2012 Şubat Anneleri

slm kızlar...ösledim sizi çok uzun zaman oldu oğloşum 8 aylık oldu teyzeleri:)))memleketteydim istanbul da kimsem olmadığı için annemlere gittim babamız sağolsun izin verdi....şimdi emekliyor benim yakışıklı 2 tane de alttan dişimiz çıktı...ama eskisi gibi kilo almıyor acayip hareketli kerata:))))

mozp seninle hiç yazışmadık hamilelikte de takılıyormuydun buraya?ben hamilelikte yazıyordum doğumdan sonra hiç fırsat bulamadım annemlerde de internet yoktu yazamadım...çok değişiklikler olmuş...

mozp seninle hiç yazışmadık hamilelikte de takılıyormuydun buraya?ben hamilelikte yazıyordum doğumdan sonra hiç fırsat bulamadım annemlerde de internet yoktu yazamadım...çok değişiklikler olmuş...

merhaba akyz, malesef hamilelikte takılamadım oğlum doğduktan sonra keşfedebildim burayı ama açıkçası biraz üzüldüm geç kaldığım için hamilelikte insanın ihtiyacı oluyo aynı durumdaki insanlarla konuşmaya

canım boşuna endişeleniyosun her dönem farklı yönleri gelişiyo
bak seninki konuşuyomuş bence çok önemli çünkü küçük daha
benimkide konuşuyo emekliyo ama bişey çok ilgisini çekecek öyle emekliyo
ama bu ara çok güzel oyunlar kuruyo kendi kendine
mantıklı bilinçli oynuyo

aynısı bizdede var canı sıkılıyo gezecek özellike alışveriş merkezlerini gezecek

geçmiş olsun canım

meraba
benlede yazışmamışındır ben martta doğuracaktım mart topiğine yazıyodumm
sonra oralara sığmadım buraya geldimmm
epeydir burdayımm
zatende şubatta doğurdumm

Son düzenleme:
selam millet mehmet dünden beri uyuyoda uyuyo valla
uyku için kavga ediyo
her gece mızlayarak uyanırdı telsizden mızlanma sesi duyardım
bu gece ödüm patladı önce dadadaaaa diye bir bağırmaaa
koştum gittim nerdeyse düşüyodum
baktımki uyuyo rüyasında konuşuyo bağırıyo aaaaaaaaaaa diye sonra güldü :44:
bekledim ama uyuyodu rüyasında bağırıp gülmüş
eşim bile yan odadan geldi neden bağırıyo diye

memikto artık kaşık mamasını bıraktı sabah kahvaltı yaptı kabuğu soyulmuş zeytini ezdim yumurta sarısı tereyağı ve reçel vardı
minik minik mercimek tanesi kadar ekmek paçalarını zeytine yumurtaya reçele batırp verdim ama tabiki sıkılıyo uğraşmk istemiyo ama merakındanda ağzını açıyo nedir diye
bugün pilav yaptım kuzu eti haşladım suyuyla yaptım tuzsuz tereyağlı yaptım akşama az vermeyi düşünüyorum çünkü artık sıkılıyo hep aynı şeyleri döndür dolaştır yedir
özellikle akşamları bizim gibi yemek bekliyo önüne
bakalım iyice ezip yediricem

alışır canım ya, dün mercimek çorbası ve patates yemeği yaptım oğlum bizim oturdu yemek masasına ezip yerdim patatesleri çok hoşuna gidiyo ağzını kocaman açıyo hafta sonuda bulgur pilavı yedi onuda çok sevdi

Kızlar yorgunluktan ölüyorum
Saatlerin geri alınması uyku düzenimizi mahvetti
Gerçi Asya sultan memnun da ben uykusuzum :))
Napcaz bilmiyorum gece emzirmelerini kestiniz mi?
Benim doktorum kesmemi söylemişti ama ben kıyamadım o bana kıyıyor şimdi de :))
KEsmeli miyiz ne düşünüyorsunuz
Doktorumuzun dediğinie göre gece acıkmazmış artık.
Ama emmeye alıştığı için uyanırmış
Siz napıyorsunuz gece uyanmasın diye ??

