- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.541
günaydın kızlar..
biri bana mı seslendi?:)))
ahh canııımmm...ben buralardayımda vakit bulup yazamaıyorum ki!
şimdi çıkıyorum bile!bi ağlama sesi duyuyorum diğer odadan!
allahım bu çocuk niywe hiç uyumuyor!!!!
çok yorgunum çookkk....
bebişler hastaymış,çok geçmiş olsun ,hemencik iyileşsinler,hiç hasta olmasınlar.((((
görüşürüz kızlar...
elimden geldiğince takipteyim sizleri..
sabaha kadar cok düsündüm yuva dağıtmak kolay degil kızım var ve de hamileyim bosanmıs anne babanın cocukları olarak büyümesin istedim olan onlara oluyor...cok seyler düsündüm bosanırsam ne olur bosanmazsam ne olur diye...ama az önce tüm ümitlerim yok oldu...benle bagırarak dısarı cıkmayacaksın cocugumu kimseye bırakmayacaksın sana diyom anlamıyor musun diye konustu kapıyı carpıp gitti.neyin sinirini tutuyorsa...hakarete ugrayan ben dayak yemek üzere olan ben ama suçluymusum gibi konusulmayan yüzüne bakılmayan yine ben....dayanamıyorummmm
sabaha kadar cok düsündüm yuva dağıtmak kolay degil kızım var ve de hamileyim bosanmıs anne babanın cocukları olarak büyümesin istedim olan onlara oluyor...cok seyler düsündüm bosanırsam ne olur bosanmazsam ne olur diye...ama az önce tüm ümitlerim yok oldu...benle bagırarak dısarı cıkmayacaksın cocugumu kimseye bırakmayacaksın sana diyom anlamıyor musun diye konustu kapıyı carpıp gitti.neyin sinirini tutuyorsa...hakarete ugrayan ben dayak yemek üzere olan ben ama suçluymusum gibi konusulmayan yüzüne bakılmayan yine ben....dayanamıyorummmm
Etkili oluyorsa deniyim sagolhemen öğrendiğim şeyi yazayım yattığı odaya sıcak su koy suyun içinede viks koy azcık nasıl açılıyo bak burnu gerçi normal tıkanıkta açılıyo ama hastalıkta tıkanıncada rahatlatır heralde
İyidir canim ya 5 ocak sezaryen gunu verdi dr yaa senin ikizler nasil benimkilerde ikiz gibi olcak melitta Rabbim dayanma gucu versin akilli uslu emen bi bebek olsun insallah ya dua et
Herkese gunaydin bir suredir giremiyodum gecmise bakamadim pek bi tek biri bosaniyomus cok uzuldum cok zor bi durum insallah tatliya baglanir o duruma gelmez.
Hemsirenin 3 haftasi kalmis canim senin ilki daha kucuk olucak benimkinde ben dogumda 1,5 yasinda olucak pek giremessin ama iki cocukla tecrubelerini paylasirdsan sevinirim ihtiyacim olucaktir.
Bayanlar yegenim gripti bizimkinede gecti bir haftadir mahvoldum burnu tikalu uyumadi bide ust disleride kabarmis iyice yakinda cikar istahi yok hic, ikinci yegenim 2 hafta sonra dogucak kismetse erkek ilki 2,5 yasinda kiz inanilmaz kiskaniyo dogunca sabir versin cok zor goruyorumda, biz gittigimixde en fazla 1 saat oturabiliyorum ne oyuncak verir vermeyi birak kizimin oyuncaklarinida elinds alir benimkide sikilir bide cok sikistiriyor sevmek icin hic rahat birakmaz kizimda hic hoslanmaz aglar oturamam yeni doganin vay haline:)
Neden kimseler yazmıyor bugün.kimse konuşmak istemiyormu?
Hugo catlover nerdesiniz beyaaaa :)
kızlar bişey sorcm olanlar görenler bari cvp versin,,.
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.
Kimse beni sevmiyormu yoksa
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.
ohhh acıktım sen tarif ederken cnm sağolun valla fikir sahibi oldum bende inş güzel olur.bende domates koyayım o zamancanım tavukları fırın poşetine koy pişir kurumadan harika pişiyorlar, patateside doğra çok az yağ, tuz ve baharatla karıştırıp fırında pişir, süper olur, afiyet olsun
benm eşim yemek seçiyor biraz ben ondan sarımsak koymayacağm ama poşete koyacağım bende akşamı sabırla bekliyorum güzel olur inş.Canim esimin favori yemegi hep yaparim cok begenir tabi damak tadina gore deisir:)ben butlari acarim bicakla guzelce pirzola gibi yaparim iyice pissin kizarsin diye birkac dis sarmisak karabiber tuz pulbiber azicik salca cok azda yag yogururum guzelce baharatini bulur tepsiye duzerim aca aca aralarina domates dilimler koyarim suyundada piser cok guzel olur patateside arada koyarim yaninada bulyon lu pirinc pilavi yaparim ayran oh :))bide arada ters ceviririm butlari her iki tarafta nar gibi oluyo oyle
Hosgeldin kiz girmissin napiyon buttunmu bebisini ben bak abla yapiyom o kadar buyudu dusun:)))ara ara gel ozletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?