç zorlanmıyo zart zurtta osurmaya başladı
yavrum ne zamandır acıyodu farketmedik
husyuzluğu bile geçti çok sevimli tatlı oldu maşallah
oğlumun yemeside emmeside problemli , bu yüzden ne yese kardır diyip sevdiği şeyleri veriyoruz,
mesela annem oğlum için yaptığı her çorbaya et katar, biz kavurma yerken oğlumada veririz küçük parçalar ımmm yapa yapa yer
türkiye kötü mü yaa.burası günlük güneşlik arada klima açıyoruz.
bu arada benim kızım da ıkınmaktan poposu yarılmıştı .bepanthen sürdüm sürekli şükür geçti ama yine kabız çok üzülüyorum.dün doktor u aradım fitil kullan devam ederse şurup yazalım dedi.
senfaaattttt sen izmirli misiin????hemşehrim neden demedin ????
bende allah nasip ederse önümüzdeki ay izmirde olacağım.izmir de havalar nasıl???sıcak mı soğuk mu irtibatta olalım????beni haberdar et.bebeklerime yünlü hırkalar alayım mı ????yağmur var mı ?boğazlı bady giyilir mi ?
çok geçmiş olsun hugocuk nasıl farkettin yara olduğunu ?ne ilaçları verdi?benim kız da kabız yaa çok üülüyorum birde korkuyorum ıkınmaktan basur olacak diye.deli gibi ıkınıyor
hergün bende et katıyorum özellikle demir ihtiyacı için
kavurmamı hüpletiyoo
merhaba kızlar nasılsınız ?bebişler nasıl ?nasıl geçti bayram?
giza nerelerdesin nasılsın?foça da havalar nasıl ?
Cnm valla buralara ayak uydurmaya calisiyoruz. Sogukmu sicakmi anlayamadik gunes var ama usuyosun kalin giyincede terliyosin ufakligin migdedini usuttum galiba kusup duruyo. Sen nasilsin cnm bebisin iuidir insallah. İzmir ne alemde ozledim oralari(
et obur olacak benim sıpa
biz tavuk balık et ne yiyosak o da yemek ister hep, ama kaşıkla vermeyeceksin hiç birşeyi elimizle yedircez yoksa yemiyo
kaşık fobisi var çocukta
Cnm valla buralara ayak uydurmaya calisiyoruz. Sogukmu sicakmi anlayamadik gunes var ama usuyosun kalin giyincede terliyosin ufakligin migdedini usuttum galiba kusup duruyo. Sen nasilsin cnm bebisin iuidir insallah. İzmir ne alemde ozledim oralari(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?