- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.321
mozp seninle hiç yazışmadık hamilelikte de takılıyormuydun buraya?ben hamilelikte yazıyordum doğumdan sonra hiç fırsat bulamadım annemlerde de internet yoktu yazamadım...çok değişiklikler olmuş...
merhaba kızlar herkes iyidir inşallah bayramınızda güzel geçmiştir umarım biz iyiyiz benim kızda hala hareket yok hatta şubat bebelerinin en tembeli sanırımo kadar ki yetişemediği oyuncaklarını almak için sürünme çabası göstereceğine halının üstüne serdiğim çarşafı çekerek oyuncağı kendi ayağına getiriyor varın siz düşünün anni baba dede diye diye vık vık tüm gün konuşuyor
Benimki de ben annee deyınce baba dıyor gıcık mı olacak nedır:))
Kızlar benim kızım dibimden ayrılmaz oldu bayramda falan kalabalığa alıstı sımdı de hiç benle tek kalmak istemiyor sanki.
Çok yoruyor gece her saniye uyanıyor,ateşi war .Sanırım dişi çıkacak ama hiç böyle olmamıştı çok tuhaf hep bir
mızmız hep ağlak duruyor ama annemler gelince ya da kocamlaysak da popo sallayıp oynuyor gülüyor
güldürüyorBir bana mı alısamadı bu cocuk anlamıyorum sadece .
kızımın ateşi 38-38,8 arası gidip gidip geliyor saat 4 ten beri((
calpol,fitil 2 keere verdik banamısın demiyor
zaten verince ya kusuyor şurubu atıyor
ya kaka yapıyor fitili atıyor(
çok canım sıkkın başında nöbet tutuyorum resmen((
3.diş mi acaba diyorum ama diğer ikisinde hiç ateşlenmemişti
korkuyorum inş daha da yükselmez
mozp seninle hiç yazışmadık hamilelikte de takılıyormuydun buraya?ben hamilelikte yazıyordum doğumdan sonra hiç fırsat bulamadım annemlerde de internet yoktu yazamadım...çok değişiklikler olmuş...
memikto artık kaşık mamasını bıraktı sabah kahvaltı yaptı kabuğu soyulmuş zeytini ezdim yumurta sarısı tereyağı ve reçel vardı
minik minik mercimek tanesi kadar ekmek paçalarını zeytine yumurtaya reçele batırp verdim ama tabiki sıkılıyo uğraşmk istemiyo ama merakındanda ağzını açıyo nedir diye
bugün pilav yaptım kuzu eti haşladım suyuyla yaptım tuzsuz tereyağlı yaptım akşama az vermeyi düşünüyorum çünkü artık sıkılıyo hep aynı şeyleri döndür dolaştır yedir
özellikle akşamları bizim gibi yemek bekliyo önüne
bakalım iyice ezip yediricem
selam millet mehmet dünden beri uyuyoda uyuyo valla
uyku için kavga ediyo
her gece mızlayarak uyanırdı telsizden mızlanma sesi duyardım
bu gece ödüm patladı önce dadadaaaa diye bir bağırmaaa
koştum gittim nerdeyse düşüyodum
baktımki uyuyo rüyasında konuşuyo bağırıyo aaaaaaaaaaa diye sonra güldü :44:
bekledim ama uyuyodu rüyasında bağırıp gülmüş
eşim bile yan odadan geldi neden bağırıyo diye
alışır canım ya, dün mercimek çorbası ve patates yemeği yaptım oğlum bizim oturdu yemek masasına ezip yerdim patatesleri çok hoşuna gidiyo ağzını kocaman açıyohafta sonuda bulgur pilavı yedi onuda çok sevdi
slm kızlar...ösledim sizi çok uzun zaman oldu oğloşum 8 aylık oldu teyzeleri:)))memleketteydim istanbul da kimsem olmadığı için annemlere gittim babamız sağolsun izin verdi....şimdi emekliyor benim yakışıklı 2 tane de alttan dişimiz çıktı...ama eskisi gibi kilo almıyor acayip hareketli kerata:))))
kızımın ateşi 38-38,8 arası gidip gidip geliyor saat 4 ten beri((
calpol,fitil 2 keere verdik banamısın demiyor
zaten verince ya kusuyor şurubu atıyor
ya kaka yapıyor fitili atıyor(
çok canım sıkkın başında nöbet tutuyorum resmen((
3.diş mi acaba diyorum ama diğer ikisinde hiç ateşlenmemişti
korkuyorum inş daha da yükselmez
Çok yorğunum çokkk
Slm kizlaaar naoiyonuzz herkes iyimi bebisler nasill hepsini poposundan isiriyorum.gecmis bayraminiz mubarek olsun.bizleri soracak olursaniz kizim emekliyo kose bucak kablo birakmiyo ayaga kalkiyo ucuncu disimiz yolda insallah.oglumda tekmesini atip atip duruyo dogum oncesi iznimi aktaricam haftaya doguma iki hafta kalasiya caliscam bu sefer ocagin ilk haftasi dogumum bu arada dua edin kizlarrr hepinizi opuyorum
hatırladım durasella hatta dvit i mutlaka ver demişti değil mi ?bende hatırımda yazdıkların o yüzden vermeye özen gösteriyorum am demir ilacı günde iki kere ama bazen sabahları unutuyorum akşamları veriyorum ama sanırım keseceğim.Ben uzun zamandır demir ilacı vermiyorum. Tanışdığım pediatri profesörü pekmez ver onun yerine demişti, öyle yapıyorum. Anne sütü ile beslendiği için normalde cıvık kakisi. Ama geçen ilaç şişesi annemde kalmış iki içimlik vardı içinde içsin iki gün dedim. Demez olaydım ağlayarak kaki yaptı miniğim. Kaskatı olmuş, poposu kızardı hemen.
melittacım devletteki doktor tahlil filan yapmadan direk demir ilacı verdi hatta kızdı neden bu zamana kadar kullanmadın diye
bende güvendim kullandım öyle zorlanıyoduki yaparken kıpkırmızı oluyo ağlıyodu ve simsiyah yapıyodu çok az yapıyodu çünkü yapamıyodu devamlı huzursuzluk başlamıştı artık
kendi doktorumuza götürdük bağırsak tembelliği yapmış hemen kesti demir ilacını hiçbir şekilde kullanmayacaksın dedi
bağırsak düzenleyici probiyotik maflor ve şurup verdi
başlarda düzelir gibi oldu ama sonra yine oldu meğer ıkınmaktan poposunda yara olmuş ondanmış
çok çektik demir ilacından o yüzden eğer senin kızdada oluyosa başka bir doktora götür istersen çünkü o kabızlık devamlı oluyo ve sonucunda bizim gibi yara veya makat çatlağı bile olabilir allah göstermesin
ben ondan korkuyodum makat çatlağı olur diye çünkü devamlı ıkınıyo çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?