2012 Şubat Anneleri

Ben geçen gün bebeğim dergisi almıştım medi marketten onda bebekler için 50 tane yemek tarifi var tavuklu etli tarifler hep 1 yaşından sonraya konmuş şimdi erken galibaki öyle yapmışlar:26:

mrb kızlar...bugün uzun zamandan sonra dısarı cıkabildik cok şükür apartmadna bayan arkadaslarla gezdik ..tabi ilk işim hemen bi oyuncakcı bulup oğluma cok güzel oyuncaklar aldım...netten alamamıştım burası cok küçük bi yer alışveriş yapacak cok yer yok...yeni bi kitapçı acılmış allahtan imdadıma yetişti...bide hava cok soguktu inşallah oğlum hasta..ben şuan resmen üstümdden kamyon gecmiş gibiyim.soguk carptı heralde...gelince hemen oğluma soğuk algınlıgı şurubu verdim...inşallah hasta olmaz yaaa...

kızlar ya yanlış anlamazsanız size bişey soracam...biraz ayıp olacak ama...sormam lazım...eşinizle özle hayatınız nasıl...yani ne kadar sıkllıkta birlikte olabiliyosunuz...siz mi yaklasıyosunuz hep ....yoksa eşiiniz mi.....yani bizim ilişkimizde mi bi tuhaflık var yoksa hepinizin mi aynı merak ediyorum...

Son düzenleme:
böyle bi sayfa acmıstım ben bi kaç gün önce ...okuyabilirsiniz isterseniz...biraz sıkıntılarım vardı

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569177-esime-karsi-nasil-davranacam-bilmiyorum.html

Bütün cevapları okumadım ama senin konunu okudum. Biz de eşimle ayrı yatıyoruz ben dobişle yatıyorum. Ayrıca hamile kaldığımdan beri bir yakınlaşmamız olmadı nerdeyse 1.5 sene. Ve eşim hala süper bir baba ve eş. Bu tarz şeylerin bahane olmaması gerekiyor. Ben 9 aydır deliksiz 4 saat uyumamışım benim en büyük arzum 6 saat deliksiz bir uyku. Yok eşimle yatmıyormuşum yok onun ihtiyaçlarını karşılayacakmışım hiç umrum değil. Sonuçta bu çocuk ikimizin ama en çok ben yıpranıyorum. Şu anda öncelik bebişin benim için. Eşinin de o şekilde davranması hiç doğru değil bence ama erkek milleti işte hem bencil hem duyarsız hem de anlayışsız olmayı çok güzel becerebiliyorlar. Sen ona hiç yaklaşmasanda bu tarz arayışlar içine girmemeli. Bu halimde eşim böyle bir şeyler yapsa ben Çok fena şeyler yapardım.Bence ne yap et konuş neymiş derdi bi anla. Nedir bu kadınların bu anlayışsız adamlardan çektiği anlamıyorum.

böyle bi sayfa acmıstım ben bi kaç gün önce ...okuyabilirsiniz isterseniz...biraz sıkıntılarım vardı

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/569177-esime-karsi-nasil-davranacam-bilmiyorum.html

Canım çok sabırlıymışsın, ben böyle bir durumu yaşasam daha şifre değişikliğinde kıyameti koparırdım. Neyse sonunda konuşmuşsun, peki o günden sonra durum nedir? Düzelme var mı? Hiçbir şekilde alttan alma, tavrını koy. İnan bana sessiz kalan insanlar hep kaybediyor. Sana yeniden saygı duymasını sağla, kendini yiyip bitirme hiçbir şeyi içine atma, konuş.

selam annişler dün gece bizde kıyamet koptu
brokoliden diye tahmin ediyorum gaz yaptı sanırım çok ağladı memikto
akşam 7 buçuktan gece 11 e kadar ağladı artık banyo yaptırdım rahatladı osurdu zart zurt öyle uyudu
bidaha uzunca süre brokoli vermicem zaten akşam yemedi
belim geçmedi sabah tutulmuş oluyo sonra açılıyo yarın eşim izin alıcak doktora gidicez

