- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.361
yerler tabi ya hatta dün akşam çiğköfte yiyoduk gözümün içine bakıyo çok çok az ağzına sürdüm çok hoşuna gitti bana vuruyo vereyim diye vermedim, göz hakkı yeter
benim eşim yüzünden başladık her yediğimizden vermeye(çikolata bisküvi hariç) sana mama versem yermisin çocuk istemiyo zorlama diyo bana
kızlar öncelikle tüm geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim
kızım doğduğundan beri pek çok kez hasta oldu ama dün ilk defa ateşi çıktı tabi onunla beraber bizimde
bu bize de ders olmuş oldu
meğer ateş konusunda ne kadar cahilmişiz başımıza gelince anladık.
her şeyden önce bebkli bi evde kesinlikle ii bi ateşölçer bulunmalıymış
bizde 2 tane var biri kulak biri koltukaltı ama ikiside ayrı telden çalıyor
bizde aile hekimi bi arkadaşımızdan ödünç almak zorunda kaldık
ama bugün bi tane alından digital ateşölçer siparişi verdik.
siz ne kullanıyosunuz taeş ölçer olarak??
buarada ateşin 38 olanı iyidir vücut direnç kazanır 39 olmasın ama dedi aile hekimimiz
ateş öyle illet bişeyki düşürene akla karayı seçtik
gece 1 de üstünü soydum 2 saat atletle oturdu ama üşüyor diyede çok tedirgin oldum
ılık suyla heryerini sildim.ateşli ama keyfi yerindeydi allahtan
sonra ateş düşünce ne yapıcağımı şaşırdım nasıl giydireceğimi bilemedim
gece uyuyamadım ya çok çıkarsa ve biz uyuyakalırsak diye
bugün hala var ama daha az
ve hala ne yapacağımı bilmiyorum
ev buz gibi soba yaksan yanar yani üstü incecik
acaba üşüyomudur diye düşünmeden de duramıyorum işte
bu seferde üşütcemde hasta etcem çocuğu diye korkuyorum
canım çok sağol.benim oturduğum ilçeye yaylaya yakın bi ilçe bu yüzden genelde soğuk oluyor.ben kızıma kısa kolluları giydirmeyi bırakalı nerdeyse 2 oldu malesef(zaten soğuk olduğu için sık hastalandı malesef izmirde hava güzeldir bence ama yinede dikkat etmek lazım.kışa döndü çünkü artık hava
çok sağol canım
aslında en sağlıklısı koltuk altından ölçmekmiş ateşi ama kızımı zaptedebilmek ne mümkün
ben sürekli ateşdürücü verdim zaten ona rağmen zorla düştü
birde şu ilaçları kusmasa rahat edicez ama mutlaka geri kusuyor işte
Kızlar doktordan geliyorum, bayramda bir kadın bebeğime bakıp, gözleri kayıyor şaşı mı demişti. Şok olmuştum, orada karşı çıktım ama eve gelip internetten araştırdım, içime kurt düşürdü. Eşime söyledim göz kontrolüne hiç gitmedik bir baktıralım dedim. Bugün hem gözden hem de ürolojiden randevu aldık. Sünnet için bilgi aldım lokal olmuyormuş, uyutuyorlarmış. Yine öteledim. Göz doktoru da canavar gibi neresi şaşı dedi. Ya ne evhamlıyım üstelik bende hastane fobisi vardır, ancak tabutta giderim derim ama konu tosunum olunca içim içimi yiyeceğine gidip göstereyim dedim. İnternette okuyup okuyup dolduruyoruz kendimizi, çevreden duyduğumuz saçmalardan seçmeler de cabası.
