2012 Şubat Anneleri

einstein
sabah eşim beş buçukta kalkıp gidiyo
yol uzun iki saat o yüzden ayrı yatıyoruz telsiz sesine uyanıyo gece
işide ağır tehlikeli o yüzden

bende çok duydum fiyatlarıda ucuz değildi o yüzden istikbal aldık işbire bakmadım
bak bakalım sende

dünden suda beklettiğim peynir ve bir tane zeytini kabuğunu soyup ezdim çok az reçel koydum karıştırıp minik minik ekmeği batırıp verdim çok az yedi hala alışmadı yampik yampik kaçıyo

o sırt ağrıları beni de bitiriyor.hele bir yeri var bastırınca nefesim kesiliyor.inşallah birse sırt fıtığı olmamışımdır.

hiç iyi değilim
felaket bel tutulmam var
eğilince veya çocuğu yerden kaldırıkende kitlenip kalıyorum dünden beri

benim belimde de fıtık başlangıcı vardı şimdi fıtığım bası yapıyor .önceden bel açıklığı demişlerdi ama doğumdan sonra fıtık dediler.ee iki bebeği taşıyınca kalçamda bile ağrı oluyordu.normal.

o boyun fıtığı bende de var.biri omuriliğe bası yapıyor.biri sinire.dieğr ikitanesinin şu anda akibeti belli değil.toplamda 4 fıtık.belde de en son bir taneydi.sanırım şimdide fırt fıtığım var.inşallah bi izmir e gideyim hepsine baktırıcam.bu genç yaşta hastalık çekmekten bıktım.rabbimin gücüne gitmesin ama çok bitkin ve üzgünüm hayatım çekilmez bir hal aldı bu yüzden.bu da yetmiyomuş gibi doğumdan sonra strsten reflü oldum.aslında şimdi çok iyiyim ama üzüldüğümde kıvrandırıyor illet.

akşamları eşim bakıyo çocuğa bende başladım koşu bandına ama belim çok kötü
yataktanda oluyo çekyatta yatıyorum baza gelmedi hala

koşu dikkat et 15 dk geçmesin yürüyüş.egzersiz yap bol bol iyi gelir.

dünden suda beklettiğim peynir ve bir tane zeytini kabuğunu soyup ezdim çok az reçel koydum karıştırıp minik minik ekmeği batırıp verdim çok az yedi hala alışmadı yampik yampik kaçıyo

bizimkiler şükür yiiyor ama tek tek bulamaç gibi yapmıyorum artık hepsinin tadını bilsinler diye ::):) bi güzelde çiğniyorlar ama hala çorbayı pütürlü yiyemiyoruz malesef ama tek tek güzel ısırıp çiğniyoruz

çok yoğunum bugün ay başı yoğunluğu, nefes alacak vakit yok

hiç yemek vermiyomusun yani meyve püresi falan yemek yemeye alışsın diye hergün ek olarak bişey veriyorum ben ek gısa bebelac kullanıyorum onuda sabah kahvaltısına katıyorum tahıllı bugdaylı falan alıyorum zaten

Aynen benim sıpada tek tek verince yiyor ama tabakta olunca karışık pütürlü böh yapıyor ama alışıcak gibi

zamanla alışırlar bence.tek tek yemeleri bana göre daha iyi.hepsinin tadını alıyorlar ve neyi beğenip beğenmediğini biliyorum.geçen akşam nohut tanesi yedirdim kız yemedi ağzından çıkardı ama oğlan maşallah verdikçe istedi.

bebişkosuna ayva veren varmı
annemlerin ayvaları olmuş çok lezzetli hormonsuz
oğlumu mahrum etmek istemedim bu lezzetten ve elma püresine ekliycem vericem uyanınca
buzluktan üzümsuyu çıkartıcam yazın hazırladıklarımızdan
meyve pürelerine eklicem

Sevdiceğin ne süpriz yaptı bakalım
nice senelere mutlu mutlu girin :))