hazelcim konunu okudum çok üzüldüm
normalde hep okurum bir derdim var bölmünü ama tanıdığın sevdiğin birinin başına gelince insan üzülüyo
canım alttan aldığın sürece eşin böyle yapar
yani bu konuda alttan alma açık açık sor o facebok kızları neymiş öyle
ve ailesiyle aranda iyi muhakkak anlat korksun
anlattıkların hiç hoşuma gitmedi
kendini suçlama ona vakit ayırmakla alakası yok bunun
bizde eşimle ayrı yatıyoruz çünkü sabah beşte kalkıyo işe gidiyo ve tehlikeli işte çalışıyo ufak dalgınlık hayatına bile malolabilir
ama hafta sonları geceleri memiktoyu uyutup başbaşa kalıyoruz
halimi görüyo anlayışlı davranıyo hergün saçımı tarayıp topluyorum oğlanı kucağıma alır almaz yapışıyo saçlarımı yoluyo cadı gibi oluyo kafam aynaya bakıp giyinecek fırsat olmuyo beş dakika rahat vermiyo nasıl bakıcam kendime
ama anlayışlı olmak gerekir bu günler geçici az büyüdülermi zaten bu kadar olmaz vakit ayırırız kendimize
senin eşin çok şımarmış anlaşılan
azcık kulağını çekmek lazım
sende facebok al oğlunla fotolarını koy eşini ekle o kızlarda evli olduğunu görsün uzaklaşırlar
kızarsa kızsın eşin hem suçlu hem güçlü

bugün pazara gittik pazar tezgahlarını koruduk memiktodan
ne görse uzanıyo karıştırcak kurcalıcak
sanırım park yatağımız bize dayanmayacak
sallandığını farketti devamlı zıplıyo sallamak için
sallanan aparatını düşürmüş hoplaya hoplaya
geri takıp bantladım
yan kısımlarıda delikli o deliklere parmağını sokup yırtmış bikaç yeri ve hala daha uğraşıyo yırtmak için
uzun sürmez elimizde kalması

hazelim konunu okumuştum.demin yorum yazdım ama bilgisayar kapandı.baştan yazacağım.

ne olursa olsun yatağını ayırma.biz kadınlar anne olduktan sonra bebeğimizden başka birşey düşünemiyoruz.ne kadar eşimizin ihtiyaçlarını gidersekte ,yemeğini önüne koysakta ,giysilerini yıkayıp ütüleyip tiril tiril giysirdekte , eş olduğumuzu unutuyoruz.ihmal ediyoruz.sadece yatak odasından geçmiyor kadınlık.

bizim bebeklerimiz olduğundan beri hep yatak odasında beşiklerdeydi bebeklerim.hiç ayırmadım yatakları ama bebekkerim rahatsızlanınca eşim sabahları kalkamıyorum ,uyuyamıyorum dediği için salonda yattı bi süre ama ben artık babasın alışmak zorundasın dedim ve annem gidince yine yatağına döndü.baba olduğunu hissetmesi gerekiyordu.benimde boyun ve bel fıtığım var.ayrıca reflü hastası oldum.ona rağmen bebeklerimi beşiğinden alıp hem emzirdim hem mama verdim.gerektiğinde eşimi de uyandırdım.

ufacık bir ihmalde eşler hemen kayıyorlar başka tarflara.savunması da anne olunca eş olduğunu unuttun.bebeklerimizin dışında evde koca bir bebek olduğunu unutuyoruz.

ben gebersem de ,uykusuz kalsamda ihmal etmedim etmemeye çalıştım.ev işi yemek ,bebekler ve eş derken ruh gibi dolaştım ama yatağımı ne olursa olsun asla bebeklerden de olsa ayırmadım.benim eşimde ,bende yaklaşırız ben doğumdan sonra yaklaşmaya başladım.bebekler olunca ihmal edildim diye düşünmesini istemedim.hatta o kadar abarttı ki sıkıştırdığı yerde kaçamıyorum.