Kızlar doktordan geliyorum, bayramda bir kadın bebeğime bakıp, gözleri kayıyor şaşı mı demişti. Şok olmuştum, orada karşı çıktım ama eve gelip internetten araştırdım, içime kurt düşürdü. Eşime söyledim göz kontrolüne hiç gitmedik bir baktıralım dedim. Bugün hem gözden hem de ürolojiden randevu aldık. Sünnet için bilgi aldım lokal olmuyormuş, uyutuyorlarmış. Yine öteledim. Göz doktoru da canavar gibi neresi şaşı dedi. Ya ne evhamlıyım üstelik bende hastane fobisi vardır, ancak tabutta giderim derim ama konu tosunum olunca içim içimi yiyeceğine gidip göstereyim dedim. İnternette okuyup okuyup dolduruyoruz kendimizi, çevreden duyduğumuz saçmalardan seçmeler de cabası.
elektrikli radyatör var canım ama işte yaksammı yakmasammı bilemiyorum ateşi yüzünden iki ara bi dere kalakaldım
normalde 2 aydır yakıyoruz zaten gece gündüz
benim kızımın gündüz huysuzlupu hiç oladı diğer dişlerde ama gece çıldırarak uyanıyordu
gözü kapalı ağlayıp duruyordu
memeyi versen 2 sn emip bırakıyordu
ama ateşide olamamıştı
gerçi o zamanlar hastaydı soğukalgınlığı ilacı içiyordu belki de ondan ateşlenmemiştir:44:
kızımın ateşi 38-38,8 arası gidip gidip geliyor saat 4 ten beri((
calpol,fitil 2 keere verdik banamısın demiyor
zaten verince ya kusuyor şurubu atıyor
ya kaka yapıyor fitili atıyor(
çok canım sıkkın başında nöbet tutuyorum resmen((
3.diş mi acaba diyorum ama diğer ikisinde hiç ateşlenmemişti
korkuyorum inş daha da yükselmez
Kızlaar gece su wermek ne ya bana da söyleyin ben de eşime werdireyim de emzirmeden deliksiz
uyuma şansım olsun
aynen doğru valla benim oğlanda sık sık emer emer yinede kalkar otururdu yatağın içine ağlardı durduk yere geceleri sonra dişi patlardı 2 gecede geçerdi bakalım üst dişler gelince aynısını olckmıbuarada kızlar bebişleriniz eğer ki geceleri sapıtıp zırt pırt uyanıp meme istiyorsa bilinki dişiniz geliyor
çünkü benim kızım ne zaman geceleri sapıttı peşine diş geldi
önceki 2 gecede hiç uyumamıştı
sürekli uyanıyor emmek istiyo ama doğru düzgün emmiyo bile
dünde ateşlendi heralde yine diş geliyor bizdede
sen 22 haftalık hamile misin süper valla
Sağlıkla al bebişini kucağına
Ben doğumdan beri ilk kez gecen ay regl oldum bu ay o tarih geçti düzensizlik mi oldu acaba yoksa hamile miyim bilmiyorum :))
Dün dedim doğana hamile olsam ne yaparsın diye napcam sevinirim diyo :))
Gerçi ben de sevinirim de biizim ki deli cesareti olur heralde :))
tontinik senin bebiş hala geç mi uyuyor
Ek gıda işini ne yaptın nasıl gidiyor ??
rüyalar görüp konuşuyor bunlarr
gece emmesini nasıl kesicez çok tatlı oluyorlar gece emerken çok mutlu oluyorlarr
sorma bende aynı 2 gündür ev işinden bitap düştüm güya evde yoktuk daha fazla iş çıkıyo o zaman
valla cnm gittiğime iyi oldu ama oğlum orda uslu olsaydı daha iyi olcktı herkesin aklında esad hep ağlayan bi bebek olarak kalcak.bilmiyolarki çocuk evini aramış meğerse...kaynanam darılır diye sürekli dilede getiremedim çok yabancılık çekti doğduğundan beri ilkkez bi yerde kaldı çünkü benim oğlum...seninki nasıldı aman verdimi sana annenlerde sevdilermi benim oğlan sülalenin gözbebeği oldu gözler maviş diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?