- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.401
Yataş ortopedik nasıl acaba
İstibal güzel diyorsan bi de ona bakalım
Şimdi şikaayet vara baktım benim gibi bi sürü şikayet eden var işbirden şaşırdım valla
Ben de kendi hüsnü kuruntum sanıyordum
Belim ağrıyor dediğin için öyle söyledim yoksa sen iki saat yürü keyfin biir tabi :))
iyi geceler kızlar...
bizde de evde fırtınalar estiren ömer'li günler tam gaz devam ediyor. sırtım sancılı bir şekilde ağrıyor artık, ömer'in peşinde koşup, tehlikeli yerlerde ayakta dikildiğinden, onu kaldırıp, tekrar yer minderine oturtmakla geçiyor günlerim. Allah eksikliğini göstermesin hiç birinin ama çok yoruluyorum. zaten farkındasınızdır gündüzleri hiç giremiyorum.
nisanecim çok geçmiş olsun canım. inşaallah iyileşmiştir yavrun. havalr soğudu, ne kadar dikkat etsek de, hasta ola ola büyüyecekler. Allah beterinden korusun.
hugocuk bizim paşazade de geceleri emince, yatağına koyuyorum zevkten bir gerinmesi var, yiyesim geliyor keratayı
benim_olan annemlerle çok uzak değil aramız canım. yarım saat falan. ömer'i çok seviyorlar, maşallah oğluma güleryüzlü çok. inşaallah büyüyünce de nemrut bir tip olmaz.
bügun arkadaşlar geldi oturmaya. bizimki bayan arkadaşın kucağında, dudaklarını büktü, bir yüzüne bakıyor kızın, sonra kafasını onun göğsüne yaslayıp, dudak büküp bana bakıyor hüzünlü hüzünlü. bir kere daha böyle yaptı. sonra uzattım ellerimi gel dedim, nasıl atılıyor bana doğru. omzuma kafasını yasladı hemen.
gece gece çamaşır topladım, katladım, sonra bir posta daha astım. şimdi de bulaşık makinesindekileri yerleştirip yatıcam. mümkün olduğunca gündüze ev işi bırakmamaya çalışıyorum artık.
hiç iyi değilim
felaket bel tutulmam var
eğilince veya çocuğu yerden kaldırıkende kitlenip kalıyorum dünden beri
Boyun fıtığım var
Ve bel fıtığım başlangıç aşmasındaydı sanrım Asyadan sonra cortlamıştır tamamen
Sırtım tutuluyor her sabah ağrı içinde uyanıyorum
İki hafta önce hiç kıpırdamadan üç gün yattım
Annem geldi baktı eve Asya'ya
Bir emzirmeye verdi yanıma ne çocuk kaldırdım ne bişey
Elime kaşık alsam ağır geliyor diye ağlıyordum resmen
Ne zaman geçecek bilmiyorum
Spor yapmak lazım
Ben işleri bi düzene sokup gidicem spora yoksa ağrılar geçmeyecek(
akşamları eşim bakıyo çocuğa bende başladım koşu bandına ama belim çok kötü
yataktanda oluyo çekyatta yatıyorum baza gelmedi hala
dünden suda beklettiğim peynir ve bir tane zeytini kabuğunu soyup ezdim çok az reçel koydum karıştırıp minik minik ekmeği batırıp verdim çok az yedi hala alışmadı yampik yampik kaçıyo
Tuvalete gtmek bir çeşit akrobasi halini aldı zaten :))
Ben evin en uzak köşesine koyuyorum sonra tuvalete koşup bağırıyorum kızım gel diye :))
Çabucak işimi halledene kadar bizimki kapıda bitmiş oluyor :))
Odada tek başına kalmasına da krkuyorum bu nedenle çağırıyorum :))
Ben kaşık maması ve devam sütü hiç vermedim
Bi kere hipp kaşık maması aldım yemedi attım yazık oldu
Bi de ülker hediye paketi yollamıştı devam sütü vardı içinde onu yaptım onu da içmedi
O yüzden son gaz anne sütüne devam
zaten gndüzleri ek gıdayı faz almıyor o nedenle anne stünden doysun diye emzirip duruyorum :))
Ama gece iki yeter fazlası bayıyor valla :))
Sersem gibi uyanıyorum
Aynen benim sıpada tek tek verince yiyor ama tabakta olunca karışık pütürlü böh yapıyor ama alışıcak gibi
Sevdiceğin ne süpriz yaptı bakalım
nice senelere mutlu mutlu girin :))
bebişkosuna ayva veren varmı
annemlerin ayvaları olmuş çok lezzetli hormonsuz
oğlumu mahrum etmek istemedim bu lezzetten ve elma püresine ekliycem vericem uyanınca
buzluktan üzümsuyu çıkartıcam yazın hazırladıklarımızdan
meyve pürelerine eklicem
Teşekkür ederim canım, herkese teşekkürler.
