- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.441
inanamıyorum ya böyle adamlar da var, klasik şeylerden farklı.
senin çekimleri yüklemiştin buraya
gülben şarkısıyla gelin damat hani
aklıma biz geldik
öldürsen yapmaz öyle şeyler benimki nikahı terk ediyorum desem yaptıramam
ben de çok öyle şeyler hayal etmem yani olmasa da olur
olsa da hatıra olur derim uyum sağlarım ama o asla
dogum sırasında fotograf çekilmesin, kamera istemiyorum dedi, ben de tamam dedim
şu an kzıyorum neden yapmadım diye kendime
bir sürü doktor arkadas ameliyatanenin kapısındaydı, kime söylesen 3-5 çekerdi, ben niye istemediysem. beyfendi zaten girmedi ameliyathaneye, dışarda bebk karşılayacagım dedi. sonucta anı.
nice yıllar, mutluluğunuz daim olsun
daha diş bile yok doktorda yok dedi
acaba yetersizmi besleniyo dişleri çıkmıyo diye aklıma gelmiyo değil
Canım sen bir adım atmışsın en azından o atmıyorsa yapacak bişey yok
Bir de sen oğluna bu kadar titrerken o nasıl oğlunu düşünmez diye sinir oluyorsundur ki haklısın sonuna kadar
Konuyu açtım bouna kalına getirdim boşver bunları
Benim eşim de babası ile süper mesafelidir aslında benim konuştuğum kadar o konuşmaz düşün :))
Görümcem bayramda abisine ziyarete gelmedi :)) Klasik gelin tribi yani
Şaka bi yana görümcemin yaşı yakın bana ben arkadaş gibi oluruz diye düşünürdüm hep o biraz uzak duruyor ona uyuz oluyorum
Ben mesafeli samimiyet severim nasıl olur deme anlatamayabilirim :))
Ben mesafeli duruyorum galiba o da bunu uzaklık olarak algılıyor doğanla konuşuyorum bu durumu en sende canım cicim demiyorsun diyor
Saçma sapan bi hal alıyor yani durum
nasıl anlatayım ben gelsin gitsin yeğenini görsün dertleşelim vs istiyorum aslında
Ama aynı zamanda tabiri caizse enseye şaplak durumunda olmak da istemiyorum
Ben bu durumu genelde arkaşalarımla tuttururum
Ama görümce ile beceremedim işte :)) yapacak bişey yok
inanamıyorum ya böyle adamlar da var, klasik şeylerden farklı.
senin çekimleri yüklemiştin buraya
gülben şarkısıyla gelin damat hani
aklıma biz geldik
öldürsen yapmaz öyle şeyler benimki nikahı terk ediyorum desem yaptıramam
ben de çok öyle şeyler hayal etmem yani olmasa da olur
olsa da hatıra olur derim uyum sağlarım ama o asla
dogum sırasında fotograf çekilmesin, kamera istemiyorum dedi, ben de tamam dedim
şu an kzıyorum neden yapmadım diye kendime
bir sürü doktor arkadas ameliyatanenin kapısındaydı, kime söylesen 3-5 çekerdi, ben niye istemediysem. beyfendi zaten girmedi ameliyathaneye, dışarda bebk karşılayacagım dedi. sonucta anı.
nice yıllar, mutluluğunuz daim olsun
anlatamam demişsin ama güzel ifade etmişsin anladım ne demek istediğini.
çok samimiyet bence de iyi değil
arkadasların varsa yeterince onlar yeter
ama biraz yakın olmak istemişsin
olabilir diycem ama sen et sulu çorbaar falan veriyorsun onlar da yetmiyorsa benim garip napsın :))
14 aya kadar normalmiş çıkmaması bi de ben de babası da geç çıkartmışız dişlerimizi genetik geçiş en makul düşünce
Aynı şekilde siz de geç çıkartmışsınızdır belki ondan memo da geç çıkaracaktır
Canım çok şükür bi sürü arkadaşımız var
Yogunluktan görüşemediklerimiz bile oluyor
ama akraba başka işte ben o nedenle daha yakın olmak istedim ama kısmet böyleymiş
görümcelerin çoğu ikinci kaynana olur insana
abisini kıskanır paylaşamaz
dert alma durduk yere yaww
belim geçmedi eğilmekte çok zorlanıyorum çocuğu yatağına koyup kaldırmak bile çok zorluyo
eşim pazartesi izin alıcak doktora gidicez aksilik çıkmazsa
evet ama yeterlimi bilmiyorum benim sekiz ayda çıkmış eşimin altıncı ayda çıkmış
mehmet 9. aya girecek hala yok
çorba filan yapıyorum ama çoğunlukla içine yağ koymayı bile unutuyorum
Gunaydin, biz 6.30 da kalktık ama hala sabah sayılır :)
Oglus kahvaltıda tam yumurta sarısı , beyaz peynir , ceviz, zeytinyağı, pekmez , anne sutu karışımı yedi, bir de tereyaği sürülmüş ekmek yedi. Döktü saçtı , ama çok şükür yedi... Darısı sizlerin basına.