çocuk olmadan önce bile çayına şekeri atıp karıştırırdım.bir akşam otururken bak bugünlerin kıymetini bil bebekler olunca seni ihmal edebilirim dedim.tamam olacak o kadar dedi ama bebekler olunca mızmızlanmaya başlayınca.ben seni uyardım işine gelirse dedim.

eee bakıyor her işe bu hasta halime yetişmeye çalışıyorum.kimseyi ihmal etmemeye çalışıyorum.üç e beş e bölünüyorum artık sesini çıkarmadı.

sen bence hiç yatağını bebek içinde olsa ayırma.inan bana bu sefer erkekler başka şeylere yöneliyorlar.ya evden başka bi yere gidiyorlar.ya dışarı çıkıyorlar yada evde kendi hallerinde takılıyorlar.erkeklere eş ve baba olduklarını hatırlatın ve yataklarınızı ayırmayın ne olursa olsun. sonra bakıyorlar her işe yetişiyorlar bu sefer bardaklarını bile bi yerden alıp bi yere koymaya üşeniyorlar.utanmasalar gel wc de gel poponu sil dicekler.

şükür hamdolsun benim eşim öyle değil ama geneli öyle.hep biz alıştırıyoruz bu erkekleri böyle.savunmalar da hazır ihmal edildim.çocuğa düştün beni unuttun bende başka arayışlara girdim sen eş kadın olduğunu unuttun vs vs....

çok uzattım farkındayım ama güllük gülistanlık evlilikler bile ileri de soluyor rutinleşiyor.sen evliliğinize renk katmaya bak kesinlikle eşinin eline koz verme yüzüne vuracak şeyler yapma birde takipte ol mutlaka.

tatlım hemen esınle aynı yatakta yatmaya basla. yatak sadece seks yapılan yer değildir. bir nefes bır dokunuş. bunlar ınsanı bırborone yakın tutan degerlerdır. benımde kızım var. 9 aylık bılıyorsun. beşik yatakodasında gece 10 defa kalkmam gerekse bıle kalkıyorum . emzırıp yatıyorum. ben amelıyatın acısının atlattıktan sonra ayatk odamda esımle bırlıkte yattım. hiç ayırmadık ve ayrılmadık. babası da çok uykusuz gıdıyordu işe ama alıştı.

ilk baslarda benım eşimde az uzak duruyordu . o surecı ıyı yonetmek senın elındeydı. ben eşime oturup bak canım dedım. ben senı çooook sevıyorum ve ben bebekten öncekı karınım. benden uzak durma. evet anneyım ama aynı zamanda senın esınım. sevgını ve sevkatını uzerımden cekme dedım. esım çok merhamet sahıbıdır . ona ne demek ıstedığımı anladı ve o sureçte cinsel bırlıktelık olmasa bıle ufak bı röpücük.
bir elını tutma , bebeği emzırırken bana ssrılması bızı sarması ılışkımızı olması gereken yerde tuttu.

yaklaşma konusuna gelınce cınsel hayatımıza hıç ara vermedık. 40 ım çıktı ve esıme ben yaklaştım. sonrasında a eskısı gıbı olduk. bazen ben ozel hazırlndım. bazen o geldı. boyle yanı...

eslerımızı yonetmek bızım elımızde. durum vahımleşmeden esınle aranı düzelt tatlım.aranı duzelt aynı yatakta yat. gerekırse bebeği uyut ona ozel hazırlan. guzel kokular sür. herseyı halletıkten sonra daa face olayını aç.once onu açarsan senı suçlayacaktır. savunma mekanızması devreye gırecektır. boşanma vs bunlarıda aklından at....

ben öyle düşünmüyorum elbette yatak önemli ama diyorki sırtını dönüp yatıyo ayrıca devamlı kusur arıyomuş
ilgi sevgi olmalı ama karşılıklı
ilginin derecesi yokki istediğin kadar ilgilen adam yapacaksa yine der benle ilgilenmedin diye
hazel eşimi seviyorum demiş kaybetmek istemiyor eşini belliki
yapılacak şey o kızları uzak tutmak
çocuğun fotolarını faceye koydurt eşine
veya kendin face aç çocuğuda koy resmini ve eşinle evli diye yaz
hiç kurcalama napıyo ne ediyo diye eğer ayrılmayı göze almıyosan hiç kurcalama boşuna üzülme
ve ailesine çıtlat özellikle babasına
ayrıca öylle bir hata yaparsa seni ve oğlunu kaybedeceğini bilmeli hissetmeli
şımartma
kendinde kusur arama
yok öyle eskisi gibi ilgilenemiyorum dışarda gözü filan
onlarda heran bizle ilgilenebiliyorlarmı yooo
dışarı bakar kaybederim diye füşünüyorlarmı yoo
karınlarını kaşıya kaşıya uyuyorlarr

