2012 Şubat Anneleri

bunların hepsı aynı yaa (

sabaha kadar cok düsündüm yuva dağıtmak kolay degil kızım var ve de hamileyim bosanmıs anne babanın cocukları olarak büyümesin istedim olan onlara oluyor...cok seyler düsündüm bosanırsam ne olur bosanmazsam ne olur diye...ama az önce tüm ümitlerim yok oldu...benle bagırarak dısarı cıkmayacaksın cocugumu kimseye bırakmayacaksın sana diyom anlamıyor musun diye konustu kapıyı carpıp gitti.neyin sinirini tutuyorsa...hakarete ugrayan ben dayak yemek üzere olan ben ama suçluymusum gibi konusulmayan yüzüne bakılmayan yine ben....dayanamıyorummmm

konuyu bılemıyorum yorum yapamıcam
sanırım bosanma arıfesındesın ve dıkkatlı olun kolay deıl boısanmak
helekı cocuk varken daha bı zor

Kocan yada kayinpederin böyle bağırırken sen cevap veriyor musun? Sesini yükseltiyor musun? Ben sakayla karisik acaip laf sokuyorum kayinoederime, gulusuyiruz beraberce ama mesaji aliyordur heralde.
Kocanın tam istediği neymiş bi masaya oturup konuşsanız, tarafsız akli basinda biri de olsun yanınızda. Bir de bir evlilik danışmanından duymuştum , aksam olunca kocanla aynı yatağa giren ne görümcen ne de kaynanan , kocanı kendi tarafına çekmen lazım diye düşünüyorum, politik olmak lazim, evliliğinize burunlarını sokmalarına izin verme, gerçi sizin durumunuz ilerlemiş baya . Uzman değilim be kuzucuk Allah yardımcın olsun .

Etkili oluyorsa deniyim sagol

Cok uzuldum, ama karsilikli konusmaniz gerekir gibime geliyor, allah yardimcin olsun zor, fakat karnindakini dusun

İyidir canim ya 5 ocak sezaryen gunu verdi dr yaa senin ikizler nasil benimkilerde ikiz gibi olcak melitta Rabbim dayanma gucu versin akilli uslu emen bi bebek olsun insallah ya dua et

inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)inşallah seninde duaların kabul olur :) ne güzel işte ikisi bir arada çıkacak.

benim bebekleri sorma kızım soğuk almıştı.iki üç gündür ama dün gece de oğlum genzi dolmuş nefes alamayınca ağladı hep kucağımda uyudu çok huzursuzdu oğlumunda burnu akıyor ikisi de hasta ama ateşleri yok çok şükür sadece burun akıntısı birde genizleri dolu huzursuzlar onunda dışında oyunlar oynuyorlar.bugün doktor kontrolümüz var öğleden sonra gideceğiz.şimdi uyuor kuzucuklarım

birde bugün eşimin doğum günü dün akşam pasta sipariş ettim.üzerinde hayatımın anlamı yazılı olacak.hediye olarak ta ellerine ayaklarına vücuduna masaj yapacam

inşallah hastane dönüşünde pastahaneye bi bahaneyle gidebilirim.

Günaydın kızlar.akşamdan kalma gibi uyanamadım bu sabah.Allahtan oğlumda uyudu beni üzmedi.kalkınca onu havada güzelken bir banyo yaptırdım.cicili oldu annannedeyken bende karnımı doyurayım çok açıııppp zira

asyacık inş iyidir.enise ben yatarak emziriyorum çoğu zaman.gündüz değl ama gece öyle emiyor.bizde iltihap olması diştendi kulaklarına vurmuş.bide sanırım su kaçırmışım yıkarken ama 15 günde geçmişti anbiyotikle.gripte kulaklara ağrı yapıyor doktorumuz demişti ama bu sefer olmadı çok şükür..inş senin bebekte iyi olur.nedeni anlaşılır inş.

Melitta doğum günü kutlu olsun eşinin.masajda güzel hediyeymiş.havalara uçar kesin eşin..Allah ayırmasın inş..