Teşekkür ederim canım, herkese teşekkürler.
Sabah 10 gibi sürprizim var sana diyerek evden çıkardı bizi. Arabanın ön koltuğunda çiçekler vardı, en sevdiklerimden çok hoşuma gitti. Sonra çıktık da çıktık dağa mı çıkıyoruz nedir bu diyorum, bekle diyor. Allahım bir de ne göreyim yamaç paraşütü ayarlamış. Hoca bekliyordu, iki paraşüt var birine kendisi diğerine de bebişle ben binecekmişiz. Delirdin herhalde dedim. Hoca da paraşüte bindirdiğim en minik öğrenci olacak demez mi. Nasıl yıldönümü sürpriziyse bu. Binmedim tabii, Ata'yı bırakacağım kimse olmadığından öyle kalakaldım. Eşim ben de binmem o halde dediyse de zorla ikna ettim bindi. Biz de Kleopatra plajına inip onun havada süzülmesini izledik :/ Sonra bir yemek yiyip eve geldik. İşe gitti o zaten. Hediyemi sordum. 6 Kasım doğum günüm, ikisini birlikte alıcam dedi. Tabii yüzsüzlük yapıp küstüm :) Merak etme hediyen çok güzel iki özel günü de kurtarır deyince barıştım :)

Ben de eşime inernetten sweatshirt almıştım ama kargonun azizliğine uğradım. Yetişmedi bugüne. Yarın veririm artık, buna da şükür der zira geçen yıl sucuklu yumurta yapmıştım hediye olarak :)

Hugocuk, verdin mi ayvayı? Babam bugün ayva kompostosu yapacağım, ufaklığa da verelim demişti. Yarın ben de deneyeceğim,bir zararı yoktur herhalde di mi? Ay bu doktorlar psikopat etti bizi, bal verme su verme, o olur bu olmaz diye diye herşeyden kuşkulanır oldum.

çok güzel başlamışta sonu çok komik
ufacık bebekle yamaç paraşütü yapma fikri çok etkileyici
eminim senide çok etkilemiştir canım
erkekler komik yaa

verdim canım elmasına ekledim sütümdende koydumyedi
sonrada iki çay kaşığı kefir verdim doktor ver demişti yeni mayalamıştım
doktor yva verme demedi nettede vermeyin diye yazıya rastlamadım

Asya dün bulaşık makinesinin kağağına çıktı şok oldum :))
Ve tabiki çok sevindim

Diş konusunda tembel ama ayaklanmada sayfanın lideri senin kuzu :) Atoş da tutunarak ayağa kalkıyor birkaç saniye duruyor sonra poposu üstü yere tosluyor. Bazen başını çarpıyor hiç panik yapmıyorum aa bakayım ahşap kırıldı mı diyorum ben telaş yapınca o da ağlamayı abartıyor.

Aa duracella ayni gun dogmusuzzz bakalim esim bana ne supriz yapacak merakla beklemekteyim dogum gunumuz kutlu olsun bu arada:))

Hemşire sana çift hediye almalı malum içeride de bir fındık var.
Kutlu olsun şimdiden, yaşasın akrep kardeşliği :)

Süper fikirmiş yamaç paraşütü :)) Ata göklerin tadına varsaydı
Şaka bi yana ben pek tırsarım öyle şeylerden üstüne para verse sevdiceğim yapamazdım bi de kucağımda bebemle asla :))
Ama güzel anı olmuş daha nice mutu yıllara

Valla diş yok çıkacak gibi de değil ama yakında yürür heralde
Tamamen çoştu maşallah
Darısı size
Ata'nın dişi kaç tane
bazen düşünüyorum bu çocuk vitaminsiz kalıyor da ondan mı diş çıkartamıyor acaba
Ben dviti ferrumu falan vermedim hata mı ettim ki
Gerçi şimdi multitaps veriyorum daha çok dikkat ediyorum her gün vermeye bazen unutsam da bayağı istikrarlıyım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…