- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.621
aaman kızlar bebklerinizin eline kopabiliecek küçük oyuncaklar vermeyin...bu aksam bizim oğlan öteki tarafa gidiyodu az kalsın verilmiş sadakamız varmış....bitane küçük ucagaı vardı tekerlekleri vardı.biz kuruyoduk kendisi gidiyodu ucagın...eline vermiyoduk ama...sen nerden bulduysa onu almış...bende mutfakta yemek hazırlıyodum babası nette takılıyodu..neyse bizimki almış bir güzel tekerlegini koparmıs agzına almış...babası diyo öğürüyodu falan bi baktım agzında tekerlek hemen parmak atmış cıkarmıs...cok korktuk vallaha..çocuklar Allaha amenet....bize kalırlarsa ALLAH korusun sabaha cıkmazlar..neyse cok şükür gecti ders oldu bizde
bide oğlum bbugün maasallahhiç bi yere tutunmadan salonun ortasında 1 metreden fazladır yürüdü..çok sasırdım cok sevindim.. iki damla yasta düştü tabi...benim küçük tosbağam...büyümüşte yürüyecek artık
aaman kızlar bebklerinizin eline kopabiliecek küçük oyuncaklar vermeyin...bu aksam bizim oğlan öteki tarafa gidiyodu az kalsın verilmiş sadakamız varmış....bitane küçük ucagaı vardı tekerlekleri vardı.biz kuruyoduk kendisi gidiyodu ucagın...eline vermiyoduk ama...sen nerden bulduysa onu almış...bende mutfakta yemek hazırlıyodum babası nette takılıyodu..neyse bizimki almış bir güzel tekerlegini koparmıs agzına almış...babası diyo öğürüyodu falan bi baktım agzında tekerlek hemen parmak atmış cıkarmıs...cok korktuk vallaha..çocuklar Allaha amenet....bize kalırlarsa ALLAH korusun sabaha cıkmazlar..neyse cok şükür gecti ders oldu bizde
bide oğlum bbugün maasallahhiç bi yere tutunmadan salonun ortasında 1 metreden fazladır yürüdü..çok sasırdım cok sevindim.. iki damla yasta düştü tabi...benim küçük tosbağam...büyümüşte yürüyecek artık
bebiktosu çikolatayla tanışan varmı
bizimki bugün tanıştı
nutella kavanozunun ağzı açıktı nasıl olduysa uzanmış elini sokmuş mama sandalyesindeydi
tüm surat çikolata olmuş
nasıl yumuluyo çikolataya yaramaz
ellerini yüzünü yıkadım hala ellerini yalıyo çikolata varmı diye
Herkese gunaydin bayanlar,
Hemsire vardi o kac aylik oldu bilen varmi?
az kalmış hemşirecim
aman dikkat et artık bak ben çok hareket ettim erkenden geliverdi
bundan sonra dikkat et üçüncüde çıkıvermesin yola
altta goruyorum hemsire gelmış... nasılsın canım. nasıl gıdıyor bebeklerle hayat. hamılelık nasıl gıdıyor. kendıne ıyı bak tatlım
kızlar anasınıfı öğretmenı olduğum için mi yoksa çocukluğumda oyuncaksız buyuduğum için mi ben oyuncaklara acayıp düşkünüm.bebeğim dun 9. ayını bıtırdı bendee ödül olarak ona bugun palyskool ilk arabam artık yurumeye calışıyor. bu araba onun yurumesını hızlanıracacaktır.bızım telefonlara çok düşkün bende vermek istemıyorum o yuzden fısher prınce telefon aldım. hem renk sayı muzık vs gıbı pek çok ozelloiği var.ve yıne fısher prınce eğitici köpekciği aldım.bu kopeği bekarken komşumun oğlu oynuyordu. muhtesem eğlencelı ve saglam bır kopek. kızımda bır eğitici köpeği olsun ıstedım. inş persembe gunune kadar gelır kargomuz :)kızımdan çok ben sevıneceğim herhalde oyuncaklara :)kızımın eğitimi için okulda çocuklara hangı sarkıyı öğretırsem gelıp evde kızıma da soyluyorum. bugun ılk defa da hıkaye okuduk. elbette benı anlamamıştır ama resımlerı buyuk heyecanla takıp ettı. arada dıkkatı dagılsa da yenıde resımşlerı gözüne koya koya anlattım. kıtap sevgısı gelişsın ıstıyorumm...bırde artık yemeklerını mama sandalyesının onundekı bolume koyuyorum. doke doke yıyor.sonradan mudahale edıp doktuklerını toplayıp yedırıyorum.
selam kızlar bebeklerinizi bu ay tarttırdınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?