Benim kocamında aralıkta doğum günü ona bornoz alcm bu hafta inş.eskimiş bornozu 6 sene iyi dayandı yine..

eınstein çok geçmiş olsun asya bebeğe canım
bizde 2 gün 39larda seyreden ateşle mücadele etmiştik sabahalara kadar
ama bizdede calpol tek başına işe yaramıyordu
fitille beraber kullanıp zor düşürüyorduk
birde aynen bizdede kusma sorunu vardı şurubu
o yüzden fitil en iisi oluyor
diş sanmıştık ama hala çıkmadı diş falan
2 günde geçip gitmişti
inş sizinde bi an önce geçer
bebişler hasta olmasın hiç çok zor

Neden kimseler yazmıyor bugün.kimse konuşmak istemiyormu?

Hugo catlover nerdesiniz beyaaaa :)

kızlar bişey sorcm olanlar görenler bari cvp versin,,.
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.

herkesin aynı zaman diş çıkarıyor grip oluyor ateşleniyor.sanırım bu bir dönem

çok geçmiş olsun cnm iyi olur inş canm bende aynen kardeşimden geçmişti daha önce nezle bu zamanlar bağışılıkları güçlü olmadığı için hemen kapıyorlar.Allah şifa versin onlar hasta olmasın.çok üzülüyo insan. Yaramazlıklarını bile arıyoruz hastalarken.çok şükür benmki iyi oldu.tek burnu akıyo bu ara oda gider inş.sildirmiyorda hiç.zorlanıyorm.

canım tavukları fırın poşetine koy pişir kurumadan harika pişiyorlar, patateside doğra çok az yağ, tuz ve baharatla karıştırıp fırında pişir, süper olur, afiyet olsun

Canim esimin favori yemegi hep yaparim cok begenir tabi damak tadina gore deisir:)ben butlari acarim bicakla guzelce pirzola gibi yaparim iyice pissin kizarsin diye birkac dis sarmisak karabiber tuz pulbiber azicik salca cok azda yag yogururum guzelce baharatini bulur tepsiye duzerim aca aca aralarina domates dilimler koyarim suyundada piser cok guzel olur patateside arada koyarim yaninada bulyon lu pirinc pilavi yaparim ayran oh :))bide arada ters ceviririm butlari her iki tarafta nar gibi oluyo oyle

canım tavukları fırın poşetine koy pişir kurumadan harika pişiyorlar, patateside doğra çok az yağ, tuz ve baharatla karıştırıp fırında pişir, süper olur, afiyet olsun
ohhh acıktım sen tarif ederken cnm sağolun valla fikir sahibi oldum bende inş güzel olur.bende domates koyayım o zaman
benm eşim yemek seçiyor biraz ben ondan sarımsak koymayacağm ama poşete koyacağım bende akşamı sabırla bekliyorum güzel olur inş.

Sağol cnm bende seni seviyorum güle güle git ve gel ama inş

Hosgeldin kiz girmissin napiyon buttunmu bebisini ben bak abla yapiyom o kadar buyudu dusun:)))ara ara gel ozletme

evet cnm bı bakım dedım tamda adımın gectıgıne denk gemıs ara ara okumaya calısıyorum ama cvp veremedım hıc
buyudu teyzesı mavıs kıvırcık bı kız oldu cenesıde cok kuvvetlı
ama bıraz huysuz hep gezmek kucak ıstıyor gezerkenmı dogurdum bılmem:))
ama ıtıraf edeyım hamılelıgımde sureklı gezdım

valla sen hızlısın masallah kardes bıle gelıyor ama en guzelı bırden sıyırmıs olcan

geldim beyaaa ama şimdi de sen yoksun bacım benim_olan eğer seviyorsanız ve de pişirmediysen daha kekik at canım. çok lezzet veriyor.

einstein çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Asyamıza. inşallah iyileşmiştir.

nihlee merhaba. hiç muhabbetimiz olmadı önceden seninle. bol muhabbet diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…