Sabah 10 gibi sürprizim var sana diyerek evden çıkardı bizi. Arabanın ön koltuğunda çiçekler vardı, en sevdiklerimden çok hoşuma gitti. Sonra çıktık da çıktık dağa mı çıkıyoruz nedir bu diyorum, bekle diyor. Allahım bir de ne göreyim yamaç paraşütü ayarlamış. Hoca bekliyordu, iki paraşüt var birine kendisi diğerine de bebişle ben binecekmişiz. Delirdin herhalde dedim. Hoca da paraşüte bindirdiğim en minik öğrenci olacak demez mi. Nasıl yıldönümü sürpriziyse bu. Binmedim tabii, Ata'yı bırakacağım kimse olmadığından öyle kalakaldım. Eşim ben de binmem o halde dediyse de zorla ikna ettim bindi. Biz de Kleopatra plajına inip onun havada süzülmesini izledik :/ Sonra bir yemek yiyip eve geldik. İşe gitti o zaten. Hediyemi sordum. 6 Kasım doğum günüm, ikisini birlikte alıcam dedi. Tabii yüzsüzlük yapıp küstüm :) Merak etme hediyen çok güzel iki özel günü de kurtarır deyince barıştım :)
Ben de eşime inernetten sweatshirt almıştım ama kargonun azizliğine uğradım. Yetişmedi bugüne. Yarın veririm artık, buna da şükür der zira geçen yıl sucuklu yumurta yapmıştım hediye olarak :)
Hugocuk, verdin mi ayvayı? Babam bugün ayva kompostosu yapacağım, ufaklığa da verelim demişti. Yarın ben de deneyeceğim,bir zararı yoktur herhalde di mi? Ay bu doktorlar psikopat etti bizi, bal verme su verme, o olur bu olmaz diye diye herşeyden kuşkulanır oldum.
Asya dün bulaşık makinesinin kağağına çıktı şok oldum :))
Ve tabiki çok sevindim
Sabah 10 gibi sürprizim var sana diyerek evden çıkardı bizi. Arabanın ön koltuğunda çiçekler vardı, en sevdiklerimden çok hoşuma gitti. Sonra çıktık da çıktık dağa mı çıkıyoruz nedir bu diyorum, bekle diyor. Allahım bir de ne göreyim yamaç paraşütü ayarlamış. Hoca bekliyordu, iki paraşüt var birine kendisi diğerine de bebişle ben binecekmişiz. Delirdin herhalde dedim. Hoca da paraşüte bindirdiğim en minik öğrenci olacak demez mi. Nasıl yıldönümü sürpriziyse bu. Binmedim tabii, Ata'yı bırakacağım kimse olmadığından öyle kalakaldım. Eşim ben de binmem o halde dediyse de zorla ikna ettim bindi. Biz de Kleopatra plajına inip onun havada süzülmesini izledik :/ Sonra bir yemek yiyip eve geldik. İşe gitti o zaten. Hediyemi sordum. 6 Kasım doğum günüm, ikisini birlikte alıcam dedi. Tabii yüzsüzlük yapıp küstüm :) Merak etme hediyen çok güzel iki özel günü de kurtarır deyince barıştım :)
Ben de eşime inernetten sweatshirt almıştım ama kargonun azizliğine uğradım. Yetişmedi bugüne. Yarın veririm artık, buna da şükür der zira geçen yıl sucuklu yumurta yapmıştım hediye olarak :)
Diş konusunda tembel ama ayaklanmada sayfanın lideri senin kuzu :) Atoş da tutunarak ayağa kalkıyor birkaç saniye duruyor sonra poposu üstü yere tosluyor. Bazen başını çarpıyor hiç panik yapmıyorum aa bakayım ahşap kırıldı mı diyorum ben telaş yapınca o da ağlamayı abartıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?