Ayaklanınca işin zor diyordu ya herkes gerçekten doğru galiba
Asya tutunup kalkma işini abarttı dakika yerde drumuyor maşallah
Nereyi bulursa ayakta
Koltuklara tutunuyordu önceleri o güvenliydi düşecek diye korkmuyordum
Ama şimdi kapıya falan tutunup kalkamya çalışıyor kapı sabit değil tabi acayip tehlikeli
dün bauhausedan bi sürü güvenlik zımbırtısı aldık
Köşelere silikon köşelik aldık
Kapılara parmakları sıkışmasın diye durdurucu aldık
İki dolaba da kilit aldım gerisine almadım
Sadece mutfakta deterjan koyduğum ve banyoda deterjan olan dolapları kilitledim
Gerisi açıkta onları açsa da sorun olmaz inşallah
Bir de artık tutunup ayakta dururken elerini bırakıyor
Göbüşü dayıyor :))
Çok komik oluyor maşallah kuzuya

:)) ne tatlı maşallah
Asya'da uyurken sağa sola döndüğünde ses çıkarıyor
Eyhh gibi bişiy diyor öbür tarafa dönüp devam ediyor uykuya komik bu halleri bebeişlerin :))

bulgurmuu
boğazına kaçmadımı bende demin çorbadan sonra pirinç pilavı verdim yedii

sen 22 haftalık hamile misin süper valla
Sağlıkla al bebişini kucağına
Ben doğumdan beri ilk kez gecen ay regl oldum bu ay o tarih geçti düzensizlik mi oldu acaba yoksa hamile miyim bilmiyorum :))
Dün dedim doğana hamile olsam ne yaparsın diye napcam sevinirim diyo :))
Gerçi ben de sevinirim de biizim ki deli cesareti olur heralde :))

kızlar öncelikle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
kızım doğduğundan beri pek çok kez hasta oldu ama dün ilk defa ateşi çıktı tabi onunla beraber bizimde
bu bize de ders olmuş oldu
meğer ateş konusunda ne kadar cahilmişiz başımıza gelince anladık.
her şeyden önce bebkli bi evde kesinlikle ii bi ateşölçer bulunmalıymış
bizde 2 tane var biri kulak biri koltukaltı ama ikiside ayrı telden çalıyor
bizde aile hekimi bi arkadaşımızdan ödünç almak zorunda kaldık
ama bugün bi tane alından digital ateşölçer siparişi verdik.
siz ne kullanıyosunuz taeş ölçer olarak??
buarada ateşin 38 olanı iyidir vücut direnç kazanır 39 olmasın ama dedi aile hekimimiz
ateş öyle illet bişeyki düşürene akla karayı seçtik
gece 1 de üstünü soydum 2 saat atletle oturdu ama üşüyor diyede çok tedirgin oldum
ılık suyla heryerini sildim.ateşli ama keyfi yerindeydi allahtan
sonra ateş düşünce ne yapıcağımı şaşırdım nasıl giydireceğimi bilemedim
gece uyuyamadım ya çok çıkarsa ve biz uyuyakalırsak diye
bugün hala var ama daha az
ve hala ne yapacağımı bilmiyorum
ev buz gibi soba yaksan yanar yani üstü incecik
acaba üşüyomudur diye düşünmeden de duramıyorum işte
bu seferde üşütcemde hasta etcem çocuğu diye korkuyorum

nisane çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah bir an önce iyileşir.çok üzüldüm rabbim korusun bebeklerimizi.bende memlekete gideceğim bir ay sonra bebekler hava değişiminden hasta olurlar diye korkuyorum.çünkü burada hala kısa kollu giyiyoruz ve klima çalıştırıyoruz ama izmir de hava nasıl bilmiyorum ?boğazlılarımı koysam mı bilemedim.bebeklerin hırkaları ve badylerini çıkarttım yıkadım hazır duruyorlar.

Çok yorğunum çokkk

sorma bende çok yoğun ve yorgunum uyumak istiyorum ve bollccaaa dinlenmek istiyorum.inşallah izmir e gittiğimde bolca dinlenirim hem belki kilo bile alabilirim.

hemşire allah şimdiden analı babalı büyütsün bebeğini.2. bebeğin mi ?aralarında kaç yaş var ?sürpriz bebek mi yoksa isteyerek mi oldu ?

hatırladım durasella hatta dvit i mutlaka ver demişti değil mi ?bende hatırımda yazdıkların o yüzden vermeye özen gösteriyorum am demir ilacı günde iki kere ama bazen sabahları unutuyorum akşamları veriyorum ama sanırım keseceğim.

hugocuk türkiye ye gideceğim ya mutlaka bebeklerimi götüreceğim kontrole daha elimde açılmamış iki büyük demir ilaı var.yeniymiş çinkolu doktor yazdı daha kullanmadım.aile sağlığı merkezi var bizim evin 5 mt ilerisinde çok yakın.bebeklerimi götürüp bütün sıkıntılarını gidereceğim inşallah.kendi sağlık sorunlarımı da halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…