Ben kahvaltıda bazen irmikten muhallebi yapıyorum , icine beyaz peynir ve pekmez koyunca beğenerek yiyor.
Kahvaltı ve diğer yemek tarifleri için gurmebebek.com sitesine bakabilirsiniz, ben baya faydalandım .
kızlar 9. ay randevusunu almak için hastaneyi aradaım
Özel hastanede Prof. Murat Derbent diye bir doktora gidiyorduk
Fark veriyorduk sanırım 30 lira civarı 28 mi 32 mi öyle bişeydi
Ama çok ilgili tam bizim kafamıza göre fikir veren biriydi
Bi de her şeyi önceden öngördü bizi çok güzel yönlendirdi ben çok memnunum doktorumdan
Kasım 13 için randevu istiyorum dedim
Sekreter demesin mi Murat Beyin fark ücreti 200 lira diye şok oldum
Çok fazla değil mi ya tamam özel hastane ama muayenehane değil sonuçta
Bana fazla geldi almadım randevuyu şimdilik
Doktoru değiştirmek de istemiyorum zor buldum zaten memnun kalacağım doktoru
Devlet hastenesine gitsem diye düşündüm Hacettepenin sağlam çocuk bölümü varmış
Giden bilen var mı??
Sizler ne kadar veriyorsunuz doktora??
Ben biy doktor bir ay sağlık ocağı şeklinde geldim bugüne kadar
Şimdide 9 ay kontrolü yapılsın sonra 12 aya götürcem tabi bişey çıkmazsa Allah korusun
İyi geceler canım
Merak etme yaşlanıp torunlarını sevcekesin :))
Bu günler elbet geçecek
Bu arada pütürlüye alıştırma için size bi fikir vereyim
ben erişte yapıyorum yani ev makarnası
Koyuyorum önüne asya mıncıklayarak alıyor eline üç beş götürüyor ağzına ve yiyor
Sonuçta çiğnemeden yutsa da yumuşak sorun yok ama en azından büyük parçaya alışmış oluyor
Bi deneyin
Kayınvalideme söyledim böyle yediğini şimdi domatesli ıspanaklı erişte kesecek bize :)) vitamin alsın diye :))
merhaba dr devletten özele geldiğinde ücreti malesef 200 300 oluyor ben istanbuldayım memorial a götürüyorum normal ücreti 100 çapadan bi prof geliyor hastaneye onada 200 veriyoruz böbreğinde bi sıkıntı var oğlumun ayrıyetten tahliller vs derken aylık mutlaka 500 hastaneye veriyoruz devlete götürsem hiçbişey vermiycez ama çektiğimiz eziyet yanımıza kar kalacak istanbul da diye götürmüyoruzsağlık sektörünü devlet malesef iyice kötüye götürüyor Anadolu da böyle değil
hayırlı cumalar kızlar...
hugocum geçmiş olsun, tez vakitte iyileşir inşaallah belin. diş konusunda da beslenmeyle alakası yoktur, kafana takma. nasıl güzel mamalar yaptığını, ne kadar özen gösterdiğini de biliyoruz hepimiz.
bizim üst dişler de nokta şeklinde patlamış. daha kaşıkla bakınca çıt çıt yapmıyor ama minicik yerleri belli olmuş.
görümce konusunda, eğer art niyetli değilse bence insanın kendi kardeşi gibi olur. benim 3 görümcem var. en büyüğü benden üç yaş küçük ama çok severim onları, onlar da beni sever. kardeşim gibidirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?