- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.381
Benım olan senın bebeyle benımkını cok benzetıyorum ne anlatsan aynısını yasıyorum bak sımdı de
yatakta aramıza yatması aynı:)) We bayramda kalabalıga alıstılar ya o da dibimden ayrılmıyor dun
en son anneeeeeeee geeeeeeellll alll şunuuuuuuu derken buldum kendımı telefonda we ona da git
diyordum ,dizime yapışıyor,mememe yapışıyor,arkamdan wc geliyor,yeni yöntemim ışığı açmadan
tuvaleto beni ewde arayıp bulana kadar karanlıkta tuvalet yapıyorum hahhahaa
Ama 2,5 yaşına kadar bırakın anneye bağlı olsunlar diyorlar genelde ,bir de 6aydan sonra bebekler
genelde annelerine yakın olmak için emermiş,doymak için değil kızlar aklınızda olsunnn..
Bırakalım olsunlar yakın emsinler şurda kac ayımız sütle geçecek sanki biz de özleyeceğiz emzirmeyi
bile..Nasıl hamileliği bile özlediysek..
Kızlar sizin minikler anne baba denince doğru yere bakıyorlar mı? Benimki sadece köpeğimizi tutturuyor. Ata kucağımdayken, "Tatliş nerede" diyorum hemen yere bakıyor, otururken de Tatliiiş diye sesleniyorum direkt köpeğe bakıyor. Sanıyorum sürekli evde Tatlişi çağırdığımdan alıştı yavrum. Baba nerede diyorum oralı olduğu bile yok :)
canım beni hatırlamNa şaşırdım doğrusu:)) benim bebek tam fırlama gecelerin yargıcı 1:30 dan önce uyutamıyorum.Ek gıda şu aralar iyi liste yaptım dolabıma astım günlük uygulamaya çalışııyorum hergün farklı şeyler yesin istiyorum çok rahat oluyor ..
Kızlar yarın evlilik yıldönümümüz, bakalım sevgilim ne planladı :) ya da hatırlayacak mı?
concealed Doktora özellikle sordum bebeklerin ilk göz kontrolü ne zaman olur diye, çocuk doktoru gerekli görürse bize yönlendirir zaten ama üç yaşından evvel genel muayene yapılmalı dedi.
Hugocuk Seninkinin oynamayan bir yeri yokki yavrum nasıl zapt etsin kendini :) Seninki de benimki gibi azgın
Kızlar yarın evlilik yıldönümümüz, bakalım sevgilim ne planladı :) ya da hatırlayacak mı?
concealed Doktora özellikle sordum bebeklerin ilk göz kontrolü ne zaman olur diye, çocuk doktoru gerekli görürse bize yönlendirir zaten ama üç yaşından evvel genel muayene yapılmalı dedi.
Hugocuk Seninkinin oynamayan bir yeri yokki yavrum nasıl zapt etsin kendini :) Seninki de benimki gibi azgın
iyi geceler kızlar...
bizde de evde fırtınalar estiren ömer'li günler tam gaz devam ediyor. sırtım sancılı bir şekilde ağrıyor artık, ömer'in peşinde koşup, tehlikeli yerlerde ayakta dikildiğinden, onu kaldırıp, tekrar yer minderine oturtmakla geçiyor günlerim. Allah eksikliğini göstermesin hiç birinin ama çok yoruluyorum. zaten farkındasınızdır gündüzleri hiç giremiyorum.
hiç iyi değilim
felaket bel tutulmam var
eğilince veya çocuğu yerden kaldırıkende kitlenip kalıyorum dünden beri
malesef hepimizin durumu aynı(
Boyun fıtığım varsenindemi belin rahatsız
akşamları eşim bakıyo çocuğa bende başladım koşu bandına ama belim çok kötü
yataktanda oluyo çekyatta yatıyorum baza gelmedi hala
Niye kendi yatağında yatmıyorsun??
Bu arada koşu bandında fazla kalma
Spor kluplerinde bel rahatsızlığım var dediğinde 15-20 dakikadan fazla yürüyüş vermiyorlar haberin olsun.
Biz evlenirken nerdeyse 2000 liraya yakın para verip işbirden visco yatak aldık
ve hiç memnun kalmadık valla yatak da bel ağrıtıyor olabilir üstüne hamilelilk çocuk derken iyice zirve yaptı ağrılar
Yataı değiştirmek istiyoruz
Kızlar yataklarınızdan memnun musunuz markaları ne bi akıl verin bana
15-20 dakikada ancak glikoz yakarsın hiçbirişe yaramaz hiç kullanma daha iyi
yağ vermek için kardiyo yapmam lazım en uygunu bu ççocukla
bizim yatak doğtaş orta karar bişey
bazanın yatağı istikbal full ortopedik
alırken yattık denedik çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?