ben bugün tosuntoma patates püresi yaptım keçi peynirli
patatesi haşlayıp suyuyla ezdim sıcakken tereyağı ve keçi peyniri ekledim kaşığıda yiyecekti nerdeysee
bugün 1 dilimde mandalina emdi yüzünü buruştura buruştura
bitince yine istedi ama vermedim gaz yapar diye bu ara zart zurt gidiyo zaten

ben bugün tosuntoma patates püresi yaptım keçi peynirli
patatesi haşlayıp suyuyla ezdim sıcakken tereyağı ve keçi peyniri ekledim kaşığıda yiyecekti nerdeysee
bugün 1 dilimde mandalina emdi yüzünü buruştura buruştura
bitince yine istedi ama vermedim gaz yapar diye bu ara zart zurt gidiyo zaten

Bu ayrı yatarsan eşin aldatır yok kendine bakmazsan çocuğu ön plana koyarsan eşin aldatır nedir yaa. Valla anlamıyorum bunlarla aldatacaksa aldatsın. Çocukla uğraşmaktan benim tipim kaymış zaten. Hayatımı askıya almışım bi de evde eşim için kendimi harap edicem o kadar uzun boylu değil. Eğer çocuk benim yanımda yatınca gece de 2 kere kalkıyorsa ayrı yatınca da 3 kere kalkıyorsa benim yanımda yatacak demektir 1 kere daha fazla kalkamam. Yok bakımlı olucan falan benim oğlum 8 ay kustu ama öyle böyle değil artık üstüme kıyafet bulamıyordum giyecek öyle duruyordum kusmukla nereye bakımlı olucam. Valla bunlar yüzünden giden adamı tutmam ben hatta ben kendim yol veririm. İşimde gücümde bir insandım şimdi eve kapandım bebişime bakıyorum gece uykusu yok, gündüz sadece dobişle ilgileniyorum bu monotonluk bile beni yıpratıyor bir de adamın ilgisini eksik etmiycem yok yaa. Ben nasıl çocuğumuz için bir çok yapmak istediğimi yapamıyorsam eşim de bir çok şeyden mahrum kalacak bu kadar basit. Analık kolay olmadığı gibi babalık da kolay değil. Bu kadar şımartmayın şu adamları yaa. Aldatacak adam aldatır bugün değilse bile bir gün yapar ve emin olun yine bir bahane bulur.

aynen bende böyle düşünüyorum

memiktonun bağırsak tembelliği geçti sanırım
1 haftadır düzenli hergün 1 kez
üç gündürde günde iki kez yapıyo
kefir iki kez içti kabızlığı geçti içirmedim bidaha

bebiktosu çikolatayla tanışan varmı
bizimki bugün tanıştı
nutella kavanozunun ağzı açıktı nasıl olduysa uzanmış elini sokmuş mama sandalyesindeydi
tüm surat çikolata olmuş
nasıl yumuluyo çikolataya yaramaz
ellerini yüzünü yıkadım hala ellerini yalıyo çikolata varmı diye

aynen bende böyle düşünüyorum

Hazelim rahat etmiş şartlar onu gerektirmiş ayrı yatmaya başlamış eşi ona destek olacağına facede abuk sabuk işlere kalkışmış hazelimin konusuna cevap verenlerin %99da takmış yatağa habire kızı suçluyorlar yatağını niye ayırdın diye. Yatak ayırınca kendine bakmayınca direk aldatılma ne ala memleket. Ama hep biz kadınlar adamları bu hale getiriyoruz. Kendimizi harap ediyoruz ev, çocuk adama ilgi iş vs sonra adam yine aldatıyor bu seferde başlıyoruz ben senin için saçımı süpürge ettim en güzel yıllarımı sana harcadım vs ağıtlarına. Aldatacak adam aldatır ben bunu bilirim bunu söylerim.

concealed her erkek bir değil ki ! geneli meyilli.istisnalar da var yok değil.biz şanslılardan sadece birkaçıyız ama erkekler genelde bahane ederler en ufacık ihmalde erkekte hemen arayışa girer.uzaktan davulun sesi hoş geliyor.

şunu da unutmayalım karda yürüyüp izini belli etmeyen erkekler de var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…